546
-
#23 nincs koze, az ip is más -
#22 ez krva jó !! de ennek nincs köze az igazi gépfeltöréshez ugyebár ? nem lenne szép ha coldfire gépe elszálna xD -
#21 fennvan az owned file :D -
#20 enyémet még nem törhetik fel, van 60 percem, amig nem csinalhatnak velem semmit -
#19 1.1.1.1en majd nézzétek meg az 0wn3d.txt filet :DDD -
#18 helyes, figyeld a saját logod is... -
#17 ahogy belépek/töltök vhonnan utanna egybol torlom az ipm logbol -
#16 =))
vigyázz, hogy senki ne szerezze meg az IPdet
én is szoktam logolni másokkal =)
az txt-kbe szoktak találós kérdéseket ("riddle")felrakni, ha rákattintasz, eltudod olvasni, és soxor olyan ip-ket adnak meg ahol jó progik vannak -
#15 beszélgetek a gyerekkel a log file-jába :DDDD
Hy man:)))
alloah \o/
I hack ur log:)
It's Problem?:))) -
#14 1.1.1.1en megvan az important.txt
ez mire jó pl? :o -
#13 jó kezdés ;)
egyénként ajánlom figyelmetekbe a http://www.slavehack.tk/# oldalt.
Szerezzetetk minél több slavet, és minél jobb progikat! -
#12 feltörtem az 1.1.1.1et :D -
#11 jónak tunik:) -
#10 oks,
szólj nyugodtan ha segítsek =) -
#9 nekem nagyon !! azonnal megnézem és probálom !! -
#8 senkinek sem teccik? :S -
#7 A játék, ennél bonyolultabb és valszeg érdekesebb is mint ahogy elmondtam, de nagyon nehéz megragadni a lényegét, mert kesze-kusz =)
mindenkinek ajánlom h kipróbálja, szívesen segítek -
#6 Valamint minden feltört gépen azt törölsz le amit akarsz, persze az is mind bekerül a logba...
A játék lényege h figyeld a saját logodat, takaríts utánnad, szedd össze a legjobb szoftvereket, gyűjts sok szolgát, valamint őket nyomd tele vírusokkal, hogy mindebből pénzt szerezz és fejlessz, hogy majd te legyél a legmenőbb hekker =) -
#5 A dolog onnan bonyolodik, hogy te is ahányszor akármilyen gépbe belépsz, az IP-d bekerül a gép logjába, szal ahogy beléptél ki kell törölnöd, mert különben megtudják, hogy ki installálgatja a vírsokat a gépükre.
Kell egy bankszámlát nyiss, ahova majd a pénzt kapod, amit feltörhetnek az emberek, de több bank is van, amelyet egyre nehezebb feltörni, de azok már pénzbe kerülnek.
Valamint telepíthetsz a gépedre tűzfalat, fontos h milyen verziójú, mert egy jobb vízfallal át lehet lépni rajta!
Rakahtsz a gépre vírusírtót, ennek is fontos a verziója, mert újabb vírust régí írtó nem visz. -
#4 =)
hát az a lényeg, hogy mikor regelsz, kapsz egy "gépet" egy IP címmel, ugynagyígy mások is fent vannak különböző IP-kel.
Alapba tudod egy WHOIS-nak az IP-jét ahol több szervert is megtalálsz, többek között egy olyat, ahoonan le tudod ingyen tölteni a hackelő progikat, amikkel majd meghekkeled a WHOIS-t és a logfilejába nyomon tudod követni azokat akik e szerveren keresztül járkálnak, lejegyzed az IPjüket, feltöröd őket, delrakod rájuk az előbb letöltött vírust. minen felrakott vírus után pénzt kapsz, amiből fejlesztheted a géped.
...folytatom -
#3 Na szép, elírtam a címet....mindjár kérek javítást.. -
blackgamer #2 és mit kell ebben csinálni? -
#1 Sziasztok,
nemtudom hallottatok-e eme járékról, de szerintem mindenkinek érdemes megnézni!
1 napja akadtam rá és nagyon addiktív!
Akit érdekel regeljen a Slavehack.com-on.
Érdekelne a véleményetek a játékról és hogy kinek hogy megy, valamint szívesen segítünk az újjonnan regisztrálóknak is,
de nekem is lennének kérdéseim...
=)