Slave Hack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és az elõugró képernyõn minden slave melett amelyiken van vspam vírúsod lesz egy piros szöveg: Spam virus . katt rá és elindul a spam relay
dixitque deus fiat lux
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A slaves fülnél beálítottad a spam relay-t?
bankszámlát nyitottál?
dixitque deus fiat lux
most feltörtem egy gyereket,akinek már 0.8-s waterfallja van,leszedem rola,mert nekem csak 0.7-s van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
rip= 0.5 version
vshare= 0.3 version
biztos ez miatt,nem egyeznek a versionok...
énmeg erre annyit tudok mondani hogy: az istn bssz meg !
Teljesen notepaddal csináltam <#rolleyes>#rolleyes>
<#dumcsi>#dumcsi>
dixitque deus fiat lux
idáig beengedett<#wow2>#wow2>
help
dixitque deus fiat lux
Szerezz jobb crc-t és nagyobb valószínûséggel fogsz törni, jobb procival pedig gyorsabban!
dixitque deus fiat lux
Tegyél legalább 40 helyre spam-et aztán gyere vissza xP
dixitque deus fiat lux
Mindegyik spam relay-on van?
Mennyi idõ alat kapsz ennyit?
Különben jóra gondolsz, nekem 0.2-es mert egyszer bõvítettem 😊
dixitque deus fiat lux
amúgy mért nem tudok sok pénzt szerezni?pár centeket kapok néha fél eurot és enyi😞
Egyébként van fent egy 4.1-es crc!!!, egy 0.9-es tûzfal, de az el van rejtve tehát inaktív, de azt is usb-rõl szedtem le amíg harcoltam az idiótákkal, és még usb-rõl tudok neked adni 0.6-os mailert és 0.4-es anti virust...
dixitque deus fiat lux
7 óra múlva resettelem az ip-t és megfprmázom a vinyót....
kell az ip-m?(nincs tûzfal)
dixitque deus fiat lux