546
-
#424 egész nap ezt tolom :\ -
#423 nagyon jó megéri:) -
#422 139.230.51.168 itt van jelszótörő -
#421 Bakker, ha iylen sok embernek tetszik kipróbálom én is :) -
#420 http://www.slavehack.tk/# -
#419 nnektek müxik az oldal? nekem nem akar :S -
#418 jelszótörő és firewall kéne ip-t pls adjon vki meghálálom csak nem tom hogyan :D -
SkyLinEXX #417 Jah és ha vettem bankot akkor ha törlöm akkor visszakapom a pénzt? -
SkyLinEXX #416 0.7 es accem.Kéne egy 0.5 ös vagy újjab ftp cash ha valaki tud ipt adni azt nagyon megköszönném -
#415 0.6 -
#414 kinek milyen jelszó feltörője van? -
#413 köszi! kitörölt mindent és felrakott 5 vírust de most naon meg fogja szívni amint visszaszerzek mindent addig gyötröm vírussal amíg él :D -
#412 majd megcsinálom:D -
#411 89.189.172.129 ezt az ip-t vki megáldaná? és ha van időtök a txt-be kéne 1 ien bejegyzés: Te sz*ptad be máskor töröld ki a logból magad xD! köszi :D -
#410 hogyan tudom mások bank accountját feltörni?erre még nem jöttem rá :( -
#409 már valaki sajnos letörölte :D -
#408 milyen jó hogy vannak olyanok akiknek eszükbe se jut hogy logfilebol kitöröljek magukat tudom hogy hova menyjek:D -
#407 most nincs semmim de eddig 50.000-et költöttem =)) -
SkyLinEXX #406 Kinek mennyi eurója van? -
#405 Cserélj Ip-t -
#404 ezt nem hiszem el! letöltöttem a 0.9-es waterwallt és erre letörlik 2 percre rá(a tűzfalammal együtt) :@@@@ -
SkyLinEXX #403 Mégse kell -
#402 jó neked -
SkyLinEXX #401 Valaki tud kódot a First Ypesteiner bank hoz? -
#400 nekem most 1.8 as van -
#399 ja bocccs :D -
#398 azért kérdezem mert most találtam 0.9-est :D -
#397 0,8-as,volt itt ip amiröl siműn leszedheted valahol még előző oldalon mindenképp érdemes megnézni -
#396 log fileomat alig tudom tisztítani:S pendrive meg nagyon jó eszköztörölhetik a vírusirtómat x) úgyis letörlöm x) -
#395 nektek milyen waterwallotok van? -
#394 Katt a bal oldalon egy Slaves fül, katt rá,
és az előugró képernyőn minden slave melett amelyiken van vspam vírúsod lesz egy piros szöveg: Spam virus . katt rá és elindul a spam relay
-
#393 nekem is volt ilyen :@ -
#392 ez érdekes,kiirta hogy felvan töltve erre az ipre a virus,de a slavesnél ezt nem irja ki azon az ipnél...mitnha nem raktam volna fel semmit. -
gabci13 #391 Lol megvan de láma vagyok úr isten.Bocsi de még rá kell jönnöm a dolgokra. -
gabci13 #390 Van bankszámlám az ingyenesnél.Öööööö mit kellett volna hol beállítanom?:D -
#389 Akkor bocsi...
A slaves fülnél beálítottad a spam relay-t?
bankszámlát nyitottál? -
gabci13 #388 De elolvastam van Marketing.mailer-em de a pénz meg nem jön.Valami pluszt kel lcsinálni azon felül hogy a gépemen megvan ez a file és a célpont gépre meg feldobom a vírust és aktiválom? -
#387 azt h nem olvasod el az infot :P -
gabci13 #386 Hogy tudok pénzt keresni?Már van vagy 8 slaves-em megfertőzve vírussal de pénzt nem termelnek.Mit csinálok rosszul?Van bankszámlám is. -
#385 elvette kicsit a kedvem :S
most feltörtem egy gyereket,akinek már 0.8-s waterfallja van,leszedem rola,mert nekem csak 0.7-s van.