546
Slave Hack MMORPG

• bardocz
    na van 2 vírusom de nem tudok leszedni vírusölőt :( nem tudom crackelni oldalt ahonnan le lehetne szedni:(
  • TommyC
    van ingyenes bankszámla.
    Pénzed csak attól nem lesz h vírusokat nyomsz fel, tehát egyértelmű h van ingyenes bank, mert csak számlával lehet pénzed :P
  • Mark007
    bankszamlat semmibol nem tart csinalni..van ingyenes is.
  • TommyC
    nincsmit, sok szerencsét ;)
  • Doomista
    kell bankszámla ? vagyis kell hogy egy bankban legyél,ha virusokat akarsz másra dobni,és elnyerni a pénzét ? nah bmg,az sincs...akkor most oldalakra kell virusokat felraknom,hogyl egyen eurom...
  • TommyC
    ha már raktál rájuk vírust és van a gépeden .mailer akkor vársz időt és majd megnyomod a slaves oldalon a collect income-ot, persze ha van bankszámlád.
  • bardocz
    köszi!nemsokára el is kezdek keresgélni :D
  • TommyC
    .vspam szürke ikonnal, nem pirossal, mert az aktiv
  • Drephis
    van 10 slavem. mit kellene pontosan csinálni? sry csak kezdő vok
  • Doomista
    nah bameg :@ raktam rá a virust,aztán mikor vége lett a 40 percenek,kiirja hogy van jobb tűzfala,szl bszhattam az egészet a fenébe !
  • bardocz
    jee már tudom hogyan kell pénzt szerezni :D kéne szereznem vírust még,cask nem tom mia röviditése,azon az oldalon tuti fennt van
  • TommyC
    a virus verziójához meg kell legyen a mailer verziója is.
  • Doomista
    most uj friss virus van,és a csávonál sem hat minden virus verzio...
  • ColdFire
    az elejen probalkozz kissebb virusokkal, mert a meretuk kisebb
  • Doomista
    elsö áldozat megvan,amiben nincs virus,és 3x kellet feltörnöm hogy meglegyen a passa,0.8s verzioju waterfall,oh je,ez kell nekem,szedem is,és még virust is töltök fel :D de bameg 44 perc a virus feltöltése...nálatok is vagy mi,ez kbszt sok !
  • ColdFire
    vki dobjon meg egy 0.4es av-vel gyorsan, mert van egy 0.4es virusom.

vagy más modon el tudom távolitani?
  • TommyC
    persze szerezz sok slavet!
    Nekem 60 volt, de csak 0.3-as vírus volt mind1iken, de ígyis óránként kb 1500 euro lett belőle
  • TommyC
    nekem a wwl-em 20.000mp alatt jött le =(
    4.5ös volt és vagy 4 giga...
    de már mind1
  • Drephis
    hi.
    tud vki tippet h hogy szerezzek pénzt?
  • TommyC
    tudom, h láccik, de 3.7es tűzfalam volt, nem gondoltam volna h pont egy olyan akad rá az ipm-re abban az 5másodpercben amíg máshonnan kitörlöm, akinek ennél magasabb wwl-je van...=(
  • reaper5687
    Valami kis gané bejött hozzám, és lenyomta a waterwallomat, ami 2500 alatt jött le, még se av-m se semmim nem volt! Most mehet elölről minden!
  • TommyC
    Nem akarta ellopni a pénzem, csakha nem fizettem volna vissza akitől elszedtem v mi,és gondoltam rajta h odaadom nektek, mert sztem nekem elegem van az egészből és már úgyse kellett volna, de rájöttem, h láccik a tranzakció és akinek átküldöm az szívott volna...
    Egyébként 20ezres netre, procira meg vinyóra költöttem....
  • ColdFire
    a logodat sűrűn kell törölni, mert látszodik a bank/bankszámla minden rajta...
  • Doomista
    nem hiszem,ez pár perc lett volna,a gyerek meg addigra télleg elvitte volna a pénzt,ez az egy megoldás maradt :D
  • Mark007
    hamarabb is szolhattal volna..es nem kellett volna elkolteni, elfert volna nalam :D:D
  • Doomista
    mire költötted a pénzt ? :D
  • TommyC
    Erre az IPre vigyázzatok: 182.154.228.34
    Nagy xar a srác

asziszi magáról h robin hood LoL

Betör hozzám, és aszongya adjam mindenkinek vissza a pénzt amit leloptam

El hide-oldt mindent, nekem meg volt 29.000 a bankszámlámon, tudta a számlsaszámom és már feltörte a számlám,mire én fogtam magam, elköltöttem az összes pénzem és megformáztam a vinyómat...

..aztán azzal fenyegetőzött h ddosol...mire én ki logoutoltam,
    már úgyis untam

ugyhogy vigyázzatok, vannak fent idegbetegek, erre szokták mondani, h Get a LifE...\o/
  • Mark007
    mondom hogy meg semmit nem fejlesztettem, es en is toltottem az elejen...
  • Doomista
    jah de te nem ott vagy ahol én :D
    de nem biztos,majd kiderül,de ezt nem csak ma csinálta,hanem tegnap este,ez miatt nemtudtam 2 fájlt leszedni,szal mégicsak van valami ilyesmi gond.
  • Mark007
    hm? sztem ilyen nincs..en is egy csomot toltok, megis alap net van...
  • Doomista
    megoldottam.nincs olyan jo nettem ahoz,hogy több fájlt tudjak egyszerre letölteni,szal külön külön kell :)
  • Mark007
    mondjuk a kettonek ugyanaz a neve nem?:)
  • reaper5687
    Ezekkel a riddle-kkel mi van? nézem az elsőt, és nem értem mit kéne csinálni, ugye az important.txt-ben van 2 ip cím, de semmit nem tudok velük kezdeni, mit, és hogyan próbáljak, ha ilyeneket akarok csinálni?
  • Doomista
    ez lol!
    azt irja ki,hogy az OpenRelay-backdoor.vspam ugyebár 0.6 verzsön ennél az ipnél,és kiijra hogy nekem már megvan az a verzio,ezért nem tölti bele a többi software közé.ez felettéb érdekes,mert nekem .4 verzsönös van meg...
  • Doomista
    nem igaz ! 8 percig töltötem ezt a gci tűzfalt,aztán kir ellenörzö kodot,és beirom helyesen,oszt szedi ujra...elpocsékoltam a semmire 8 percet,mostmeg 18 perc mig letöltöm..grrggrrggrrgrrg
  • Doomista
    eurom*
  • TommyC
    =) hogy érted azt h "erőd"?
  • Doomista
    jah :S de még erom sincs,most fogok kezdeni télleg törni,de ugye ahogy elöbbi hszben irtam...:S
  • TommyC
    huhh...
    akkor netre gyüjtesz?...én is
  • Doomista
    nekem még bank accom sincs xD
    egyenlöre csak iptket török,és szedem az uj verzsön progokat...virust nemtom,krva sok idö nálam mig átküldi egy másik gyereknek:S min 5 perc,de volt hogy 19-t irt ki...