Slave Hack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
84.74.46.99 (nincs védelem)
msn:[email protected] de ezt ne heckeljétek meg😄
Ahol meg nem volt jó a jelszó az lehet h megváltoztatta és megint fel kell törnöd, vagy ha egyáltalán mégcsak feltörni sem lehet akkor lehet h ip címet váltott.
dixitque deus fiat lux
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Bank details:
771650+ ? =135.132.154.124
de nem szrzk vele mondom,nincs uj cucc ott,ami nekem uj lenne 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
most itt járok : 135.132.154.124 : vagyis ezt töröm,minden progival az eddigi legfriseb van,az az érdeks,hogy tegnap az elöbbi IPröl krva lasan tudtam szedni a progikat,mostmeg tök gyorsan leszedte....ez azért volt gondolom mert hétvége volt,és sokan nyomták innen a leszedést,nem ?
237.139.128.181 (0.8 f-wall): 0.3 *.rddos amivel irányítod
dixitque deus fiat lux
Népszerû témák
1. Slave Hack
2. F1CHL - Retro
3. Partyarcok
4. FORMA1
5. Userbar kovácsok
6. Battlefield 2
7. '80 as évek zenéi
8. Mitõl rocker egy rocker?
9. Virtuális autótuning
10. Jaccunk mi is szoláncot
habár most eléggé pangunk :S
készültök valamire mi? 😛
dixitque deus fiat lux
csak mindenkinek legyen jó tûzfala, mert az ip-nk sokmindenhova bekerül..
mondjuk én még nem próbáltam iesmit, szal nemnaon tom hogykell...
te értesz hozzá?
és mik a következményei?...azt tudom, h ha elég erõs akkor hardware is megrongálódik...
dixitque deus fiat lux
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
mit ir ki pontosan?a nasty-s szöveget?
dixitque deus fiat lux
😊)))
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.