22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#2012 Egészen biztos, hogy nőböl van az a "lány"? -
bracsek #2011 Én tudjam?, azért írtam, mert nem érteteném meg, és ha olyant írok amit értek akkor megérteném, és akkor nem volna idegen.... -
#2010 jó tudni... -
#2009 Olyan mint a bla-bla. -
#2008 mi az az oblokhee? -
Skill #2007 elnéztem mire válaszoltál. -
bracsek #2006 pedig száz férfiból 99 az és után a képzeletbeli három pontodra felírná a dugást, és max egy visszakérdezne, hogy oblokheee?
U.i. jah és nem kérjük a maszlagot, hogy perverz banda, mert 1 az ű, hogy velünk született 2 meg az, hogy nektek is ugyanúgy megjárja az agyatok, max nem mondjátok ki, ... -
#2005 el vagy tévedve :D -
Skill #2004 te :) -
#2003 ki beszélt itt dugásról? -
Skill #2002 kezdek kész leni. minden csaj csak azt akarja!
csak nem tőlem. =( -
#2001 eh...szted dísznek írtam, h írd le? vagy talán te is fogalmi zavarban szendvedsz? Vagy félsz, hogy nem tudod leírni, mert csak nagy a szád? -
#2000 az elv amúgy egyfajta meggyőződés, nem?
vmiről alkotott eszme, amit helyesnek tart az ember (szerintem) -
Skill #1999 akkor ird le az én kedvemért! :D -
#1998 Tudod, te mit jelent. :P
Helyette boldog nőnapot kívánok! -
#1997 Jólvan, nyugodj meg szépen. Annyira ne legyél már szolidáris a nőtársaiddal, hogy nekiállsz gyökerezni, behozva a beszélgetésbe az értelmezést. De ha már értelmezés:
"Elv, az ha vkinek van vmi fogalma egy-két dologról" --- ha te is így értelmezed az elv szót, akkor engedd meg hogy gratuláljak, ahhoz, hogy fogalmi zavarban szenvedsz. Biztos tudja ő is, hogy nem jól használta a kifejezést. Továbbá abban is biztos vagyok, hogy tudja, mit jelent, és felesleges leírnom neki. ;) -
Skill #1996 tán láma? -
#1995 ^^ nem gyökér..nah szal mi is az a szó?várom! -
Skill #1994 nem ezt mondta te gyökér... :D
hanem hogy ird le te. bár csodálnám ha le tudnád. így , hogy az értelmezés se megy. :D -
#1993 Nem tudod, hogy mit JELENT az elv szó? -
#1992 Írd le nekem, h mi az elv szó...!:D -
Skill #1991 megfog és rádmosolyog?! :D
amugy a közelmultban 2x szembesültem azzal hogy csak az kell hogy megfogjon és :).
a köv csajtól egyszerüen megkérdem hogy : dugunk?
ha megfogtam akkor dugás lesz ha meg nem akkor meg tök mind1 mit mondok...
-
Rundstedt17 #1990 hát én nagyon képes vok kompromisszum kötésre még sosem szakadt el a cérna semilyen esetben sem -
bracsek #1989 Szerintem meg csak a bunkók nem kíváncsiak a mások véleményére, persze azért vannak olyanok, akiket az ember látásból abba a kategóriába soról, hogy a véleményét mikor végzett vele húzza is le. -
#1988 Számomra kissé kusza, amit írtál. Két külön fogalomról van szó, így még szép, hogy nem lehetnek egyenlők.
"Elv, az ha vkinek van vmi fogalma egy-két dologról" --- hát az elv szó nem ezt jelenti.
Ha van fogalma egy-két dologról, akkor arra azt mondom, hogy tudás(morzsa). A véleményről meg ugye tudjuk, hogy olyan mint a s*gglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra. -
#1987 Ti félreértelmezitek az ELV szavacskát! mert ha vkinek vannak elvei, attól még lehet kompromisszum hajlama is^^ Mert az elv nem mindig egyenlő a kompromisszummal! Elv, az ha vkinek van vmi fogalma egy-két dologról, sőőőőőőőőőőőőőőt ha van véleménye az a legjobb!:D -
Jacky #1986 Akkor hosszú kapcsolatot ne várj. Nem hiszem, hogy évekig fel tudnál adni mindent érte. Nem is érdemli meg, ha ő nem képes semmiféle változásra, hozzád igazodásra. -
Rundstedt17 #1985 de ha eleve olyan hogy képtelen kompromisszumra? -
Jacky #1984 De én nem is arról beszélek. Hanem arról, hogy ne csak te adj fel mindent, hanem ő is kössön kompromisszumokat.
Ha mindig csak az egyik fél adja fel az elveit, nem lesz jó a kapcsolat. Mindig ott lesz - ha hátul is - az a tudat, hogy te úgy érzed, sokkal többet adtál fel érte, mint ő érted. Érted? -
Rundstedt17 #1983 a normális nő igenis szereti:D.ne haragudj de azokat az eszetlen kurvákat semmibe nézzem akinek a nagy dumás kurvázos f.sz kell.ha olyan hülye hogy ha neki ilyen kell az egy idióta nő -
#1982 igen, aki megfog és :) -
Jacky #1981 Azert mert papucs vagy és a nők nem szeretik a papucsot, csak egy darabig. A nőnek férfi kell, nem papucs. -
Rundstedt17 #1980 mert nincs normális itélőképességed -
Timikecuncika #1979 Mert csak, és mert én azt írtam! A válasz íly egyszerű -
Rundstedt17 #1978 mindig csak én alkalmazkodok,miért lenne baj? -
Jacky #1977 Kölcsönösségnek márpedig lennie kell. Ha nincs meg a másik részről az elfogadás, a kompromisszumkészség, ott nincs rendben vmi. -
Rundstedt17 #1976 de miér? -
Rundstedt17 #1975 ha én bika akkoör te álszent -
Rundstedt17 #1974 tudom ezek azt sem tudják mit akarnak -
Skill #1973 szerelem? :D