22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Skill #1812 amugy megörülök a fekete haju csajokért . ;) -
Skill #1811 a többség kedvesebb, simulékonyabb , szal a környezetük kedve nő. :)
amugy van nem egy csaj aki csak keveset iszik , hogy másnap tudja azt mondani dugás után , hogy azért volt mert ivott... hát persze csak azért :D
-
Rundstedt17 #1810 jah igaz könnyebb megdugni előhozza az ösztönöket -
extramagascsaj #1809 belőlem már hűűűhááát
-
Rundstedt17 #1808 jaja -
Skill #1807 szerintem meg igyon. minnél több. a legtöbb nőből olyat hoz ki hogy hüüüü.
-
extramagascsaj #1806 heineken az sör...az jöhet...jéger helyett whiskey? -
Skill #1805 sör + jéger? -
extramagascsaj #1804 indulok...csak mit iszunk...azt azért szeretném tudni:D -
#1803 fúj, egy nő ne igyon :) -
extramagascsaj #1802 itt tarok igen...az ivászatos továbblépős fázisban :) -
Skill #1801 gyere át inni :P -
bcrics #1800 szakítás utáni inni kell jó sokat. és nem bánkódni azon hogy vége lett..és keresni a lehetőséget..csak jobban odafigyelni -
extramagascsaj #1799 nem...nem csak Te -
Skill #1798 akkor csak én vagyok elkendöve? csodás! -
extramagascsaj #1797 nem sértés...imádom Al-t -
#1796 újabban túl jó a kedvem ahhoz, hogy felhúzzanak ilyenekkel :)
és reagálva Mr. Bundyra:
a pasikkal sincs ez másképp... :P :) -
#1795 Na ez olyan El-Bundys volt. Amikor a fia Bud szerlmi bánatban van. El Bundy odamegy a fiához átkarolja a vállát majd azt mondja: "Fiam a nők... Se velük, háát a többi meg nem érdekes..." (Elnézést a női nem képviselőitől nem sértésnek szántam!) -
#1794 helyeshelyeshelyes :) -
extramagascsaj #1793 lehet, h nekem is megvan már...ma jobb kedvem van -
#1792 Szakítás utáni rossz hangulat?!
Nekem pont az ellenkezője van: szakítás utáni jó hangulat!!! :D
Lehet, azért, mert már megvan a következő áldozat...? :) -
extramagascsaj #1791 ezt nem állítottam -
extramagascsaj #1790 rendben...igazad van!
nagyon sok szemét nő van...ez tény... szégyenlem, de tegnap kicsit italos voltam, és az alkohol meg a szakítás utáni rossz hangulat enyhén elfogulttá tett sry -
Rundstedt17 #1789 Valóban sose bízz senkiben,ilyen ez a mai világ. -
#1788 Sztem meg nem nemtől függő, h ki milyen volt/lesz!! ennyi de tényleg csak sablonokkal "dobálóztok"....-.-" a ki-kit használki dolgok--->ezek csak a társadalomkreálta általánosan elfogadott sémák-.-" -
#1787 Ezért nem szabad senkiben sem túlzottan megbízni illetve százszor is meg kell gondolni, hogy ki az az illető akiben megbízól. Sajna ez egy ilyen világ lett.... -
Jacky #1786 Szerinted mennyit gályáztam azért a millióért? -
Jacky #1785 Hát persze. Mi férfiak meg azért leszünk "érzéketlenek" stb. mert jól kihasználnak a nők, aztán otthagynak a picsbe egy fiatalabb farokért.
Szóval visszafelé is működik ám ez. Olvasd csak el alább pld. mi történt velem ..
Nem olyan eccerű ám ez, hogy mindent ráfogni a férfiakra! -
#1784 Pff. Na persze mert a nők azok mindíg szentek, szerények, kedvesek és jóindulatuak. Köztük sosincs szemét és hazug. Skill-nek van igaza. -
Skill #1783 kár mutogatni. egyik fél se jobb. a legjobb amit tehetünk hogy + an állunk másokhoz és ezt nem csak az ellenkező neműekkel kéne.
amugy tegyük hozá , hogy bármenyit nyavajgok itt. azért volt pár csaj akivel jó volt. csak ezt ahogy mások is szeretem elfelejteni. :)
szerintem ti lányok is töltöttetek el szép órákat pasikkal. ha nem szoljatok ! ;) -
extramagascsaj #1782 a nők azért lesznek számítóak,érzéketlenek, kegyetlenek, és "dögök", mert a pasik megcsalják, kihasználják, átverik, őket, vagy csak snassz otthagyják őket...és mi felvesszük a stílust....ennyi -.- -
Skill #1781 mesélj! kiváncsian halgatunk!
tetszik az alá irásod. bár az élet nem ilyen jó. :P -
extramagascsaj #1780 egészen konkrétan meg tudom mondani, h hogyan romlunk el mi nők! -
bcrics #1779 sg-n mindegyik csaj rendes!!!...csak vhol elromlottak...vagy megromlottak:) -
#1778 Hm...gondolkodtam, és hát ez a fórum a ritka rendes lányok gyűjtőhelye...gondolom ez volt a cél, hiszen ide sok lány jöhet, mert nem hagyja szóval azt, h milyen a rendes lyány^^ 'think -
#1777 Uh...arcok a toppon^^ most jön az oltsuk egymást cucc...-.-" -
Rundstedt17 #1776 jó néha hülyéskedni de maradjunk a rideg tényeknél senki nem ér a közelembe oly tökéletes vagyok:D -
Skill #1775 na ja. túl jóra készítettelek! >) -
Rundstedt17 #1774 Hát jah de te nem vagy istenien csodás mint én -
Skill #1773 hát nekem te kis butus! :DDD
na de mi lene ha ezt msnen folytatnánk ? a többieket tuti nem érdekli ez.