22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
°_° azért ekkora jó véleménnyel ne legyetek már a teeeenikről...:Dmegint csak általánosítotok:D ti mit akartatok, amíg ilyen kis pöcsök voltatok? -
bcrics #2176 hello,,én nem azt mondom hogy nem lehet őket megtukni,,mert meglehet,,,és ennyi..semmi több!.
" pont egy olyan pasi vagyok aki mindent megetene a nagy őért."-..csak ezt mondom hogy nem a 16 éves lesz a nagy ő,,,és pont nem az kell neki hogy mindent alárakj,,,najó kivéve azt az 1 dolgot:) -
Skill #2175 ahh nem ismertél még fiatal hmm csajt . pedig vanak akiknek nem csak a szájuk nagy. :P
2174 a nyitottság nem azt jelenti nálam , hogy bevállalom. -
bcrics #2174 meg azért mindenre ne legyél nyitott,,hallottam volt olyan aki szintén mindenre,...és jól seggberakták:DD...de ahogy érzed:D -
bcrics #2173 hát ebbe inkább nem mennék bele,,...de te,,ennek a kis 16 éves csajszinak még pont nem az kell amit te tudnál neki nyújtani!!,,,,keress a korosztályodban!!..ott már értékelni is fogják talán azt amit majd kapnak!!:D--igyis.&ugyis:DD -
Skill #2172 én vállalom! xD amugy annak is megvan a mikéntje , hogyan úzd meg. magyarországon nagyon sokmindent meg lehet. -
Skill #2171 mért ? van akinek az jön be. én mindenre nyitott vagyok! ;)
te is nyitott vagy? ha nem hát kérj meg egy pasit ,hogy nyison ki . xD
amugy mért lenék rendetlen? pont egy olyan pasi vagyok aki mindent megetene a nagy őért.
mostanra érlelödött meg benem az , hogy a csajok csak rinyálnak , hogy senki nem törödik velük, udvarolnak nekik. lehet csak észre kéne veni azt a pár szerencsétlent aki mindent megtesz , hogy észrevegye a nagy ő.
-
bcrics #2170 ha aszt szeretnéd:DD..de nem ,engem ezért még simán sitrre vágnak kiskorú megrontás vádjával ,,,és ott valszeg én kapnám a seggembe a varánuszgyíkkot,azt meg nemakarom...pff.., -
ehh...nem személyeskedünk, oksika?! ritka rendetlen fiú...:p -
Skill #2168 szereted ha kemények veled? =) -
-.-"ehjehj...durvulunk?:D -
bcrics #2166 csak 1 susugós óvszer?? -
^^ -
Skill #2164 amikor 2 ember egymásra talál. nem kellenek szavak. -
Jacky #2163 Tartalmas a beszelgetes, ugy latom. -
^^ -
hehehe. 
-
jahjj
okéoké...hülyeség, naés!!×D
-
poénosnak találtam amit írtál,évácsKa :) -
te mit mosolyogsz:DDDDD?hunbasser?! -
:DDDDDDDDDddddddd -
Rundstedt17 #2156 kb 1 hónap -
Jacky #2155 Meddig tartott egyébként? -
Rundstedt17 #2154 ugyan már ő az enyém:D.keress mást:D -
Rundstedt17 #2153 én is leszarom.amúgy meg nem merte a szemembe mondani,azt mondta az én hibám:D.aztán msnre fellépve szeretlek kiírás volt más csávó névvel:D.egy ilyen csaj miatt nem ejtek könnyeket. -
ne keseredj el, aki nem értékeli a másikat...azt se fogják sokra értékelni, becsülni!!!Sok hülye ember van a világon...engem is dobtak másért×D deh leszarom-.-" -
autóval:D? -
Skill #2150 akkor most már ráhajthatok évácskára? :) -
Rundstedt17 #2149 Hehe eddig tartott újra szabad vagyok csaj dobott másért mit is mondhatnék mai világ:D -
Pfff...nem mondanám×D -
Skill #2147 akkor te vagy a szép a családban ugye? :) -
nem tartom fiús dolognak a tudományt és a játékokat...és van egy bátyám! Ő a fizikus×D -
nincsmit, de ha már ez a téma, akkor te pl, mint egy a 10%-ból, hogy kerültél erre a fórumra? Nem gondolnám, hogy nagy játékos lehetsz, vagy az informatika, tudomány érdekelne :) -
Khöszönöm a gyengébb nevében^^szívembe loptad magad
-
jó akkor összefoglalom a gyengébbek kedvéért :)
htr93 írta vicceskedve, hogy sg... informatika, tudomány és emiatt lenne 90% fiú 10% lány erre. Ez mind szépen hangzik, meg jó lenne döngetni a mellünket, hogy minket fiúkat bezzeg érdekel az informatika, tudomány, csak épp ott hibádzik a dolog nagyban, hogy az SG "super GAMES" rövidítése, és majdhogynem mindenki degenerált kocka játékos, amire nem kéne ennyire büszkének lenni :D -
milyen játék?lemaradtam... -
Hehe. naja. erre nemgondoltam... -
super GAMES! A játék a kulcsszó :D -
bcrics #2139
Jön a tavasz, a szerelem, ...és támadnak az indiánok:D -
muhaha pénteken de jó lesz! muhaha