22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Skill #2172 én vállalom! xD amugy annak is megvan a mikéntje , hogyan úzd meg. magyarországon nagyon sokmindent meg lehet. -
Skill #2171 mért ? van akinek az jön be. én mindenre nyitott vagyok! ;)
te is nyitott vagy? ha nem hát kérj meg egy pasit ,hogy nyison ki . xD
amugy mért lenék rendetlen? pont egy olyan pasi vagyok aki mindent megetene a nagy őért.
mostanra érlelödött meg benem az , hogy a csajok csak rinyálnak , hogy senki nem törödik velük, udvarolnak nekik. lehet csak észre kéne veni azt a pár szerencsétlent aki mindent megtesz , hogy észrevegye a nagy ő.
-
bcrics #2170 ha aszt szeretnéd:DD..de nem ,engem ezért még simán sitrre vágnak kiskorú megrontás vádjával ,,,és ott valszeg én kapnám a seggembe a varánuszgyíkkot,azt meg nemakarom...pff.., -
#2169 ehh...nem személyeskedünk, oksika?! ritka rendetlen fiú...:p -
Skill #2168 szereted ha kemények veled? =) -
#2167 -.-"ehjehj...durvulunk?:D -
bcrics #2166 csak 1 susugós óvszer?? -
#2165 ^^ -
Skill #2164 amikor 2 ember egymásra talál. nem kellenek szavak. -
Jacky #2163 Tartalmas a beszelgetes, ugy latom. -
#2162 ^^ -
#2161 hehehe. -
#2160 jahjjokéoké...hülyeség, naés!!×D -
#2159 poénosnak találtam amit írtál,évácsKa :) -
#2158 te mit mosolyogsz:DDDDD?hunbasser?! -
#2157 :DDDDDDDDDddddddd -
Rundstedt17 #2156 kb 1 hónap -
Jacky #2155 Meddig tartott egyébként? -
Rundstedt17 #2154 ugyan már ő az enyém:D.keress mást:D -
Rundstedt17 #2153 én is leszarom.amúgy meg nem merte a szemembe mondani,azt mondta az én hibám:D.aztán msnre fellépve szeretlek kiírás volt más csávó névvel:D.egy ilyen csaj miatt nem ejtek könnyeket. -
#2152 ne keseredj el, aki nem értékeli a másikat...azt se fogják sokra értékelni, becsülni!!!Sok hülye ember van a világon...engem is dobtak másért×D deh leszarom-.-" -
#2151 autóval:D? -
Skill #2150 akkor most már ráhajthatok évácskára? :) -
Rundstedt17 #2149 Hehe eddig tartott újra szabad vagyok csaj dobott másért mit is mondhatnék mai világ:D -
#2148 Pfff...nem mondanám×D -
Skill #2147 akkor te vagy a szép a családban ugye? :) -
#2146 nem tartom fiús dolognak a tudományt és a játékokat...és van egy bátyám! Ő a fizikus×D -
#2145 nincsmit, de ha már ez a téma, akkor te pl, mint egy a 10%-ból, hogy kerültél erre a fórumra? Nem gondolnám, hogy nagy játékos lehetsz, vagy az informatika, tudomány érdekelne :) -
#2144 Khöszönöm a gyengébb nevében^^szívembe loptad magad -
#2143 jó akkor összefoglalom a gyengébbek kedvéért :)
htr93 írta vicceskedve, hogy sg... informatika, tudomány és emiatt lenne 90% fiú 10% lány erre. Ez mind szépen hangzik, meg jó lenne döngetni a mellünket, hogy minket fiúkat bezzeg érdekel az informatika, tudomány, csak épp ott hibádzik a dolog nagyban, hogy az SG "super GAMES" rövidítése, és majdhogynem mindenki degenerált kocka játékos, amire nem kéne ennyire büszkének lenni :D -
#2142 milyen játék?lemaradtam... -
#2141 Hehe. naja. erre nemgondoltam... -
#2140 super GAMES! A játék a kulcsszó :D -
bcrics #2139
Jön a tavasz, a szerelem, ...és támadnak az indiánok:D -
#2138 muhaha pénteken de jó lesz! muhaha -
#2137 ja... ritka rendes lány. a fórumozók 90%a fiu (és csak 10% lány)
hát igen.... SG....informatika és tudomány...
Ezt vegyétek viccnek, az ideíró lányok meg dícséretnek.. :)) -
#2136 És sokáig tartott olyantot találni?! csak, hogy a fiúk is tudják, nem annyira rendesek, sőőőőőőt hasonlók a lányokhoz^^csak más van a lábuk között:D -
bcrics #2135 Fotocella!!:).. -
bcrics #2134 :DD jáj de beteg vagy te lyány:))),,csak óvatosan ,,tudod 100ával mászkálnak az uccán olyanok mint én:DD..
a Képzelet pedig csak hadd szárnyaljon;)..a tiéd amugyis magasságokba képes repíteni az embert:)
Ha már megkérdezted, velem is minden ok:DD -
#2133 Igen, minden... Most újfent azt képzelem, hogy találtam egy "rendes srácot"... aztán majd kiderül... :)