22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jacky #1972 Nem baj ha elvei vannak, de legyen azért valamennyire kompromisszumkészsége, mert ettől is nagyban függ a kapcsolat!
Az milyen már, ha te feladod az elveidet, ő meg nem?
Kölcsönösség?? -
#1971 Baj, ha egy lánynak elvei vannak? Baszki, Ti akartatok rendes lányt!! -
Skill #1970 most már csak Katit kell rávennem hogy irjon valami szépet rólam és onnantól már hivnak is a csajok randira. :) -
#1969 Ugye nem akarod, hogy nyílvánosan válaszoljak? :D
De, hogy ne maradjon titok: egyik sem. ;) -
Skill #1968 ezentul inkább csendben maradok. =) -
#1967 :D
te kérdezted :P -
Jacky #1966 De nem baj, ágyikóban mindent szabad, csak be kell vadítani a leányzót -
Jacky #1965 Egyebkent ha ritka ha nem, en talaltam egy rendes lanyt. Csak elegge merev nemely temaban, sőt elvei vannak! -
Jacky #1964 Hahaha, Run, rajtad marad a "Bika" -
Timikecuncika #1963 ez van, Teeee Bika -
Rundstedt17 #1962 Múltkor még másnak írtad hogy az álmod,tudod egyáltalán mit beszélsz?. -
Skill #1961 lassan anyira fogsz szeretni mint kata! :D
Kata már csak azért jövök ide , hogy lássam mit irsz nekem. Te vagy az életem értelme! :DDDDDD
amugy szemét még nem , de szemetebb mint 4 éve! :D -
Rundstedt17 #1960 na vajon? -
Rundstedt17 #1959 Miért lenne rendes.Egy igazi rendes nem dől be idiótáknak -
bcrics #1958 na ő ért a nők nyelvén:)
így kell ezt csinálni:))
randinyelvezet
mindenre az első csók a válasz?? -
bcrics #1957 ebben a válasz... -
bcrics #1956 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként pedig mindegyik nő 1forma...szeretik eljátszani hogy ő különleges ő más mint a többi,,pedig ez nem így van,,csak 1-2 dologra kell odafigyelni..de hát ezt már a nagy joey is megmondta...csak odaadás kell nekik +néha 1 kis szadomazo,:)...az elveidből is engedned kell,ezt a piszok nehéz felfogni...
dehát ugyis mindenki a saját kárán tanul...naposcsibét a népnek
-
bcrics #1955 Nemsoká'.márc.8. itt a nőnap!!!csakhogy el ne felejtsétek..lehet bevágódni a rendetlen csajoknál:)
-
#1954 szemét, ez egyértelmű -
Skill #1953 akkor én naiv vagyok? ebböl már nem jösz ki jól!
naiv vagy szemét vagyok? -
#1952 leginkább NAÍÍÍÍVVV XD -
#1951 én miért? -
Skill #1950 na ja. vagy csak rendes... -
Rundstedt17 #1949 amatőr -
Rundstedt17 #1948 szégyeld magad -
Rundstedt17 #1947 -
#1946 Ez tökjó, és van benne valami... Én is eljátszottam már egy párszor, hogy a rendes srácot szivattam, mert nem hittem el neki, hogy tényleg az, a nagydumás meg pillanatok alatt kibeszélt a miniből... :D -
#1945 az már feláras :D -
Timikecuncika #1944 ezt inkább jóhírnek tudjuk be : ) -
Nyiri #1943 A jo nem kell a rossz ket kezzel, szoktak mondani. -
Nyiri #1942 Ez nagyon igaz :) -
Rundstedt17 #1941 hihetőbb sajnálatot ha kérhetem -
#1940 Én értem, mire gondolsz. De a lányoknak abban igazuk van, hogy a naiv nem feltétlenül a tapasztalatlant jelenti. Tehát attól, hogy valaki már megedződött, még lehet naiv. Hasonlóképp ha még nincs nagy tapasztalata (vagyis nem edződött meg), lehet számító, vagy bizalmatlan.
Elsőre nem hiszem, hogy lenne, aki ne lenne naiv. Később, csalódások, pofára esések után is lehet még valaki az. Furcsa, hogy a nőknél tényleg a remény hal meg utoljára. Mert hiába vágta át már x férfi, ha jön egy másik, vagány, nagy dumás, jó képű, menő faszi, aki lehazudja még a csillagokat is az égről, akkor sok csaj képes változtatni az elvein. És engedi magát meghódítani, naííííííívan, hogy aztán a szemét pasi miatt ismét koppanjon. Aztán lehet, hogy jön egy rendes fickó, akit meg orrba-szájba szivat, mert rajta tölti ki a keserűségét. -
#1939 Mit nem lehet ezen érteni? -
#1938 Nagyon sajnáljuk. :) -
Jacky #1937 Aki naiv, az általában rendes is. Ha már tapasztalt vki, attól még lehet rendes, max. óvatosabb. -
Rundstedt17 #1936 milyen bika?magad nevében csak.amúgy meg rossz hír a hölgyeknekmár lefoglaltak újra -
#1935 Aki naív az rendes...hm^^ én ezt nem értem mármint nem az eszmefuttatást, hanem az egészet -
Timikecuncika #1934 Bika nem bika... állat marad :D (bocsi)
Még akkor is? Mert ha valaki megedződik akkor már nagy valószínűséggel nem rendes? És aki naív az rendes? Most vagy nekem rossz a konklúzióm vagy teljes mértékben nem értelek:) -
Jacky #1933 Run-nak ne higyj! Máshol meg ő a fórum bikája
Nem baj az ha naiv kislany vagy, majd megedződsz te is. De ha már nem leszel naiv, még akkor is lehetsz rendes :)