22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
extramagascsaj #1852 TE mennyi vagy? -
Rundstedt17 #1851 188?nem semmi mondjuk én se vok kicsi -
extramagascsaj #1850 rendben :) -
bcrics #1849 azéé vmi piálásra szoriccsá be:)) -
extramagascsaj #1848 köszi....akkor beozstom az időm :D -
bcrics #1847 aza lényeg ne bámkódjáá szakítás miatt..még van kb 20 éved megtalálni a -t:))
-
extramagascsaj #1846 bizony annyi... -
bcrics #1845 vörösbor..bb cuveé??az pont van itthon:)..volt mellete még 3 öveg vörös de azt kicsit már megittuk vagy 2 napja:)),,ezt még sikeresen mentettem...az a baj hogy rohadt magas vagy én meg nem:))..töpszli vagyok..simán vihetnél az öledbe..haha:))mennyi??188??pff
-
extramagascsaj #1844 vörösbor...balatoni burgundi...édes...ok :D -
bcrics #1843 háde az drága te csájééé...:))..mit szólnál 1 borhoz meg kis sörhöz?? -
extramagascsaj #1842 huhh...rumot talán inkább nem...whiskeyre szavazok...arra is meghívsz? -
bcrics #1841 figy---1 üveg portorico rum..1 6os borsodi...1 csomag babapiskóta...1 kis ásványvíz--biztonság kedvéért felmosóvödör,,másnap új emberként ébredsz:))..hja gyújts be 1-2 füstőlőt is..ajánlom a levendulát ehhez a mókához;)...De ha már mindenki meghívott piálni akkor énis:) -
Skill #1840 széép! :D -
extramagascsaj #1839 mellesleg...meg a Salma Hayekes campari reklám után is ezt mondod...h a nők ne igyanak? :D -
extramagascsaj #1838 nem érdeköl -.- csak azért is...nehogymá ne azt csináljam, ami jól esik :D -
bracsek #1837 az elég baj ha "nagyon" -
extramagascsaj #1836 tökéletes -
Skill #1835 na akkor téged se probállak majd leitatni. persze én azért majd hagyom magam jó? :DD -
extramagascsaj #1834 rajtam sem látszik meg, és nagyon bírom -.- -
#1833 pontosan, mi ihatunk, csak ti nem :D Mert mi bírjuk, és nem látszik meg rajtunk... ennyi :) -
#1832 Részemről pasi se igyon: ugyanolyan szánalmas.
De ahogy érzed, mindenki azt csinál, amit akar. Ha neked ettől egyszerűbb, tedd ezt. Személy szerint nekem más jön be szakításkor: méghozzá az, hogy a barátaim mellettem legyenek, és kidühönghessem magam. Aztán meg megyek tovább, mintha semmi sem történt volna. :) -
extramagascsaj #1831 nekem meg ne mondja meg senki, h mit csináljak, meg mit ne...ő azt mondta vége...én meg azt h jó...sztem ez nem szánalmas...
Az ivásról meg annyit, h egy pasi ihat, egy csaj meg nem? Felejtsétek ezt el, de gyorsan! -
#1830 jó, hogy végre egyetért velem vki ezen a fórumon, de én csak úgy általánosságban mondtam, hogy egy nő ne igyon... bánatában meg főleg ne, az szánalmas :) Viszont a többiben is igazad van. -
#1829 Egyetértek!!! :)
Szakítás után büszkén kell távozni... Nem kell látnia a másiknak, hogy neked mennyire fáj. Mosolyogni kell, még akkor is, ha úgy érzed, beledöglesz. :) -
#1828 --->nagy boldog család?? jhajjj...már itt is a család? oO -
Skill #1827 ez egy naaagy boldog család ! :D -
extramagascsaj #1826 örülök, h megegyeztetek -
Rundstedt17 #1825 meg most máson dolgozok -
Rundstedt17 #1824 na jó a tied mert jó vagyok -
Rundstedt17 #1823 olyat nem játszunk.az ügyesebbé -
Skill #1822 az jó. :) remélem -
extramagascsaj #1821 a végén még zavarba jövök -
Skill #1820 ne légy roszindulatu. :P amugy is én láttam meg elöbb szal enyém az elsöbbség. ne irigykedj. :D -
Rundstedt17 #1819 hát persze -
Skill #1818 igazolni tudom elég sok emberrel hogy a fekete haj a gyengém. ;) -
Rundstedt17 #1817 te kis buta hát épp ezért mondta -
Skill #1816 tudom ;) megnéztem -
extramagascsaj #1815 fekete hajam van :O :) -
Rundstedt17 #1814 engem nem érdekel csak legyen természetes és szép -
Rundstedt17 #1813 tényleg azért