22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#2092 Van igazság abban amit mondasz. -
Skill #2091 kivülről nézve ugyan az :) -
#2090 Nem ritka a rendes lány,csak nem a rendes pasikat választják. -
#2089 és pont emiatt nem tartom magam pitsának -
#2088 őőőőőőő...most itt arra gondoltál, hogy csak a hülye pitsák nyavajognak? én nem tartom magam annak,de én bevallom, h igenis szoktam nyávogni!de szerencsére 16 éves létemre próbálom megoldani azt a kevés és semmi dolgaimat:D -
#2087 Viselkednek -
#2086 Hátigen, most felhívtad a figyelmet arra, hogy néha mindenki rinyál...
Meg te is Skill. De szerintem van különbség az "elmeséled a problémádat és a "rinyál vagy Nyavalyogsz" között.
+ez csak az egyik ismertető jele a Hp-knek.(szerintem)a másik,(talán van több is, még nem gondoltam át):
Az, ahogy, amin röhögnek.
Ja! még egy: Az, ahogy ciselkednek, meg tudnak nyomulni másokra. Szép látványosan...hogy milyen menyyire megváltoznak ha olyan van a közelükben. -
Skill #2085 ja és én is rinyálnék néha. csak nem tehetem meg mert pasi vagyok. ha gondom van megoldom . csajoknak enyivel könyebb egy rendes pasi mellett. -
Skill #2084 rinyáljon. csak ne sokszor. amúgy rinya abból lesz, hogy nem tudja mi van, mit akar. egy idő útán rájösz , hogy tudod ezt "kezelni" . 1. meghalgatod és próbálsz segíteni neki. ettől tuti nagyot nősz a szemében. 2. játszod a macsót és elhajtod .
tapasztaltom szerint 1. vel jobban jársz. :)
Kata vélemény?
Mini már megint bújkálsz? -
#2083 Hát azért ne rinyáljon... -
#2082 NM -
#2081 Mi számít normálisnak? de tényleg...csak egyszerűen nagy vágyai vannak vkinek, az még normális? Ha álmodozó normális? Ha nyávog, akkormár nem normális? ajjjjjjőőőőőajjjjj...nem értemMert van, akinek ezek a bajai! -
#2080 azaz nem, pl ezt a "véleményemet a "HP(nem haryporter)"-król meg a Rendes lányokról elmesélem egy havernak, és azt mondta, hogy nézzek jobban krül, mert vannak, és körülnéztem és igaza van, de akkoris.
" A " rendes lányokból (akik nem csak "általában normálisak")hanem mindig, sőt, na azokból, télleg nagyon naggyon kevés van. -
#2079 Mert így van... -
#2078 Köszönöm! -
#2077 Ej, ej Minirosszcsont! -
#2076 Te sok rendes lányt ismersz, csak nem kellesz egyiknek sem... -
#2075 Igazából ez genetika. A családomban szokás a hosszú élet, és betegek sem igen szoktunk lenni. Eddig csak egy felmenőm hlat meg 90 alatt, de az ő halálához annak a baltának lehetett szerepe ami átvillant az agyán.
Egyébbként ismerek a családomon kívül is igen idős, és igen egészséges embereket.
Tehát szép dolog a pesszimizmus, én is igen kedvelem, de sok gyakorlati példát láttam már. Mellesleg azt se feledjük, hogy 80 év múlvára talán az orvostudomány is fejlődik valamicskét. (kérlek ne kezdjük az addigra nagy összeomlás elméletet)
Ellenben. Ez a topick, nem a rendes lányokról szól?
120 év alatt sokkal meg lehet ismerkedni. :D -
Skill #2074 engem most egy másik dolog foglalkoztat. a topik igy nézne ki : Ritka rendes melót találni :)
van 2 talán 3 melóm, de egyik se tökéletes, bár egyikben sincs főnök :p
-
#2073 Hát, az egy dolog, hogy addig akar élni, de hogy nem fog menni, az majdnem biztos. Rengeteg környezetkárosító dolog határozza meg manapság az életünket, ha tudomást veszünk róla, ha nem. Az pedig, hogy az átlagéletkor csökken tény szintén. Biztos sok egészséges 80-90 éves van, én egyet sem ismerek, pedig rengetek idős ember közt szoktam mozogni. -
#2072 neked most miért van azzal problémád,hogy 120 évig akar élni?
meg ne akard neki bebeszélni,hogy 50-60 felett neki is fájni fog mindene,rengeteg olyan 80-90 éves ember él,aki makkegészséges. -
#2071 Aha, és hány 120 éves ismerősöd is van pontosan? Illetve hány tökéletesen egészséges 50-60 feletti embert ismersz? Elárulom, egyet sem. Kisnyugdíj, gyógyszerezés, fáj mindened, menni sem tudsz, szar az egész. Mellesleg köt ve hiszem, hogy a mai ember képes lenne 120 évig élni, főleg itt, Magyarországon. De csak élj álomvilágban, a férfiak átlagéletkora lassan a 60 alá csökken, ideje felébredni, Alíz. -
#2070 Ugyan! Akkor kezd izgalmassá válni. Megfelelő edzés mellett, akkor még simán jó kondiban van az ember, és sokat tanult, tapasztalt. Akkor már tudunk is kezdeni valamit azzal amink van. -
#2069 Ki akar 120 évig élni? 45-50 év után már csak kínlódás az egész. -
#2068 Az élet igenis elég hosszú. Igaz 120 éves kromig szándékozom élni. De a kapkodás még soha semmi jóra nem veztett. "Az élet elég hsszú, csak nem elég széles."
Egyébbként érdésedre válaszolva: Épp elég éves vagyok ahoz hogy tudjam 8És megéljem), akár holnap kimúlhatok. De akár 5 perc múlva is. Viszont ez nem rontja el a szórakozásom! :D -
Jacky #2067 "Az élet még bőven elég hosszú"
Hány éves vagy? Majd meglátod, hogy milyen rövid -
Jacky #2066 Hát pedig keresni kell. Sült galamb nem repül a szádba ...
Évácska: nem kihalt faj, de kb. 10-ből 5. Csak akkor mi van, ha allandoan a masik 5-el futsz ossze? -
#2065 Nem is kell keresni!!Úgy beszéltek, mintha vmi kihalt faj lenne...a női társadalomban^^a "rendes" lány -
#2064 Én ammondó vagyok, hogy vagyok aki vagyok, és majd megtalálnak. Olyan ez mint mikor keresed a kedvenc tollad, sehol nincs, megunod, leülsz, és ott van előtted.
Nálam a "találtam" szó azt jelenti, hagytam hogy megtaláljanak. Persze utána már lehet dolgozni a problémán, de erőltetni minek bármit. Az élet még bőven elég hosszú. -
Jacky #2063 Vannak hát! Csak keresni kell. -
#2062 Az utóbbi pár hétben kezdek rájönni, hogy vannak még rendes lányok. Asszem találtam is. Már csak nem kéne elcseszni a dolgot! :D -
#2061 Nem állt meg csak máshol zajlik. -
#2060 nyah mi van itten? megállt az élet?!oO" -
#2059 :D de így a kettőnk fordításából lett egy értelmes szöveg:D köszönjük, h megosztottad velünk a problémádat:D -
#2058 pedig de :))) -
Rundstedt17 #2057 aha ez nem igaz -
#2056 olyan,amilyenné te,saját magad teszed. -
Rundstedt17 #2055 olyan unalmas az élet nem? -
Rundstedt17 #2054 mi van hagyjátok már megfájdul a fejem -
#2053 :DDDDDDDDDdddddddddddd