22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Z
    A barátokat (BARÁT) te válogatod meg. Olyan értékesek, mint a gyémánt. Jó esetben egy életen át egymás mellett álltok akár a legnagyobb szarban is, ami egy barátról/barátnőről nem feltétlenül mondható el. Szerintem nem lehet összehasonlítani a kettőt. Általában egy kezünkön meg tudjuk számolni a barátainkat.

A haverok (belőlük nagyon sok van), akikkel együtt járok bulizni, ide-oda sportolni, nyaralni külföldre, stb az más téma.

A világ legszánalmasabb dolga az volt, mikor gimiben a lányok az úgynevezett legjobb barátnőikkel lógtak egész nap, együtt csináltak mindent. Aztán az egyik összejött egy sráccal. Majd kicsit később úgy összevesztek a srácon, hogy a pár hete még "jajdeszeretlek drágabarátnőm"-et simán leordaskurvázta a másik háta mögött. Ezután dobta őt a srác egy harmadik lány miatt. A kiscsaj összeesett, mint a levestészta, és két szék között a földre esett: se pasi, se barátnő. muhahaha
  • bcrics
    vagy csak féltékenyek, hogy a párod miatt el vannak hanyagolva a barátok??...nem jársz velük annyit már lógni. sörözni stb!!...
  • minigirl
    Én úgy oldottam meg azt a problémát, hogy a barátaim utálták a pasimat, hogy nem eresztettem össze őket. Amikor a pasimmal voltam, a barátaim nem voltak a közelben, amikor viszont a barátaimmal mentem bulizni, akkor a pasimat nem vittem, ennyi. :)
    De most szerencsére a pasimat a barátaim is imádják. :)
  • évácsKa
    de mivel vannak ilyen emberek, akik összevesznek a barátaikkal a pasijuk/csajuk miatt! És hát igen, vmilyen szinten a barátoknak is meg kell érteni, h a szerelmes barátját el kell fogadni.
  • minigirl
    Nem értem, hogy függ össze a két dolog... Hiába van "rendetlen" pasim, akit esetleg utálnak a barátaim, mindig megúszom a "két tűz közé kerülést". Szóval (bocs attól, akire igaz), aki összeveszik a barátja/barátnője miatt a barátaival, hát elég szerencsétlen, és nem is rendelkezik igazi barátokkal...
  • bcrics
    akkor köszönöm
  • évácsKa
    neked szólt^^
  • bcrics
    kéretik címezni a hozzászólást!!hp
  • évácsKa
    nyehehehe...szép vagy^^
  • bcrics
    Ájándák..ahogy üknyagyfater is mondta mielőtt félig süketen és vakon,,bebaszva a sínekre lépet:O,,,itt bizony élni kell
  • Skill
    nem rosz
  • bcrics
    nagyon szívesen;)...
  • évácsKa
    Ezt hogy érdemeltem ki?:O köszi*_*
  • bcrics
    akkor a buvársszívattyút neked találták ki:D

...
  • évácsKa
    ő legalább bevallja, hogy nem rendes a csaja.Neki van igaza...legalább nem fog öSzeveszni a barátaival a csaj miatt!:DMert nem tagadja le...
  • évácsKa
    Tudom:D csak gondoltam egybesűrítem a dolgokat^^
  • minigirl
    Mondhatom, kedves ismerőseid vannak... :)
  • hunbasser
    a kenyérpirítós cuccot nem én mondtam :)
  • Jacky
    Kérdezz rá nyíltan, mi bántja, mi a baj! Beszéljétek meg, ennél jobb tanácsom nincs.
  • htr93
    Azthizsem..gondolom... általába mikor gyakorlok, zenesuliba, bejön erembe, mert várnia KELL amíg jönnek érte. de pl legutóbb már nem jött be.. eggyébként ma találkozok vele megint(hetente egyszer, pénteken.koleszos)
  • évácsKa
    okéoké igazat adok^^ mért mi a baj a gázlánggal×D?!!
  • Jacky
    Itt az ideje egy beszelgetesnek.
  • htr93
    nekem is tetszik.....muhahaha muhahah a Muhhhhahahahaaaa!
  • htr93
    Úgy érzem előző pénteken szinte bántóan zárkózott volt.és hogy elfogunk távolodni egymástól, (ebbe az is szerepet játszik, hogy lemondta a próbákat)és úgyérzem valamit lépnem kéne.

Azthiszem, hogy mondta közös csellótanárunknak, ( de eggyáltalán nem biztos) hogy megértjük egymást, de problémáit nem meséli el, pedig van neki. látszik rajta. fáradt.
  • Skill
    hehe ez tetszik :D
  • Fantomlovag
    Egyik kedves ismerősöm mondta volt: " Végre találtam egy rendes ribancot!" Hát, szerintem még nem igazán ért pár apróságot. De még fiatal. Fejlődhet.
  • hunbasser
    O_o :DDDdddd

amúgy ez az lenne,hogy a kettőspontot és a D-t olyannyira nem tudod leütni a nagy röhögésben,hogy össze-vissza nyomkodod a billentyűket :)

magyarán viccesnek találtam a dolgot,ez az A:_S?D_ASDAS-ozás igazából csak divat :]]] [nem hiszi,hogy annyira nehéz lenne a :D-t leírni röhögés közben :)]
  • bcrics
    gáz????..hehehe...gázt azt monnya::))
  • évácsKa
    nem, de érzem, h fájna a magyarázat, szal inkább bólogatok csendesen. Akkor pirítsd a kenyeret gázlángon^^az talán nem lesz neked olyan veszélyes:p
  • bcrics
    meg néha kenyérpirítót is akartam de ,,vhogy nem jövök ki jól a 220al így anyámék sosem engedtek a közelébe:DDDmost meghogy felnőttem már nem érdekel a kenyérpirító:DDD
  • hunbasser
    nem vágod,hogy mi ez a hülye karakterhalmaz,ugye? :)
  • évácsKa
    he? :D
  • hunbasser
    A:S?D_ASD:A_?D_A:S
  • bcrics
    sext meg mountainbikeot:DDDD
  • bcrics
    sext+!!!
  • évácsKa
    °_° azért ekkora jó véleménnyel ne legyetek már a teeeenikről...:Dmegint csak általánosítotok:D ti mit akartatok, amíg ilyen kis pöcsök voltatok?
  • bcrics
    hello,,én nem azt mondom hogy nem lehet őket megtukni,,mert meglehet,,,és ennyi..semmi több!.
    " pont egy olyan pasi vagyok aki mindent megetene a nagy őért."-..csak ezt mondom hogy nem a 16 éves lesz a nagy ő,,,és pont nem az kell neki hogy mindent alárakj,,,najó kivéve azt az 1 dolgot:)
  • Skill
    ahh nem ismertél még fiatal hmm csajt . pedig vanak akiknek nem csak a szájuk nagy. :P
    2174 a nyitottság nem azt jelenti nálam , hogy bevállalom.
  • bcrics
    meg azért mindenre ne legyél nyitott,,hallottam volt olyan aki szintén mindenre,...és jól seggberakták:DD...de ahogy érzed:D
  • bcrics
    hát ebbe inkább nem mennék bele,,...de te,,ennek a kis 16 éves csajszinak még pont nem az kell amit te tudnál neki nyújtani!!,,,,keress a korosztályodban!!..ott már értékelni is fogják talán azt amit majd kapnak!!:D--igyis.&ugyis:DD