22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Timikecuncika #1932 Naiv kislány vagyok (MÉG)! Elhiszem : ) -
Rundstedt17 #1931 persze mindenki azt mondja -
Jacky #1930 Timikecuncika drága! Véletlenül pont itt van egy normális srác, aki külsőleg és belsőleg is kibírható! Én.
Akármennyire is hihetetlen, vannak normális fiúk, meg lányok is -
Timikecuncika #1929 Hát akkor nem csoda, hogy otthagynak -
Rundstedt17 #1928 jah nekem az ellenkezőjét túlságosan féltem:D -
#1927 Ilyet én is kaptam... pont a legutóbbi pasimnál... puff neki, nem szakítottam vele?! Erre meg összejött az exével... Most erre legyek féltékeny? Megérdemli... :D -
#1926 Mi a fene? Betörtek a vízöntő nők a topikba? :D
Nekem azt is hozták már fel hibaként (persze hiszti formájában jött elő), hogy nem vagyok eléggé (gyakorlatilag semennyire) féltékeny. És így azáltal, hogy nem vergődök, nem hisztizek, nem is éreztetem a nővel azt, hogy ő olyan jó nő, hogy másoknak is kellhetne. Ez azért csavaros észjárás! -
#1925 Amint abbahagyod a zaklatásomat, azonnal befogom. -
Timikecuncika #1924 Nem mondtad, de azért "látszik rajtad", hogy mondani akartad! : P legalább egyetértünk abban, hogy Te nem ... : ) -
mallamut #1923 ez igy van nehéz...fehér holló effekt -
bcrics #1922 hééé..én nem mondtam hogy az vagyok:)))..biztos vannak olyanok de én nem..na -
Timikecuncika #1921 Nem hiszem, hogy Te kivétel lennél... de nem akarom lerombolni az önbizalmadat... hidd azt, amit szeretnél : ) -
bcrics #1920 és ha befognád??:) -
#1919 És ha békénhagynál? Tudom, megerőltető, de próbáld meg! Köszikeeee... -
bcrics #1918 és tudhatnád hogy nem vagyok kóser:)... -
bcrics #1917 gondolom hogy nem poénból...és nem mondtam hogy az vagyok -
Rundstedt17 #1916 De én -
Rundstedt17 #1915 kösz jót nevettem -
#1914 Te nem vagy kivétel!!!
És vedd már észre, hogy nem poénból nem válaszolok a privikre!!!! :@ -
bcrics #1913 ..ÍGY VAN..DE A KIVÉTEL ERŐSÍTI A SZABÁLYT.. -
Timikecuncika #1912 ne rötyögjé', így van :P -
bcrics #1911 -
Timikecuncika #1910 hmm... nincs egy normális pasi, aki nem csak külsőleg, hanem belsőleg is kibírható :) -
#1909 Na igen. Akinek meg nincs az meg átvág és átver. Erre most tudnék friss és ropogós személyes példát hozni de most nagyon nincs kedvem leírni a sztorit. -
#1908 "itt éppen arról folyik a csevely, hogy a nők ilyenek meg olyanok"
Ezért nyilt ez a topik :)
Másik kérdésedre szerintem: Azt kell adni ami én vagyok (ezen múlik kialakul-e valami), és azt kell nyújtani, amire az adott nőnek szüksége van (ezen múlik együtt maradunk-e).
Jah és nincs olyan nő aki minden igényemnek megfelel. Kompromisszum alap dolog nálam. -
Skill #1907 anyira nem . csak hát van párjuk. -
#1906 Ennyit símán megér egy olyan nő aki valóban rendes. Csakhát az ritka mint a fehér holló.... -
Skill #1905 tudom. én is kedvellek. ;)
mit nyujtanék?
szeretném , meghalgatnám , törödnék testével lelkével, elcibálnám ide oda (múzeum , színház, koncert), ha úgy jön ki csinálnék neki reggelit, ha le van törve felviditanám. igy kapásból enyi. tuti van még pár dolog. gondolom sokaknak ez lehet túlzás , viszont a "jó" nő simán ér ennyit. -
#1904 Igazán rendes vagy. :) -
#1903 Világos. Csak azért írtam és kérdeztem, mert itt éppen arról folyik a csevely, hogy a nők ilyenek meg olyanok, így vágnak át meg úgy vágnak át. Főleg ha szép egy nő, akkor az eleve csak rossz lehet, meg váltogatja kénye-kedve szerint a pasikat, mint a bugyit.
Meg mindenki ábrándozik, hogy milyen kéne neki. Csak épp azt nem olvasom, hogy ő mit nyújtana egy olyan nőnek, aki minden igényének megfelel. Ezért írtam amit írtam, nem azért, mert csak ebben az irányban lehet igaz. -
bracsek #1902 Nem, mert mihelyt az ember rózsaszínben lát megszűnik a csaj rendetlennek lenni, mint a 100lány-ban, "megszűnt kurvának lenni átalakult gyakorlópályává" Nem másképp hangzik? -
Skill #1901 najó féláron elviszlek ;) -
#1900 Most ezt akár írhatta volna egy férfi is nőkre kivetítve.Semmi értelme.Mindkét "táborban" vannak idóta, megbízhatatlan, nehéz természetű, összeférhetetlen emberek. -
#1899 Az okos az rendben. Az hogy szép, már relatív. Ha számomra szép, már rendben vagyunk. :D
Az, hogy legyen szerény, nem lényeg, bírom, ha vagány, esetleg kicsit nagyszájú a nő. Az őszinteség megint csak nem annyira érdekel, mert ha kamuzni akar, kamuzni fog. Nincs olyan, hogy elmond mindent. Elfogadom, hogy nem akar megosztani velem bizonyos női dolgokat. És így vagyok én is, vannak bizonyos dolgok, amikről nem feltétlenül kell tudni.
A megbízhatóság? Hát azért az fontos. De ezt általában minden emberben nagyra értékelem. És én is próbálom eszerint tenni a dolgomat.
Én amúgy nem vagyok se szép, se olyan okos, mint amennyire az szeretnék lenni, igazán még csak szerény sem vagyok, és nem mindig vagyok őszinte. De legalább nem "halok meg", ha elkapok egy náthát! -
#1898 Én pont forditva tapasztalom.
De sztem ez azért van, mert 6 évvel fiatalabb vagyok nálad. Más mozgatja ezt a korosztályt. -
#1897 mert megunták,hogy folyton csak őket szapulják ^^ -
#1896 vajon miért? -
Rundstedt17 #1895 igaz a többségre mondjuk rám nem:D. -
#1894 Már ahol... Én pl. beérem annyival is, ha szeretnek, de még ez sem sikerül. Talán túl távolságtartó és magabiztos lettem, amitől félnek a hölgyek... -
#1893 sok nő mondja ezt,nem csak te...:)