22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
bracsek #1892 simma előítélet. :P -
#1891 hát igen, a megbízható és őszinte rész nem szokott menni nekünk leginkább :D -
#1890 Hisztizunk mi is. Írtam már régebben, csak máshogy adjuk elő általában. Sőt minden férfi rendelkezik rossz tulajdonságokkal is, nekem is van bőven. DE PSSSSZT, mert most nem erről van szó! :P -
#1889 Egyébként azt az érdekes népi megfigyelést tettem, hogy a lány legyen szép, okos, szerény, megbízható, őszinte stb., de nem látom sokszor, hogy a másik oldalról is nyújtva lennének ezen dolgok. Azaz sokszor több az elvárás, mint amit nyújt az illető. Ezzel a dologgal ti hogy álltok? -
extramagascsaj #1888 én az vagyok -
#1887 de kell, nekem mindig olyanok jutnak :D -
#1886 Tényleg, rendetlen lány senkinek nem kell? :) -
#1885 jah, mi számít normálisnak? régen az volt a normális, h a nők csak szoknyában járkáltak! és mi van, ha hiszti van? nehogymár a férfiak ne hisztizzenek...mondjuk elnézést, Ők duzzognak. -
#1884 most komolyan, mit ér egy nő hiszti nélkül? :)
itt nem az baj, h hisztizik egy lány, csak rosszul kezeled a helyzetet.
egy nő férfi mellett érezze magát nőnek, egy férfi nő mellett érezze magát férfinak.
ha hiszti van? csak engeszteld ki, minden férfiasságot bevetve ;)
szal itt nem az a probléma, hogy "tényleg nincs egy normális lány sem." -
extramagascsaj #1883 bár én lennék az egyik...de nem agyok egoista...biztos nem én :( -
Rundstedt17 #1882 jaja -
Skill #1881 jaja!
amugy én a forumon találtam már 2 normális csajt is . :P
szal nő a színvonal. -
#1880 A hisztikhez kezdhetsz hozzászokni, vagy lehetsz "más"... :D
Z axiómája: Nincs nő hiszti nélkül.
A hisztis viselkedés törvénye: márpedig előbb-utóbb úgyis kitör, hiába próbálja x hétig, hónapig tűrtőztetni magát. -
extramagascsaj #1879 jah...én csak azért vélem magam extramagasnak, mert csaj vagyok...és csajoknál azért a 188cm-es magasság nem túl gyakori -
#1878 195? hát te jól kinőtted magad -
#1877 nem vok extramagas, csak 195, meg nem nézek le senkit, "hitem a szerény büszkeség" ahogy egy nagy zenész mondta :) -
extramagascsaj #1876 jah...normális lányt nehéz...csak ez lehet a hiba...pfff...sztem csupán az a baj, h nem azzal találkozunk össze, akivel kellene...nem a pasik/csajok a szemetek/szarok...hanem egyszerűen az élet leckét ad nekünk...bukunk és tanulnunk kell... nem mi, vagy ők vagyunk hibásak...csak "ezt dobta a gép"
nekem van 1 ember, akit szerettem, és ma is szeretek,mint barát...de hiába...nem hibáztatom érte se őt, se magam....bizonyára így kellett lennie, h ne maradjunk együtt...ennyi -
Aries1984 #1875 sziasztok, hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de tényleg nincs egy normális lány sem.. vagy ha van, és sikerül összejönni vele, kb két héten belül megváltozik.. elkezd hisztizni, nyavajogni, semmi sem jó neki.. teljesen az ellentettjére fordul minden.. és ezek után akkor hogy legyen az ember optimista, ha talál egy aranyos, okos, helyes csajt, aki kedves, és szinte mindent megtesz érted.. és amint sikerül vele összejönni, az első 2 hét, na jó max 1 hónap tök jó, aztán jönnek a hisztik.. meg hogy mik a hibáid és persze nem mondaná el hogy mi bántja.. szóval tényleg nehéz normális lányt találni :(( -
bracsek #1874 odafenn milyen a levegő? mennyi a hosszad, hogy ennyire LEnézed őket... -
#1873 :DDDdddddddd -
#1872 hogy találtad ki? :D -
#1871 kosarazol? :) -
#1870 pff mélynövésűek :D -
#1869 én is ennyi vagyok,és azért nem mondanám magam magasnak... :) -
bracsek #1868 miért te számolod? beteg v. -
Rundstedt17 #1867 szóval igen az jó -
bcrics #1866 a sex a hosszú Élet titka nem vágjátok???
-
extramagascsaj #1865 sémmitse mondok már :D -
bcrics #1864 na csak kicsit firtassukk:))..utána nagyobb lesz,,vagymivanmár:))... -
Rundstedt17 #1863 ilyen kekx mániás vagy? -
Rundstedt17 #1862 lol -
extramagascsaj #1861 ne firtassuk, ok? :D -
bcrics #1860 jah...:))) -
extramagascsaj #1859 exem is annyi vót :D -
bcrics #1858 és azon jár??:)mindig??..de az nembaj...1 nap hányszor??? -
Rundstedt17 #1857 hát kb 182:D -
extramagascsaj #1856 értem már :) erre gtam én is...csak nem akartam /verznek tűnni, h mindig csak azon jár az eszem -
bcrics #1855 ott ahol a neked is nagyon jóóóó:))ahová a vér áram[LIK] lefeléé tudod??:)
????????? -
extramagascsaj #1854 hol kell? :D::D:D -
bcrics #1853 azalényeg ahol kell ott nagy legyél:))