22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#2132 Nem erre dongoltam, lényegtelen... :) Majd délután... :D -
#2131 Legutóbb? Megtanultam, hogy "jobb szeretni s elveszteni kit szerettél, mintha ossem szerettél volna". :D
Ami pedig a koppanásokat illeti... Ha az ember elég sokat megy fejel a falnak, előbb utóbb áttörik a fal. Vagy betörik a feje. PRobléma mindenképp megoldva! :D -
bcrics #2130 veled minden ok?? -
bcrics #2129 ...az naon hejes,,,nagyot koppani is kell vmikor.. -
#2128 Öööö... a legutóbb is mi lett belőle... :) -
#2127 Alapvetően igen. Magamban bízom 100%
A barátaimra pedig rábíznám az életem, de a nőügyeimet nem. :D -
#2126 Most, hogy így mondod... valóban... :) -
bcrics #2125 ,,,akkor fogalmazzunk ugy hogy csak mindenki magában?!!...a saját törvényid szerint. -
#2124 Őőő... Nem mintha újat mondtam volna!
Házi nyúlra nem lövünk! Alapelv. Kevés elvem van, de ezt megtanultam már a saját bőrömön, mely oly becses nekem! -
#2123 Szóval nem veszél nőszámba? Jól van, jól van, megjegyeztem!!! :D -
#2122 Ez talán túlzás. Fogalmazzunk úgy, hogy ne jobban mint bárki másnak ;) -
bcrics #2121 Nőknek soha ne higyj;) -
#2120 Hát... Ti nem lányok vagytok hanem barátok. Külön kategóraia. -
#2119 Öhömmm... Mutatok én neked többet is, gyere be hétfőn suliba, s találkozhatsz velem is, 4essel is... :) -
#2118 Rosz az aki roszra gondolt, tisztelt nagyérdemű! -
#2117 Örülök hogy ezt is megtudtam végre. Talán mutass rá párra. Hátha...
Egyébbként, nem biztos hogy pont azok után kéne ilyeneket mondani... :P -
bcrics #2116 a rendes csajsziknak 1 kis megharap videjó -
#2115 jóféle :D -
Rundstedt17 #2114 de azért egy kicsit mesés miket is mondtál:legyen őszinte,hűséges,csinos,okos,ne rinyáljon...meg még szépség se hátrány....aha és egy ilyen lány miért pont téged akarna???az ilyenek alapból foglaltak az a néhány amelyik még ilyen... -
Rundstedt17 #2113 Lol de nem is olyan lehetetlen ha nem szépben akarsz ilyet egy fokkal könnyebb:) -
#2112 Erről: Donna
hallott már valaki?
"A Donna.hu egy női közösségi oldal, ahol kellemes hangulatban keveredik a női határozottság és játékosság. A nők meghívásos alapon regisztrálhatnak, míg a férfiaknak jelentkezniük kell, és a nők döntik el, hogy a közösség teljes értékű tagjaivá válhatnak-e. A Donna közösségben megoszthatod gondolataidat, érzéseidet barátnőiddel, kibeszélhetitek a másik nemet, vagy tanácsot kérhettek szakértőinktől különböző témákban. Keresd meg, vagy hívd meg barátnőidet a közösségbe, csevegjetek nap mint nap, és élvezzétek, hogy kényeztetnek a férfiak."
Micsoda diszkrimináció ez!?!?!? -
Jacky #2111 Szerintem meg teljesen normál elvárások. Az más tészta, hogy ez a világ már nem az, ahol nyüzsögnek az ilyen lányok .. -
#2110 akkor ha majd húzzál papirzsacskót a csajod fejére, és akkor mindeki azt hisz h rút és nem akar majd senki kikezdenki vele -
Rundstedt17 #2109 Ez vicces nagy elvárások -
Jacky #2108 Leírtam már eccer jó alaposan, de most csak inkább a lényeget mondom milyen a rendes lány.
A rendes lány arról ismerszik meg, hogy RENDES VELED!
(Értem ezalatt, hogy nem cseszi át a fejedet, nem kúr félre, nem lopja el a pénzed, nem okoz neked fájdalmat, nem rinyál állandóan stb. Pozitívumok: szeressen, esze is legyen, megértő, kedves, nőies, legyen csinos, nem muszály szépnek lennie mert nagy lesz a kísértés hogy elhagyjon/félredugjon a rengeteg korulotte zizego srac miatt.
Kb. ennyi, ha a forum alcimet is figyelembe vesszük. -
#2107 Valahogy nekem sem tünik hitelesnek ez a magyarázat. -
bracsek #2106 Hát ő nem is, de neked viszont gyanúsan vastag a hangod. -
lúzerlány #2105 Pedig nem az :) -
bracsek #2104 olyan álreg szagot érzek... -
lúzerlány #2103 Azért vagyok Lúzerlány, mert nem akartam cica, vagy baba néven regisztrálni. Az olyan elcsépelt, és ku*vásan hangzó. Ez jutott eszembe hirtelen, de nincs mögötte semmi konkrétum :) -
#2102 Ha, ha... -
Skill #2101 mert nem fiú te butus! XD -
Skill #2100 lövésem sincs, hogy milyen.
-
#2099 Miért vagy te "lúzerlány"? -
lúzerlány #2098 Köszönöm :-) De komolyan kérdeztem. -
Skill #2097 egy szóval sem állítottam ilyet . ellenben a véleményedre kiváncsi vagyok.
lúzerlány : olyan mint te. ;)
mért van az , hogy lépten nyomon a neten olyan lányokba akadok akik olyan dolgokat megengednek maguknak , hogy legszivesebben... -
lúzerlány #2096 Sziasztok! Bocsi, lehet, hogy már leírtátok párszor csak nem akarok visszaolvasni ennyit. Nektek milyen a normális lány? Csak úgy érdekelne, nem fikázni jöttem ide vagy ilyesmi... köszi:) -
#2095 Anastacia & Jamiroquai - Bad Girls :)) -
#2094 Bad girl! -
#2093 én nem vagyok rendes, nem nyilatkozom :)