22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • hunbasser
    megelőztél...:D
  • évácsKa
    jah és rohadt jó a csaj, mert 8041pontot kapott
  • hunbasser
    Nekem sikerült lefordítani!!!!! Íme! :D :

Na,szóval találtam egy rendes lányt(nem csoda,hogy az,21,na mindegy),és elmesélte az egyik elég nagy problémáját:azt,hogy jogot tanult (+1 jó pont),de rájött,hogy annyira szeret gitározni(+8000 jó pont,de most csellózik,+40 jó pont),hogy ezzel szeretne foglalkozni,zenész szeretne lenni,de már szerinte késő.És zavart,hogy nem tudok neki mondani semmit sem ezzel kapcsolatban,semmi értelmeset...Ezért elkezdtem kérdezősködni,és később felhívtam(szerk: nem találom benne az összefüggést....:D).És mondtam neki,hogy van egy bandánk,van dobszerkónk dobossal,elektromos gitárunk,én basszgitározok,lenne kedved jönni? És mondta,hogy 'persze!',minden fasza.Aztán gyanús lett neki,hogy mondtam,hogy dobosunk nem mindig lenne.És most a bátyám(dobos) kijelentette,hogy már most hétvégén sem tudna dobolni,de utána igen,szóval ezt még el kéne neki mondanom.

hehe,érdekes!
  • évácsKa
    ohh...a csaj zenész akar lenni, de már nem lehet, mert már régóta tanul jogot(ami tetszik az emberünknek, legalább annyira, minthogy szeret zenélni), és felhívta a lányt..., h jöhet zenélni, mert van dobos és basszos ember, de a csávó bátyja bekavart a dátumokkal(dobos), és most be kell neki mesélnie( a csajnak), h mért nem jó a hétvége!

és a gyerek ideges és szereti a smile-kat^^
  • évácsKa
    Hát ezt én se értettem...oO"vmi csellós meg dobos cucc...MIVAN?!
  • zeus89
    ez mien nyelven volt?:))
  • gameplusz
    Ha érteném is, amit írsz...
  • Wescone
    ...tényleg az.
  • htr93
    Na szal én találtam egyet(egy fent említettet, nemcsoda hogy az, 21 na mindegy.) és elmondta egye lég nagy problémáját. azt, hogy jogot tanul(+1 jó pont) :) de már rájöt,, hogy szeret annyira gitározni(+8000 jó pont), (most csellózik+40 jó pont) hogy azzal foglalkozzon, zenész legyen, de már késő... és zavart hogy nemudok neki erre mondani semmit.semmi értelmeset....ezért, kérdezősködtem, és későb felhívtam. és aztmondtam. Dobszerkó dobossal, elektromos gityó. én basszerozok jössz? modt h. persze minden fasza, aztán gyanús lett, hogy mondtam neki hogy dobos nem mindig lenne...és most a bátyám(a dobos) kijelentette hogy már most hétvégén sem lennet de utána igen szal. nekem meg be kell meélnem ezt szépen.
    hehe érdekes.!
  • bracsek #2043
    te amőbaszó.
  • Skill
    aaaaaahhhhh nőőőőőőőőőőők csak a baj van veletek ! lenék inkább amőba! >.<
  • bracsek #2041
    nembaj, én beszélek, akkor is ha nem kérdeznek :P
  • Kata
    téged biztos nem :P
  • bracsek #2039
    Attól függ kit kérdeznek....
  • Kata
    fenét, de inkább ne kérdezz körbe, mert még rosszabbat is kihoznak, mint nem rendes csajszi :)
  • Kata
    az nem lehet, mert én is onnan jövök
  • Skill
    nem kell itt a - reklám. itt mindenki tudja hogy te egy kedves csajszi vagy! :)
  • PíszLávJuniti
    biztos a plázában kempelnek
  • Wescone
    Legyen... beérem ma egy "nemrendes"-sel is.
  • Jacky
    Hol a többi csajszibébi?
  • Kata
    egy nemrendes jelen!
  • Jacky
    Te kis huncut!
  • Kata
    sarkon? az csak az összegtől függ...
  • Wescone
    Nem érdemes de mégis minden sarkon ilyet találni.
  • Jacky
    Tehát akkor érdemes inkább csalfa, hazudós, huncut lányt találni?
  • MaSzKa
  • G18XM8
    Ritka rendes lányt találni, ha meg talál az ember, az valahogy nem az igazi.
  • bcrics
    lehet megváltoztak????vagy csak átalakultak???a doboz sörréé,,,bár ezt még michael bay is megirigyelné,,1 olyan transformers aki nő,,és 1 doboz sörré alakul át??:)
  • Jacky
    A fent említettek a fórumból! hehe
    na meg a rendetlenek is
  • htr93
    A fent említettek, vagy a fórumból?
  • Skill
    lényok hova tüntetek?
  • évácsKa
    Ez most hogy jött ide?-.-"
  • bracsek #2020
    Én is, de nem annál, hanem...
  • MaSzKa
    én inkább a Katánál maradnék XD
  • Skill
    szép kocsi bár én maradnék a barkasznál. az ráköltés nélkül is felhivja a figyelmet. még jó nő se kell hozzá! :D
  • Kata
    tevagy! -.-
  • MaSzKa
    Szia, Kata vagyok! Ez a kocsim - Dögös csaj, dögös autó XD
  • Jacky
    Én is így tudtam, hogy a naiv tapasztalatlant, hiszékenyt jelent. Ha van már tapasztalata, akkor csak nem olyan hülye, hogy megint beleesik ugyanabba a csapdaba. Persze, ez tul logikus lenne
  • Z
    Úgy írtam, hogy nem feltétlenül, mert bár a magyar értelmező kéziszótár meghatározása szerint a naiv, idézem: kevés élettapasztalattal bíró, jóhiszemű, gyakran hiszékeny.

Szóval a tapasztalatlan, vagy pontosabban a kevésbé tapasztalt is a naiv emberek közé sorolható. De mivel a nyelv változik, szerintem is jobb a naiv kifejezést inkább csak a hiszékeny emberekre használni. A lényeg, hogy arra céloztam, a kettő nem feltétlenül jár együtt.
  • Wescone
    A "naiv" gyerekesen hiszékeny-t jelent nem tapasztalatlant.
    Amúgy igaz amit mondasz.