22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#2252 arra sem tartod méltónak, hogy megveresd.....hmm.... tényleg idióta egy ember lehet.. -
#2251 hány éves a tag? -
#2250 De azér az is elutasítás is elég gáz.... mármint volt már hogy én is nehezen szálltam le a csajról... bár akkor 13 voltam... -
Mummer #2249 Szerintem igazad van. Ha szakítás után a tudtára adtad, hogy nem kívánsz vele többet komunikálni, akkor elég gyatra egy felfogóképessége lehet a tagnak... Nyomorék emberekkel ugyebár, meg nem tárgyalunk :D -
#2248 huhh...bonyolult kapcsolat lehetett:Sha szakítás után még barátnak sem kell. -
#2247 Az a szép az egészben, hogy erre sem tartom méltónak... :D -
#2246 *akivel most jöttél össze -
#2245 küldd rá a gyereket,akivel most ismerkedtél össze -
#2244 Asszem, ez egy megfelelő téma, mesélhetnél róla... Ha akarsz. :) -
#2243 Na, hogy mé, azt nem tudom, de jó lenne tudni. Leginkább arról van szó, hogy az exem nem hajlandó felfogni, hogy még barátként sem vagyok kíváncsi rá, és ezért (bizonyos kihagyásokkal) folyamatosan írogat nekem, amire én rendszeresen nem válaszolok.
Namost, kérdem én: ha nem válaszolok a leveleire, mi a fenéért írogat még mindig??? Szerintem elég feltűnő, hogy nem akarok vele tárgyalni, semmilyen módon. Ráadásképp tisztességesen szakítottam vele, amikor úgy éreztem, nem megy tovább, közöltem vele, és leléptem a környékről. Csak, hogy kevésbé fájjon neki. Így aztán végképp nem értem, mért kell teljesen feleslegesen küzdeni... -
gabr #2242 http://szakitshabirsz.blog.hu/ -
#2241 Valakinek valami téma? Engem pl pénteken baszott át a most már volt barátnőm.... -
#2240 Zaklatnak? hogy? mé? -
#2239 És ezt pont te mondod×Dnyehehehe:D -
bcrics #2238 levegő. -
#2237 Áhh, csak azt nem érti, hogy vége, van, és annyira sem érdekel, mint egy kóbor kutya... Azokat legalább sajnálom. -
Rundstedt17 #2236 még mindig zaklatnak?.hiába egyesek nem adják fel egy könnyen -
#2235 Igazán semmi bajom, csak senki sem szereti, ha zaklatják, és én már nagyon unok 1-2 dolgot. De remélem, végre lerendeződik a dolog. :) -
#2234 jól van na.há akkó meg mia a f*** baja van minigirlnek? -
bcrics #2233 nincs itt semmiféle veszekedés!!:D...ha mégis annak látszik forduljon kezelőorvosához!!köszönöm:)
-
#2232 huhh. most ez a veszekedés nem tök fölösleges?(vagy felesleges?) -
#2231 muhhaha -
#2230 jaja. engedélyezve. túl lusta vagyok elolvasni ezt a sokat.miről van szó?
-
bcrics #2229 kérheted. -
#2228 Kérhetem, hogy a kommentjeimet nézd levegőnek? És engem is... Köszönöm. -
bcrics #2227 "és rohadtul csiklandós a combod"..eztis tuggya mindenki rólad??ájájájájá -
bcrics #2226 mért akarnál velem veszekedni??:)...de egyébként ezt te hozod fel mindig! -
#2225 Ezt leginkább mindenki tudja rólam. Mindegy, nem kezdek megint veszekedni mindenki előtt... -
bcrics #2224 azt tudom hogy mindent megtennél a családodért,a bátyádért...a szereteidért,,,és rohadtul csiklandós a combod:D,,de általánosságban írtam ,nem neked személy szerint!,,és még azt, hogy nagyon tudsz haragudni! -
#2223 Szerintem egy komoly, tartós kapcsolathoz szükséges... :) -
#2222 Tudsz te rólam bármit is...? -
#2221 pff...sztem meg tökmindegy, h most a barátod vagy sem. -
bcrics #2220 evvel nem értek egyet!!!nem kell hogy 1 kapcsolatban a párod még a barátod, a legjobb barátod is legyen!!!...anélkül is tud rólad mindent, és megtesz mindent hogy minden klappoljon!!... -
bcrics #2219 én most arra gondolok hogy megennék 1 kis juhtúrós sztrapacskát!!! -
Jacky #2218 Ez se normális. -
Skill #2217 eh nem ezt akartam. no mind1. a lényeg kell egy csaj aki feldobja a reggeleket! xD -
Skill #2216 ezt meg kell osztanom veletek! mekkora combo! xD
omg -
#2215 Jól mondod, bár velem nem fordult elő ilyen eset.
Ámde, a legtöbb pasi, akivel jártam, a barátom is volt, és szakítás után is az maradt. Ez alól összesen 2 (!!!) kivétel van. :) Bár, nekem nagyon fontos egy kapcsolatban az is, hogy a párom a barátom is legyen. Nem véletlenül nem maradtak barátok a "kivételek". :) -
#2214 Erre gondoltam! -
Rundstedt17 #2213 jah a naagy barátok meg olyankor szokták beverni egymás száját egy csajért az se semmi...