22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #2257 tudom én:d.de ha nem müködik nem müködik nincs értelme... -
Jacky #2256 A szerelmes ember nem torodik bele csak ugy ecceruen, hogy most akkor vege a masik reszerol .. -
Rundstedt17 #2255 tisztességes voltál valóban,nekem volt olyan is aki egyszerűen nem mondta ki és hagyott reménykedni fölöslegesen... -
Jacky #2254 Talán szeret? Erre nem gondoltál? -
25 lesz. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy gyerek.
#2252: Esélye nincs találkozni velem, mert sosem tudja merre járok. Akkor sem tudta, amikor együtt voltunk, most meg már pláne nem. :D Szóval felesleges lenne megveretni, vagy ilyesmi, mert fizikailag nem zavarja a köreimet. Novemberben szakítottunk, azóta nem is láttam, de nem is hiányzik. De ő még kb 3 hete is próbálkozott azzal, hogy menjünk el sörözni, mert olyan jó lenne találkozni. -
arra sem tartod méltónak, hogy megveresd.....hmm.... tényleg idióta egy ember lehet.. -
hány éves a tag? -
De azér az is elutasítás is elég gáz.... mármint volt már hogy én is nehezen szálltam le a csajról... bár akkor 13 voltam... -
Mummer #2249 Szerintem igazad van. Ha szakítás után a tudtára adtad, hogy nem kívánsz vele többet komunikálni, akkor elég gyatra egy felfogóképessége lehet a tagnak... Nyomorék emberekkel ugyebár, meg nem tárgyalunk :D -
huhh...bonyolult kapcsolat lehetett:Sha szakítás után még barátnak sem kell. -
Az a szép az egészben, hogy erre sem tartom méltónak... :D -
*akivel most jöttél össze -
küldd rá a gyereket,akivel most ismerkedtél össze
-
Asszem, ez egy megfelelő téma, mesélhetnél róla... Ha akarsz. :) -
Na, hogy mé, azt nem tudom, de jó lenne tudni. Leginkább arról van szó, hogy az exem nem hajlandó felfogni, hogy még barátként sem vagyok kíváncsi rá, és ezért (bizonyos kihagyásokkal) folyamatosan írogat nekem, amire én rendszeresen nem válaszolok.
Namost, kérdem én: ha nem válaszolok a leveleire, mi a fenéért írogat még mindig??? Szerintem elég feltűnő, hogy nem akarok vele tárgyalni, semmilyen módon. Ráadásképp tisztességesen szakítottam vele, amikor úgy éreztem, nem megy tovább, közöltem vele, és leléptem a környékről. Csak, hogy kevésbé fájjon neki. Így aztán végképp nem értem, mért kell teljesen feleslegesen küzdeni... -
gabr #2242 http://szakitshabirsz.blog.hu/ -
Valakinek valami téma? Engem pl pénteken baszott át a most már volt barátnőm.... -
Zaklatnak? hogy? mé? -
És ezt pont te mondod×Dnyehehehe:D -
bcrics #2238 levegő. -
Áhh, csak azt nem érti, hogy vége, van, és annyira sem érdekel, mint egy kóbor kutya... Azokat legalább sajnálom. -
Rundstedt17 #2236 még mindig zaklatnak?
.hiába egyesek nem adják fel egy könnyen
-
Igazán semmi bajom, csak senki sem szereti, ha zaklatják, és én már nagyon unok 1-2 dolgot. De remélem, végre lerendeződik a dolog. :) -
jól van na.há akkó meg mia a f*** baja van minigirlnek? -
bcrics #2233 nincs itt semmiféle veszekedés!!:D...ha mégis annak látszik forduljon kezelőorvosához!!köszönöm:)
-
huhh. most ez a veszekedés nem tök fölösleges?(vagy felesleges?) -
muhhaha -
jaja. engedélyezve. túl lusta vagyok elolvasni ezt a sokat.miről van szó?
-
bcrics #2229 kérheted. -
Kérhetem, hogy a kommentjeimet nézd levegőnek? És engem is... Köszönöm. -
bcrics #2227 "és rohadtul csiklandós a combod"..eztis tuggya mindenki rólad??ájájájájá
-
bcrics #2226 mért akarnál velem veszekedni??:)...de egyébként ezt te hozod fel mindig! -
Ezt leginkább mindenki tudja rólam. Mindegy, nem kezdek megint veszekedni mindenki előtt... -
bcrics #2224 azt tudom hogy mindent megtennél a családodért,a bátyádért...a szereteidért,,,és rohadtul csiklandós a combod:D,,de általánosságban írtam ,nem neked személy szerint!,,és még azt, hogy nagyon tudsz haragudni! -
Szerintem egy komoly, tartós kapcsolathoz szükséges... :) -
Tudsz te rólam bármit is...? -
pff...sztem meg tökmindegy, h most a barátod vagy sem. -
bcrics #2220 evvel nem értek egyet!!!nem kell hogy 1 kapcsolatban a párod még a barátod, a legjobb barátod is legyen!!!...anélkül is tud rólad mindent, és megtesz mindent hogy minden klappoljon!!... -
bcrics #2219 én most arra gondolok hogy megennék 1 kis juhtúrós sztrapacskát!!!
-
Jacky #2218 Ez se normális.