22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#2292 Képzeljétek el én találtam egy rendes lányt! :)
Külső is és a belső is jó
Nem az,hogy fullos csaj,de nem is ronda
amikor beszéltem vele telon egy csúnya szot nem ejtett ki a száján(bazdmeg,ez kurva jó stb...)
és amikor beprobálkoztam nálla
azt az sms-t irta,h "aranyos pasik vagytok,de nekem más tetszik,nem akarlak hülyiteni,de nem lessz köztünk semmi"(eggyik haverom elött akartam megszerezni)
amikor visszairtam neki h:"hiányozni fog édes mosolyod,édes szavad,mig 1x nem mondod:Szívem szabad" azt irta rá,h "köszi szépen,biztos vannak nállam jobbak,hidd el"
és pasija sincs
EKKORA MÁZLI,mint ez,nincs még 1 a földön
vannak kétejek:
haverom csak telefonált vele,és még én nem voltam a képbe,a csaj vissza is hivta,de minek,mikor más tetszik neki?!?!?!?
mikor én akartam vele talizni,akkor tudta,h választani-a kell
és mivel nagy szive van,SZTEM nem akart mind2nket megbántani,hogy eggyikünkkel jár,másiknak szenvedést okoz
nekem ez a tippem
ezért hogyott mindkettönket
megigértem a csajnak,hogy hagyom,de még lenne mire válaszolnia,mert a sztorija számomra nem tiszta -
#2291 Az beza ciki. -
#2290 jajh. ilyen öngyújtókból kiszedett csitptető szarral piszkálták lányokat, az egyik "nyögött egyet",és én nem mondtam csak gondoltam: mivan enikő? MEGBASZOTT AZ ÁRAM? -
Skill #2289 "Rendeződni látszik a szexuális életem. Napók óta megbasz az unalom!" -
Skill #2288 nem jön . enyi . :( pedig ha tudná mi várja... :)
-
#2287 5 hónapos volt sok mindennel tarkítva. Bár egyébként így utólag bele gondolva inkább egy nagy átverés volt az egész... -
#2286 Nállam már egy jó ideje összejött nem is ezzel volt a gond... -
Skill #2285 egerbe már én is mentem le csaj miatt. 2x . hál isten nem volt ilyen gond. viszont ösze se jött. -
Jacky #2284 Ez nem volt valami komoly kapcsolat ugy latom. Par napos vagy hetes? Lehet hogy még a neve se volt igaz? ez lol -
#2283 Azért ez nem egy apró hazugság volt annál kicsit több. Pl ami az utolsó csepp volt. Azt mondta nekem 2 héttel ezelöt. Menjek le hozzá Egerbe. A cím amit megadott kamu volt nem létezett. Aztán egyszer azt mondja nekem hogy februárban született aztán meg hogy augusztusban. Döntsem el melyik igaz. És még sorolhatnám. -
Skill #2282 nőkkel kapcsolatban? na mesélj . mikor volt értelme, mondj egy példát. -
bracsek #2281 Pedig jó volna néha azt is használni. -
Skill #2280 itt a tavasz! ne a fejetekkel gondolkozatok. XD -
Skill #2279 jáááááj. ettől kész vagyok. (ami a te inged vegyed)
igazság? na pff. kit érdekel? amugy is ahány ember anyi igazság.
ha barátnőmnek elmondanám azokat a dolgokat ami a fejemben van soha többet nem ... hmm. tuti roszul látom ,de ha egy kapcsolatban mindenki igazat mond akkor nem fog sokáig müködni. persze most lehet mondani, hogy te sose hazudtál neki. (se kicsit se nagyot és még nem is halgattál el előle semmit) ő attól még hazudhatott és ha azt mondod , hogy márpedig ő nem hazudott , akkor egyszerüen jól csinálta. (gyengébbek kedvért : láttál már elefántot megyfán? -nem ! látod, milye jól rejtözködik?)
egy tipikus problémának látom , hogy mindenki túl sokat gondolkodik. dobot egy csaj? van még egy halom. (pasi is) persze neked az kell . :D
(szerelem minden alól kivétel , hülye vagy és kész. kémia. )
ha meg dugtál egy jót mi a baj? az hogy beleélted magad a te hibád ! lol
jaj ! kihasznált! igen! borzasztó lehetett ! XD
sok gondolat csak úgy jött. majd bogozátok ki kinek mi. -
#2278 Szó nélkül vége lett. Tele volt az ő részéről hazugságokkal és átverésekkel. Hazudott mikor azt mondta szeret meg hogy imád. -
#2277 az egy együttérző vigyor volt ám -
#2276 ne vigyorogj :( -
Skill #2275 remélem lesz. jó szaftos . :)) -
#2274 Noshát, sok sikert, fejleményeket olvasni szeretném!!! :) -
Skill #2273 mondjuk egy 35 éves csokával kerültgetik egymást. viszont én hétfőn nem csak megkerülni akarom. xD
4 éve eltüntünk egyámás életéből. ilyen haverság volt. -
Skill #2272 4 év után bejelölt iwiwen . mondja meséljek. találkoztunk tegnap. jó volt . hétfőn meg átjön. ö még nem tudja amit én tudok. :P~
-
#2271 mesélj csak!!! :) -
Skill #2270 ahhhhhhhhhhh. beszéljünk vidámabb témáról. lehet lesz nőm. =) -
Jacky #2269 Mindenki önző. Csak más-más mértékben. -
#2268 Én akkor kezdek el gyűlölni vkit, ha megmondom neki, hogy bocs, nem szeretlek, legyen vége, és utána még fél évig zaklat.
#2265 Lehet, hogy nem volt érthető... :) Ha szakítanak velem, én azt mondom, oké, menj utadra. És, ha esetleg a srác meggondolja magát (záros határidőn belül), akkor előfordul, hogy visszafogadom. :)
#2266 Én ilyen indokkal még sosem szakítottam senkivel. Olyannal igen, hogy "nekem jobb lesz". Igen, megkaptam rá, hogy önző vagyok, dehát, ki nem az??? -
Rundstedt17 #2267 lerázós duma -
#2266 tudod, én arra gondolok amikor a lány azzal az indokkal hagy el hogy neked jobb legyen :)
imádom amikor mások mondják meg hogy nekem mi lesz a jó...
mindegy, megyek innen mielőtt még kifecsegem a magánéletem ^^ -
Jacky #2265 "Ha egyszer úgy döntött, hogy vége, akkor annak vége van" aztán "Volt már srác, akivel 3x jártam"
Nem érzel itt egy bazi nagy ellentmondást? Ha valaminek vége van, akkor néha mégsincs vége? -
Jacky #2264 Szeretetet és gyűlöletet csak egy hajszál választ el. Könnyen átcsap az egyikből a másikba. Ha úgy érzi az ember, hogy a másik leszarja őt, az együtt töltött hosszú időt, az együttes élményeket, na olyankor elkezd gyűlölni. -
#2263 Na, itt válok sokak szerint szemétté. Ha egyszer úgy döntött, hogy vége, akkor annak vége van. Ő döntött így, viselje a következményeit... Igaz, ez függ attól is, hogy mennyire szeretem az illetőt. Volt már srác, akivel 3x jártam, de volt olyan is, aki kidobott, vissza akart jönni, és nagyon csúnyán elhajtottam... -
#2262 És ha valójában nem jó neki az hogy elmegy? :/ -
#2261 Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy ha szeretek valakit, akkor teljesen megértem. És megértem azt is, hogy már nem szeret, nem akar velem lenni. ÉS! Tudok szeretni annyira, hogy hagyjam elmenni azt, akit szeretek, mert tudom, hogy neki az lesz a jó.
Aki nem így gondolja az (szerintem) önző. -
#2260 "hogyan kell távozni: emelt fővel, és megpróbálni elfelejteni, de ha nem megy, akkor sem zaklatni a srácot" --- ezt tanítanod kéne sok más nőnek! -
#2259 Ráadásul, én már 18 évesen tudtam azt, hogyha azt mondják nekem, hogy "bocs, kislány, vége", akkor hogyan kell távozni: emelt fővel, és megpróbálni elfelejteni, de ha nem megy, akkor sem zaklatni a srácot. S lám, az a srác azóta is nagyon jó barátom, mert sikerült kihevernünk egymást. :) -
#2258 És attól jobb lesz neki, hogy zaklat és még meg is gyűlölöm? Nem hiszem... -
Rundstedt17 #2257 tudom én:d.de ha nem müködik nem müködik nincs értelme... -
Jacky #2256 A szerelmes ember nem torodik bele csak ugy ecceruen, hogy most akkor vege a masik reszerol .. -
Rundstedt17 #2255 tisztességes voltál valóban,nekem volt olyan is aki egyszerűen nem mondta ki és hagyott reménykedni fölöslegesen... -
Jacky #2254 Talán szeret? Erre nem gondoltál? -
#2253 25 lesz. Szóval még azt sem lehet mondani, hogy gyerek.
#2252: Esélye nincs találkozni velem, mert sosem tudja merre járok. Akkor sem tudta, amikor együtt voltunk, most meg már pláne nem. :D Szóval felesleges lenne megveretni, vagy ilyesmi, mert fizikailag nem zavarja a köreimet. Novemberben szakítottunk, azóta nem is láttam, de nem is hiányzik. De ő még kb 3 hete is próbálkozott azzal, hogy menjünk el sörözni, mert olyan jó lenne találkozni.