22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
bcrics #2332 pfff,,sorry 2319re írtam:)...na háát ha avodka keveredik a mézesmustáros csirkével annak beláthatatlan köv. lesznek..pl nem látod abetűket,,,vagy nem látod hogy nemis váltott zöldre a lámpa,,,csak a fejedben llévő hang súgja hogy zöld...eriggy!!...káosz,ami odaláncol magához. -
#2331 Hja, bocs, megint túl sokat képzelek rólatok... -
Skill #2330 neee. ne gondolkozanak könyörgöm. te is milyen tanácsot adsz már? így is honapokba telik mire megszolitanak egy csajt. (szerinted hány évre köti le az agyát egy pasinak egy ilyen kérdés? XD )ne gondolkozatok!
-
#2329 Hát, igen... És a pasik, ha szerelembe esnek, sokszor mondják, hogy "képes lennék az életemet adni érte". (Bár nem csak szerelemről van szó, hanem különböző eszmékről is, embere válogatja.) Néhány jóbarátomtól is hallottam már ilyet (nemrégiben is, mert szerelmes lett a drága), és én csak annyit kérdeztem tőle, hogy "ha az életedet adnád érte, mit adnál NEKI???" Szerinem ezt kéne átgondolnotok, fiúk... :) -
#2328 "a lényeg amiért irtam,hogy találtam egy olyan csajt,akinek a külsője,és belsője is jó!
Nem b@szott át,megmondta az igazságot,pedig kamuzhatot is volna" -
#2327 hat ezt eleg rossz hallani:SS
szerintem vannak rendesek viszont, vannak akikrol ilyet nem tudnek elkepzelni.
Egy nagyon ertelmes ismerosom, aki raadasul a gyengebbik nemet kepviseli azt mondta hogy alapjaban veve a nagy kulonbseg hogy 1 ferfi kepes meghalni egy eszmeert, a no minden eszkozzel a tulelesert kuzd, az adott pillanatban hogy a legjobb neki..persze ez baromi nagy altalanositas, de itt (is) kereshetok az ilyen kerdesekre a valaszok.. -
#2326 Minden nő más és más... Talán, ha merszem is lesz, megpróbálkozok egy olyan hölgynél, akinél szebbet, jobbat életemben nem láttam. Aztán meglátjuk. Az idő szorít, maximum szerdáig (vagy lehet, hogy soha nem látom). Sokat agyaltam rajta, már több, mint fél évet, de úgy érzem, hogy itt az idő. -
bcrics #2325 de mindenki a saját hibájából tanul nem??...szal felesleges tanácsokat adni..sztem -
bcrics #2324 -
Rundstedt17 #2323 nekem is így volt csak én szerencsés voltam hogy most történt mert még képes lettem volna elvenni később -
#2322 na mind1
a lényeg amiért irtam,hogy találtam egy olyan csajt,akinek a külsője,és belsője is jó!
Nem baszott át,megmondta az igazságot,pedig kamuzhatot is volna
a nagy kérdés,hogy mért mondta azt,hogy vége?
ha haver nincs csak én,akkor teljesen tisztán,más szemszögböl látnám a dolgokat
Talán egy másik bulin,amikor ő is ottlesz...
csak nehogy azért ne menjen el arra a bizonyos bulira,mert mindketten ottleszünk(én,és ő) -
#2321 de azért biztos jo volt vele az a 6 év?
nem? -
#2320 asszem 2 hétig nem látom Bühühühü. de majd fel kell hívnom zenesuli ügyekből de a látáás azér... látás -
Jacky #2319 Saját tapasztalat: barátnőm, majd feleségem nem volt egy húdejónő, de a szerelem ugye mindent elfed/lényegtelenné tesz stb. A kapcsolatunk hosszú volt, több mint 6 éves. A vége felé kezdett ellaposodni és hiába próbáltam mindenfélét, görögbe, spanyolba utazni, debreceni mediterrán élményfürdőbe, új szexdolgok :) stb., amikor megjelent egy hódolója, megvárta amíg biztos nem lesz benne, hogy a srác tényleg akarja őt és lelépett.
Tanulság: ne költsetek sokat egy lányra, mert felesleges. Ne reméljetek túl sokat, mert csalódtok.
És a legfontosabb, hogy több ezer másik lány van még ... -
Skill #2318 " de ez a rész nem hagy nyugodni:
"a csaj vissza is hivta,de minek,mikor más tetszik neki?!?!?!?" "
erre értem hogy hülyén viselkedik. már ha igaz. :))
2317 jaja. (mig nincs másik én se dobnám a csajt mert ugye a nő az kell XD ) -
Rundstedt17 #2317 hát így van jó csajnak mjindig vannak hódolói egy kicsit unjon csak és simán átbasz megcsal titokban stb aztán amikor megun tényleg akkor látszólag ok nélkül dob stb...pedig minden esetben azért dob mert van már másvalakije -
#2316 Igen ez igy van ahogy mondod!
És még azt sem mondott,hogy dobott minket,vagy ejtett,mert olyan udvariasan megmondta,h kész!
de mondom még1x vannak jelek,h lehet nem mondott igazat,amit én sztem nem fogok soha megtudni...
lehet nem az ideála voltunk,és ezt is csak azért találta ki,hogy ne bántson meg minket...
máj 2. és lehet többet tudok meg az oszttársátol...
mikor motorozok vhogy mindig elfelejtem,de ma reggel megint visszajön,h mi volt ez az egész...
(és még nem motoroztam XDD)
tegnap mondtam Enikőnek(lánybarát,csaj oszttársa),hogy lenne még mondani valom a csajnak,h mi volt ez az egész,és hogy mekkora kavarások voltak itt,de mivel mondtam a csajnak,hogy békén hagyom,igy nem teszem
sztem enikő ugysem adja át Zsaninak(a csajnak) -
Jacky #2315 Ezen nem csodálkozom. Én is messze elkerülnélek ha lány lennék
Így is próbálom, de hát mindíg oda írsz ahová én.
Tarajos viszont nem azt írta, hogy a lány hülyén viselkedett, hanem hogy nem akart se tőle, se a barátjától semmit, sőt - állítása szerint - más tetszik neki. De mi ugye, akik a szakitshabirsz.blog.hu-n nőttünk fel, nem hiszünk el semmit!
-
#2314 hádde nem? pont az hogy nő kéne :D -
#2313 "de olyan szar egyedül " --- ne légy má' nőből vaze! kitartás! :D -
#2312 én nemrég vesztettem el életem eddigi legnagyobb (n)Ő-jét, és ráadásul akit amúgy is mellesleg nagyon bírtam, gondoltam hátha itt a röpke alkalom, amúgy is jóban vagyunk meg kéne próbálnom... lóf#szt, jóhogy pont akkor volt másik 5 hódoló, akik hurcolták meccsekre, zabálni, meg mindenhova, ahova én addig nem, na meg össze is jött az egyikkel... szal ezt is bebuktam x)
Arra is gondoltam hogy legalább pihenek egy kicsit egy hosszú kapcsolat után...
de olyan szar egyedül -
#2311 velük is szar, nélkülük meg főleg -
Skill #2310 szó szerkezet szar. többet kéne inom. ^.^
jót nevetnék azon a csajon aki bevállalná a talit miután hülye volt.
a legtöbb csaj akivel eddig találkoztam 2 dolog közül választott miután hülye volt. 1. mesze elkerült. 2. pár nap múlva mintha semi se történt volna viszajön.
ah éljenek a csajok. nélkülük minden túl egyszerü lene.
-
Skill #2309 csajok sose válalnak be talit. igaz csajok? (pszt!) nem , hogy magyarázkodást. jót nevetnék azon a csajon aki ezt bevállalná mikor rávilágitok , hogy mért idióta . xD
-
Jacky #2308 Ne cseszegesd, azt senki sem szereti. "Véletlenül" fuss össze vele, és BESZÉLJETEK végre ÉLŐSZÓBAN vazze!
Semmit se ér az, hogy sms-ben írsz, telefon se tuti.
Ja és a legfontosabb, magyarázd el neki, hogy TE szeretnél a barátja lenni, nem TI.
Mert én úgy látom, itt valami kavarás van a haverod részéről is eléggé.
Ja és Enikőt kérd meg, hogy segítsen találkozni vele, hogy elmondhasd hogy érzel, mit szeretnél.
Ha nem megy, akkor hagyd, van sok ezer más csaj. -
#2307 Felesleges törni azon a fejedet, hogy miért. Nekem 2 hete lett vége a kapcsolatomnak egy szó nélkül. Minden szép volt és jó. Legalább is úgy tűnt. Aztán a csajról kiderűlt, hogy annyi hazugságot hordott össze, hogy az nem igaz, ráadásúl összejött a 2 évvel ezelötti exével. Próbálom nem törni az agyamat azon, hogy miért tette. Pedig lenne mit megmagyaráznia de még csak beszélni sem akar velem. Bár mondjuk amióta megtudtam ,hogy meg is csalt nem is akarok beszélni vele. Rohadt kurva... -
#2306 Skill:
igen tudom
sz*r hogy semmit se tehetek,és azt sem értem,az ilyen rendes lányoknak mint Zsani,mért nincsen barátjuk??????
lehet azért mert őket is elutasitotta?
én nem hiszem el,hogy csak a mi figyelmünket keltette fel,vagy eggyáltalán semmit nem akarnak a mai srácok tölle,mert nagyon sokan,csak b*szni akarnak?
(már bocs,biztos sok kivétel van)
és nem lomboztál le minket,mert hogy most belegondoltam ez tényleg igaz
Pluskast:mostmár nem annyira sz@r,mert hétfőn d.u. mondta ki,hogy kész vége(azaz irta sms-ben)
de akkorsem értem miért tette ezeket a "lépéseket"...
jó lenne tölle megkérdezni,és sztem meg is lehetne tölle kérdezni,de már mondtam neki,h békén hagyom,ha ő ezt akarja
Enikő-nél is ugy érzem,amikor zsaniról beszélek,mintha elterelné a szót,és sztem azért,hogy ne kinozzam magam vele
(a legjobb barát,több éve ismerjük 1mást)
talán kibirom addig a buliig,ami a lánybaráttal lesz,(zsani oszttársa)hogy ne hivjam fel zsanit,vagy küldjek neki sms-eket,hogy miért csinálta igy -
#2305 Bocsi, hogy kegyetlen amit mondok de: álomba ringatod magad. A csaj egyértelműen nagyon udvarias formában a tudtodra adta, hogy nem akar tölled semmit mert nem vagy az esete. Tudom szar ügy de minnél elöbb rájössz erre annál hamarabb jössz ki az álomból! -
Skill #2304 amugy meg rendes csaj az amelyik beléd van zugva vagy te belé...
csak , hogy lelombozzalak titeket :) -
Skill #2303 én alapból nem mondanék ilyet , hogy nem fogok nyomulni. sőt semi olyat ami alapján megismerhet. változom + ha tényleg bejön akkor tuti , nem fogom szó nélkül hagyni , hogy kisétáljon az életemből.
olyat már én is kaptam , hogy túl sok üzenetet küldök iwiwen. így néztem. küldtem vagy 5 öt de az minden volt csak levél nem. inkább chatelésre hasonlított. 1. mért válaszol rá ha nem érdekli. 2. a k*rva anyukája XD
örüljön , hogy valaki gondol rá :) -
#2302 csaj=Zsani
lánybarát=Enikő :) -
#2301 A ritka rendes lyányok jó dolgok -
#2300 hát ő nem ilyen ez 100%,bár... van a mondás: "a látszat néha csal"
amugy a lánybarát mondta,mert mondtam neki amár leirt elméletet,hogy "nem akart mindkettönket megbántani"
és mondta,hogy azért nem tetszett a csajnak ez az egész(legfőképp)
mert irtam a csajnak sms-t,hogy nem akarok erőszakoskodni,ha nem akar töllem semmit...
és ez igy is van,de a lánybarátnak azt mondta a csaj,hogy "irtuk"!!!!! az sms-t,hogy nem erőszakoskodunk,de azért nem gyözött válaszolni a további sms-ekre(a csaj)
holott lehet a haverom nyomult rá annyira,mert én nem tudtam,ő hogy áll a csajjal,én csak be akartam elözni,hogy én szerezzem meg elötte
de sztem még ezt sem tudja,hogy külön-külön "művelödtünk" :)(a csaj :D,nem a lánybarát) -
Skill #2299 másik . azért a csajok se angyalok. vannak akiknek több pasijuk van. :)
szal lehet ö is úgy gondolja , tartalékba azért megtartok egyet. XD -
Skill #2298 a csajoknál ne keres észerüséget. nem arról hiresek. nők , ez velük jár. :/
szombaton én is elvittem csajt sétálni meg ini. jó volt. még ö kérdezte hétfőn mit csinálok. ha semit akkor talizunk. nem találkoztunk. szerdán is eljátszotta ezt. pedig szerintem ö is jó érezte magát.
szerintem hagyad. kár nyüglödni ilyen csajjal. ha egy csajnak igazán kellesz az úgy is bugyiban vár a szobádban . XD ej régi szép idők.
viszont ha nem kellesz neki (ez hülyeség, inkább nem tudja , hogy te kellesz neki :D ) akkor meg honapókat szenvedsz és nem lesz semi. a legroszabb hogy abban a pár hónapban tuti lemond rólad egy olyan csaj akinek tényleg kellenél... -
#2297 köszi(mind a kettőtőknek)
de ez a rész nem hagy nyugodni:
"a csaj vissza is hivta,de minek,mikor más tetszik neki?!?!?!?"
én megigértem a csajnak,hogy békénhagyom,és hogy sok szerencsét a kiszemelthez,ugyhogy nem akarok a terhére lenni
van neki egy oszttársa,aki mellesleg az én legjobb(lány barátom,egy pár éve)akitől nem akarok semmit,mert van pasija,szeretik egymást,és nem fogom szétszedni őket tehát ő nem lessz "pótló"
de őt is egy napon keresztül idegesítettem :D,h mi lett volna,ha...
és meg is érti a helyzetem
gondoltam rá,hogy meg kéne beszélni a csajjal...(nem a baráttal)
ha minden igaz,lessz a következő héten egy másik buli a lánybaráttal,ott talán beszélhetek vele normálisan,vagy egy másik csaj?!?!? :) -
#2296 "aranyos pasik vagytok,de nekem más tetszik,nem akarlak hülyiteni,de nem lessz köztünk semmi" --- nem akar sem tőled, sem a haverodtól semmit. A "aranyos pasik vagytok,de nekem más tetszik" részből kiderül, hogy valaki más, tehát egy harmadik valaki jön be neki.
"köszi szépen,biztos vannak nállam jobbak,hidd el" --- ez szvsz megintcsak azt támasztja alá, hogy nem akar tőled semmit.
Szvsz, ha bizonytalan vagy, most tisztázd le gyorsan, , hogy lehet-e köztetek bármi is, mielőtt nagyon beleélnéd magad. Hívd el egy sétára, fagyira, akármire, ami nem komoly (tehát ne legyen randi-szagú), és mondd el neki, hogy tetszik neked. Ha ott elutasít (amit szerintem már az sms-ben leírt), akkor bukta. De ne tökölj sokáig, mert csak a kételyek fognak gyötörni, vagy a "másik"-kal fog összejönni. -
Jacky #2295 Kicsit komolyabban: ne add fel, ha nagyon tetszik neked a lány. Valamiféleképp találkoznod kéne vele és beszélgetni. -
Jacky #2294 Ehhez csak egy hozzáfűznivalóm van: a kételyt ly-al írjuk! -
#2293 vkinek nincs tippje,hogy mi az igazság?
kérdezzetek ha kell :)))