22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • grizzly21
    nezd, nyilvan senkinek nem akart imponalni azzal amit irt, foleg hogy ez egy forum, meg plane hogy te nem vagy lany. aki tud 2 ertelmisegi szot es azzal villog az gaz, aki esztetikusan tud beszelni az nem..no mindegy ejtsuk a temat.

• KG21
    a műveltség sosem szégyen tárgya, a "tuggya" annál inkább :/
  • bcrics
    és nem a helyesírás a lényeg hanem a tartalom amit megformálnak a szavak,de itt leragadtunk annál hogy ki hova rakja a vesszőt és hogy mér mikor...ezek a nagykaliberű szavak,,,itt próbáltam arra célozni hogy imponál e 1 csajszinak az ha vki megfontoltan mindenféle idegen,általános kommunikációban//és ismerem ezt a szót ..is/ ritkán előforduló szavakat használ...bizonyos körökben igen...nyílván de a nagy átlag..tuggya a tököm...

na
  • bcrics
    hja vártam ki fog ebbe belekötni..gratulálok,,...egyébként semmi rosszindulat nem volt a mondandómban,de ugylátom nem tűnt fel...van egy szintén hasonló kaliberű barátném,talán majd bemutatom a magyar értelmező szótárt kívűlről tudó barátunknak ha ő is akarja..csakhogy lássa jóindulatom:DD

• minigirl
    Na, mi az, találkoztál egy lánnyal, aki szép és okos, csak épp nem rendes? :)
  • grizzly21
    ebben igazad van, es ertekelem hogy igy gondolod (de azert ne szopjuk le egymas f@szat, ahogy a klasszikus Ponyvaregenyben Mr. Wolf mondta vala:D),
    alapjaban veve egyetertek, van olyan forum ahol en is igy gondolom (flash) , de az sg-n olyan heterogen tomeg van a 12 eves "Pistikektol" kezdve a 40 eves csaladapakig, hogy itt sosem lesz olyan kozosseg, amiben barki neve is megmaradna sokaig, szerintem. Mas, szakmai, szukebb forumokon rendben van.
  • gameplusz
    Ahány ház, annyi szokás... Nem vagyunk egyformák, eltérőek a véleményeink az élet különböző dolgairól, de talán így van jól. Szerintem azért nem rossz dolog, ha egy - akár online - közösség megbecsült tagja vagy. Úgy vélem az általános viselkedési formák és a lehető legjobb tudásunk szerinti hozzászólás, vagy magyarázat bármilyen esetben jól jöhet, és jó is, ha van.
  • grizzly21
    ebben nem ertek egyet. a forumon levo megnyilvanulasaid csak egy nagyon kis lenyomata annak, hogy ki vagy. Itt egyetlen dolog kulonboztet meg ket embert: hogy milyen sorrendben uti le a billentyuket.
    en nem erzem, hogy itt kellene bizonyitanom a muveltsegemet, aki ismer ugyis tudja hogy milyen vagyok, aki meg a forumon olvassa amit irok az gondoljon amit akar:) eletemben eddig talan 1 vagy 2 emberrel talalkoztam eloben, akit eloszor az sg-n lattam, emiatt en nem fogok nagybetuvel kezdeni egy mondatot, plane nem ekezetre valtani:))
  • gameplusz
    Ebben az írásban is van legalább 15. A vesszők, főként (ha már nem érdekel az általad leírt - írásban igen súlyos - helyesírási hibák). De ebbe tényleg ne menjünk bele, csak nem szeretem ezt a fajta beszólást, vagy mi is volt ez.

Az pedig, hogy milyen a fórum szerintem egyáltalán nem tartozik ide. Nem azért kell szépen írnod, vagy helyesen, mert olyan a fórum is maga. Az itt lévő írásaid egy képet tükröznek rólad: általános műveltség, érdeklődési kör, stílus, stb. Tehát rólad tükröz egy képet, nem pedig fordítva. Azért ez kicsit vicces is lenne, ha úgy lenne, ahogy leírtad, nemde?
  • grizzly21
    en nem is mondtam hogy jo ahogy irok, ezert nem is kotok bele masba. azert reagaltam egy hsz-re mert ugy lattam foloslegesen kotozkodott valaki akinek szinten lenne mit javitani az irasmodjan.
    ezekutan nincs is mirol beszelnunk..de ha mar igy leirtad, hol latsz te 1 helyesirasi hibat azon kivul hogy nem hasznalok ekezetet (mert amerikai billentyuzetes a laptopom, ezzel kb 30-szor gyorsabban tudok gepelni, de elsosorban azert ilyet vettem mert programozok rajta), valamint szarok ra hogy a mondatot nagybetuvel irjam mert ez csak 1 forum (ami mellesleg ronda mint a bun ezert nem is eroltetem meg magam hogy szepen irjak bele, de ez egy tok mas kerdes. a design-t nem ti basztatok el)
  • hunbasser
    fórumon/chaten kevesen írnak nagy kezdőbetűvel :D a mondatvégi írásjeleket is igencsak elhanyagolják,sztem ez fórumon nem nagy bűn.

pár vesszőhibát én is észrevettem,meg volt pár vessző,ahol inkább pontot kellett volna használni,de azért ilyenekbe ne kössünk már bele :D

sokkal inkább irritáló bcrics "idézőjelkezdései".olyankor mindig azt hittem,hogy idézni akar,aztán rájöttem,hogy nem így van
  • gameplusz
    Te sem most jöttél a nyelvtan óráról. Vegyük például a mondat elején lévő kisbetűket (nálad is), a kb. 10 vesszőhibát, és még sorolhatnám...

Szerk.: mielőtt reagáltál már beleírtam, hogy az ékezet nélküli írás nem számít helyesírási hibának, nyilván figyelembe vettem az általad leírt tényezőket is.
  • hunbasser
    azért mert nem ékezettel ír? az lehet amiatt is,mert sokat multizott régen mondjuk quakeben,és így szokta meg az írást...vagy pedig amiatt is lehet,hogy angol billentyűzete van,mert mondjuk Magyarországon kívül él.
  • gameplusz
    Mondja az, aki szintén nem tud helyesen írni... Nem elemezném az írásod, mert úgy 20 hiba után megálltam a számolásnál. Az ékezet nélküli írást természetesen figyelmen kívül hagytam. Nyilván nem magyar óra, de azért bagoly mondja verébnek...
  • grizzly21
    ez flame inditonak tunik amit nem tartok jo otletnek, a szemelyeskedessel egyetemben, de ha mar igy belevagtal:
    a te mondataidban tobb a helyesirasi hiba mint a helyes szo, nem tagolod, nem hasznalsz irasjeleket, vagy rosszul..ha valamelyik akkor ez a gaz.
    gondolom a kognitiv- en akadtal ki, mert nem tudod mit jelent..nezz utana, nem szegyen az.
    a kozgazos bulikon meg mibol gondolod hogy ez a szint? jo, a marika kocsmajanal magasabb talan..
  • bcrics
    "Csak én vagyok annyira idealista, hogy azt gondolom, hogy attól hogy egy lány rendelkezik, megfelelő (direkt nem kielégítőt írtam) kognitív képességekkel, még lehet rendes is? "

hja erre a mondatra gondoltam..meg a palackos anyatej árusítása mekkora üzlet lehet!!
  • bcrics
    te figyelj már,,ha csajokkal társalogsz akkor is így fogalmazol???hány éves vagy ??..persze azt szeretik, ha választékosan fogalmazol,,és monnyuk szépen helyesen míveled a magyar nyelvünket ,,de azér' a ló túloldalára te már átestél!!---szetm..ez olyan m,int amikor joey próbálkozik vmi levélírással de kicsikét szegényes a szókincse így a hűtlen pc segítségét veszi igénybe és minden szónak szinonímát keres,avval helyetesíti,,,és hát elég meglepő dolog születik belőle:DD...na nem kell itt finomkodni,,lehet beszélgetni szépen helyesen,értelmesen,de ez a "fennkölt"..én ultra művelt vagyok stílust nem nagyon kéne erőltetni..sztem,,bár ha ilyen vagy akkor sincs semmi gáz,,ajánlom figyelmedbe a közgázos bulikat.és a jogi egyetemek környékét...hátha ott vevők lesznek a ..:))..de a marika kocsmájába ne menj be mert ott kicsinálnak az első szavad után:))....
  • Skill
    persze hogy lehet rendes és okos is egyszere. csak akkor bün ronda. XD
    na de mindent nem lehet. én spec a buta rendes lányokat csípem pont ezért . :)
  • grizzly21
    pont hogy ez a 2 dolog fugg ossze szerintem. de te szerintem nem az eszre gondoltal
  • Fantomlovag
    Akorra szerntem már kihült a dolog, mire eljut a hullazsákba... Ami a kényszerzubbonyt illeti... Szerintem az meglapően sok embernek kellene manapság. És a gumi tapéta árusítása is nagy üzlet lenne.

Csak én vagyok annyira idealista, hogy azt gondolom, hogy attól hogy egy lány rendelkezik, megfelelő (direkt nem kielégítőt írtam) kognitív képességekkel, még lehet rendes is?
  • PíszLávJuniti
    lol
  • bcrics
    persze..hullazsákban:),,,de mindenképp négyfal között kényszerzubbonyban.
  • Fantomlovag
    LEhet egy lány egyszerre rendes, és okos?
  • Fantomlovag
    Hmm... Alapvetően a természetes, bio(Lógiai) dolgok híve vagyok.
  • hunbasser
    durex vibrációs gyűrűt
  • Fantomlovag
    Mit adnék neki? Hmm... Van pár igen érdekes ötletem :D
  • Fantomlovag
    A sex egy érdekes "játék", de héj! Van azon kívül is világ... Igaz azt a legtöbben aztért csináljuk, hogy valaki bugyijába (vagy gatyájába) jussunk, dehát istenek... Fajfentartani kell, akkor is , ha az embereknél már kicsit elharapódzott a hedonizmus!

Ami viszont a rendes lányokat illeti... Szerintem halottam már párról :D
  • htr93
    Most órán vagyok, és ezért nem hallgatom meg, de eg ymásik, "zongorás" klippjés számát ismerem, és az Zsírályság:)
  • bcrics
    mi ezt hallgassuk.dzsidzsidzsidzsi
  • grizzly21
    ez most az aktualisan kedvenc szamom:) nem mintha ide tartozna
  • Skill
    én ! csak a nőkről és a sexről beszélek . XD
  • minigirl
    Jajj, ne morcogjatok már! :)

Ki beszélt itt szexről? És nőkről? :)

Najó, tényleg hagyjuk, mert nem fogjuk fel egymást. :)
  • Skill
    nem te ! a szerencsétlen pasid lesz rabszolga! XD

• grizzly21
    azt hiszem nem talaltuk meg a kozos hangot ugyhogy le is zarhatjuk;
    a rabszolgabol nem en asszocialtam a sexre, pont te gondolkodsz a fizikai sikon, mellesleg ha felfognad amit irok kiderulne hogy a rabszolgat pont hogy nem a nore ertem
  • minigirl
    Jajj, te fizikálisan fogod fel ezt a dolgot, én viszont érzelmi-szellemi kötelékekre gondolok. :)
    Rabszolga?! Én?! Na, azt megnézném! :)
  • grizzly21
    szoval nem eleg hogy erted adja az eleted, neked az is kell hogy neked adja ?:))
    szerintem ez csak szojatek, az milyen hogy valakinek odaadod az eleted? onnantol a rabszolgaja vagy?:)

egyebkent nem baj az, ha vannak valakinek elvei, nem baj ha valaki rakattan valamire, orokke ugy sem tart sok minden
  • bcrics
    te figy...biztonságra ott a durex...izgalom pedig mint szélmalom ,de majom csak kívánatos babánhinta hercegnő..érted?meglehet azt oldani mindkettő legyen!:)
  • Jacky
    De én azt nem értem, nem érvényes már az, hogy a nők a biztonságot keresik? Vagy a biztonságot keresik, de ha megunják a férfit akkor váltanak egy újabbra?
    Biztonság és izgalom között ingadoznak? Jól látom?
  • minigirl
    Nem, nem, nem, én itt jelenleg a srácok "nagyzási" mániájára gondoltam. :)
    Azaz: ha valami nagyon érdekli a fiúkat, akkor totál bekattannak tőle (vannak ilyen csajok is, nem tagadom), és erre értettem azt, amit írtam. :)
    De, hogy 100%ig érthető legyen: én nem azt szoktam mondani, hogy "az életemet adném ÉRTE", hanem azt, hogy "az életemet adnám NEKI". Asszem, így érezhetőbb a különbség. :)
  • grizzly21
    ezt nem is ertem, nem bantasbol de lehet hogy nem bennem van a hiba?
    egy trivialisan hulye pelda: valaki beugrik 1 lany ele hogy ot talalja el a golyo (milyen jo hetkoznapi pelda!) akkor azt kerdezed hogy mit adott neki? :o
    hm, hm