22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#2412 Látom, megest veszekedős hangulat fog kialakulni - ha hagyom... :) Mert egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy az én síromra vinne bárki is virágot, elvégre egyrész meg tudom védeni magam, másrészt, ha nem megy, megvédenek. :) -
#2411 Kedves, figyelmes, de nem naiv.
Nem minden csaj bukik a BMWre, van, akinek az érzelmek fontosak. Hogy mit tud adni szellemileg, érzelmileg. Nekem sem kéne olyan pasi, aki pl. gyémántokkal bombáz, ámde lélekben egy üres tuskó. :) -
#2410 Azért a "vas öklöm" nem kéne leírni.
Ha kell, az is megy. Csak utálom a fizikai erőszakot. Az olyan pórias. Ennél sokkal kifinomultabb módszereim is vannak, nemes és nem nemes ellenfeleim ellen.
Egyébbként valóban. Kedves barátom a kis (mini) lány, de semmi több. Nem az esetem. Amúgyis valamelyikünk megölné a másikat, és akkor vihetném a virágot a sírjára, és az drága... -
#2409 Nem is ezt firtattam, hanem, hogy neki mitől van A kategóriás nője. -
#2408 Mint az előbb írtam nem szerelemvallás volt részemről, egyszerű baráti szeretet tört ki belőlem. Merthát bármennyire is imádom a srácot, teljesen összeférhetetlenek lennénk kapcsolat szempontjából. :) -
#2407 Mi?! A suliban is azt állítják rólunk, hogy olyanok vagyunk, mintha minimum 90 éve házasok lennénk, mert folyamatosan veszekszünk-ölelkezünk, amúgy barátilag. :)
S a párom is folyamatosan kacag rajtunk, bár amikor Lovagunk épp meg akar verni, olyankor a Kedves is közbeszól... :) Valójában szoros kapcsolatban csak és kizárólag rendes és jófej hapsikkal vagyok körülvéve (szám szerint 3, ebből 2 a legjobb barátom).
Dehát milyen is a jópasi?
Legyen vasból az ökle, nemesből a lelke, és már ki is vagyunk egyezve. :) Fantomlovagra csak a második helytálló, épp ezért nem ő a szívszerelmem. :) -
#2406 "az ilyeneket üstöllést lefoglalja azon kevés pasi, aki olyan, mint te"
Fantomlovagnak. -
Hajnalcat #2405 Olyan szép pár lennétek ti minigirl és Fantomlovag. :) -
#2404 kinek??? -
#2403 Van BMW-je? -
#2402 Hát, azért remélem, hogy több a nem "buta liba", mint az olyan mint én (világnak is jobb lenne). :D -
#2401 Erre csak azt tudom mondani, hogy tele van a világ buta libákkal, és te nem ilyenekre vágysz... És olyan lányt, aki nem "buta liba", nehéz találni, pláne attraktív formában. Mert az ilyeneket üstöllést lefoglalja azon kevés pasi, aki olyan, mint te. :) -
bcrics #2400 aham,,,háát pár sör után sajna elég sokfelé megyek el,,..majd legközelebb;) -
#2399 Az érzelem és értelem valahol összefügg. Végülis a szellemi síkságon, hogy tombolhatna az érzelem vihara? A primitivitás, álltalában együtt van jelen. Ezért szerencse, hogy bár kevesekben, de még van kiden lobog együtt a szellem és a szív lángja, egyre előrébb, s egyre nagyobb magaslatok bevételére sarkallva őket. -
#2398 Azt hiszem már nem egy dologról beszélünk. Én nem szándékoztam ennyire materiális lenni. -
#2397 Jajj, de szépen írtad, naggggyon tetszik!!! :) Márminthogy ez: "Szerintem az se kell ami rajta van az emberen. Elég ami benne. Szintén magánvélemény."
Csak az a baj, hogy manapság érzelmi nullákkal vagyunk körülvéve, az értelmet meg inkább ne is firtassuk. :) -
bcrics #2396 hajni élveznéd!!!egyszer eljöszz! -
bcrics #2395 persze hogy nem kell ami az emberen van:)..főleg ha az illető höly, ráadásul feszül minden ahol kell:D
otthon van 1 nagy puszta, a közepén 1 gémes kút áll,,a távolban csak a hegyek sziluettjei homályosulnak szal nagyon kellemes,,,,
..ott kinn érezni az elődök minden kínját,,,amiért a vérüket adták,,a hazáért,,,és most hol tartunk???évszázadokkal ezelőtt haltak,,hulajtották vérüket,,,a földért,,,csak a földért...és most kikben van ez még meg??kit érdekel még az hogy hol él??...
-
#2394 Valóban. Irritáló tud lenni egy idő után. De csak azokat irritálja igazán, akik még el sem indultak az úton. Akik legalább szeretnének fejlődni, azokat ösztönzi. -
#2393 Valahol imádom ezeket az egy szavas válaszokat.
Mint mondtam volt, tudom, hogy a helyesírásom hagy kívánnivalót maga után. Dehát senki nem tökélets. -
#2392 A fejlődés nem luxus, hanem szügséglet. Persze a túlélés a primőr, de ha csak túlélsz, és nem fejlődsz, mindíg ugyanazokba a hibákba fosz esni. Ez pedig erősen csökkenti a túlélési esélyeke nemdebár?
Ami pedig a talpraállást illeti, szintén megvolt párszor. Tegyük hozzá, mára már nem túl törékeny az "énkém".
Szerintem az se kell ami rajta van az emberen. Elég ami benne. Szintén magánvélemény. -
#2391 A szellemi fölényt szükségtelen éreztetni, éppen az benne az irritáló, hogy érződik. :)
-
#2390 abszolvál* -
bcrics #2389 fejlődés...monnyuk visszagondolva 10évet vagy csak 5 évet ,,és összeveted a mostani énkéddel..akkor mekkora kontrasztot ad ki?,,fejlődés?,.,mindenképp...de hát mindenki ezt csinálja,,ezt hívják a nagybetűs életnek...a fejlődés luxus,,,örülsz ha életben maradsz...azt a kibasszott egyensúlyt nehéz megtalálni..amikor már ugyhiszed megvan,,végre volt értelme mindannak amit tettél,,amihez fogtál,,ugyis összedől ,,,és kezdheted másik oldalról megközelíteni,,,talpra állsz?.. biztos,,,hogy miről beszélünk?aszthiszem vallástól függetlenül,,,elég könnyű meghatározni,,,"nem kell kocsi és nem kell ház mindenem az amit rajtam látsz,,én nem akarok többet a világtól,csak még 1 kortyot a pijából"ahogy a nagyszreű dzsánkíz megfogalmazta,,,kicsit sarkítva de ez a lényeg nem?:D -
#2388 Hát, elég sokáig bírnám, bírtam. Kissé elhamarkodottak a prekoncepcióid ugyanis, volt olyan időszaka az életemnek, mikor se komfort, se semmi, még vizet is csak, egy kis érből tudtam hozzni, amit fel kellett forralni az iváshoz. Legtöbb hasonló társamtól eltérően, én nem csak a meleg szobában ülök. Rendszeresen túrázom, és pár túlélő tréninget is sikerrel apszolváltam, ehhez pedig még hozzá jön, mint modottam, volt pár év amikor elég rosszul ment a sorom. De ez nem ok arra, hogy az ember feladja azt ami emberré teszi, nemde? Ha az ember törekvése nem a konstans fejlődés, kevés értelme van a létének. (Nem személyeskedés, globális megállapítás.)
Mellesleg kötöttem már bálát is. Önkifejezésnek nem nevezném, dehát mint mondtam volt, kinek mi. Engem más dolgok fejeznek ki. -
Hajnalcat #2387 privátban megadom. -
bcrics #2386 marika kocsmája olvastam:Ddd..mivan mégis hogy merre hadd látom!! -
bcrics #2385 a bálakötögetés az önkifejezés 1 formája,,Eccer próbáld ki...ahelyett hogy megpróblod megérteni a világot inkább éld meg!!!bár gondolom evvel nincsenek problémék,,
megérteni...??,Vicces de akitől ezt legutóljára hallottam az most nincstelen odahaza 1 aluljáróban,,és nagyon jól megvan,,nincsenek nagy szükségletei...vajon meddig bírnád a komfort nélkül..csak nomád módra?...semmi áram ,víz,,,
asszem a mocsokban is ell kell süllyeddni ahhoz ... -
Hajnalcat #2384 Kösz megvagyok, azon nevettem, hogy nekem is hasonló problémám volt egy másik topikban. :)) -
bcrics #2383 és most hogy jön a gitárhúrhoz a szinapszis???
ez olyan mint amikor nagyfater gombászott a síneken,,,kár hogy homályosan látott, meg süket is volt... és itt vége a mondatnak.
-
#2382 Tudod hogy van ez. Kinek a pap, kinek a papné kinek a ministránsfiú, kinek a kóristalány. Te bálákat akarsz kötögetni, én meg megértem a világot. Más célok, más ezközök! -
#2381 Drágaszivem!!! Szinapszist használni sokkal nehezebb, eme különbség álla itten fenn vala...
(Nem cseszeget passzívért, régiesért!!! XD) -
bcrics #2380 mindenképp jobbaz tud hangot kiadni,,, aszinapszis nemhiszem,,,meg a gitárhurral tudok fojtani meg bálát összekötni,,meg még gitározni is lehet vele...
egyébként..mije van minden néger embernek??
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fehér gazdája...áááá -
#2379 ?? -
#2378 Öh, és a gitárhúr jobb mint a szinapszis? Erősen kérlem. De Te tudod... -
bcrics #2377 szevasz hát tésis életben vagy:DDDhá mi usság a cicaportán??:D -
Hajnalcat #2376 :)) -
bcrics #2375 "Az pedig, hogy a hölgyeknek inponál-e, hogy kissé extendált szókészlettel rendelkezem"
:DDD.nagyon nagy:DD----na most őszintén hány csajsziről sikerült lebeszélbed a tangát??:)
egyébként én 1 dadarió kissé elhasznál húrkészlettel rendelkezem :)..ja az öregemnak lefialtak a nyúljai..vagy nyulak ha jobban tetszik és ócsó áron átadom őket..lada kombit beszámítok;).-....:D -
#2374 omg -
#2373 Huh... Nem hittem, hogy ekkor vitát váltok ki, csak azzal, hogy kicsit választékosabban beszélek. Roppantmód sajnálom a kellemetlenséget, de valóban ilyen a stílusom. Igazából nekem annyira fel sem tűnik. A helyesírásom pedig csapnivaló, ennek tudatában vagyok, de aggodalomra semmi ok, a kézírásom is hasonló szintet üt meg.
Az pedig, hogy a hölgyeknek inponál-e, hogy kissé extendált szókészlettel rendelkezem, változó. Volt aki azt mondta: "Bazzeg, beszélj már emberül, egy szót sem értek." (mondjuk vele témát sem találtam, tehát meghalta dolog), volt akinek kifejezetten tetszett. És volt akinek tetszett, csak szintén nem értette, hogy mit gügyögök. DEhát, ilyen vagyok. Tényleg nem sznobság, és még csak arisztokrata sincs a vérvonalamban. Csak igen fiatalon megszoktam a választékos beszédet.