22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
bcrics #2452 jah... -
#2451 akik itt éreztetik a szellemi fölényüket izomszagúan -
bcrics #2450 "ennyi okos embernek "...??? -
#2449 Én sem úgy gondoltam, hogy lerohanja szerelmi vallomással, ennyire ne nézzetek már retardáltnak... Azt hittem ennyi okos embernek nem kell külön szájba rágni evidens dolgokat. -
Skill #2448 inkább nézen ki hülyén mint verd a fejed a falba 5 év után , hogy az a topmodell csaj is meglehetett volna , mikor egy suliba jártatok. XD
#2440 ja belehal. a fiataloknak nincs anyi egója mint nekünk :(
XD -
#2447 Na igen. A kínos csendek elég gázok. Ha nincsenek, az már jobb kör. -
#2446 +1 -
#2445 Hat igen, abbol nem szokott semmi jo lenni, ha eloszor azt mondod, hogy szereted... Eloszor el kell hivni ide-oda, hagyni kell neki kis idot, aztan a megfelelo idoben... Csakhat a legnehezebb mindig az elso kontaktus, mert utana mar van mirol beszelni. -
#2444 de különben nem figyeltem a kérdésre,mert én arra gondoltam,hogy a srác,azt akarja elmondani a csajnak,hogy szereti,nem azt hogy el akarja hivni valahová
ezért irtam,hogy nem szoltam :) -
#2443 igen benne van a pakliban,de lehet nem kockáztatnék,és időt adnék rá,hogy megkedveljen,ezután már küldeném a jeleket...
mondjuk ha a végén is nemet mond,lehet hogy megbánja,h ennyi időt pazarolt rá :S -
#2442 Válaszommal csatlakozom az előttem szólókhoz. Bártaké a szerencse! Hív el. Légy határozott. Ha máshogy nem megy, találj ki valami ürügyet. (Nem a leg szerencsésebb, de van hogy célra vezet.) A fontos, hogy lépj. -
#2441 Ha nem tárja ki a szívét lelkét akkor nagyesélyel nem küldi el.
Hívd el valahová, aztán ott beszélgetszvele, vagy mást... -
#2440 Benne van a pakliban, vagy elküldi, vagy igent mond. Vagy ha nagyon meglepetésként éri, gondolkodási időt kér. És? Belehal szegény fiú bármelyik lehetőségbe is? Másképp meg soha nem fogja megtudni a lány. -
#2439 Akkor más? -
#2438 nem szóltam XDDD
de hirtelen amugyse jó ötlet :) -
#2437 nem kioktatni akarlak,de ha megmondja a csajnak hogy tetszik,akkor lehet elküldi a csaj,ha a csajnak nem fog bejönni "senkkik"
igy hirtelen nem jó ötlet sztem :) -
#2436 Uramisten :))))))))))))) -
#2435 Pedig ez csak úgy működik, hogy odamész hozzá és kinyitod a kicsi szád, hogy mit szeretnél. Ha csak nem vagy telepata. -
toretto r34 #2434 Üdv ti mit csinálnátok egy olyan lánnyal aki valszeg hülyit kezdem nagyon ugy érezni azt mondja dolga van el kell menni és közben egy jó haver meg mondja fent van msn-en -
#2433 Akkor nincs más lehetőség, oda kell menni hozzá... -
#2432 hát igen énis így gondolkodom csak nem tudom még hogy hogy kerüljek kapcsolatba vele.. msn címét tudom de inkább nem ott próbálkozok mer nemhiszem hogy jól sülne el. -
#2431 Miért nézne hülyének?? Próbálj meg kapcsolatba kerülni vele, aztán hívhatod bárhova, ennyi az egész... -
#2430 Üdv!
A suliba tetszik egy lány de nem tudom hogy hívjam el valahova, ha csak úgy odamennék hozzá lehet hogy hülyének nézne.. Valakinek van egy jó ötelete? -
#2429 Ok. De a ma ismert "magyar" szavak, elég nagy százaléka (85-90), jövevényszó különféle nyelvekből.
Ellenben, ha a nemes hölgy megtanít, szép tiszta ősmagyarul amit még az őshazában beszéltek nomád felmenőink, állok rendelkezésére, és utána csak úgy fogok beszélni, írni, gondolkodni. :) -
#2428 Kérlek... -
#2427 Ezt cáfolhatnám. :) -
#2426 Nem válasz volt, csak javítás. Ha már sok idegen szóval szeret fellengzősködni az ember, legalább írja helyesen őket. Ha nem tudja, írjon helyette szép, magyar szót. :) -
#2425 Valahol az is... -
#2424 ez szerintem nagyon becsulendo dolog, es kivanom hogy ehhez mindig ragaszkodj! jo ha vannak elveid es ha 1 sracot is akar megkimelsz kellemetlen pillanatoktol mar megerte mindenkinek. -
Hajnalcat #2423 inkább unalmas.... -
#2422 Mondhatni "Rendes" :D -
#2421 Ritka jó tulajdonság. Becsülendő... -
Skill #2420 de -
Skill #2419 fuj te nyálas lett a topik =( -
#2418 Egy igazán "A kategóriáás" csaj általában azért az, ami, mert: szép, okos, és tudja, mit/kit akar. Ha egy lánynak feleslegesen udvarolsz, sokáig, az azt jelenti, hogy nem is 100%ig A-s. :)
Nem vagyok olyan nagyképű, hogy azt mondjam, én A-s vagyok (bár sok srác teker nálam, viszont azt is tudom, hogy nem vagyok általános pasiálom, mint pl. Jessica Alba), de én mindig megmondom elsőre, hogy mi a szitu. Igen, jövök ám olyan szöveggel is, hogy "vagy ne szólj hozzám, vagy fogadd el, hogy csak barátnak kellesz", de legalább konkrétan közlöm, akarom-e a dolgot, vagy sem. :) -
#2417 A gond ott kezdődik, hogy egy A kategóriás csajnak annyi udvarlója van, hogy már torkig van velük és nem képes viszonozni a figyelmességet és energiát, amit befektetsz. Ettől kényszerpályára állsz, hogy csakazért is figyelmes vagy és megszerzed, de utána már amilyen a fogadjisten... -
#2416 Engem nem zavar ha angolul írod. -
#2415 Hja, persze, amíg "csak" udvarol, de amint úgy érzi, megvan a csaj, rögtön apad a figyelem, kedvesség. Az az igazi pasi, aki a kedvességet, figyelmet nemcsak addig tartja fenn, amíg megszerzi a csajt, hanem tovább is, esetleg holtiglan. Ugyanez igaz a nőkre is: nem szabad elhanyagolni a pasast, amíg "megérdemli".
Tudom, naivan, nyálasan - horribile dictu! - romantikusan hangzik, dehát, én szeretem elhinni, hogy akad még valahol a világ elrejtett kis zugaiban olyan, hogy CSODA. :) A szerelem igazi, halhatatlan, picinyke csodája, amit csak nagyon kevés ember élhet meg igazán, szívből. :) -
#2414 Elsőre igen. De, de ez ugyanúgyvan mint nálunk. Én is láttam már megszólalásig szép lányt. Csak sajnos megszólalt, és kiesett a kapanyél a szájából (pedig városi volt), és már nem is volt olyan szép... De volt olyan hölgy is, aki nem volt annyira nagy sám (igaz rossz sem), de amint megszólalt, és kiderült hogy okos, művelt, és van véleménye... Máris szebb volt. Gondolm ez nőknél is hasonló. Hiába vagy jóképű ha tuskó vagy. (Már megint nem személyeskedek, csak ez a fránya magyar nyelv ilyen) -
#2413 "Kedves, figyelmes"
Ez bármelyik udvarló megadhatja.
Egyik barátom ezt mondta: "mindegy mit mondasz vagy mit nem, egy csajnak vagy bejösz vagy nem" van benne valami...