22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Rita79
    Te Skill!
    Neked tényleg nem az erősséged a helyesírás!!!!:):):)
    Borzasztó!!!!!!!
    Matekban is jó vagyok, de igazad van, a számítógépes programokhoz nem nagyon értek, ebben a témában segítségre szorulok....
    De ez legyen a legnagyobb problémám::)
  • Saloom
    ha idiota a pasinak a családja, nagyon nehéz a dolog :)) ha meg teljesen hülyének néznek (ugyan kislány, szőke vagy, majd én megmondom az okosat) az a legroszabb. és még észre sem veszik megaukat...
  • Skill
    bakker , a csajok állandóan rinyálnak a helyesírásért. hát FHDSFHS
    gyertek matekozunk, beszélgesünk bináris kódban. ja , hogy nem megy?
    a csajok meg csajok, legalább a nyelvtanjuk jó!
  • Rita79
    Akkor téged kiveszlek a tömegből, mert elég ritka példány vagy, már csak azért is, mert úgy tűnik, tudsz helyesen írni: /helyesírási segédlet/.
    A "példányért" elnézést, inkább férfiember.:)
  • Dynamic
    De szeretem amikor azt írják "a férfiak".Tehát úgy zusammen.
  • Z
    Vice versa is igaz.
  • Rita79
    Szerintem ne hallgassatok semmilyen családtag beszólásaira, vagy tiltakozására.
    A ti érzelmeitek a lényegesek és ezért bárkivel érdemes szembeszállni.
    Nekem is az anyósom tette tönkre a kapcsolatomat a degenerált gondolkodásával, de persze az exem is közrejátszott, mert baromi befolyásolható és inkább a hülye családját választotta, mint engem.
    Ha a csajszi nem akarja elfogadni a kapcsolatotokat, nem is fogja sohasem, bármit is teszel. Annyit tudsz tenni, hogy figyelmen kívűl hagyod a véleményét. Sok boldogságot!
  • timantes
    Segítsetek légyszi , adjatok tanácsokat. Találtam magamnak egy rendes lányt , de mégis van egy kis probléma

Szerelmes vagyok a bátyám barátnőjének a hugába. Mindketten azonos érzelmeket táplálunk egymás iránt,de:

1. A csaj nővére ( vagyis a bátyám csaja ) nem szeretné hogy a hugával járjak , a családja sztem elfogadná a helyzetet. Mivel tudnám meggyőzni hogy mégis fogadja el a kapcsolatunkat ???

ui.: A csajba akibe szerelmes vagyok , 5 éve minden nap beszélünk , összeszoktunk járni , közös programjaink vannak, jól megvagyunk , mégis szikra v an a gépezetben. Hogyan vészeljem és oldjam emg ezt a kialakult helyzetet ??
  • Rita79
    De a lánytól elvárják, hogy kedvesek legyenek mindig bármilyen kedve is van a másiknak.
    Ennek úgy kellene működnie, hogy egy bizonyos szintet a férfinak is fenn kellene tartania, hogy a hölgyemény érezze a törődést.
  • Jacky
    Ez nem egészen így van. Nem nagyképűek lesznek, csak elbízzák magukat. Úgy érzik, mostmár lazíthatnak, nem kell minden egyes percben kimutatniuk, hogy szeretik a másikat, hiszen szerintünk ez egyértelmű. Persze a lányok szerint ez nem. Ez a probléma.
  • Rita79
    Sziasztok!
    Erre a témára írnom kellett!
    Ha a férfiak meg is találják a rendes lányt, nem bírják megtartani, mert ahogy nyeregben érzik magukat, /mivel a rendes lányok kimutatják az érzelmeiket/, egyből nagyképűek lesznek.
    A rendes lány meg ugye nem tudja, hogy mit gondoljon, csak bámul ki a fejéből, hogy mi történt a drága hímneművel, hogy ekkora bunkó lett belőle.
  • Skill
    szóval mert 4 éve eldöntöttet , hogy nem kedvelsz már nem is sörözhetünk? ejej :(
  • GyuriX2572
    ez jó xD
  • Jacky
    Majdnem, lol! L2-ből, Sieghardt szerver, official.
  • Skill
    kizárt ! épp mosogat. :)
  • hunbasser
    "Luke,én vagyok az apád" _A:SD?AS:D?ASDASDAASDASAD
  • Skill
    na ne! honan ismersz?
  • Jacky
    Én valószínűleg régebb óta nem kedvellek, mint a többiek. Szóval enyém az 1. sorszám :)
  • Jacky
    Az lesz, egy szál virág. Mindenképpen megér egy próbát. Ha nem megy, nem megy. Csak sajnálnám.
  • Kata
    Ha eleve úgy kezel, és barátnak akar csak, valószínűleg nem fog többet és mást akarni. Gondolj csak fordított helyzetre, ha van egy lány, aki úgy istenigazából nem tetszik, de jó fej, meg jókat beszélgettek, te is barátként kezeled, hiába zúg esetleg ő beléd és próbálja magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat.
    Nem elkeseríteni akarlak, egy próbát azért feltétlenül megér a dolog. De azért nem szerelmi vallomással és óriási virágcsokorral kellene lerohanni első körben. Szerintem egy szép szál valami elég lesz első nekifutásra, attól nem fog besokkolni.
  • Skill
    mármint csajozni (szerintem úgy is ök döntenek, hiába hajtasz 1000L egy csajra ha neki nem kellesz)
    ugye extra? XD
  • Skill
    elöbb utobb úgy is rájösz , hogy érdemes. sokan nem kedvelnek :) kapsz sorszámot . XD
  • Jacky
    Lol. Prosti - ha kiszámolnánk - gyakran olcsóbban kijön mint egy rendes lány hosszú távon :)
    Bár nem kedvellek, a tanácsot azért lehet megfogadom!
  • Skill
    ja és 1 szál virág elég , ne költs rá túl sokat (ez nem pr*sti)
  • Skill
    meg fog ilyedni. :)
    nem nincs jobb 5letem, régen én is igy rontottam pár csajnak.
  • Jacky
    Igen, ő úgy próbált kezelni msn-en, emilben is mint jó barátot, de én félreérthetetlenül tudtára adtam eddig is, hogy nem jóbarát akarok lenni.
    Remélem egy bazi nagy virágcsokor és a randi segít szándékaim tisztázásában és pozitív irányban befolyásolja :)
  • Skill
    sose fogja kiheverni...
    kérdés mikor keres másikat.
    szerintem ha haverja leszel (mármint haverkodsz vele és úgy várod , hogy kiheverje), soha nem leszel a pasija.
    majd mini megcáfól gondolom.
  • Jacky
    Nem akarom elkiabálni, de csütörtökön találkozom egy rendes lánnyal!
    Picit (vagy nem picit?) gond, hogy nem heverte még ki az előző barátját, pedig már hónapokkal ezelőtt hagyta el.
  • Skill
    na akkor nem is veszek bmwt :(
  • minigirl
    A BMWre én is, csak arra nem általában, aki benne ül...
  • Fantomlovag
    BMW nélkül is lehet. Csak van aki megéri, és van aki nem, hogy próbálkozzunk.
  • Z
    Hogy az a jó...pedig már kezdtem élvezni a sékszpíri előadást! Filozófus vs harcos stílus.

Azért a BMW-re majdnem minden nő bukik.

Bár az Audi új modelljei szvsz macsóbbak jelenleg.
  • Fantomlovag
    Igen! Sokkal érdekesebb tud lenni. Még bár igen nagyszájú lány, ha oda kerül a dolog...
  • Jacky
    A világ felé szende lányok vadmacskák tudnak lenni az ágyban. Tapasztalat
  • Rundstedt17
    észre....
  • htr93
    Nem. De asszem nem tudom milyen típusu, stílusu/fajátályú(helyesen írtam?) lányokra gondolsz...
  • bracsek #2456
    na akkor elmegyek valami telepata képzésre ;) merthanem itt fogok egyedül megöregedni :)
    [mégjobb reakcióidő, fejlődök :)]
  • Fantomlovag
    Kicsit leült a topik... Tehát a fő témához kapcsolódva kissé: Észrevettétek már, hogy a kis szende lányok, sokkal vérmesebbek tudnak lenni, mint a nagyszájúak?
  • Fantomlovag
  • bcrics
    de az itt nemhiszem hogy kiderül,,,márhogy izomszagú,,hogy okos,intelligens,művelt az biztosan:D