22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Nohab
    Egyre jobban kezdek összezavaradni ennek a topiknak hála :P
  • Rita79
    Ne haragudj, de ezt igazából nem is értem, hogy hogy vihetted magaddal a randevúdra a haverodat????????
    Ha én lettem volna a lány, tuti, hogy nem néztelek volna normálisnak.
    A csajszi meg szerintem azt hiszi, hozzáteszem joggal, hogy te meg a haverod össze vagytok nőve, mivel még egymás randijára is együtt mentek.
    Ez több, mint vicces…….
    Nekem sem kellene egyikőtök sem.
  • Rita79
    Újra itt!:)
    Az én véleményem szerint, ha egy nőnek nem mutatod ki az érzelmeidet, azzal nem hogy segíted a kapcsolatot, hanem egyenesen a gödörbe juttatod, ugyanis egy nőnek nagyon fontos, hogy érezze a férfi szerelmét, mert ha ezt nem kapja meg, akkor tovább fog állni, mivel hogy szeretethiánya lesz és megpróbálja majd valaki másnál keresni a boldogságot.
    Tehát kedves Férfitársaim szeressétek a Társatokat és bizonyítsátok is ezt Neki a lehető legsűrűbben.
  • gameplusz
    Igen... ez a barátság duma elég gyenge. Ezért is mondtam, hogy valószínűleg már nem akar semmit, szóval ez a hajó elment.
  • Duby
    A haverod, sztem nagy ívben tesz rád, őt már akkor nem érdekelted, mikor kapásból elkezdett hajtani a kiscsajra. Nagy veszteség nem fog érni, ha innentől nem tartod "jóbarátnak". De tudod te ezt nagyon jól: "ha ezt megtette velem a haverom(mert ugye a haverom kavart be,én voltam a csajszinál az első),akkor többé nekem nem kell ilyen "barát"".
    Lánykának meg mondd meg, hogy hagyja a mellédumát, na hadováljon itt a barátságotokról, nem az ő dolga. Ő döntse el te kellesz-e neki, vagy nem. Aztán, ha igen, akkor tartsátok magatokat ehhez (taplóhaver tipli). Ha nem, találsz másikat. Sztem.
  • Jacky
    "Csernus - úgy tudom, - 3-szor vált el."

Hát ez LOL! És még ő ír egy könyvet a nőkről??

Ha annyira ismerné őket, már elsőre meg kellett volna találnia az igazit. Elcseszte ő is, nem egyszer!!

Ő is csak egy férfi, mint mi, és ugyanúgy botladozik a női elme/érzések útvesztőiben.
  • Jacky
    Lol, ugyanazt írtam le amit Grizzly. De akkor még nem volt fenn a postja.
  • Jacky
    1. Szerintem is elcseszted, hogy magaddal vitted a havert a találkára. Öreg hiba.
    2. Nem is olyan jó haver, ha le akarja nyúlni a lányt. Nem baj ha megszűnik a haverság, úgyse a barátod.
    3. A lánynak mondd meg, hogy már nem a barátod - miután a havert lekoptattad - és így már nem lesz akadálya annak, hogy egymásra találjatok.
  • grizzly21
    egyebkent ez nem igaz. Van, csak ugye ez egy olyan helyzet amikor kiderul hogy ki az aki barat, es akirol csak azt hitted hogy az
  • grizzly21
    Ha tenyleg jo baratod, akkor megkerdezte volna toled hogy reszedrol is okes e a dolog ha ranyomul a csajra, meg mielott megteszi. De ha meg ugy erzed hogy haverod, akkor eloszor vele beszelj, mond el hogy te mar hamarabb kezdtel el probalkozni es hogy neki mik a szandekai. Ha viszakozik a csajrol akkor nincs problema, ha meg o is tovabbnyomul akkor vessz ossze vele emiatt, es mond el a csajnak hogy mar ugyse vagytok haverok, ugyhogy nincs akadaly. Persze neked kell merlegelned, hogy mennyit er neked a haverod, ill. a csaj.

Egyebkent ja, amator dolog haverral menni randira:)
  • Rundstedt17
    ennyit a barátságról.és ezt mindenkinek mondom nő ügybe NINCS BARÁTSÁG.ezért is szoktam mondani hogy a barátba nem lehet megbízni bármikor lenyúlja a csajt ha tetszik.szóval sajnálom vesztettél,kellett neked elmondani,persze még nyerhetsz de magadnak vetélytársat csinálni csöpet sem volt jó ötlet.legyen lecke hogy és tudd ha egy jó csajról van szó akár milyen régi barát is lehet rá akar majd mászni.egy szó mint száz:lehetőleg kerüld a haverjaidnak és a barátaidnak bemutatni a kiszemelt csajt.
  • gameplusz
    Te voltál a hibás... Havert sosem szabad magaddal vinni, ha kettesben akartál maradni a csajjal, miért nem mondtad haverodnak telefonon?

Jelen helyzetben egyébként nem tudsz semmit se tenni, valószínűleg ez a hajó már elment... :/
  • skatulya bácsi
    én nem érteni ezt a madzsart...
  • Tarajos Sül
    nah megtaláltam a második rendes csajszit(vagyis ő engem)
    egy városi rendezvényen taliztunk,úgy,hogy az eggyik barátom szomszédja,és lehozta magával
    pár nappal a rendezvény után kiderült,hogy tetszek a lánynak(és mivel ugy inditok,hogy rendes,nekem is tetszik :) )
    megbeszéltem vele egy talit,és ő bele is ment(találkoztunk is)
    de most jön a fordulat...
    megbeszélt talira velem jött az eggyik haverom(de nem én hivtam)hanem ő hivott fel engem telon,hogy hol vagyok,és mit csinálok
    ez volt egy hete,amikor velem jött a haver,mikor én a csajszival kettesben szerettem volna lenni :SS :((((
    mára már lesem lehet rólla vakarni(a "haveromat" a csajsziról)
    én elmondtam tegnap a csajszinak,hogy beszéljük meg,hogy szoljak-e havernak,hogy takarodjon,mert ebben a szituációban ez a helyes,de hogyha a haverom már jobban "elkábitotta",akkor hiába választom el őket
    nekem a haverom régóta a barátom(5-6 év kb),és ezt a csajszi is tudja,erre azt mondta a csajszi,hogy mindekttőnk jó pasi,de nem akar semmit se eggyikönktöl sem,mondván,hogy nem akarja,hogy megszünjön a pár éves barátságunk
    erre válaszoltam a csajszinak,hogy ha ezt megtette velem a haverom(mert ugye a haverom kavart be,én voltam a csajszinál az első),akkor többé nekem nem kell ilyen "barát"
    hogyha nekem ő a hevrom,akkor ezt nem teszi meg velem!ennyi
    ma is ezt gondolja csajszi,hogy eggyikönksem
    de csupán azért,mert nem akarja,hogy ősszevesszünk,nem azért mert nem vagyunk(vagyok)esélyesek
    valahogy hevernak kéne a tudtára adni,hogy "figyi,ezt nem a tiéd,keress másikat",de ugy,hogy ne vesszünk őssze,és haver se haragudjon csajszira,amiért a csaj engem választott

ötletek,vélemények?
  • Z
    "Ha valakit nem szeretek, nem adok a véleményére" --- én inkább úgy vagyok, ha valaki okos, művelt, jó szakember, stb., de egy beképzelt majom, akkor nem jópofizok vele. Viszont lehet, hogy adok a véleményére.

Csernus - úgy tudom, - 3-szor vált el. Szóval valószínű, hogy ugyanazt csinálja...
  • Jacky
    Ha valakit nem szeretek, nem adok a véleményére. Egyébként szeretek olvasni, azért is romlott el a szemem 16 éves koromban.
    Ha a kezem ügyébe kerül véletlenül, azért beleolvasok, ha már ilyen jókat mondtok róla.
    De azt azért nem hinném, hogy a barátnőjével is ugyanazt csinálja mint a műsorában a "pácienseivel", mert akkor sose lenne barátnője ..
  • minigirl
    Nem akarom Csernust védeni, mert én sem bírom a pasast, de egy pasi simán megfejti a nő lelkivilágát, ha szereti, és figyel...
  • Különc
    Kicsit előítéletesek vagytok 8) vagy csak olvasni nem szerettek...
  • Duby
    Nekem mind1, csak egy ötlet volt. Kb én is hasonlóan voltam ezzel, de egy ismerősöm elkezdte nekem dícsérni a fószert, és véletlenül a kezembe akadt, hát elolvastam kíváncsiságból, és nagyon nagyot csalódtam. Pozitívan.
    Rendesen elgondolkodtatja az embert.
  • Jacky
    Nem hiszem, hogy pont egy férfi fogja megfejteni a nők lelkivilágát.
    Majd pont Csernus mi? Ráordít egy csajra: Valld be!
    Így?
  • grizzly21
    en ezzel ugy vagyok hogy egy drogos idegbeteg ne probaljon pszichologust jatszani, de o dolga
  • Duby
    Ajánlom figyelmetekbe, Csernus, A Nő című könyvét. Távol álljon tőlem, hogy reklámozzak, de pont ezekben a témákban nagyon ütős dolgokat ír.
  • Rundstedt17
    Igen.Alapszabály.Soha de soha ne mutasd k sokszor egy nőnek hogy mennyire szereted..ha sokszor mutatod ki akkor megun és lecserél.ellenben ha néha szemétkedsz tisztelni fog és szeretni..jah nem normális világ.
  • Dynamic
    "Ha baj van, nem tesznek ellene, nem beszélik meg, NEM TESZNEK ÉRTE! hanem kilépnek, mert úgy egyszerűbb."

Ez igaz, de a "nem normális" nőknek van egy másik nagy csoportja is.Ezek azok akikben nem bízhatsz és nem szeretheted őket túlságosan. Ha túl sokszor tudtára adod az illetőnek, hogy mennyire szereted, akkor figyeld meg, hamarosan le sem fog szarni.Elkényelmesedik a helyzetben. Amint egy visszaveszel egy kicsit, ne adj' isten nem foglakozol vele, kétségbeesetten próbál majd visszaszerezni, és még arra is hajlandó lesz, hogy halálosan beléd szeressen.Micsoda egy idióta kifordított világ ez!
  • Jacky
    De ha nem bízol meg a párodban, az milyen kapcsolat lesz?

Pedig úgy néz ki, hogy tényleg óvatosan kell eljárni, mert könnyen megszívhatjuk.
    Egy-két csalódás után óvatosabb lesz az ember.
  • Daffit
    Kitiltották Ritát?!? Ezek szerint ő sem egy nooormális lány?
  • Jacky
    A foci nem ér annyit ..
  • grizzly21
    focitopikokban elegge felpoccent nehany olaszdrukker moderator, es jobbra balra bannoltak az embereket
  • Nohab
    Rbbrn ? Az mi?

Privátot küldj neki Jacky!
  • Rundstedt17
    férfiak felelőtlensége teljes mértékben,de inkább úgy mondanám hogy a legtöbb egyáltalán nem akar felelőséget válalni és épp ez a baj hogy a nő nem veszi észre mennyire értéktelen alakkal áll össze...a bizalomra térve.egyszer bíztam egy lányban.de meg is jártam többé ez nem lesz így.
  • Jacky
    Valaki mondja már meg szegény Ritát miért tiltották ki? Nem láttam, hogy csinált volna semmi szabályelleneset ..
  • Jacky
    Nehogy azt hidd, hogy ez csak a "nők butasága"!
    Plusz a férfiak felelőtlensége!!

Két ember kell egy gyerekhez..
    Csak igen, rosszul választanak, mindkét nem.

Majdnem én is így jártam. Mi lett volna, ha most van egy gyerekem a volt feleségemtől és így hagy el? Sokkal nagyobb sz@rban lennék.
    Persze ő is, de ez engem már hol érdekel, amikor elment, pedig szerettem?

És ha nincs bizalom, az milyen kapcsolat? Semmilyen. Ez a legnagyobb baj.
  • Rundstedt17
    én hiába próbálok tartós kapcsolatot keresni..rbbrn a világban ez már nem müködik.gratulálok ennek a szenny rendszernek már semmi sem szent abszolút minden ember magára van utalva....
  • Rundstedt17
    jah a házaság megbecsülésére jellemző:kb ezt hallom mindenkitől:
    -minek azt egy papírtól nem lesz jobb...
    -még jó hogy ha nem szeretem,ott fogom hagyni
  • Rundstedt17
    összefoglaltad a lényeget az ember senkiben nem bizhat,már a párjában sem...egyébként elég szomorú sok nő butasága...egyre több a 20 év körüli gyerekes nő akik párt keresnek...nem választottak elég jól...nem gondolkoznak...
  • Jacky
    Azt kell mondjam, sajnos, de én sem. Pedig gondolj bele, milyen nehéz lehet neki 2 gyerekkel párt keresni

Excsaládomban, volt feleségem unokatestvérénél (csaj) szintén megőrült a férj, úgy mint nálunk a feleségem, és azt mondta már nem biztos, hogy szereti a lányt. A lány meg nekem panaszkodik és kérte tőlem adjak már mintát a házastársi vagyonjogi nyilatkozathoz, mert nem fog arra várni, amíg a férj nagy kegyesen kigondolja, hogy szereti-e még. El akar költözni, új lakást venni. Mit fog kezdeni szerencsétlen csaj 2 gyerekkel??

Iszonyat egyébként mi van manapság. Mindenki megbolondul, jobbról-balról ugyanezt hallom.
    Az én kapcsolatom 6 éves volt! úgy bomlott fel. Az unokatesóé 13 éves!
    Mindenki megőrül vagy mi van?
    Kolléganőm azt mondta erre, az a baj, hogy senki nem dolgozik meg már semmiért. A kapcsolatért sem. Ha baj van, nem tesznek ellene, nem beszélik meg, NEM TESZNEK ÉRTE! hanem kilépnek, mert úgy egyszerűbb.
    Hát ez nekem nagyon nem tetszik!
    Nincs értéke már semminek.
    Házasság? Ugyan már, semmit nem jelent a mai embereknek. Kiüresedett, tartalom nélkülivé vált. Nem veszik komolyan ezt sem.
    Ja és így vállaljon az ember gyereket. Bizonytalanra??? Pfff!
  • Rundstedt17
    érthető én soha az életben nem kezdenék olyannal akinek gyerekei vannak és nem is fogok.
  • Rita79
    Ezzel egyetértek. Nálam sem jöhet szóba egy gyerekes férfi, mert egy "idegen" gyerek nagyon bezavarhat még egy jól működő párkapcsolatba is.
  • Jacky
    Társkeresőn írt egy lány, csak az a baj, hogy két gyermeke van, akik közül az egyiket ő neveli, a másikat a gyerek apja.
    Hiába tűnik rendesnek a lány/nő, ha én saját gyereket akarok...
  • Rita79
    Támogatom az ötletet, bár ezen a fórumon is lehet ütköztetni a véleményeket.