22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#2773 Még nagyon fiatal vagy, majd rájössz... -
#2772 aranyosak lehettek, sok sikert :) -
#2771 Hányszor mondták már mindezt addig szép a szerelem míg ezt mondod:) -
#2770 és nem is lessz -
#2769 "NEKEM NEM VOLT MÁS NŐ AZ ÉLETEMBE..."
14 évesen?Még szép -
#2768 "nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható" szerintem ez tévedés! Nekem van egy barátnőm Niki-nek hívják ovodás koromtól ismeremem azóta legjobb barátok vagyunk/voltunk mostmár 1 év 1 hónapja járunk úgy mint egy szerelmes pár eddig nem tudom miért nem próbáltuk meg pedig már jócskán 10 éve ismerjük egymást,nála nem volt sose jobb barátom ovis korom óta sosem veszekedtünk, habár most a kapcsolatba is van olyan mikor kicsit összekapunk de mi még sosem mondtunk egymásra bántó dolgokat, sosem ordibáltunk egymással, sosem repkedtek a tányérok-poharak, tehát mondhatom hogy ő egy normális lány, külsőre és belsőre egyaránt. Nekem komoly terveink vannak együtt és még csak 14 évesek vagyunk. És én azt kívánom hogy életem végéig vele lehessek:) NEKEM NEM VOLT MÁS NŐ AZ ÉLETEMBE, NEM IS LESSZ, CSAK Ő KELL NEKEM!! ÉS ÚGY ÉRZEM HOGY EZ KÖLCSÖNÖS:) -
#2767 Azért gratulálok, jól választottál.
:DDDDDDDDDDD -
#2766 "De nemértem akkor a fiú miért van vele?"
Tipikus.Önbizalomhiány, önértékelési problémák stb.Manapság sok ember küzd vele.A legtöbb férfi rosszul választ párt.Örül, ha nagy nehezen összejön valakivel, utána nem ereszti.A lelke mélyén lehet, hogy tudja, nem hozzá való, de nem akar egyedül maradni, nem akar megint harcolni, inkább "ha ló nincs, jó a szamár is". -
#2765 De nemértem akkor a fiú miért van vele? Ezt alapból látnia kelene,főleg ha nem is oylan jó csaj,és nem is a külsőre gondolok most.
Vagy anyira tud valamit,hogy a srác nem dobja,inkább kihasználtatjamagát?
Hmmm..ez érdekes..na de mondjuk van fordítva is az ilyen. -
#2764 Ne haragudj, de itt akkor is a fiúval vannak a problémák.
Már rég észre kellett volna vennie, hogy csak kihasználja a csajszi, ha már ez neked is ennyire egyértelmű!
Ahogy olvasom a soraidat, ahova megveszi a fiú a jegyeket, mégsem jut el oda, azért az már elég egyértelmű vakságra utal, ha ennyire ki lehet használni.
Persze hozzáteszem, hogy a lány egy k....!
-
#2763 "Ez is durva! Tehát ezzel elárulta magát, hogy más dolgokban egy nagy 0 volt!"
Ez még nem olyan biztos. Ismerek egy párt, ahol a fiú (egy lány barátom szerint) nagyon aranyos, kedves és egy egész normális ember. A lány pedig túlsúllyal küzdő hárpia. Nem egyszer meg is csalta (abból az alaptalan hamis indokból, hogy a fiú is megtette már). Mindig a sráccal viteti mindenhova magát, s mikor már eleget szórakozott, összekap a fiúval. Persze gyakran olyan is előfordul, hogy megveteti a sráccal a jegyeket, de a lány öt másik fiúval megy el bulizni, a barátját pedig otthon hagyja.
A fiú nagyon is vak, de most itt nem az a lényeg, hanem a lány aki csak kefélésre és pénre vágyik. Egy dagadt, ronda, hp..
Tehát; ha egy lány csak a szexet élvezi valakivel - meg elviteti mindenhova magát - nem biztos, hogy ott a fiú a nagy nulla. -
CaveBoy #2762 egyszerű a hozászólásodban többször is ellentmondásba keveredtél,legfőbbkép akkor amikor magadat dicsérve azt mondtad hogy te objektíven semmi sértő dolgot nem mondva az exedről írtál,csakhogy abszolút az ellenkezője igaz...
Látom neked is elkelne egy olvasási és szövegértelmezési segédlet. Pedig szerintem az én hermeneutikámmal nincs baj.
Lényegében, ha ki is tartunk a fenti állításod mellett és azt igazként vesszük alapul, akkor sem értem, hogy hol a többi ellentmondás? -
Rundstedt17 #2761 egyszerű a hozászólásodban többször is ellentmondásba keveredtél,legfőbbkép akkor amikor magadat dicsérve azt mondtad hogy te objektíven semmi sértő dolgot nem mondva az exedről írtál,csakhogy abszolút az ellenkezője igaz... -
CaveBoy #2759 Látom kisebb vihart kavart itt a hsz-em. Csak azt nem tudom miért.
Elmeséltem egy volt szitut, amihez nem kértem senkinek a véleményét (lévén, hogy nem azzal a céllal íródott), bár azért kaptam párat. Mondjuk az, hogy milyen hangneműeket és szinvonalúakat, attól most vonatkoztassunk el, mert szót sem érdemel.
Jó lenne lecsillapodni mostmár és túllépni a hsz-emen.
Köszönöm. -
#2758 Köszi fiúk, hogy megvédtetek, de CaveBoy az a pali, aki képtelen túllépni az exnőjén és több, mint valószínű, hogy a csaj dobta őt!!!!!!!!!
Csak már homályosak az emlékei......
Szegény csak a szexre kellett a csajnak.....!!!!!!!!!!
Ez is durva! Tehát ezzel elárulta magát, hogy más dolgokban egy nagy 0 volt!
Kinek is kellene egy ilyen pasas? Nekem biztosan nem! -
Skill #2757 ez a topik egyre roszabb XD -
#2756 Te vagy a tökéletes pali! Mint ki is derült......
Az exnőd szerinted sír utánad?????
Egyébként szerintem, aki ennyire nem bírta a nőjét, mint te, miért nem dobta ki előbb, és miért nézegeti még mindig a képeit..........???????? -
bcrics #2755 na..minden rendes csajszi alszik vagy vedel???....meleg van... -
CaveBoy #2754 A lényegre koncentrálj, amit akartam mondani. Azzal, hogy kiemeltem valakit a fórumból példaként, azzal csak arra akartam rávilágítani, hogy milyen indíttatásból meséltem el a sztorit.
Nem kell neked itt most műbalhét csinálni Jacky, pláne úgy, hogy senki sem kért erre, meg igazából nem is muszáj. -
Jacky #2753 "viszont Ritával ellentétben nem is az volt a célom, hogy elkezdjem mocskolni"
Közben fentebb ezt írtad: "kb. úgy kell elképzelni ilyen akciók után az arcát, mintha lefejelt volna egy nagyteljesítményű ventilátort...pfff"
Ez mi, ha nem "mocskolódás"? És most csak egy dolgot emeltem ki, de van ott még több is... Te is panaszkodsz a volt barátnődre, mint itt mindenki a volt párjára, nehogy már különbnek tartsd magad Ritánál!
Engedtessék meg, hogy a védelmembe vegyem Ritát (bár meg tudja védeni magát) -
CaveBoy #2752 Lehet némi gondjaid lehetnek a szövegértelmezéssel.
Leírom még egyszer zanzásítva, pontokba szedni akkor, hátha könnyebben megérted:
Tehát íme a pontok, ami alátámasztja a topik alcímét:
1. Ok nélkül idegesített a hangja, aurája ---->ezek szerint kibírhatatlan volt a számomra nem?
2. Nem volt képes eljárni kozmetikushoz, hanem önmaga gyilkolgatta szaráá az arcbőrét. (Mi ez, ha nem mentális hozzáállás, ami kibírhatatlanná tesz egy nőt?)
3. Nem foglalkozott azzal, hogy azt képzelte magáról, hogy szuper az alakja, holott jócskán volt rajta felesleg. (Mi ez, ha nem mentális hozzáállás, ami kibírhatatlanná tesz egy nőt?) Egyébként olyat nem állítottam, hogy dagadt volt. Tanulj meg olvasni grizzly.
4. Csak a szexre hajtott, más értékek ami egy kapcsolatot teljessé tehet, az nem érdekelte őt. (Mi ez, ha nem mentális hozzáállás, ami kibírhatatlanná tesz egy nőt?)
Probalj szerezni egyet es ha megtalaltad es tenyleg tokeletes akkor ird le meg egyszer hogy sok ilyen no van:)
Senki se beszélt itt arról, hogy tökéletes Nők vannak, hisz senki sem az.
-
#2751 azt irod hogy a topik cimet igazolja a story-d de semmi rosszat nem irtal az ex csajodrol csak azt hogy dagadt volt az pedig nem egyenlo azzal hogy nem rendes.
Masreszt meg konnyu azt mondani hogy sok rendes jo no van, de te raadasul ugy mondod ezt hogy nincs baratnod. Probalj szerezni egyet es ha megtalaltad es tenyleg tokeletes akkor ird le meg egyszer hogy sok ilyen no van:) -
#2750 GRARULÁLUNK !
Tied a leghosszabb hozzászólás!! -
CaveBoy #2749 Érdekes ez a topik cím, na meg az alcím is az:
"nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható"
Azért ezt így ebben a formájában cáfolnám, bár egy személyes tapasztalatot megosztanék veletek, ami mégis ezt az alcímet igyekszik igazolni.
A legutóbbi barátnőm pl. gyakran idegesített magával a hangjával, az aurájával. Épp emiatt is szakítottam vele, mert szerintem ezt így hosszú távon nem lehet sokáig csinálni, hogy valaki spanolja a másik idegrendszerét. Különösebb dolgokat nem mondott, én sem tudok magyarázatot adni, hogy miért idegesített, csak egyszerűen ez volt a szitu.
Oké, igaz ami igaz, a testi adottságaival is csak közepesen voltam megelégedve, mert eléggé plöttyedt volt és nem foglalkozott azzal, hogy egy kicsit is adjon arra, hogy pár kilót ledobjon, holott sztem ez alapból elvárható lenne. Hozzátenném, hogy én egyszer sem utaltam arra neki, hogy lefogyhatna kicsit, leszámítva azon "finom" célozgatásaimat, hogy a harmadik teli tányér második fogás biztos, hogy kell-e neki? :DDDDD
Persze ez nem tetszett neki, mert Ő úgy gondolta, hogy baromi jól néz ki. Ehhh, hogy egyeseknek ennyi önkritikájuk ne legyen, na mindegy.
A másik dolog, ami a testi kifogásaimat illeti, hogy nagyon zsíros volt az arcbőre (ami önmagában nekem nem jelentett volna gondot, mert a közepes arcszépségével azért kompenzálta valamelyest ezt a negatívumot). A baj ott kezdődött, amikor elkezdte kinyomogatni a pattanásait. Na az durva volt....kb. úgy kell elképzelni ilyen akciók után az arcát, mintha lefejelt volna egy nagyteljesítményű ventilátort...pfff (no comment).
Lényegében arra jó volt ez a röpke (2,5 hónapos) kapcsolat, hogy ugródeszkát jelentsen számomra, mert őszintén megvallva már kezdtem kicsit hozzászokni az egyedüllét kényelméhez. (vigyázat az egyedülállóknak, ez valóban komoly csapda lehet).
Viszont most úgy érzem, meg a jelek is ezt támasztják alá, hogy kinyílt előttem a lehetőségek tárháza. Azért kell olyan felfogással élni, hogy mindenből tanulni lehet (még egy bukott kapcsolatból is). Milyen igaz is a mondat Nietzschétől: "Ami nem öl meg, erősebbé tesz."
És itt térnék vissza az első megjegyzésemhez, hogy cáfolnám a topic alcímét. A fenét nincs normális lány. Sztem aki ezt így gondolja (legyen az fiú, vagy lány), az valójában ezen megállapítás mögé akar bújni kisebbrendűség érzete és a kudarcai okozta fájdalmak elől. (Először is tegye fel mindenki magának a kérdést: Én normális vagyok, Engem ki lehet bírni belsőleg?). Na meg azért azt is el kellene ismerni, hogy a lányok döntő többsége igenis kedves és ragaszkodó, a párja mindenek feletti az életében, és tele van szeretettel. Igen én így gondolkodom a Nőkről, mert ezt látom és velük való beszélgetéseim során ez jön le. Amelyik Nő viszont kizárólagosan saját képességének tekinti ezen Női vonásokat, az nagyon el van tévedve és nem lát magától :DD.
További tényező, ami kicsit frusztrált a kapcsolatban, hogy úgy éreztem, hogy döntő többségében a szex miatt kellettem neki, bár Ő ezt cáfolta, amikor néha megjegyeztem neki. Ezzel azt akarom mondani, hogy egy egészséges kapcsolatban fontos, nélkülözhetetlen kell hogy legyen az elmélyült mentális, lelki kötelék is. Ha ez megvan, akkor lesz a két ember IGAZ társ, akkor mondhatják el magukról, hogy fontosabb a másik élete önmagukénál. Ha mindez nincs meg, szintén jobb abbahagyni az egészet.
Nos én a fentieket alapul véve és átgondolva láttam be azt, hogy nem érdemes folytatni és teljesen meg vagyok győződve afelől, hogy jól döntöttem.
Összegzésként még annyit leírnék, hogy nyilván nálam is felmerülhet a kérdés, mint korábban Ritánál is, hogy nem halljuk a másik véleményét, mert nincs itt. Nos ez így van, nem hallhatjuk, mivel a volt párom sincs itt, viszont Ritával ellentétben nem is az volt a célom, hogy elkezdjem mocskolni, meg a szüleire panaszkodni, csak említés szintjén meséltem el tapasztalataimat. Tapasztalatokat, melyek belőlem ezt váltották ki. Nyilván másnál mást fognak kiváltani és tuti, hogy lesz olyan is, akinek imponálóak lesznek azon tapasztalatok, melyek nálam kifogásként jelentkeztek. Remélem, hogy ezen személyes és egyben tartalmas hozzászólás hasonló helyzetben lévőknek fog tudni segítséget nyújtani. -
Rundstedt17 #2748 ámen -
#2747 Köszönöm [elpirul] -
#2746 Daffit! Benned egy költő veszett el... Ez nagyon szép bók volt! Köszike -
#2745 Nekem biztos nem kell, meg szerintem még nagyon sok normális leányzónak sem.
Sajnállak, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak, de csak jön valaki az életedbe egyszer, aki a "jót" szereti. -
#2744 Egyikőnk sem mondta, hogy rosszalkodik, éppen ellenkezőleg!
Örülök Rita, hogy te nem a rosszalkodó fiúkat szereted, de te akkor egy igazgyöngy vagy a tengerben. Viszont a tenger nagy és nem minden kagyló termel gyöngyöt... -
Rundstedt17 #2743 én nem mondtam hogy rosszalkodok...csak azt hogy mi kell manapság -
#2742 Akkor "rosszalkodjatok" tovább, ha szerintetek ez beválik... -
Rundstedt17 #2741 már megint magadból indulhatsz ki.nem volt elég.... -
Rundstedt17 #2740 kb hasonló.elöször nagyon is tetszett neki hogy én milyen rendes vagyok stb de aztán megunt.mert ugye uncsi hogy minden jó stb... -
Rundstedt17 #2739 Ez az igazság igen megunt.Egy biztos most már ha azzal fog jönni a jövöben is bármelyik hogy un szia annyit fogok mondani és vége. -
#2738 Háát ez sem igaz. Én alapból figyelmes vagyok, de volt olyan b.nőm, akinek "túl jó" voltam. Olyan típus volt, akinek olyan pasi kell, aki leszarja és még időnként meg is veri. Szal' van ilyen is meg olyan is. Én hiszek a szerelem dmokráciájában, ahol mindkét félnek ugyanannyi joga van. Ellenben csupa olyan nővel találkozom, aki vagy megakarja mondani mit akarok (!), vagy azt várja én mondjam meg mit akar. -
#2737 Jajj de lusta vagyok most olvasni.... -
#2736 Látjátok, ez a gond veletek. Azt hiszitek, hogy a foglalkozás abból áll, hogy szórakoztatni kell, meg "bohóckodni".
Az is elég, ha odafigyelsz arra, amikor a lány beszél hozzád és még valami értelmeset is hozzá tudsz fűzni..... -
Jacky #2735 Van ilyen szerintem, hogy simán megun, akármit is csinálsz. Mert nem vagy elég érdekes neki. -
Rundstedt17 #2734 Végülis igaz szólt egyszer hogy ő unja már hogy sokat voltunk együtt...Lol de mi vagyok én bohóc vagy mi hogy szórakoztassam mindig valami újjal mert un.... -
Rundstedt17 #2733 NEM IGAZ!egyértelmű volt hogy pont a jó fiúságért unt meg.Méghogy nem foglalkoztam vele minden nap szakítottam rá időt!Egyáltalán nem érezhette magát elhanyagolva.Magadból indultál ki.A többségre elhiheted nem igaz.