22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Rundstedt17
    alap
  • pecspapi
    hát ja
  • DaemoonHunter
    Szerintem, ha valakit igazán(szerelemből) szeretsz, akkor eszedbe sem jut csak arra használni, vagyis nálam így van:D Ez a csajnak is rosszul esik meg nekem is, de gondolom ez egyértelmű. A másik kategória, megtetszik megb*szom csaj, lelkiismeret nélkül, neki is jó nekem is, de inkább nekem:P
  • Jacky
    Van olyan akit én is el szeretnék kapni egy-két körre. Megkívánom, ennyi. De attól még nem fogok kikezdeni vele, hitegetni, és közben csak dugom-dugom-dugom!
    Ez az undorító, ha ezt csinálja valaki.
  • gameplusz
    Hát... Sajnos engem már használtak ki, csak dugni akart(ak), majd viszlát. Szóval ennyit erről. És ellenkező dolog velem még nem történt, vagy akarok valakitől valamit (szerelmet, párkapcsolatot), vagy nem. Ennyire egyszerű, szerintem. Persze vannak olyan csajok, akiket elkapnék, de hát tudni kell koncentrálni az értelmesebb, szeretnivalóbb egyedekre.
  • Daffit
    Szerintem is durva volt az a néhány hozzászólás. Ezzel a gondolkodással nincs semmi gond, sőt mondhatni természetes.
  • KG21
    ne haragudjatok, de utóbbi 4 hszt kicsit magamra vettem, ugyanis volt már nem egyzser olyan velem, hogy csak szexre hajtottam egy lánynál. Akivel nem történt ilyen, az nem is igazi férfi, ne játszátok az agyatok, van úgy hogy csak testileg mozgat meg vkit egy lány :) Nem tartom magam egyébként a tipikus szemétenk ,aki nem tiszteli a nőket, voltam már én is szerelmes, egyébként jelenleg is vagyok 1 hete, de előfordult, hogy érzelmileg nem tudtam kötődni a kiszemelt hölgyhöz, ezért még nem kéne elítélni senkit :S
  • DJKonya
    az ilyen férinek le kell vágni a p*csét hogy ne legyen mivel nyomni, de rohadjon meg ténylag az ilyen tök köcsögség egy nővel ilyet eljátszani, a csaj meg elég hülye aki ilyennel van együtt....elég jó kapcsolat lehet hogy semmi érzelem kettőjük közt csak nyomni járnak egymáshoz xD aztán majd ha komolyan gondolják hogy családot szeretne meg minden de mindenki ismeri akkor marad a zsebhoki:D
  • Jacky
    Az a csaj szánalmas, aki nem jön rá, hogy csak erre van a másiknak.
  • Rundstedt17
    szerintem az a csaj szánalmasabb aki ilyet választ.
  • Tarajos Sül
    Nem igaz,hogy egy csajt csak b*szni lehet komolyan!!! :@
    jó nem azt mondtam,hogy megárt neki ;),meghát azért ez is beletartozik,hogy jól érezze megát a két fél
    de ismerek olyanokat,akiknek csak azért van barátnőjűk,hogy legyen mit dugni
    fel kéne akasztani az ilyeneket...
  • Jacky
    Mert az ember társas lény. Van sok dolog amit nem jó egyedül csinálni, jobb a pároddal. És itt most nem csak a szexre gondolok.
  • pecspapi
    nem tom.én szerelmes vok egy lányba és és elmondtam neki nem hitte el mástol hallota és ezért mosr rám harakszik.ma is felhívtam.köszöntem.na ne és kinyomtam.egyébként nem tudja a telefonszámomat
  • Rundstedt17
    miért nem jó egyedül?:D
  • Jacky
    Én is keresek és mégse találok.
  • Jacky
    Erre van a fénykép meg némi levelezés előtte. Személyes találkozáskor úgyis kiderül sok minden.
  • pecspapi
    interneten sose fogok mert ott át is veretik az embert
  • pecspapi
    háát nem biztos
  • cucma
    főleg akkor nincs zsákbamacska, ha úszómesterként fogsz dolgozni.
  • jhetedikj
    Internetben már nem igen bízok,mert ott zsákbamacskát vesz az ember,inkább élőbe szeretek ismerkedni. Holnap megyek egy új helyre dolgozni állítólag lesz ott egy-két cicus,majd beszámolok.:)
  • Rita79
    Ahol keresed!
  • Jacky
    Szivkuldi.hu-n. Ha felraksz magadról egy jófajta mosolygós képet és írsz pár jópofa sort, jönnek a levelek szépen sorban
    Előbb-utóbb csak találsz egy rendeset. Nagy számok törvénye alapján is
  • Daffit
    Bárhol és sehol. Ez attól függ, hogy mit vársz és mit kapsz helyette. Ha túl sokat vársz egy nőtől, akkor nagy a valószínűsége, hogy nem kapod meg mindet. De persze semmit várni balgaság lenne.
  • jhetedikj
    Megkapja az élettől a magáét,ha le alacsonyodok az ő szintjére csak magamnak ártok.
    A főnök persze mindig neki adott igazat,mert ő már sokkal réggebb óta ott volt,ezért inkább én jöttem el.
    Na,de kanyarodjunk vissza a témához. Szerintetek hol lehet a mai világban normális lányokat találni?
  • gameplusz
    :ooo
  • Rundstedt17
    részeges paraszt barom a kollégád az ilyeneket jól meg kellene rugdosni.
  • jhetedikj
    Ahhoz neki semmi köze,abban én voltam a hülye,mert volt egy b**** p@r@szt kollégám aki szabadnapomon felhívott és megfenyegetett,hogy miért nem mentem aznap dolgozni,mert őszerinte nekem kellene dolgozni helyette.
    Ekkor kaptam fel a vizetés bementem,hogy beszéljek a fejével és az a pláne nem is én kezdtem a verekedést,hanem ő ugrott nekem,amikor meglátta,hogy oda mentem. Amúgy a gyerek elég másnapos is volt vagy részeg.
  • Jacky
    Üdvözöllek a klubban.

Az a munkahelyi verekedés is közvetetten a lány miatt volt? Értem ezalatt, hogy rossz passzban voltál, idegesebb, stb. és ez közrejátszhatott?
  • jhetedikj
    Hozzá kell tennem,hogy eddig nekem egy komoly kapcsolatom volt,tudtam a csajról hogy előttem már 10 sráccal lefeküdt(19 éves),de mégis úgy állt hozzá a dolgokhoz,hogy én teljesen megbíztam benne és azt hittem ő is komolyan gondolja. Még nincs egy hónapja,hogy szakított velem. Nagyon nehezen hevertem ki a dolgot,mert hozzá jött még egy munkahelyi verekedés is ami mitt felis mondtam és az egészségem se volt a legjobb formában. Most érzem úgy,hogy sikerült túltennem magam rajta.
  • gameplusz
    Hanem biccsnek.
  • Rita79
    A rendes lány csakis hűséges lehet, különben már nem nevezhetjük rendes lánynak.
  • Rita79
    Aki keres, az talál!
  • Rita79
    Gratulálok! Minden jót!
  • Jacky
    Ha rendes csajokról beszélünk, azok hűségesek. Ez az alap. Én is ilyenekkel kezdek, gondolom ti is ilyet szeretnétek.

Persze, vannak olyanok is tényleg, akin ha nem fekszel rajta, akkor már lehet a következő menetet tervezi egy másik faszival, viszont az a csaj neked is csak arra kéne hogy jól megdugd. Másra nem jó.
    Bármiféle érzelem az irányában felesleges.
  • Jacky
    Vannak. De mé nem mi vagyunk azok?
  • Jacky
    Egyelőre, ugye. Aztán majd nem lesz rendes, ha nemet mond neked
  • Z
    "nem" nélkül -.-
  • Z
    Csak az a nő foglalt, amelyiken nem fekszenek...
  • Nohab
    Ha foglalt akkor valakinek el kell foglalni nem? Vagyis vannak szerencsések :D
  • Daffit
    Létezik, én most találtam egyet. (eddig még az )