nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
nah megtaláltam a második rendes csajszit(vagyis ő engem)
egy városi rendezvényen taliztunk,úgy,hogy az eggyik barátom szomszédja,és lehozta magával
pár nappal a rendezvény után kiderült,hogy tetszek a lánynak(és mivel ugy inditok,hogy rendes,nekem is tetszik :) )
megbeszéltem vele egy talit,és ő bele is ment(találkoztunk is)
de most jön a fordulat...
megbeszélt talira velem jött az eggyik haverom(de nem én hivtam)hanem ő hivott fel engem telon,hogy hol vagyok,és mit csinálok
ez volt egy hete,amikor velem jött a haver,mikor én a csajszival kettesben szerettem volna lenni :SS :((((
mára már lesem lehet rólla vakarni(a "haveromat" a csajsziról)
én elmondtam tegnap a csajszinak,hogy beszéljük meg,hogy szoljak-e havernak,hogy takarodjon,mert ebben a szituációban ez a helyes,de hogyha a haverom már jobban "elkábitotta",akkor hiába választom el őket
nekem a haverom régóta a barátom(5-6 év kb),és ezt a csajszi is tudja,erre azt mondta a csajszi,hogy mindekttőnk jó pasi,de nem akar semmit se eggyikönktöl sem,mondván,hogy nem akarja,hogy megszünjön a pár éves barátságunk
erre válaszoltam a csajszinak,hogy ha ezt megtette velem a haverom(mert ugye a haverom kavart be,én voltam a csajszinál az első),akkor többé nekem nem kell ilyen "barát"
hogyha nekem ő a hevrom,akkor ezt nem teszi meg velem!ennyi
ma is ezt gondolja csajszi,hogy eggyikönksem
de csupán azért,mert nem akarja,hogy ősszevesszünk,nem azért mert nem vagyunk(vagyok)esélyesek
valahogy hevernak kéne a tudtára adni,hogy "figyi,ezt nem a tiéd,keress másikat",de ugy,hogy ne vesszünk őssze,és haver se haragudjon csajszira,amiért a csaj engem választott
ötletek,vélemények?