22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Daffit
    Ez a szitu már sokszor előfordult, azzal nincs is gond. Csak azt nem értem, hogy annyira összehangolódtunk a randin, hogy csak a "rendes" énem miatt nem "másztam" rá, pedig szinte kérte :D
  • Rita79
    Ez a szitu előfordulhat. Amikor először találkoztatok megtetszettél neki, de ahogy többet dumcsiztatok és képbe került az összejövés lehetősége már annyira nem jöttél be neki. Közelebbről megismert és már nem voltál neki annyira szimpi valamiért.
    Ez fordítva is előfordulhat.
    Messziről mindenki egy kicsit többet és jobbat lát a másikban, azután ha egy kicsit jobban megismeri, lehet hogy már nem is jön be neki annyira.
    Valószínű a csajszinál is ez történt.
    De szerintem korrekt, hogy nem hülyített tovább téged.
  • Daffit
    Aktuális szitu: egy hete randiztam egy csajjal. Már ismerem egy ideje, mint haver és most bepróbálkoztam. A beszélgetés nagyon jó volt, mondta, mikor legelőször találkoztunk, már akkor szimpatikus voltam. Ehhez hasonló és más félreérthetetlen dolgot közölt. Szerda-csütörtök csak telefonon tudtunk beszélni. Pénteken pedig közli, hogy nem akar semmit tőlem. Nem értem miért kell elhúzni a mézesmadzagot, aztán vissza az egész!
    Azt kell, hogy mondjam, hál' Istennek nem lovagoltam magam bele a dolgokba és a pénteki kijelentése egyáltalán nem érintett fájdalmasan. Csak egyszerűen nem értem.
    Némelyik nő mind egyforma.
  • Rita79
    Ahogy előadod itt magad, meg a hozzáállásodat a nőkhöz, nagyon tapló egy gondolkodásod van neked!
  • bcrics
    neeem,,,de látom mi már barátok leszünk..arra gondoltam hogy nem minden csaj szereti az orális kekszet....érted ugye???...csak megjácca magát a sok kis csilivili de mikor oda kerül a sor.hmmm...erre gondoltam és nem arra hogy buzi vagyok.

egyébként nincs avval semmi ha nem bírj acsak akor ne ugy dja elő magát ..érted...énsem mondom hogy hude kurvára tudok főzni ha egyszer nem...de az anális sexet nem próbáltam...gondoltam ugyis megkérdezted volna..így ezt megspóroltam neked:D
  • Rita79
    Hát ha vattacukrot akartál neki venni, hogy bizonyítsd a szerelmedet, akkor hiába vagy 25, gyerekes a gondolkodásod.
    Rendes nyalókára gondoltam, nem másra, de mondhattam volna gumicukrot is.
    "nemmindenki szereti aztat a hulye beképzelt kis picsájukat nekik..."
    Akkor te a fiuk kis "micsodáját" szereted?
  • bcrics
    te figyu mán..nemsoká 25 leszek....és már tudok 1-100ig számolni...szal nem vok olyan kicsi ám...arra gondolsz hogy a brét lódgassuk a csajoknak és azt nyalogassák vagy mire...rendes nyalókára??...

nemmindenki szereti aztat a hulye beképzelt kis picsájukat nekik...
  • Rita79
    Kisfiam vegyél inkább neki egy nyalókát!
    Azt jobban szeretik a lányok.
  • bcrics
    pl..vegyek neki sok vattacukortot?:)
  • Jacky
    Csak keményen Rita! Egyébként igazad van.

A csajnak kell választania, ha már eccer ketten is hajtanak rá.
    Tarajos, üzenem neked, állítsd választás elé a lányt. Mondd meg neki, hogy szeretnéd ha téged választana.

Ha meg továbbra se választ, akkor tényleg keress egy másikat, akivel érdemes kezdeni. Ja és haver nélkül menj randira, ezt sose felejtsd el!
  • Rita79
    Ez nem rosszmájúság, hanem tény!
    Vagy szerinted Tarajos Sülnek továbbra is egy ilyen lány után kellene sóvárognia, aki flegma vele és nem tud választani ő és a haverja között?
    Ez azért durva!
    Én tanácsot adtam neki, mert a leírtak alapján ebből a kapcsolatból ő csak vesztesen jöhet ki.
    És Tarajos Sül pont egy olyan határozatlan, tanácstalan és naív pasi, akinek ilyen keményen kell megmondani a véleményt, mert egyébként még nagyon hosszú ideig ringatná magát hiú reményekben, ahelyett, hogy egy olyan lányba fektetné az energiáit, aki nem szórakozik vele.
  • Z
    "kezdő ribanc" --- mindig tanul valamit az ember, én csak a szűzk*rva kifejezést ismertem.
  • skatulya bácsi
    Miért lenne rossz májú? És miért gondolod, hogy Ő ilyen lenne? Én nem olvastam a hsz-ében olyan utalást, hogy Ő egyet értene annak az idióta lánynak a mentalitásával, csak épp Rita egy nagyon is reális szitut írt le annak a dönteni nem tudó, erre is keverünk kicsit, meg arra is keverünk kicsit lány jelleméről. Az ilyen nők kitárgyalására lett kitalálva ez a topik nem?
    Csak mert Tarajos sül elmondásai alapján borzasztóan ellenszenves egy picsáról lehet szó. Én spec. rühellem az ilyen kezdő ribancokat.
  • gameplusz
    Elég rosszmájú vagy, ha az életben is ilyen vagy, uhh...
  • Daffit
    Gonosz vagy
    Szerintem Tarajos Sül, add meg a csajnak ami jár és hagyd ott
  • Rita79
    Lehet, hogy a csajszi már a haverral jár, csak Tarajos Sül még nem tud róla!
  • Jacky
    Na most kit akar a lány, ezt kéne először tisztázni!
  • Rita79
    Már értem!
    Akkor a csajszi a haverodat akarja.
    Akkor szerintem te állj félre, hiszen minek is futnál egy olyan szekér után ami nem vesz fel?
  • DJKonya
  • Tarajos Sül
    hát jah,de a helyzeten nem fog változtatni,és nem felejtik el egymást,ha gyülölöm,ha nem
  • DJKonya
    erre csak azt mondom hogy dögöljön meg az ilyen haver
    már boccs
  • Tarajos Sül
    csak itt az a baj,h a haverom már annyira rányomult,hogy a csajszi nem tudja eldönteni,hogy haver,vagy én

eggyenlőre még nem (feltünően) bunkó/flegma velem a csaj,mert ez annak a jele lenne,hogy haragszik rám,és valószinűleg azért haragudna,mert a haverom,és közé állok
    ezt pedig most azért teszem,mert mind a hárman tudjuk,hogy ha járna a csaj a haverommmal,akkor nekem kib*szottul sazrul esne,mikor ugy inditottunk,hogy a csajnak bejövök,mikor még sehol nem volt haver
  • DJKonya
    én is összevesztem már pár haverommal barátnőm miatt, hívnak focizni nem megyek mer Nikivel vagyok megsértődtek , nem érdekel! az igaz barátaim ugyan olyan barátok mint 1év 2 hónappal ezelőtt mielőtt még Nikivel nem jöttünk össze. Ők tudják hogy mennyire fontos nekem a barátnőm! de velük bulizok focizni is járok velük (néha mer car a lábam) tehát én ugyan úgy megek velük akárhove, csak kevesebbet. és még mindig a barátaim...
  • Rita79
    Figyelj már egy kicsikét!
    Mint nő én biztos összejönnék egy olyan fiúval, aki tetszik nekem, nem nézném azt, hogy összeveszik-e a haverjával vagy sem.
    Ha 2 barát össze tud veszni egy nőn, akkor azok nem is barátok, csak haverok, abból meg bőven van elég.
    Tehát a csaj valószínűleg tőled sem akar semmit, csak nem mondja meg, mert szórakozik.
  • gameplusz
    Hat, jobb lesz, ha a haverodban is tudatositod, hogy ez a csaj mar a tied. Mondjuk ugy, hogy csinalsz egy smacis kepet a holggyel, es kiteszed MSN-re, vagy ide-oda.
  • Tarajos Sül
    szóval nem fogja mondani,hogy nem akar tőllem semmit,mert ezt eddig is megtehette volna(mondtam neki ne hűlyítsen,egy szó: NEM!,és örülök,hogy találkoztunk)
    ennyi!
    de nem mondta
    amugy az a baj,hogy az eszére hallgat,nem a szívére
  • Tarajos Sül
    késő bánat tudom
    erre fogok ugyis hivatkozni,ha netán??????? azt mondaná,hogy nem akar tőllem semmit,de ezt ugyse fogja mondani,mert szerintem inkább az eszére hallgat,mint a szívére
    Tudom,ez egy lényeges pont,hogy le akart smacizni,és ezt csak ő,meg én tudjuk
    a haverom nem!
  • Jacky
    Már ne haragudj, de te hülye vagy! Miért nem csókoltad vissza a lányt? Ekkora marhaságot! Már rég megoldódott volna, ha nem állsz le lelkizni FELESLEGESEN! Így:

Kit érdekel a haverod, hogy ott volt-e vagy sem? Hívatlanul jött, húzzon a fenébe! NEM AZ Ő RANDIJA VOLT HANEM A TIÉD!
    Miért kell ennyit töketlenkedni??
  • Tarajos Sül
    #2939: ebben van valami igazság,hogy az első talikor,nem hivtam a haveromat,de mikor megtudta,hogy talizok a csajjal,és eljött(mert felhivott,mint mondtam)akkor nem is küldtem el... ezen már nem lehet segíteni

#2944: nemtudom,hogy a barátnak,vagy havernak tekinthető(de nem ezek után)

mindenesetre jobban a tudtára kéne adni,hogy ő cseszte el,és joga van "elmenni"
    szarul fog esni neki az 100%
    tom,hogy van még csomó lány,akinek ugyanúgy tetszeni fogok,és lehet nekem is tetszeni fog,de most ezt a lányt megtaláltam,és nincs nagyon erőm elengedni
  • Tarajos Sül
    amugy csaj is meglepödött,azon,hogy velem jött a haverom,mert én ugy beszéltem meg a csajjal a talit,hogy én fogom várni(nem fogJUK várni :( )
    azért köszi mindenkinek a hsz-eket
  • Tarajos Sül
    #2920: "megbeszélt talira velem jött az eggyik haverom(de nem én hivtam)hanem ő hivott fel engem telon,hogy hol vagyok,és mit csinálok"
    beszéltem a lánnyal kettesben ezek után,és ugy is,hogy "haver" ottvolt...
    többek között azt is megkérdeztem a csajtól a "haver" jelenlétében,hogy "csak úgy elszállt,hogy én tetszek Neked?"
    erre a csaj azt válaszolta,h "nem"(tehát,hogy ugyanúgy tetszek neki)
    de ha járnánk,azt haver szívná meg,hameg haverral járna,akkor meg én

én el is mondtam havernak,hogy szerinte helyes lenne-e, hogy "menj el,ez már foglalt"(mert sztem ez lenne a helyes)
    de nem válaszolt
    a csajnak meg azt is mondtam,hogyha annyira nem akarná,hogy a havert eltávolitsam,akkor ugyis megakadályozná,de a csaj erre sem válaszolt nekem

mondtam csajnak,hogy én ugy nem fogok kezdeményezni(smár stb...),hogy haver még benne van a képben
    a végén,mikor mondtam csajszinak,hogy próbáljuk meg,haver nélkül,akkor a 3 puszis köszönés után le akart smacizni a csaj,de gondolkodási időt kértem,és a tudtára adtam,hogy "vettem az adást"(ez volt 3 napja)
    ebből kiderül,hogy csak azért nem lehet köztünk semmi,mert a haveromat nem akarja megbántani,és ez szarul esik nekem

bocs ha hosszú voltam,ez már csak ilyen :(
  • Z
    "Viszont egy nő miatt sem tennék meg mindent (pl. soha nem verekednék érte)." --- a gyermekeid anyjáért, vagy édesanyádért, vagy kislányodért sem?
  • Daffit
    Ebben is van valami. Van olyan haverom, akivel sose vesznék össze egy nő miatt, viszont vannak, akiket lazán elküldenék a sunyiba.
    Viszont egy nő miatt sem tennék meg mindent (pl. soha nem verekednék érte).
  • Z
    Vagy inkább a klasszikus:
    nő: szeretsz?
    ffi: jaj drágám, ne kérdezz ilyen kis butaságokat. Ha nem szeretnélek, nem veled lennék itthon.
    nő: nem is szeretsz!
    ffi: most mi bajod?
    nő: SEMMI!
  • Z
    "Ha annyira ismerné őket, már elsőre meg kellett volna találnia az igazit." --- azért kétlem, hogy elsőre bárki is annyira vágná ezt a nő dolgot. Talán mostanra kiismerte a nőket. Egy F-1-es pilóta se az F-1-es autójában kezdi.

Tarajos Sül:
    van haver, és van barát. Két nagyon különböző fontosságú ember. Egy ismeretlen, vagyis lutri nő miatt a legnagyobb butaság egy baráttal összeveszni. Mert lehet, hogy az a nő nem is az igazi, vagy unalmas az életben/ágyban, vagy két hét múlva dob/megcsal, stb. Továbbá nem fog téged kihúzni semmiféle szarból, ez 100%, míg egy barát igen.
    Egy haverral meg összebalhézni egy nő miatt nem nagy dolog, max nem találkoztok többé. Véleményem szerint mindenkinek van pár nélkülözhető haverja.
  • Rita79
    Nagyon örülök, hogy ennyire örültök, hogy újra itt vagyok.
    El is pirultam
  • Jacky
    Vagy:
    férfi: Szeretsz?
    nő: Háát

Üdv Rita! Újra köztünk
  • Daffit
    Hello Rita! Újra köztünk
    Egyébként pedig egyet értek veled, a szeretetet nem elég mondani, ki is kell mutatni! Bár sokan csak odáig jutnak, hogy
    nő: szeretsz?
    ffi: aham
  • Rita79
    Ja értem.
    Csak még akkor is ott van az a bibi, hogy csak egy nő volt ott a randin és így már kissé nagyon sántít a dolog.
    Mert lehet menni párosával is randevúzni, csak itt hiányzott egy csajszi a képből.
    Mondhatjuk úgy is, hogy a haver tartotta a gyertyát.
  • Pluskast
    Arra, hogy együtt mentek csajozni.....