22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Jacky
    Jaj ne izéljél már, döntsél le egy pofa sört és ismerkedj!
    Ha nem elég, akkor kettőt
  • gabo91
    öszinte részvétem...
    nálam is csak egy újabb gondot jelent. Van egy két ismerösöm aki msn-re szebbnél szebb idézeteket ir ki a szerelemről, ezeken csak röhögni tudok... elöbb vagy utobb de mindig szenvedés lesz a vége nálam...
    ujabb ok amiért nincs önbizalmam...
  • htr93
    jaja! én is!
  • Jacky
    Hajrá öregem, drukkolok!
  • Pretorian
    Ne is mondd XD
    Én is tudnék mesélni...
  • Pretorian
    Egyenlőre nemtom biztosan megmondani, hétvégén kiderül...akkor találkozok vele legközelebb...
    Régebb óta ismerem már a csájt egyébként, valami kis electricity mindig volt kettőnk között...
  • Daffit
    Ez az érzés ismerős, de lehet rajta változtatni. Megtanultam, hogyan lehet "elfojtani" az érzelmeket és racionálisan gondolkozni. Ha úgy érzem, hogy most szerelmes leszek, akkor max. 3 napra van szükségem, hogy ne találkozzak a csajjal (nem is beszélek). Miután összejöttünk, csak akkor engedem meg azt a luxust, hogy szerelmes legyek.
    Sajnos szerelmesen az ember hajlamos sok butaságot elkövetni, amit aztán megbán vagy szégyel. Nekem ezekből lett elegem és "kifejlesztettem" a fenti módszert.
  • Rita79
    És legalább viszonozzák az érzelmeidet?
    Mert ha igen, akkor az nagyon jó!
  • Pretorian
    Nekem eddig mindig fájt, ha szerelmes voltam. Én a szerelmet egy olyan, leírhatatlan vágyként élem meg, amit fizikailag nem tudok megfelelően kielégíteni illetve kinyilvánítani, érzelmileg pedig általában nem elég érettek ahhoz a kiszemeltjeim, hogy képesek legyenek velem együtt megélni ezt az érzést...
    És ez baj. Azért, mert erre nincsen megoldás. A szerelmet sokféleképpen meg lehet élni, van, akinek keserédes gyomorgörcsöt jelent, van, akinek azt, hogy összebújunk és nyalakodunk, van, aki olyasmit lát meg a másikban, amit a másik nem vesz észre saját magában, és ez vonzza őt a másikhoz...
    Szal nehéz eset vok ha szerelemről van szó, nagyon szentimentális vagyok...és ez naygon nagy gáz, mert ez az érzés akadályoz a mindennapi teendőimben, mindenben...a racionális gondolkodásban, nem eszek, nemtok aludni, bláhhh....
  • Daffit
    Részvétem...
  • Jacky
    És ez miért :( ?
  • Pretorian
    Áhhhhhhhhhhhh.....
  • Pretorian
    Szerelmes vok baszki. :(
  • pecspapi
    haaaaa????
  • DJKonya
    VÉGE
  • pecspapi
    én a mamámnak a telefonban azt mondom aha.aha igen,igen és amikor valaki halja akkor azzal idegesít:D
  • Molnibalage
    Régi római, latin nyelvű köszöntési forma.
  • Z
    Áh, csak úriember módjára megmutatnám, merre van a kijárat, közben sajnálatomat fejezném ki, hogy máris mennie kell...
  • chhaya #3120
    alulművelt vagyok, miaza salve?
  • gameplusz
    lol
  • Molnibalage
    Mit szólsz a salve-hez?
  • chhaya #3117
    nem feltétlen növik ki. nekem van olyan 21 éves ismerősöm, aki még mindig az ilyen apróságokon lovagol, és minden második nap összeveszik a barátjával. pl. ha a csaj egy telefonbeszélgetés során 19x mondja, hogy szeretlek, a srác meg csak 18x mondja vissza... na az már két napi balhé. :D hát, van akinek ezek a fontos dolgok...
  • Jacky
    Nem is az a lényeg, hanem hogy ilyen hülyeségek számítanak egyeseknek.
    Fiatalok - most mit mondjak még többet? Hülyeség, remélem majd kinövik.
  • chhaya #3115
    én a cső-től meg a csá-tól is falra mászok. :D
  • Jacky
    Szerintem Z (is) menekülne az ilyen csajok elől
  • pecspapi
    ez komoly.ha akarod adok pár csaj e-mailét meg kérdezheted tőlük
  • Jacky
    Szerintem nem szívat, csak éppen 14-18 év között van. Gondolom a 14-hez közelebb.
  • gabo91
    :)
  • Z
    Én el sem hiszem, hogy ilyesmit komolyan lehet mondani, nyilván csak szivat. (bár lehet, hogy csak túl sok kémregényt olvastam...)
  • Jacky
    Hát ez nekünk, kicsit idősebbeknek nagyon furcsa dolog. És azt hiszem a többiek nevébem is mondhatom, hogy eléggé lényegtelen dologra tekintesz úgy mintha fontos lenne.
    Egy cső vagy csá teljesen mindegy.
  • pecspapi
    nekem megvan ki mit köszön.nem csak nálam más nál is.és álltalában más a barátság.
  • gabo91

Nem mind1, hogy cső vagy csá?
  • pecspapi
    akivel lelépet az megkérdezte mit szólt be nekem.azt mondta csőő.nekem csak akkor mondják azt a csajok ha jóban van velem.ha valakivel rosszban vagyok akkor azt mondják csá.úgyhogy ezt nem értem
  • pecspapi
    :D:D
  • Jacky
    Lol!
  • pecspapi
    egyébként ma megint volt akció.beszolt de nekem ment a rádió a telefonban és a hetszetet hallgattam és ő beszólt én úgy értettem kuva ge...
    de haveromnak azt mondta úgy szólt be nekem csá Pécs
  • pecspapi
    deeee.férre írtam az idegeségtől
  • Jacky
    Tényleg nem állsz szóba többet velem?
  • pecspapi
    hagyom is.megmondtam neki.nem állok szóba többet veled.
  • Jacky
    Hagyd a fenébe. Nem éri meg ...