22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jacky #3138 Jaj ne izéljél már, döntsél le egy pofa sört és ismerkedj!
Ha nem elég, akkor kettőt
-
öszinte részvétem...
nálam is csak egy újabb gondot jelent. Van egy két ismerösöm aki msn-re szebbnél szebb idézeteket ir ki a szerelemről, ezeken csak röhögni tudok... elöbb vagy utobb de mindig szenvedés lesz a vége nálam...
ujabb ok amiért nincs önbizalmam... -
jaja! én is! -
Jacky #3135 Hajrá öregem, drukkolok! -
Ne is mondd XD
Én is tudnék mesélni... -
Egyenlőre nemtom biztosan megmondani, hétvégén kiderül...akkor találkozok vele legközelebb...
Régebb óta ismerem már a csájt egyébként, valami kis electricity mindig volt kettőnk között...
-
Ez az érzés ismerős, de lehet rajta változtatni. Megtanultam, hogyan lehet "elfojtani" az érzelmeket és racionálisan gondolkozni. Ha úgy érzem, hogy most szerelmes leszek, akkor max. 3 napra van szükségem, hogy ne találkozzak a csajjal (nem is beszélek). Miután összejöttünk, csak akkor engedem meg azt a luxust, hogy szerelmes legyek.
Sajnos szerelmesen az ember hajlamos sok butaságot elkövetni, amit aztán megbán vagy szégyel. Nekem ezekből lett elegem és "kifejlesztettem" a fenti módszert. -
És legalább viszonozzák az érzelmeidet?
Mert ha igen, akkor az nagyon jó!
-
Nekem eddig mindig fájt, ha szerelmes voltam. Én a szerelmet egy olyan, leírhatatlan vágyként élem meg, amit fizikailag nem tudok megfelelően kielégíteni illetve kinyilvánítani, érzelmileg pedig általában nem elég érettek ahhoz a kiszemeltjeim, hogy képesek legyenek velem együtt megélni ezt az érzést...
És ez baj. Azért, mert erre nincsen megoldás. A szerelmet sokféleképpen meg lehet élni, van, akinek keserédes gyomorgörcsöt jelent, van, akinek azt, hogy összebújunk és nyalakodunk, van, aki olyasmit lát meg a másikban, amit a másik nem vesz észre saját magában, és ez vonzza őt a másikhoz...
Szal nehéz eset vok ha szerelemről van szó, nagyon szentimentális vagyok...és ez naygon nagy gáz, mert ez az érzés akadályoz a mindennapi teendőimben, mindenben...a racionális gondolkodásban, nem eszek, nemtok aludni, bláhhh.... -
Részvétem... -
Jacky #3128 És ez miért :( ? -
Áhhhhhhhhhhhh..... -
Szerelmes vok baszki. :( -
pecspapi #3125 haaaaa???? -
VÉGE 

-
pecspapi #3123 én a mamámnak a telefonban azt mondom aha.aha igen,igen és amikor valaki halja akkor azzal idegesít:D -
Régi római, latin nyelvű köszöntési forma. -
Áh, csak úriember módjára megmutatnám, merre van a kijárat, közben sajnálatomat fejezném ki, hogy máris mennie kell...
-
alulművelt vagyok, miaza salve? -
lol -
Mit szólsz a salve-hez?
-
nem feltétlen növik ki. nekem van olyan 21 éves ismerősöm, aki még mindig az ilyen apróságokon lovagol, és minden második nap összeveszik a barátjával. pl. ha a csaj egy telefonbeszélgetés során 19x mondja, hogy szeretlek, a srác meg csak 18x mondja vissza... na az már két napi balhé. :D hát, van akinek ezek a fontos dolgok... -
Jacky #3116 Nem is az a lényeg, hanem hogy ilyen hülyeségek számítanak egyeseknek.
Fiatalok - most mit mondjak még többet? Hülyeség, remélem majd kinövik. -
én a cső-től meg a csá-tól is falra mászok. :D -
Jacky #3114 Szerintem Z (is) menekülne az ilyen csajok elől
-
pecspapi #3113 ez komoly.ha akarod adok pár csaj e-mailét meg kérdezheted tőlük -
Jacky #3112 Szerintem nem szívat, csak éppen 14-18 év között van. Gondolom a 14-hez közelebb. -
:)
-
Én el sem hiszem, hogy ilyesmit komolyan lehet mondani, nyilván csak szivat. (bár lehet, hogy csak túl sok kémregényt olvastam...) -
Jacky #3109 Hát ez nekünk, kicsit idősebbeknek nagyon furcsa dolog. És azt hiszem a többiek nevébem is mondhatom, hogy eléggé lényegtelen dologra tekintesz úgy mintha fontos lenne.
Egy cső vagy csá teljesen mindegy. -
pecspapi #3108 nekem megvan ki mit köszön.nem csak nálam más nál is.és álltalában más a barátság. -

Nem mind1, hogy cső vagy csá?
-
pecspapi #3106 akivel lelépet az megkérdezte mit szólt be nekem.azt mondta csőő.nekem csak akkor mondják azt a csajok ha jóban van velem.ha valakivel rosszban vagyok akkor azt mondják csá.úgyhogy ezt nem értem -
pecspapi #3105 :D:D -
Jacky #3104 Lol! -
pecspapi #3103 egyébként ma megint volt akció.beszolt de nekem ment a rádió a telefonban és a hetszetet hallgattam és ő beszólt én úgy értettem kuva ge...
de haveromnak azt mondta úgy szólt be nekem csá Pécs -
pecspapi #3102 deeee.férre írtam az idegeségtől -
Jacky #3101 Tényleg nem állsz szóba többet velem?
-
pecspapi #3100 hagyom is.megmondtam neki.nem állok szóba többet veled. -
Jacky #3099 Hagyd a fenébe. Nem éri meg ...