22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
toretto r34 #3013 persze bizonyos keretek között azt hozzá kell tennem -
toretto r34 #3012 értem jöhetne nyugodtan mondjuk egy H csoportos VFTS-el a legjobb a világon -
#3011 "de ne nézze le a másikat ha mondjuk egy ladával viszi randira" --- Miért ne? Értem ne merjen egy nő Ladával jönni! -
#3010 Egyetértek. -
toretto r34 #3009 Jó persze ágról szakadt társ senkinek nem kell de ne nézze le a másikat ha mondjuk egy ladával viszi randira. Másnak meg még olyan sincs. -
bcrics #3008 igazad van -
Jacky #3007 Hehe, jó meglátás!
Mivel nem vagyok túl "pénzes" (persze azért megvan egy tűrhető egzisztenciám, nem panaszkodom", ezért marad a bugyi ledumálás :)
-
Jacky #3006 Mondott egy értelmes dolgot egy jóbarátnőm: Csak olyannal érdemes kezdeni, aki lelkileg egészséges.
Nagyon igaza van. Sérült emberekkel nem lehet mit kezdeni. Hónapok vagy évek telnek el és még akkor is sérült lesz. Aztán az ő hibájából megszűnik a kapcsolat és veri az ember a fejét a falba, hogy minek pazarolt el egy csomó időt! -
#3005 Szerintem a nők többségének vagy pénzes ember kell, vagy olyan, aki a bugyit is lebeszéli róluk. -
#3004 Amikor azt írtam, hogy legyen valamilye, akkor természetesen nem luxusdolgokra gondoltam.
Nem az a gond, hogy ha valakinek nincs autója vagy többmilliós háza, hanem az, amikor napi megélhetési gondokkal küszködik és nincs mihez hozzányúlnia. -
Jacky #3003 Igen, Z, ez a legdurvább benne, hogyha már az elején nem becsüli semmire a másik idejét, mit várhat tőle az ember később? Semmi jót.
Be is fejeztem mind a két kapcsolatkezdeményt, mielőtt elkezdődött volna. -
Jacky #3002 Kell valami egzisztencia természetesen. Legyen valami a másik mögött, ez elvárható. De azért ne azt figyelje valaki, hogy bkv-val jövök a randira vagy merdzsóval!
És ha én nem autóra költöttem a pénzem, hanem lakásra?
Autóban nem tudok lakni ...
Arról is megvan a véleményem, aki bukik a vastag aranyláncos, 10 milla feletti autóval járó, nagyképű seggfejekre! -
Rundstedt17 #3001 pontosan ez a helyes gondolkozás. -
#3000 Erről a pénz dologról az a véleményem, hogy nemtől függetlenül egy normális gondolkodású ember biztos, hogy nézi milye van a másiknak, mert ha semmilye nincs az ég világon, csak az a gatya ami rajta van, az már utal valamire.
Mégpedig arra, hogy vagy elszórja a pénzét, vagy nem dolgozik tisztességesen.
Ami a jövőre nézve igenis befolyásol egy kapcsolatot.
Nekem például nem kellene egy ágrólszakadt emberke, mert egy férfinek 30 éves korára már illik valamit felmutatnia. /egy nőnek is természetesen/ -
Rundstedt17 #2999 ilyen tipusúak. -
Rundstedt17 #2998 erre csak azt tudom mondani racionális hogy ha nézik mennyi pénzed van,öszintén egy szegényt vagy szükölködőt miért választana ha választhat egy pénzest is? -
#2997 Ez a megbeszéltek valamit (randi), és te azért átszervezed a programjaidat, hogy ráérj akkor, amikor neki jó, de aztán a csaj meggondolja magát eset szerintem tipikus dolog, ezen nem kell ledöbbenni. Klasszikusan a "hogy csináljunk marhát magunkból?" történet.
Bár ez szerintem nem női vonás, az ilyen ember szimplán egy bunkó, aki nem tiszteli a másik idejét, és így a másik ember személyét sem. Nyilván van ilyen köztünk, férfiak között is. -
#2996 Bezony, kurva egy világban élünk. -
toretto r34 #2995 Ezt el hszem hogy nem voltak rendesek és az a baj hogy sajnos egyre többen csinálják ezt meglátásom szerint. Na meg ha taliztok szerintem már azt is sokan figyelik mennyire vastag a tárca vagy mennyire drága a gép amivel mentél -
Jacky #2994 Jól gondolod, szerintem is. -
#2993 Az a fura, hogy úgy kb.22 éves korig az ilyen "játékok" még csak-csak elviselhetőek, de 25 felett szerintem már kellene kellő tudatossággal rendelkeznie az embernek, hogy tudja mit akar. Vagy én gondolom rosszul? -
#2992 Ez a kettő tényleg nem volt rendes. -
Jacky #2991 Én csak azt tudom leírni 2 példán keresztül, hogy milyen a nem rendes lány.
1. verzió: Randi után másnap próbálom hívni a mobilján, kétszer, nem közvetlenül egymás után. Egyszer sem veszi fel. Másnap megint próbálom 2-szer, megint nem veszi fel. Írok neki. Válasz: mégis mit képzelek, hogyha ő nem akarja felvenni a telefonját,akkor nem veszi fel, vagy éppen alszik, vagy nincs nála.
Kérdem én, egy egész hétvége alatt nem veszi fel? Pedig csak annyit akartam kérdezni, hogy tetszett a randi, akarja-e hogy legyen folytatás.
És még én vagyok az aki rossz fát tett a tűzre, hogy merészeltem, ill. próbáltam hívni? Beszarok az ilyen némbereken!
2. verzió: Lány írt nekem társkeresőn keresztül. Már az első levelében találkozni szeretett volna. Jól van, legyen, bár nem szeretek ajtóstul a házba rontani. Ok, írok vissza neki, hogy holnap bármikor jó nekem, javasoltam egy helyet is, mondjon időt.
Néma hallgatás egész nap, aztán késő este egy levél, jaj bocsi most látom, hogy írtál, nem néztem a postámat, adok mobilszámot ezen hívj, de előtte sms-t küldj, mert nem veszek fel ismeretlen számokat.
Azt is írta még, hogy másnap kora délutántól bármikor jó neki a tali.
Na itt az a bibi, hogy nincs mobilom.
Írok vissza neki, hogy ez van, de ha a vonalasomról keresem, vegye fel.
Másnap délben keresem, hogy megbeszéljük a randit, nem veszi fel. Írok neki, késő este válasz: Jaj bocsi, úgy alakult, hogy barátnőmmel és annak munkatársnőjével lementünk Velencére és csak most este jöttünk haza.
Na itt sokalltam be. Húzzon a jó fenébe az ilyen!
Nekem nem "jaj bocsi" kell, hanem az, hogy komolyan gondolja valaki!
Szóval a fenti kettő két nem rendes lány volt.
-
#2990 Akkor te jól látod a dolgokat. De a legtöbb férfinek olyan elvárásai vannak egy nővel szemben, hogy a legapróbb hibájába is beleköt. Saját magában viszont nem veszi észre még a legdurvább dolgokat sem vagy még ha tisztában is van velük, akkor sem hajlandó tenni ellene semmit, mivel valaki kitalálta azt a hülye mondást, hogy "a férfi elég, ha szebb az ördögnél". -
#2989 Ugye ezt nem nekem szántad? Én nem szűzkurváztam le senkit és nem is állt szándékomban. A társaságomban csak egy nő van akire ezt a kifejezést használtam, de meg is mondtam neki, mégis jóban vagyunk
Rita kérdésére az én válaszom: szerintem nincs ideális vagy álomnő. Minden nő úgy tökéletes ahogy van. A különbség annyi, hogy tetszik vagy nem (fizikailag és/vagy szellemileg). Amúgy sincs tökéletes nő, de a hibáival együtt kell szeretnünk, illetve a hibáival együtt tökéletes. -
Rundstedt17 #2988 igen már kezdem azt hinni hogy én vagyok a hülye mert nem értem milyen a rendes lány az itteni hozászólók többségének... -
#2987 Erre most már én is kiváncsi lennék, hogy egy férfinak mit jelent a rendes lány kifejezés?
Persze csak akkor írjon le tökéletes jellemzést a számára ideális álomnőről, ha maga is tökéletes. -
Rundstedt17 #2986 lol ami itt van.elöször is rohadtul utálom ha ezt a kifejezést használja egy csajra bárki is hogy szűzkurva.ilyenkor csak az tud eszembe jutni hogy a szerencsétlen csávó azt hitte hogy két nap alatt megdughatja a csajt mert a csaj elhitte vele.de mivel a csajnak van esze azért nem adja magát,utána meg persze szűzkurva a csaj...persze ha meg lefekszik a csaj akkor pedig kurvának lesz kinevezve.akárhogy is a csaj a rossz,nem rendwes.érdekes ahogy itt nézem sokak rohadt nagy ellentmondásba vannak.....nem jó semmi.árulják már el ezek közül a "jeles" minden lányt lekurvázó egyének hogy mégis akkor mi a rendes ritka lány?várjunk összejegyzeteltem:legyen nagyon szép a lány,okos,hűséges,őszinte,érdekes...kiváncsi lennék ilyen igényekkel milyen tökéletesek a szűzkurvázók....jó lenne ha már tisztaznánk ki a rendes?mert egyik hozászólás üti a másikat egyeseknek SEMMI NEM JÓ -
#2985 Nem sajnálom, meg nem is a csajjal van gondom, hanem a szituval, mert már sokszor futottam bele ilyenekbe. ÉS műr QRVÁRA elegem van az ilyenekből!!!
Ha dugni akarok, akkor azt máshogy kezelem, azzal nincs is gond -
#2984 Akkor meg biztos "hiánya" volt.
Mivel te nem adtad meg neki, amit akart épp abban a pillanatban, ezért másra nem is kellettél volna neki, akkor sem, ha lett volna valami akció.
Megkapta valaki mástól.....
Vannak ilyen nők, akik várnak a hercegre fehér lovon, de addig is fűvel-fával-bokorral.
Ne is sajnáld ezt a csajt, mert csak egy kis szórakozásra kellettél volna neki. -
#2983 Gratulálok!
Tiéd a leghosszabb mondat. -
#2982 Ahogy latom sokan kezdik levonni a konzekvenciakat... -
toretto r34 #2981 A törvényeket se hülyeségböl találták ki mégis mindenki megszegi őket. Tudok írni de ha valaki nem tud értelmezni egy szöveget amibe nem rakok vesszőt hát azt sajnálom. Ez nem helyesírási topic vagy tévedek? -
Jacky #2980 Ez így eléggé érthetetlen...
Tudod, vannak írásjelek. Nem hülyeségből találták ki őket, hanem azért, hogy értelmes szöveget lehessen írni. Ebből, amit írtál, kb. semmit nem lehet érteni. Majd ha megtanulsz írni, visszavárunk. Köszi. -
toretto r34 #2979 én is jártam hasonló módon csak én az utsó napokban nem tudtam elérni sehogy sem pedig taliztunk volna szarul is voltam de ez van aztán sikerült felhivnom azt asszem nem is irtam le olyanokat mondott hogy nincs pénze szarul áll meg mittomén de még akar velem talizni meg ilyenek menjen a g...be az ilyen mondjon igazat ne kamázzon és hogy ő mindig őszinte látszik rám meg azt mondta hogy én nem vagyok az mert elmentem aludni és bekapcsolvahagytam a gépet és közbe ment az msn-is mert fáradt voltam erre hogy én le akartam rázni őt na ennyi -
#2978 Ez a szitu már sokszor előfordult, azzal nincs is gond. Csak azt nem értem, hogy annyira összehangolódtunk a randin, hogy csak a "rendes" énem miatt nem "másztam" rá, pedig szinte kérte :D -
#2977 Ez a szitu előfordulhat. Amikor először találkoztatok megtetszettél neki, de ahogy többet dumcsiztatok és képbe került az összejövés lehetősége már annyira nem jöttél be neki. Közelebbről megismert és már nem voltál neki annyira szimpi valamiért.
Ez fordítva is előfordulhat.
Messziről mindenki egy kicsit többet és jobbat lát a másikban, azután ha egy kicsit jobban megismeri, lehet hogy már nem is jön be neki annyira.
Valószínű a csajszinál is ez történt.
De szerintem korrekt, hogy nem hülyített tovább téged. -
#2976 Aktuális szitu: egy hete randiztam egy csajjal. Már ismerem egy ideje, mint haver és most bepróbálkoztam. A beszélgetés nagyon jó volt, mondta, mikor legelőször találkoztunk, már akkor szimpatikus voltam. Ehhez hasonló és más félreérthetetlen dolgot közölt. Szerda-csütörtök csak telefonon tudtunk beszélni. Pénteken pedig közli, hogy nem akar semmit tőlem. Nem értem miért kell elhúzni a mézesmadzagot, aztán vissza az egész!
Azt kell, hogy mondjam, hál' Istennek nem lovagoltam magam bele a dolgokba és a pénteki kijelentése egyáltalán nem érintett fájdalmasan. Csak egyszerűen nem értem.
Némelyik nő mind egyforma. -
#2975 Ahogy előadod itt magad, meg a hozzáállásodat a nőkhöz, nagyon tapló egy gondolkodásod van neked! -
bcrics #2974 neeem,,,de látom mi már barátok leszünk..arra gondoltam hogy nem minden csaj szereti az orális kekszet....érted ugye???...csak megjácca magát a sok kis csilivili de mikor oda kerül a sor.hmmm...erre gondoltam és nem arra hogy buzi vagyok.
egyébként nincs avval semmi ha nem bírj acsak akor ne ugy dja elő magát ..érted...énsem mondom hogy hude kurvára tudok főzni ha egyszer nem...de az anális sexet nem próbáltam...gondoltam ugyis megkérdezted volna..így ezt megspóroltam neked:D