22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Skill
    vagy csak bolhából elefánt...
  • Rita79
    Ha nekem problémám volt valamikor is valamivel kapcsolatban, mindig jeleztem=szóltam róla a páromnak.
    De, ha ennek ellenére sem történik változás, akkor van a baj!
  • Rita79
    Én a "jelzés" szón, pont a beszélgetést értem!!!!!!!!!!!
  • Daffit
    A férfi is és a nő is azt hiszi, hogy gondolatolvasó a másik, ebből van a gond. Nemtom' miért olyan nehéz beszélni a problémákról...
  • Skill
    a nők nem tudnak beszélni. csak fecsegni tudnak. :(
  • gameplusz
    Megint a női butaság... Nem jelezni kell, hanem kinyitni a beszédszervet.
  • Rita79
    Igazad van, számtalan más oka lehet a másik megunásának, de az akkor is abból a dologból indul ki, hogy nem figyelnek a párok a másik jelzéseire!
  • grizzly21
    hat nem, tenyleg van olyan amit Jacky irt. Ilyet irni, hogy egy lany csak akkor unhat meg valakit ha nem foglalkoznak vele eleg szemellenzos butasag. Ahany ember annyi jellem, egy srac is megunhat egy lanyt es forditva is, es ennek nem csak a nemtorodes lehet az oka
  • Rita79
    Akkor nem jól törődsz vele, csak te talán azt hiszed.....
  • Jacky
    Ha törődsz vele, akkor is megunhat. Ha "jófiú" vagyok és izgalmasabbat akar :(
  • Rita79
    Na ne!!!!!!
    A lányok részéről megunás? Maximum akkor, ha a párjuk egyáltalán nem foglalkozik velük, ami lássuk be a férfiaknál előfordul, ha már nyeregben érzik magukat. Persze, hogy a lány hanyagolva érzi magát és másik pasas után néz.
    De, ha egy nővel folyamatosan törődik a párja, minden téren, akkor soha nem fogja megunni a paliját.
    Úgy hogy ez csak rajtatok múlik kedves férfitársaim!
  • Rundstedt17
    megunás meg sajna elkerülhetetlen...főleg a lányok részéről...
  • Rita79
    Egyetértek.
  • Daffit
    Nem kell, hogy tökéletes legyen és igen, kell a vélemény különbség. Itt az van, hogy van akinek van egy véleménye és kész, van aki meghallgatja a másikat, van aki ugyan rendelkezik egy véleménnyel, de a tiéd fogja elfogadni. Szerintem az apró részleteken áll vagy bukik a dolog.
  • Rita79
    Senki sem tökéletes és ez szerintem jól is van így! Az már túl unalmas lenne..... kell az izgalom egy kapcsolatban és ez csak úgy lehetséges, ha nem egyeznek meg mindenben a vélemények.
    A másiktól is lehet és kell tanulni, mert ez teszi érdekessé és varázslatossá az együttélést.
  • Jacky
    Mert ha tetszik egy lány, tuti nem tetszem, ha meg én tetszem, tuti nem tetszik
    Mondjuk ebben jórészt benne van az is, hogy a "könnyű préda" nem vonzó. Nincs meg a hódítás izgalma, a nehezen kiharcolt eredmény, a megszerzett ÉRTÉK!
    Egy idő után azért alább adja az ember ezeket a marhaságokat és elkezd nyitott szemmel járni a világban, de ez mindenkinél más életkorban következik be ill. néhány csalódás is kell hozzá.
    Hozzá kell tennem, hogy a fenti dolog csak egy a sok buktató közül, amiért nem találnak egymásra a fiúk és a lányok.
    Van még annyi, mint égen a csillag. Lehet hogy 5 centivel alacsonyabb vagy mint az elképzelése. Lehet hogy nem tetszik a másiknak a tested. Taszít az illata. Nem azonos az érdeklődésetek. Mások az igényeitek (szexuális téren, stb.). Egy idő után megunjátok egymást.
    Ő bulizós, te nem. Stb., stb.
  • Daffit
    Rengeteg rendes ember van, csak általában akivel nagyon jó lenne a kapcsolat, az nem jön be. Pl én nagyon szeretnék egy rendes csajt, de mindig a balhésokba szeretek bele. Ha szakítunk, akkor mindig átkozom magam, hogy miért nem egy nyugis-kedves-rendes csajt kerestem. Szóval szerintem magunkban van a hiba és nem a másikban.
  • GyuriX2572
    Az emberek nem tudnak megfelelni saját elvárásaiknak SEM :P
  • Rita79
    Már csak egyet nem értek: mindenki ugyanazt akarja, ugyanarra vágyik, akkor hogy-hogy ilyen nehéz rendes párt találni?
  • Jacky
    Ahogy mondod. Ugyanilyen nehéz olyan lányt találni, aki szeret, nem lép félre, meg lehet beszélni vele mindent és elfogad úgy ahogy vagy.
    A színészkedésről: persze, randikon mindenki igyekszik szépnek látszani, kívülről és belülről is. De ha komolyra fordul a dolog - együttélésnél már nincs álca. Lakva ismerszik meg az ember. Milyen igaz.
  • Jacky
    Teccik! Nálunk ez a 7 év mondjuk 6 év volt és nem az én részemről lett vége
  • bracsek #2711
    brutálisan jó :)
  • grizzly21
    ez tetszik:)
  • minigirl
    Nem teljesen vág ide, de most olvastam, és nagyon tetszik... :)

A friss házasok első hete=

Férj: Ez volt minden álmom!!

Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak?

Férj: Dehogy. Ezt mégegyszer meg ne halljam!

Feleség: Szeretsz engem?

Férj: Még jó hogy!

Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni?

Férj: Soha. Képtelen lennék rá!

Feleség: Megcsókolnál szerelmem?

Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt...

Feleség: Képes lennél engem valaha megütni?

Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok!

Feleség: Bízhatok benned?

Férj: Igen...

Feleség: Oh, Kedvesem!

Hét évvel később: (olvasd alulról felfelé)
  • Rita79
    Ha az életkorra akartok célozni, akkor lehet, hogy már előbb is késő..../a férfiaknál/!
  • Rundstedt17
    akkor meg már késő...
  • gameplusz
    Milyen kár, hogy erre a nők csak 30 fele jönnek rá.
  • Rundstedt17
    semmiség...de normális barátnőt nagyon nehéz....
  • Rita79
    Én is csak magamat adom. Minek színészkedni? Úgy is kiderül minden előbb-utóbb! De inkább előbb!
    De velem lehet együtt élni, azt tudom, mert eddig a legutóbbi ballépésemen kívűl kettő, évekig tartó, hosszú kapcsolattal büszkélkedhetem.
    Tehát nem bennem van a hiba. Azért mondom, hogy büszkélkedhetem, mert kezdek rájönni, hogy nagyon nehéz komoly barátot találni, aki nem csal meg, törődik velem és még imád is.
  • Rundstedt17
    mint minden férfi...
  • minigirl
    ÉN (!) nem mondanám magamra, hogy szép vagyok, de ez a szépség dolog is relatív: kinek mi. :)

Nameg persze nem csak és kizárólag hisztiből áll a személyiségem. Tudok én kedves is lenni, na persze csak akkor, ha akarok. :)
  • KG21
    nem bírnám ki amúgysem :D Nagyon szép lehetsz, ha ezt elviselik neked :D
  • minigirl
    WÁÁÁÁ!!! :D

Edzésen borítottam volna el az ellenfelemet, fordulnom kellett volna, de a talpam letapadt a tatamira, a térdem fordult, kiugrott, majd vissza. Lényegében ennyi. :)
  • Daffit
    Elszakadt az ínszalagod! Mi történt?
  • minigirl
    Sajnálom, most lényegtelen, hogy kibírnád-e, mert most van, aki kibírja.

De ha már példát szeretnél: hangulatember vagyok, nagyon. Néha még akkor is üvölteni kezdek, ha megkérdezik, hogy vagyok. Manapság ez elég jellemző, mert edzésen elszakadt a térdemben egy ínszalag, és ha megkérdezik, "mi történt?", akkor már üvöltök, sőt, közlöm mindenkivel: írok egy regényt iwiw üzifalra, és olvassák el, csak engem hagyjanak békén a hülye kérdéseikkel. Hát, ez nálam a hiszti. :)
  • KG21
    Mondj példát, és majd mondom elviselném-e. Persze kéne kép is rólad, mert bizonyos eseteket csak nagyon szép lánynak néznék el :D
  • Daffit
    Az már valami, ha magadtól is beismered.
  • minigirl
    Higyj nekem, én néha elviselhetetlenebb vagyok a hétfejű sárkánynál is! :D
  • KG21
    mert nekünk a külső a fontos, amúgymeg minden nő hisztis :D
  • minigirl
    Nem értem, minek játszani?! Én általában közlöm a sráccal, aki közeledik felém (lényegtelen, hogy tetszik-e vagy sem), hogy baromira hisztis vagyok. :) S lám: mégis van barátom, aki szeret is. :)