22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Jacky #2893 Öööö, inkább nem -
#2892 Itt vagyok, gyerünk, tépjetek szét, osztozzatok ezen a testen! -
#2891 itt ugyis mindig le van fikázva a kérdező is ugyhogy sztem befér :D -
biztosan #2890 akár lehetne egy Ritka rendes fiút találni című fórum is :DD -
#2889 Vigyázzatok, mert hidratáló, borotválkozás utáni zselé is van már! -
Jacky #2888 Általában a férfiakat nem érdekli annyira, hogy szappannal vagy mással mosakodnak, fürödnek.
A nők vannak oda mindenféle kenceficéért, ami a férfiakat fikarcnyit sem izgatja fel.
De mostmár jó lenne végre lezárni ezt a témát, mert ez csak nagyon kis szelete annak, hogy miért nem találunk rendes lányt :)
-
#2887 Hja, ezt nem reklámozni kéne, hanem tenni ellene... :D -
#2886 :D -
#2885 Azt a büdösek a férfiak és ehhez hasonló videókat hagyátok. Azért kaptam én is a pontokat. -
Jacky #2884 Hoppá-hoppá itten átmeneti kitiltások történtek. Reklám miatt? -
#2883 -
#2882 #2879: Reklám.
#2881: Reklám.
Nemkéne.- -
#2881 [moderálva] -
bracsek #2880 kösd fel magad, és ne reklámozz. thnx. -
#2879 Én egyszer a tesóméknál zuhanyzás közben ezt nyomtam magamra.
Persze, ahogy szétkentem magamon észrevettem, hogy valami nem stimmel:DD
-
Jacky #2878 Hajbalzsammal fürdött vki, na és? Ha kiveszem a kontaktlencséimet, lehet hogy én is azzal fürödnék, mert nem látom jól. Jó illatú? Jó. -
#2877 [moderálva] -
#2876 De még nem döglött meg, ezért még ücsörgök rajta egy picikét, ha nem gond....... -
#2875 Úgy tűnik, hogy Te mindent képes vagy megtenni egy kapcsolatért, akár teljesen megváltozni is, csak működjön. Erről egy közmondás jut eszembe:
Ha észreveszed, hogy megdöglött a lovad, szállj le róla! -
#2874 Összefoglalóan csak annyit szeretnék válaszolni, hogy igen, tudom, hogy mit jelentenek azok a dolgok, amiket leírok.
És úgy is cselekszem!
A "csesztetésről" meg csak annyit, hogy mivel tökéletes ember nincs, ezért én is meghallgatom a társam velem kapcsolatos problémáit és megpróbálok az éppen nem tetsző dolgokon változtatni.
De ezekből a dolgokból lehet tanulni és még jobbá lehet tenni egy kapcsolatot. -
#2873 ""A hűséggel kapcsolatban mindig megkérdezem az ismerőseimet: mi a hűség és mi számít már megcsalásnak?"
Ezt miért kell megkérdezned bárkitől is???" --- miért kell bármit is megkérdezni bárkitől is?
Ha azt hiszed, hogy ismered az abszolút igazságot, az intoleránssá tesz. Te csak úgy magadtól tudsz ilyen dolgokat, mert így születtél, vagy egy filozófust is tisztelhetünk benned? És ha valamiről szilárd meggyőződésed, hogy tudod, mit jelent, akkor mi garantálja, hogy jól tudod a jelentését?
"A hűség az, amikor a lelked és a tested egésze is csak egy emberé, mert már annyira szereted, hogy nem bírsz nélküle létezni, tehát bármiféle "félrekacsintás" már megcsalásnak számít." --- jó lenne tisztázni a "félrekacsintás" fogalmát.
Ha valakit szeretsz, akkor azt nem bántod, igaz? Merem remélni, hogy ez így van. Miért képes akkor mégis szinte minden nő arra, hogy a szerelmüknek nevezett egyént folyton csesztessék a nekik épp nem tetsző dolgok miatt? Ez önzőség. Ha a másik embernek valamilyen dolga nem tetszik, és szeretem, akkor vagy elfogadom olyannak, vagy leülök vele komlyan beszélni, hátha rábírom a változásra...de nem kezdek el vele ordibálni, hogy mi a fenét képzel. Tedd a kezed a szívedre, és mondd, hogy sosem csesztetted még a szerelmed olyan dolgok miatt, mint amikből általában a legtöbb perpatvar indul. -
Rundstedt17 #2872 ez meg mi? -
#2871 jhajj -
Rundstedt17 #2870 én is szerettem volna azt hinni,de volt egy olyan gyanúm hogy egy fiatal lányt aligha fog érdekelni a szeretet ha szerelembe esik dob,és lásd be is következett...ezek szerint az idősebb nőknél sincs ez másképp..az a kérdés hogy találni e olyan nőt aki miután elmúlt a szerelem mámórító csodás érzése nem dob el egy másik szerelemért,mivel olyananyira megszeretet?a válasz szerintem nem,vagy aligha. -
Jacky #2869 Ugyanez történt velem is ami Run-al. Szerettem a barátnőmet/feleségemet, ő is szeretett, aztán "hirtelen" kiszeretett belőlem és a munkatársába esett bele. Úgy otthagyott mint a szél!
Akkora pofont kaptam ezzel, hogy jónéhány szál ősz hajszálam lett!
Én csak szeretném azt hinni, hogy a szerelem ha elmúlik is, utána a szeretet következik. Olyan, ahol nem hagyja ott az egyik a másikat.. -
#2868 egyél tyúkpörköltet -
#2867 Ahogy az angol mondja: Action speak louder than speech (magyarul asszem így mondják: a tettek hangosabbak a szavaknál) -
#2866 nincs igazad -
#2865 Kösz szép! -
#2864 Gratulálok neked! És tiszta szívemből kívánom, hogy örökké tartson neked. -
Rundstedt17 #2863 a jelenbe?.mert az nem jelent semmit,még simán változhat és fog is.. -
#2862 De bejött!!! -
Rundstedt17 #2861 Magyarul csak próbálod azt hinni hogy igaz az elméleted de még sose jött be igaz? -
#2860 "Pofont" már mindenki kapott szerintem, de attól még nem vonulok a további életemben apácazárdába!!! -
Rundstedt17 #2859 A tettekben is megvolt... -
#2858 Kedves Rita!
Én már megváltoztam, mert én is naív voltam, mint most Te. Kellett egy pofon, hogy rájöjjek erre. -
#2857 Hinni a templomban kell!
A szeretet pedig nem a szavakban, hanem a tettekben nyílvánul meg! -
Rundstedt17 #2856 nem kell félre nézegetned,jönnek maguktól is...mindig izgulhattam hogy mi lesz ha..visszatérve rád,persze most könnyen mondod ezt de így volt az ex is,csak engem szeret örökké stb...szóval nem hiszek el mindent -
#2855 Te tapló!!!!!!!!! -
#2854 Nem esek szerelembe mással, mivel a páromat szeretem, ő van a szívemben, hozzá ragaszkodom és ilyenkor nem kell más!!!
Attól, hogy nem vagy már full szerelmes, attól még ugyanúgy Ő az életed párja!
Ezért nem is nézegetsz félre, ennek okán lehetetlen, hogy másba szerelmes legyél!