22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #3053 előttem szólónak teljesen igaza van. -
Jacky #3052 Persze hogy létezik. Csak foglalt vagy nem tetszel neki -
#3051 Létezik egyáltalán rendes normális lány?
Én még nem találtam olyant. -
#3050 A kis kiváncsi ;)
Sajnos nem tudtunk találkozni, mert közbejött valami. Csak telefonon beszéltünk, igaz sokat. -
Jacky #3049 Na mi történt? Számolj be! -
Jacky #3048 Ez igaz, de ha nem rendes, akkor nem is kéne a srácnak nem? Max arra :) -
#3047 Hát, sajnos ez a dolog esetenként más és más, a hölgytől függ. Ugyanis később vissza is élhet vele, a rendesebbje viszont értékeli ezt. -
#3046 Örülök, hogy Te is egyetértesz velem.
Úgy vettem észre, hogy a nincs egy normális lány topik átalault a Daffit csajozik-ra -
Rundstedt17 #3045 a lehető legjobb megoldás pedig az ultimátum.tudtára adni hogy ő egy kis semmi ha csak gyorsan választ van esélye arra hogy legyen valami:D -
Jacky #3044 Né má a kis gonosz!
Na látjátok, erről beszéltem én, Daffit nem fog belehalni ha nemet mond a lány. Persze, lesz egy kis/nagy sajnálat, hogy nem jött össze, de ennyi.
Lovat adott alá? Én nem így fogom fel. Látta a lány, hogy mit veszíthet, legalább komolyan elgondolkodik rajta legyen-e köztük valami. Manapság már ez is nagy szó.
Lehet, hogy elutasítja, de az is lehet, hogy ezt később sajnálni fogja, mert rájön mit dobott el ...
Szerintem az adott helyzetben a lehető legjobbat tetted. Nem sürgetted, nem adtál neki ultimátumot, részedről tiszta vizet öntöttél a pohárba.
Ez egy jó kezdete lenne egy igazi kapcsolatnak.
Uff, én beszéltem! -
Rundstedt17 #3043 nagy hiba. -
#3042 Húzd meg mihamarabb. -
#3041 Azt nem mondtam, hogy addig gondolozhat, amíg akar! Vasárnap találkozunk újra, ha addig nem tudja, akkor maradunk barátok, mert jó fej és barátként is el lennék vele. -
#3040 "Egyértelműen a tudtára adtam, hogy CSAK rajta múlik."
Hát ezzel elég nagy lovat adtál alá.
Magyarán azt közölted vele, hogy nyugodtan gondolkozzon csak ameddig akar, mert te bármikor a rendelkezésére fogsz állni.
Nagy hiba! -
#3039 Tegnap 5 órán keresztül voltunk együtt, beszélgettünk és este vacsoráztunk egyet. Sikerült nagyon megkavarnom, mert nagyon látszott, hogy nem tudja mit akar. Mintha szeretné is meg nem is. Én élveztem az estét is és az őrlődését is
Nem kérdeztem rá, hogy mit akar. Gondolkozzon még, döntse el. Egyértelműen a tudtára adtam, hogy CSAK rajta múlik. -
Jacky #3038 Mindenképpen jó lesz Daffitnak. Ha másra nem, hát tapasztalatot szerez
Majd szépen figyel a kapcsolat közben - mert azt fogja tenni ezek után, hogy felvázoltuk a lehetőségeket - és észre fogja venni, ha valami nem OK.
Bármi lehet, sose add fel - ez az élet. -
#3037 Hiába kérdezné meg, a csaj úgy is azt mondaná, hogy komolyan gondolja a dolgot. Nem fogja neki megmondani az igazat. -
Jacky #3036 Találkozz vele! Bármi lehet belőle, még szerelem is. Lehet, hogy gondolkodott és arra jutott érdemes veled kezdenie.
Persze abban egyetértek a többiekkel, hogy ne lovald bele magad. Kérdezz rá mit szeretne, miért akart újra találkozni. -
#3035 -
#3034 Van benne puncimágnes -
#3033 Bizony, nem kicsi, van benne elég hely
És egy jó csajozós dumát is lehet hozzáfűzni: az én autóm bármelyik sportautót legyorsul! De a terepet én választom! -
#3032 A "kis" jelzőt természetesen nem a méretére értettem.
Nőből vagyok, de láttam már terepjárót! -
#3031 2 tonnás, 4.5 méteres szörny szerinted vagány kis autó? Az egy Golf, vagy egy Citroen C2 VTR... -
Rundstedt17 #3030 szerintem belé fog az ilyen lányoknál csak az a kérdés hogy meddig szeret valakit?.ha nincs szerencse pár hét,esetleg ha szerencse van akár pár hónapig is tarthat a szerelme -
#3029 Egy próbát megér és még talán beléd is szeret. -
#3028 Legalább én sem unatkozom, és talán van egy normális barátnője -
Rundstedt17 #3027 jah jah jól ismerem ezt a típust.kössz a lényeget kihagytam ahogy írtad:unatkozik amint talál mást megszabadul tőle(ezt kell kiemelni):D. -
#3026 Egyetértek Rundstedttel, ez a nő nem tudja, hogy mit akar. Ha gondolod találkozz vele, de ne éld bele magad semmibe, mert még a pár hónapot sem fogja kivárni szerintem, max. 2 hetet, vagy annyit, amíg más nem jön neki a képbe.
Valószínű, sőt biztos, hogy csak azért akar veled találkozni, mert épp unatkozik és te pont kéznél vagy. -
Rundstedt17 #3025 jó én értem.egyértelmű ez a csaj olyan kedvtípusú maga se tudja hogy mit akar.egyik pillanatban szeret a másikban már nem akar semmit.ne akarj tőle semmi komolyat mert úgyis megbánod.már szinte látom magam előtt hogy pár hónap együttlét után azt mondja bocsi de már nem érzem ugyanazt legyünk barátok -
#3024 Azért 96-os, mert 97-ben már BMW-hez tartozott és onnantól sok elektromos kütyü volt a motorban, ezek könnyen elromolnak és tényleg drága a javítás. Ráadásul nagyon nagy a tábora a Range és Land Rover tulajdonosoknak és a mai napig gyártanak hozzá alkatrészt!
Visszatérve az eredeti témához: hivatkozva a #2976 hozzászólásomhoz, a csajjal tegnap beszélgettem és ő vetette fel, hogy találkozzunk. Ezt most már egyre kevésbé értem... -
#3023 Meg mondjuk, ha elromlik rajta valami, ami ebben a korban már könnyen előfordulhat, a gatyáját is rákölti.
De ha nincs vele semmi probléma, akkor szerintem egy vagány kis autó. -
#3022 96'-os? Csak nehogy lerobbanjon úton az étterem/mozi/stb felé. :P -
Rundstedt17 #3021 a benzinre céloztam -
#3020 Szerintem bejön. -
#3019 (96'-os Discovery, már 2millától kapható, akár full extrával. (hitelre meg lehet venni, csak a benzin...)) Vajon a csajoknak bejön? -
Rundstedt17 #3018 úgylátom van pénzed nem is kevés. -
#3017 A nőknek vajon mennyire jön be egy terepjáró? Mert egy Land Rover-t akarok venni (természetesen terepezésre is) -
#3016 Vegyél egy Corsát, add oda a csajodnak és kérd meg, hogy jöjjön érted! -
#3015 Értem Corsa-val jött. :) Hej, de szép is volt, hej de rég is volt... -
#3014 Ez tetszik!