22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#2813 Valamiért kivételesen a fiúkkal értek egyet... -
#2812 Ócska szöveg. Naponta 2x fürdök vagy zuhanyzok, és még az sem elképzelhetetlen, hogy több időt töltök a fürdőszobában, mint Te, illetve több kozmetikumot használok, mint Te. Részemről téma lezárva. -
#2811 Ez így van, régen nem volt fürdőszoba. De most nem is a víz mennyiségéről, /lavór vagy kád/, hanem a minőségéről van szó!
Inkább megfürdenék egy lavór tiszta vízben, mint egy kádnyi használtban.... -
#2810 Azért jól felhúztad a topik keménymagját! Nyilván ez is volt a célod.
Amúgy pont te kezdtél el általánosítgatni azzal, hogy nem fürdünk naponta. Talán tényleg jobb lenne bizonyos szempontból, ha nem lennénk olyan húdenagyon tiszták...
Minden nő sikál, pucol, takarít, mint a veszett. Aztán hordja a gyerekét az allergológushoz, meg veszi az asthma elleni gyógyszert. Közben csak egy ici-picit kéne odafigyelni arra, hogy ne erőszakoljátok meg a környezetünket a TISZTASÁGGAL.
Természetes tisztítás
itt is
Pár hete beszélgettem egy biológussal, aki szerint ha nem használnánk mindenre az "összes ismert baktériumot elpusztítja" szereket, akkor kevesebb lenne az allergiás ember. Mondtam is pár ismerősnek. Bár a mai nőknek aztán lehet mondani, kb mintha a falnak beszélnék, és rajtam keresztül az a biológus is. -
Jacky #2809 Remélem ez nem így fog folytatódni még .. -
marosiviki #2808 butuska vagy -
#2807 Pontosan.A sértődött, férfigyűlölő feministákat, pár hsz. alapján le lehet szűrni. -
marosiviki #2806 pár hsz alapján megmondod, mi vagyok? na, egy újabb tipikus férfi
azt hiszi, mindent tud! -
marosiviki #2805 nem kellenek a sarkított példák. nem érnek semmit :(
:) -
#2804 "LOL, hol élsz, cigánytanyán?"
Valószínúleg csak egy tipikus befásult, feminista férfigyülölő, aki ostoba módon általánosít. -
#2803 Felesleges ez az adok-kapok.Mindkét oldalon vannak igénytelen emberek, hogy ne mondjam, nagyon sok nő csak látszólag és csak felületesen ápolt.Most, nyáron lehet igazán szembesülni ezzel, amikor is úton-útfélen borostás hónaljú, retkes lábkörmű, repedezett sarkú, büdös szájú nőkkel kell szembesülnöm.Ettől függetlenül, tény hogy a férfiak ÁLTALÁBAN igénytelenebbek, de azt utálom amikor általánosítva kijelentik, hogy "a férfiak". -
#2802 Akkor ehhez mit szólsz: az egyik nagymamámnál még fűrdőszoba sem volt, csak egy bádogkád, amit be kellett hozni a konyha közepére és beleönteni a vízet! Igaz, ez 15-20 éve volt. -
marosiviki #2801 ócska védekezés! :) -
#2800 -
#2799 Hol laksz, ahol ilyen gusztustalan tapasztalokat szereztél????
Jó lehet az illat a "városban", ahol sokan ugyanabban a vízben fürdenek. -
#2798 LOL, hol élsz, cigánytanyán? -
#2797 Akkor máskor úgy zuhanyozzál, hogy bedugod a kádat. Így az utánad érkezőknek már elő lesz készítve a fürdő vízük. -
#2796 Az ugyanaz a víz használata egyébként tényleg furcsa, de tapasztalatom szerint sokan így tesznek. A szüleim is erre "neveltek", mert spóroljunk(?!), de nem sikerült nekik Igaz, hogy már vagy 10 éve inkább zuhanyozok és nincs semmi vita -
#2795 aztakurva ismertem pár kelletlenkedő utálatos picsát, de ennyit egy rakáson ritkán látni. -
#2794 ez meg mi a franc, valami feminista Monika show?:) -
marosiviki #2793 jó, persze, te vagy a kivétel :)
de sajnos ez van, ha körbenézek, egyszerűen igénytelenek vagytok -
CaveBoy #2792 Hát Viki gratulálok az egyetértésedhez -
#2791 Na megnéztem a videót. Hát mit mondjak?..Láthattunk 6 frusztrációkkal küszködő, lázadó, régóta baszatlan anti nőt.
"Miért, egyáltalán fürödnek?" ....hagyta el a száját egy cinikus kérdés a legnagyobb anti nőnek a hat közül. Simán lerí róla, hogy orgazmusról ez a nő max. a National Geographicon hallott, amikor éppen a páviánok nemi életét részletezték.
"Az én férjem, amikor én végeztem a fürdéssel, akkor belemászik ugyanabba a vízbe"
Pffff....itt aztán már fetrengtem a butaság netovábbján. Ugyanis ezek szerint ezt a nőt, aki ilyet állított, azt be kellene íratni egy "fürdőkád víz leengedő" gyorstalpalóra. Egyszerűen nem értem, hogyha végzett a fürdéssel, akkor mi a geciért nem engedi le a vizet?
Én is leszoktam engedni magam után, holott én ffi vagyok ugyebár.
De még lehetne röhögni a beszélgetést vezető nő balta arcán is. Kb. olyan feje volt, mint a támadó menyétnek. Látni, hogy sok kudarc érhette, mert kurva nagy ffi gyűlölet volt a pofáján.
-
#2790 Ez a kijelentésed teljesen alaptalan. Ráadásul a második bekezdés rám nézve sértő is, mert rendkívűl ügyelek a tisztaságra (nem csak magamat értem ez alatt, hanem az lakókörnyezetemet is (ráadásul szeretem a rendet is)) és az ápoltságra is.
A videót majd otthon megnézem. -
#2789 Igen? Szerinted valós alapokon nyugszik egy ilyen video? Jaj, de aranyos vagy te kis naiv... -
marosiviki #2788 Ahogy végigolvastam a topikot, teljesen kiakadtam. Srácok! Nektek nagyon egyszerű a logikátok: akinek kelletek, az rendes lány, akinek nem, az egy szemét.
de nézzetek már magatokba, nagyon kevés a normális, egyben igényes férfi, sokan arra se vagytok képesek, hogy eljárjatok fodrászhoz, vagy minden nap megfürödjetek stb
ezzel a videóval például teljesen egyetértek
Viki -
#2787 Ezt te sem gondolhatod komolyan!
Túl fiatal, gyerek vagy még ahhoz, hogy ilyet ki tudjál jelenteni.
Mindketten változni fogtok az évek során rengeteget és nagyon kicsi az esély rá, hogy egyforma irányba.... -
Rundstedt17 #2786 Valóban az igények nagyok... -
Rundstedt17 #2785 vagy megunod vagy ő fog téged.mivel nincs olyan hogy örök szerelem.szeretet az maradhat node a mai világban amint elmúlik az fellegees szerelem része könyen előfordul hogy mást keres.Halál komolyan mondom nagyon szerencsésnek kell lenned hogy meg maradajon.Ahogy mondták élvezd amíg tart:D -
#2784 Opps a válasz rosz üzenetre szól :S sry elkattintottam.
Eredetileg neki szól:#2768 -
#2783 Még fiatlaok vagytok DJKonya, persze azt érzed/szeretnéd, hogy ti ketten
örökre együtt legyetek, de az esetke többségében az barátságból lett szerelmek.. hát nem tudom az azért nem rossz ha jól megértitek egymást, meg hogy szinte ő is egyben a legjobb barátod, de akkor is egy időután már túl sokat fogtok megtudni egymásról és elmúlik a szerelem és vele együtt a baráti szeretet is. Vannak dolgok amit az ember a legjobb barátjával vagy a szerelmével oszt meg. Végülis örüljetek élvezzétek ki minél tovább-()
...
Más az hogy ritka rendes lányt találni, nekem itt a forumozók hszásaiból az jön le hogy nem is a találálással vannak gondok hanem az igénnyekkel.
Egyszerre legyen egy csaj bombázó, kitünő tanuló, okos, kedves, aranyos, !hűséges! és stb. Szerintem nehéz lesz megtalálni persze léteznek. Én is ismerek személyesen egy ily ritka "teremtést"
-
#2782 Elmegyek pár napra és mik történnek it! :D
DJKonya! Amíg nem írtad, hogy 14 éves vagy, addig örömmel olvastam a hozzászólásodat. Remélem sokáig kitart a kapcsolatotok és sosem kell a "sötét" oldal erejét megérezned. Sajnos a statisztikák alapján erre kevés az esélyed.
CaveBoy! Én értem miről akartál írni, de sajnos sokan szeretnek kötekedni.
Szeretnék nektek pár könyvet a figyelmetekbe ajánlani. Ezek jók, hogy segítsenek megérteni a másik nemet, illetve a kapcsolatot jobbá tenni:
John Gray: A FÉRFIAK A MARS-RÓL A NŐK A VÉNUSZ-RÓL JÖTTEK (Alexandra kiadó)
Nőknek: Barbara De Angelis: FÉRFIAK TITKAI, AMELYEKET MINDEN NŐNEK ISMERNIE KELL!
Illetve mindenkinek: Barbara De Angelis: Are You The One for Me? (ezt nem találtam meg magyarul) -
#2781 -
#2780 Szemét ! XD -
#2779 na az msn címet koldulhatod még egy ideig:D -
#2778 Igen jól látod nem jutot el oda, és a fiú vak vagy nem akarja ereszteni. Persze itt a lányt akartam szidni, hogy megmutassam, nem mindig a srác a nulla.
Mrspock
Fogalmam sincs :)
DJKonya
Rendes lány? MSN cím?:D
Naív vagy, de nyugodtan élvezd a(z) szerelmet/életet. -
#2777 majd meglátjuk;) -
Rundstedt17 #2776 Ha még 5 év múlva is ezt mondod oké.De úgy kb erre 0,01%-ék esély van -
#2775 köszi:) -
kocsisgabor9999 #2774 lassan 18 leszek... és 4 barátnőm volt. Az első 2 hétig mert olyan volt hogy állandóan ő keresett meg a nyakamon csüngött. Jó tudom furán hangzik de az elég visszataszító mikor egy csaj nyomul mint állat. A 2. barátnőm egy 36 évesbe volt szerelmes és velem akarta elfelejteni. A 3. csak anyagi támogatásra vágyott...-.-, a 4. pedig 1 hónap után rájött hogy ő nem szerelmes belém közben kiderült hogy másik fiú tetszik neki... elmondhatom hogy szerencsés vagyok csajozás terén xD