22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Molnibalage
    Némi levélváltás után mehet a személyes találkozó nem? A mostani kapcsolatom el semi hinnéd, hogy hogyan kezdődött...
  • sz4bolcs
    Legszebb dolgok az életemben a legügyetlenebbek voltak. Vagy legalább sok olyan volt köztük.
  • DaemoonHunter
    Ezek is jó helyek, bár én konditermen, úszáson, bicajozáson kívül nem járok sehová...viszont utóbbi kettőnél még lehetne, de eddig nem volt rá alkalmam. Anno én is próbálkoztam neten, volt, hogy randi is, de számomra az jött le, hogy sokkal jobb élőben kezdeni ismerkedni, és talán a randi nem lesz csalódás.
  • Molnibalage
    Szórakozóhelyen ismerkedni? Hát nekem az soha nem jött össze. Netem, vagy bármiféle más tevékenység alatt (röplabda, túra, kajakozás, stb) viszont igen.
  • salsoul
    A sarkalattól függ minden.

Egy nap alatt nem tudok semmilyen mesterséget kitanulni - akár mennyire tegyem is oda magam.
    S ha áldozatos munkával nem teszem oda magam akkor egyetemen 10 év alatt sem fog menni.
  • sz4bolcs
    Azt állítom, hogy az együttlét minősége nem attól függ, hogy 'egy éjszakás', vagy sem. Lehet jobb is, rosszabb is.
    -Aminek azért némileg ellentmondanak azok az ábrák, és nem arrafelé, hogy egy hosszú kapcsolatban egyre csak javul az együttlétek minősége, amég el nem éri a csúcspontját... :-)
  • Sordoran
    hát az egyik nem is volt ismeretlen, de az se válaszolt, egyből törölte levelem amint elolvasta :D
    ám meg a szórakozóhelyek nem a kedvenceim, de be kell látnom h tényleg ott lehet manapság már csak ismerkedni
  • DaemoonHunter
    Csak így ismeretlenül írogatsz? Szerintem járj el valami szórakozóhelyre aztán ott ismerkedj...ez tapasztalat. Jobban meg lehet ismerni egy csajt élőben, mint neten + szerintem így azt hiszik félős vagy, hogy neten ismerkednél:D
  • salsoul
    Fantomlovag,

vigyázz!, mert cserépszavazással perre idéznek aztán veled is megitatják a büröklevet a semmiért.

"Nincsenek kétségeim, bűnös! De ha nem lenne az akkor is elítélem!"
    "Amit mond, hogy állandóan megkérdőjelezi mások meggyőződését, nincs hasznára a városállamnak. Bizonytalanságot ébreszt, kishitű ember ő. Minél előbb meghal, annál jobb mindenkinek."

//mellesleg maximálisan igazad van
    //De ez az egész az emberek értékrendjétől függ, és hogy az értékrendjükben milyen helyet foglal el a szeretkezés. Van akinek szimpla élvezkedés, van aki a viszont csak annak adja oda magát akit méltónak talál arra, hogy magát odaadja neki. És hogy valaki méltó-e vagy sem nem pár nap/hét/hónap alatt derül ki.
    A mai időkben pedig az uraknak az értékrendjük, türelmuk és állhatatossguk a nullához konvergál. A lelki dolgokhoz pedig totál analfabéták...
  • Sordoran
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy a nők között járvány van, vagy miért van az hogy már a 4. nő olvasás után válaszra se méltatta barátságos levelemet, amiben csak ismerkedni szeretnék Semmi durva nincs benne, és nem vok paraszt se, semmi, de mégis, válasz nélkül hagynak, még azt se mondják h húzzak a francba... Kicsit kiábrándító sztem.
  • Orionk
    , igazad van, bocs, ha megbántottalak, nem volt célom.
  • Fantomlovag
    Hehe. Vicces gondolat valahol, nemde? Komolyan azt szeretnéd elmesélni nekem, hogy úgyanolyan valakivel egy kis egy éjszakás kaland, mint olyannal lenni akihez, bizonyos időre hozzákötöd az életed?

Az élet egy könyv számomra, és én elemzem a mellékelt ábrákat. Ilyen ábrát amit Te vázolsz az életbe még nem láttam. Gyerekeknek való lovagregényekben esetleg.
  • Molnibalage
    Egyetértek.
  • sz4bolcs
    nem nem. Éppen ti degradáljátok a 'nem tartós kapcsolatban' elkövetett együttlétet dugássá.
  • sz4bolcs
    De van különbség. Ott a tévedés, hogy azt hiszed, hogy az alkalmi kapcsolat (tehát ha csak egyszer vagyok együtt valakivel) nem lehet több, mint az ösztönök kiélése.
    És természetesen a hosszú kapcsolat sem garantálja, hogy nem csak dugás van, még ha magasztos gyermeknemző céllal is.
  • Fantomlovag
    Látszik hogy csak egyféle képpen képzeled el a dolgot. "Dugás" és passz. Innentől minen más csak társadalmi viszony kérdése. Legalábbis az alapján amit leírtál. ÉS kérlek ne terelj, abból amit írál, egyenesen ez következik.

Jómagam, (lehet csak túl cizellált vagyok) minimum a "dugást" és a "szeretkezést" megkülönbözetetem. Igaz ennél sokkal több kategóriám van, de azért ennek a kettőnek alapnak kéne lenni szerintem!
  • Rundstedt17
    Alkalmi együttlét?milyen szépen fogalmaztál...a házasságban levőre pedig dugást használtál.szerinted nincs különbség ha szerelemből "dugsz" vagy alkalmi együttlét között(ösztön kiélés)?..érdekes felfogás.....jah és már megint terelsz.
  • sz4bolcs
    Hát ha neked arról szól, akkor én nem tudok mit csinálni. :)
    Ebben az esetben azért kíváncsi vagyok arra, hogy valami más is megkülönbözteti a házasságban elkövetett "dugást" az alkalmi együttléttől, mint az az ideológiailag magasabbrendű tény, hogy az egyik esetben gyerek lesz belőle?
  • sz4bolcs
    Sőt, még ahhoz is, hogy keressek. :)
  • Rundstedt17
    Szép kísérlet csak nem jött be....Lehet szépítgetni de az alkalmi kapcsolat arról szól hogy élvezzünk kötöttségek nélkül,kb állati ösztön kielégítés habár az állatok magasabban vannak hiszen legalább utódot hoznak létre de ebben az esetben élvezkedés csak...ne próbálj mást belemagyarázni mert hülyén jön ki...szex nélkül nem tudsz megismerni egy lányt?lol...
  • sz4bolcs
    Elég tökéletlen vagyok ahhoz, hogy ne legyen szükségem kifogásokra.
  • sz4bolcs
    Lehet szépen csinálni az alkalmi kapcsolatot is, nem feltétlenül az a cél, hogy "szét keféljék az agyukat", és azt hiszem, ott sem az. Ha az lenne, akkor nem hoztam volna föl példaként. A lényeg hogy "egymást megismerni". Csakhát itt ledegradálták a testiséget...
  • Rundstedt17
    Figyelj ha nem tetszik Magyarország akkor ellehet menni svédországba svéd nőkért és üríthetsz...Amúgy én is úgy hallottam ott aztán a nők kitesznek magukért...De ez egyáltalán nem normális.Érdekes amennyire aktívak szexuálisan idézett:"szét kefélik az agyukat",annyira nagy gond volt a gyerekvállalással ennek megoldására végül rengeteg arabot telepítettek be....látható hogy ez a hozzáállás semmi jóhoz nem vezet.ugyanannyira abnormális ez mint a hollandiába a rohadt sok drogos vagy mint az iszlámba ha egy nő nem krumpliszsákként öltözik akkor már baja lehet belőle stb...
  • Rundstedt17
    Kifogás
  • Rundstedt17
    A hangsúly a közönségesen van
  • bcrics
    Benkő Dániel...ő ien fura ember.:)
  • chhaya #4627
    Nem szabad a rossz tapasztalatok alapján általánosítani. A pasikról is el lehet mondani rengeteg mindent, és tudjátok a legjobban, hogy ezek sokszor mennyire nem igazat. Nem kérünk általánosítást női oldalra se.
  • Fantomlovag
    Valóban. Ám van külömbség a megbotránkoztatás, és a nagyon olcsóság közt. :D Magánvélemény persze.

Továbbá (#4625):
    Van ilyen is. Igen. És van olyan is ahol külön fizetnek azért valakinek hogy elvegye a lányok szüzesség. Van olyan is ahol a lakosság szétdrogozza magát. Van olyan is ahol halálra köveznek ha túl lengén öltözöl. Sokminden van a világon. És még többminden volt a történelemben. De kétlem hogy a "fűvel-fával" lenne a megoldás... Nem mondom, hogy nem fér bele néha egyéjszakás kaland. Én lennék az utolsó aki ezt mondhatja. Ennek ellenére, láttom, hogy hová vezeti a társadalmat ezaféle hozzáállás... És őszintén mondom, nagyon nem tetszik!
  • sz4bolcs
    Nem mondom, hogy egyedül ez az üdvözítő, de számomra szimpatikus.
    És ugye nem árt tudni, hogy ilyen is van.
  • sz4bolcs
    Na de a lényeg, ha már magyarázni kell: azzal a mondattal arra próbáltam célozni, hogy a szex simán belefér az ismerkedés kategóriába is.
    egy másik fórumon már írtam ezzel kapcsolatban:
    "Régebben írta valaki indexes fórumon, hogy kint élt valami skandináv országban, és ott kicsit más a hozzáállás. Képesek természetesebben kezelni a szexet, nem annyira prűden. Pl. természetes, hogy ha tetszenek egymásnak, akkor elég korán kipróbálják együtt az ágyban is, aztán ha nem működik, akkor mindenki megy sértődés nélkül a saját útjára."
  • sz4bolcs
    Volt egyszer valaki, azt írta, hogy szereti megbotránkoztatni az embereket, és közben látni a reakciójukat. :)
  • Fantomlovag
    Ha legalább kicsi lett volna, nem is szólok. :D
  • sz4bolcs
    Ki a kicsit nem becsüli..
  • Fantomlovag
    Lássuk be, ez igen olcsó és közönséges volt tőled.
  • Fantomlovag
    Ki a fene mondta, hogy esküvőre meg poronytyokra vágyom? Pusztán azt mondtam, hogy eddigi tapasztalatom, hogy a szex is úgy élveztes igazán ha érzel valamit. Ha csak "kaland" akkor olyan mintha WC-re mennél. Egyszerű ürétési funkkció. Nincs benne intimitás, gyengédség. Az nem szeretkezés puszta dugás. Ott pedig már tényleg alig van külömbség a maszturbációval. A kezednek meg nem kell utána még egy pohár vizet se adnod.
  • sz4bolcs
    'Mert a lány tutira nem úgy fogja érezni a randi előtt, hogy az csak egy egyéjszakás, hanem úgy, hogy "végre egy normális pasi, aki nem csak megdugni akar".'

-Az majd eldől a dugás után. 8)
  • Molnibalage
    Nem. Nem vagyok. Csak a mértékével amit egyesek szerint kéne. Azért a csillagokat nem hozom le az égről bárkinek. Mert azért valljuk be őszintén női oldalról kicsit sok az elvárás sokszor mikor finoman szólva teljesen irracionálisan viselkednek és a testükön kívűl mást nem nagyon visznek a kapcsolatban. Hála istennek most ismerkedtem meg valakivel aki nagyon messze áll ettől a nemkívánatos állapotól. Eddig jól megvagyok vele.
  • Rundstedt17
    Mindenesetre ez jött le...mint aki fel van háborodva hogy tenni kell valamit....
  • Molnibalage
    "Az persze nem állati hogy csak az ösztöneid kielégítésére akarsz használni egy lányt...persze ha valamit tenni kell egy lányért az már állati...."

Egyáltalán nem ezt mondtam. Sebaj...
    ---

"Ha csetintesz akkor legyen a kurvád a csaj elég furcsa elvárásaid vannak.....persze tenni valamit is az már büdös állati...hm.."

Szintén nem ezt mondtam. Szeretsz valótlan állítani.
  • Rundstedt17
    "Persze tudom, te valszeg nem ebben a formában gondoltad, de nem gondolod, hogy ez a "küzdjünk meg duma" egy nem kicsit idegesít sokakat?"

Speciel engem nem idegesít.

" Alacsonyodjunk le állati szintre?"

Az persze nem állati hogy csak az ösztöneid kielégítésére akarsz használni egy lányt...persze ha valamit tenni kell egy lányért az már állati....
    Ha csetintesz akkor legyen a kurvád a csaj elég furcsa elvárásaid vannak.....persze tenni valamit is az már büdös állati...hm...