22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Fantomlovag
    Többségében! De 10000 szemét közül kiválogatni azt az egy darab gyöngyszemet... Nagy munka, de szerintem megéri. :)
  • Rundstedt17
    Ez már más világ,az emberek többségében semmi tartás...
  • salsoul
    ott sem garantáltab siker semmivel sem
  • Rundstedt17
    Valóban nem vitatom a bizalom fontosságát egy párkapcsolatban,de azért az más ott nem vagyok teljesen bizalmatlan próbálok még bizni:)...
  • Fantomlovag
    Hiszékeny én se... Csak idealista vagyok. És párszór hagytam hogy az idealizmusom elhomályosítsa a gyanakvásom. De nem lesz ilyen többet.
  • salsoul
    "Ha egy barát hátbaszúr, akkor az nem barát."
    Érdekbarát. Addig barát ameddig remél tőled valamit...
    Szerelmesből is van ilyen. Addig van veled, ameddíg élvezeteket remél tőled aztán bye bye...

"Salsoul, csak hogy ne látszódjak szentnek: nekem is volt egyéjszakásom, nem is egy. De meg is bántam, egytől egyig."
    Ez végső soron mindenkinek a maga dolga és a saját döntése.

Én a magam részéről úgy vagyok, hogy vannak dolgok amiknek felbecsülhetetlen értéket tulajdonítok, s csak olyan kiválasztottakkal osztok meg akik kiállták a beavatási próbát s érdemesnek találtattak rá.
    Lehet ez elavult és ódivatú - nem érdekel.

És mikor az ember megtalálja a kiválasztottat akkor is érdemes lehet különbséget tenni az ösztöni és lelki motíváció között - mert más lesz egyik és másik esetben a téma sarkalatja.

De elég is a rizsámból...
  • minigirl
    Persze, hogyne, értem én... Én sem bízom meg minden jöttmentben, de azért van egy csöppnyi "alap" bizalmam mindenki felé.

Meg, ugyebár a párkapcsolatok alapja is a bizalom. Legalábbis nálam. Pl, nekem fontosabb az, hogy bízzak a páromban, mint az a bizonyos perzselő szerelem...
  • Rundstedt17
    én sose voltam hiszékeny:)
  • Rundstedt17
    Jó dolog pedig,sose ér meglepetés:).Barátság?Nem igazán létezik olyan....érdekkapcsolatoknak nevezném a legtöbb ember részéről...
  • Fantomlovag
    Tanulékony vagyok... Ki kellett bróbálni ezt is egy kis ideig. ;)
    Ami nem öl meg, erősebbé tesz.
  • Rundstedt17
    Én is csak egy emberben bízok teljesen.
  • Rundstedt17
    vagy megtanulod vagy átvernek folyamatosan:D
  • Fantomlovag
    Már én sem. Próbáltam egy darabig, de elég gyorsan feladtam ezt a bizalom dolgot. Egy emberben bízom teljesen. De benne jó okkal, és Ő sosem szúrna hátba. :) Senki másban, soha...
  • minigirl
    Téged kémek neveltek? Vagy gyárilag vagy ennyire paranoid?
  • Fantomlovag
    Tudom, hogy aki hátbaszúr nem barát. De ha az ember nem elég "paranoid", akkor egy bizonyos idő után elhiszi valakiről, hogy barát, akkor is ha nem az. És ilyenkor, hátban a kés... Előbb utóbb...
  • Rundstedt17
    Az a te bajod,speciel én barátban sohasem bízok bíznék meg....
  • minigirl
    Állj, állj! A legjobb barátommal sosem feküdnék le. Ő, mondhatni "szent" ebből a szempontból. Kicsit távolabbi baráttal (úgy értem, hogy havernál valamivel több, ám mégsem legjobb barát) igen. Mert általában az ilyen emberekről el tudod dönteni a dolog megtörténte előtt, hogy mennyi ideig fog tartani, és mennyire lesz tartalmas.

Off:
    Ha egy barát hátbaszúr, akkor az nem barát.

On:
    Salsoul, csak hogy ne látszódjak szentnek: nekem is volt egyéjszakásom, nem is egy. De meg is bántam, egytől egyig.
  • salsoul
    vagy félreismerni... mert mondjuk mindig csak az egyik (fél) oldalával találkoztál...
  • Fantomlovag
    Az ember gyakran a legjobb barátait sem ismeri. ENgem legálábbis már épp elég "barát" szórt hátba, mindenféle hegyibeszédek után a barátságról.
  • Fantomlovag
    Hanem? Nincs kedved elmesélni a történetet?
  • Molnibalage
    Nálam nagyon máshogy ment, és máshogy is indult és máshogy végződött.
  • minigirl
    Értem én, hogy mit mondasz... De mi van akkor, ha egy olyan emberrel fekszem le, aki évekig a barátom volt előtte? Azt hiszem, akkor már volt lehetőségem megismerni... És amit te emlegetsz, az pontosan ez a szituáció.
  • Fantomlovag
  • DaemoonHunter
    2 levelet, ha írtam talán, majd felvettem msn-re, kicsit társalogtunk, majd elhívtam randizni nálam kb így fejeződött be
  • salsoul
    nem az lényeg hogy naptárilag meddig nem hanem, hogy
    megismerted-e és tényelg úgy szeretnéd-e ahogy van és nem úgy, ahogy szeretnéd, ha lenne
  • Fantomlovag
    Gonodlom ismered az Aranykor elméletet...

Kezdetben volt az aranykor, amikor minden tökéletes volt az embereknek. Aztán jött az ezüst kor, amikor romlott, de még jó volt. Aztán az "elsötétedés" begyorsult... Bronzkor, és vaskor, de a romlás sovábbra is fennállt (ás áll a mai napig). Az elmélet szerint amiben most vagyunk, a végső, legsötétebb kor...
    Néha elgondolkodom, hogy miről (kikről) is kapta ezt az elnevezést...
  • salsoul
    óóó igen
  • Rundstedt17
    én nem vagyok soviniszta.igazából oda vagyok a nőkért csak sajnos mindig bizonyítást nyer túl sokat képzelek várok tölük
  • Rundstedt17
    csak poén volt elnézést
  • minigirl
    de legalább nem soviniszta...
  • Fantomlovag
    hehe. Én is enyhén hím soviniszta vagyok, de mindíg jó látni hogy van aki dimenziókkal túltesz rajtam.
  • Fantomlovag
    Hát igen. Az ilyesmi mindíg helyzetfüggő, és személyfüggő. Maghát, szerintem mégis más, hogy első randin bár, de úgy gondolja az ember "ennek van jövője" minthogy már az elején el van döntve, hogy "csak most" vagy akár "csak szex és más semmi". Nem tudom kivételesen hogy érthető voltam-e. Szóljatok ha nem.
  • Rundstedt17
    nézd el neki csak egy nő...
  • minigirl
    Néha figyelhetnél... :)
    A múltkor azt is írtam, hogy előfordul, hogy rögtön, de az is, hogy 3-4 hónapig sem...
  • Fantomlovag
    De úgy vagyok vele, hogy ha ilyenért itatnak velem mérget, bőszkén iszom ki. ;)
  • salsoul
    a múltkor
  • salsoul
    Ha emlékezetem nem csal igen könnyen igen hamar odaadtad magad... ööö...
  • tigeroo
    nahés mivan a barátoddal?
    "kibékültetek"?
  • minigirl
    Nyugi, nem hiszem, hogy bunkó vagy, csak úgy gondolom, hogy már rég kiderülhetett rólam, ha valaki figyelt, hogy én nem vagyok az a lány, aki belemenne egy ilyen dologba. :)
  • norbre
    nekem az a tapasztalatom hogy a netes ismerkedési lehetőségek amellett hogy könnyen és bátran írhatsz bárkinek, hosszú távon csak így keresgélni nem egészséges. ugyanis a neten könnyű visszautasítani és könnyebb feldolgozni is.. viszont egy idő után élő ismerkedések esetében meg sem merik majd szólítani az emberek egymást, mert hozzászoknak hogy írásban könnyebb és személytelenebb kommunikálni..