AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
"hamarosan a DirectX, valamint az OpenGL is a Mantle API nyomdokaiba fog lépni és alacsony szintû hozzáférést biztosít a hardverekhez."
No es mi a feszkes turora vartak eddig, kivartak szepen amig az AMD megjelenik a Mantle-val? Ettol meg a DirectX, OpenGL nem lesz Mantle, amolyan lo helyett jo a szamar is.
Saor Alba
Azt sme lehet tudni hogy az DX/OGL mikor jön DX-re a WIN9 mondják mert ugye valahogy el kell adni😊
Egyébként meg, már csak ezért megérte a mantle... legalább kezdõdik a verseny... 😊
www.smart-bus.hu
Errõl az egészrõl az a kép jut eszembe, ahogy egy sprinter kurvanagy rajtra készül, mindenki õt hypeolja, majd a startlövésre azonnal pofáraesik a rekortánba 😄
No arra én is kíváncsi leszek...
www.smart-bus.hu
Talán a trueaudiot nem szarom le egyedül benne.
www.smart-bus.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
- bár döglõdik a bitcoin, bányászhaver megvette jóáron a 7950em, 30at kellett rátennem
- zajos, meg szar... peersze, mondtam, nekem jó lesz az.
hát nem, sajnos ez nem úgy szar, ahogy a régi refek szarok voltak - ez most TÉNYLEG és NAGYON szar, mondhatnám azt is, hogy használhatatlan - fülesbe is bejön a hangja, ill a szobában a kölkök és a feleség sem tudnak meglenni mellette (pontosabban: nem akarnak)
az, h a tápot le kellett cserélnem és ez +15k két nap után, egy dolog. hosszú távra nem ártott a jobb táp úgyse, ezt még meg tudom ideologizálni 😄
de az már kissé nehezebben csúszik le, h garivesztés terhe mellett vegyek rá egy hûtést 25-30ezerért... 😞
(ésmielõtt bárkinek is eszébejutna: IGEN, hirdettem ph!-n eladásra, mielõtt a tápba beleugrottam, de a bitcoin NAGYON kezd meghalni, zuhannak a kártya árak, sok az eladó darab és nem akartam "lekönyvelni" 10k bukót pár napos rossz tapasztalatért, amennyiért hirdettem nem volt komoly érdeklõdõ)
meg azért minden durci mellett, a sebesség NAGYON tetszik 😄
Forza.
Egyébként meg ilyen hiányok közepette a legnagyobb hülyeség AMD kártyát venni... 😊
www.smart-bus.hu
"Szarok", de olcsók. Ezeknél is mindenki sírt, hogy hangos és nemjó - nekem megfelelt, így megengedhettem magamnak 1-1 jobb kártyát, hamarabb, kis zajért cserébe.
Nade a 290 hozzájuk képest a használhatatlan, gyári hibás kategória.
dB ide vagy oda.
(egyébként a linkeltjeid +30-40ezerbe kerülnek, HA(!) lehet õket épp kapni - ált. nem, ill. nehézkes még ma is a beszerzésük)
Forza.
Bar teny hogy az AMD referencia hutoi sz@rok (hang tekinteteben), a konkurencia mogott kullognak.
Saor Alba
és csak elmondtam, hogy a 290es egy szarkupac, az amd egyik csucsterméke egy trágyadomb és az egész cég szégyellheti magát, hogy ilen termékei vannak, megérdemli, hogy szép lassan lehuzzák a rolót
így megfelel?
Forza.
Most õszintén azt hitted nálad majd talán jó lesz vagy mi ? 😄
Nem kötekedésképp csak nem értem az elégedetlenséget fõleg nem értem úgy, hogy közismert hiányosságok és negatívumokra panaszkodsz amikkel tisztában voltál vásárlás elõtt 😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
ez egy FX5900 II.
egy ipari hulladék, egy selejtes termék, amit vissza kéne hívni, mint a borulós mercédeszt.
egyszerûen nem gondolhatta komolyan az amd, hogy egy ennyire drága kártyán ezt az alkalmatlan izét hûtésként használja... nem hiszem el... miközben itt hever az asztalon és semmi kedvem kiszedni a 4870et és visszarakni azt a trágyakupacot 😞
Forza.
www.smart-bus.hu
(de a 290emmel akkor is nagyon elégedetlen vagyok 😄 nekem most minden az AMD hibája! )
Forza.
[merlinw.org]
YouTube: 23Drazse
2 egyformát vegyél, elég az 1333as kingmax is, ócsón - a mostaniakat meg szórd el hardveraprón 😊
Forza.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A rendszerleírásban ezt nem találtam és a RAM-on sincs rajta.
Csak mert, szerettem volna bepárosítani a meglévõ mellé az újat.
Akkor az 1333MHz-es mellé nem tehetek 1600-asat és fordítva vagy rakhatok, de úgysem lesz kihasználva megfelelõen? Nincs APU-m.
Tud valaki valamilyen progit, ami megmondja milyen órajelen futnak a RAM-ok?
[merlinw.org]
- 1333mhz elég a mostani és a jövõbeli gépedhez is, amennyiben nem akarod APU-hoz használni õket - oda kell csak a gyorsabb
- a ramjaid nem futhatnak különbözõ órajeleken, a leggyengébbhez "kell" igazodni
Forza.
Most készülök gépet bõvíteni és a RAM kérdésnél kissé elbizonytalanodtam.
A jelenlegi felállás:
Proci: AMD Phenom II X4 925 4 magos proci 2800 MHz
VGA: HD5670 1GB, ez szeretném lecserélni egy HD7850 2GB-ra link
Jelenlegi RAM: 1x4GB Kingmax, 3x1GB Kingstone (az órajelüket nem tudom)
A RAM-nál úgy képzeltem el, hogy 2 db 4GB-os 1600MHz-es memóriát tennék be és így lenne 3x4GB + 1GB
Vannak akik azt mondják, hogy elegendõ a 8GB RAM, még egy gamer konfigba is. Ebbõl 2GB-ot bepuszil a Windows, a maradékal lehet gazdálkodi. Ezért gondoltam inkább 3x4GB-os (+1G😎 felállásra, különösen olyan játékok mellett, mint a BF4, ami hajlamos a memória túlírásra.
Három kérdésem lenne:
1. Szerintetek elegendõ lenne-e csak egy 4GB-os RAM betétele vagy legyen inkább kettõ?
2. Ha bõvítem a memóriát, akkor meghagyjam az 1GB-osakat is vagy csak 4 gigásakból álljon a konfig.
3.Milyen órajellel lenne érdemes választani az új RAM-okat? (Fogalmam sincs, hogy a jelenlegiek min dolgoznak.) A régebbi procik eleve nem tudják kihajtani az 1333MHz feletti RAM-okat, így az felesleges pénzkidobás lenne (nem tudom, az enyém mit tudna).
3/b. Ehhez nem igazán értek:
Nem okoz az bármiféle problémát, ha a RAM-ok nem egy órajelen futnak?
DX fejlõdése során javulást én nem tapasztaltam csak sebesség csökkenést. Majd ha az MS villant valamit DX fejlõdés terén ami kézzel fogható javulás lesz akkor lehet akármirõl beszélni addig szimpla spekuláció ez ha akarna akkor tudna jobbat stb.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_tm_r9_290_290x/hsz_8372-8372.html
készítettem egy szájbarágós leírást a javítására - amióta megvan a 290es, azóta szívtam vele 😊
(tul nagy volt az egérkurzor windows alatt)
Forza.