AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Catalyst 14.1 Beta will support ALL desktop GCN products, though we are working with EA to further optimize performance on 280X, 270X, HD 7000 and HD 8000. We have asked EA to update their blog to reflect this.
Nincs semmi gond, nem vették ki a 7000 supportot...
Thrash \'Till Death
30 fps-rõl beszéltél, azt pedig játéka válogatja, de van ami már elérhetõ vga-n is megmozdul annyival.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Részemrõl befejeztem az off-ot, neked pedig jó szórakozást a kövekkel és botokkal, mert ezek az új csodák úgy is megbuknak.
A térképet meg Braille írással kipontozva oszt kitapogatom😊
Kicsit komolyabb koncepcióval ha elõállnál legközelebb😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Gondolom a billentyû és az egér elérhetõ távolságban van, mi is a probléma?
10 ujjas vakírást sosem késõ megtanulni, roppant hasznos, de legalább baromi könnyû is elsajátítani (tapasztalat).
volt egy hónap csúszás, dedúrva már 😮
Bár továbbra se értem mit idegeskedsz ezen, hisz neked úgyis nvidiád van.
www.smart-bus.hu
Majd 20 évet lehúztam szimekkel abból az IL2 õt a megjelenés óta a CLOD ot is ,elegem lett. Nem mondom,hogy értelmetlen mert én is oda voltam érte ,de mindennek vége szakad egyszer.Én most éreztem úgy ,hogy elég. És jobb a csúcson abbahagyni mint tudjuk😊)
EZEK az utolsó infók...
Fogsz te még ilyen búvárszemüvegben üldögélni a gép elõtt, ebben biztos vagyok! 😄
www.smart-bus.hu
Majd ha lesz olyan akkor újratárgyaljuk😊
A térkép nézése meg alap.
De, hogy a technikai részletekbe is belemélyedjünk... kamera lesz a kütyü külsején, így egy gombnyomással át tudsz váltani annak a képére, és máris látod, hogy mi van körülötted! 😊
A Hotas-ra meg mindent rá lehet tenni, amire a repüléshez szükséged van, még a BS esetében is. 😊
www.smart-bus.hu
De ez a le fõl vétel nem megoldás tuti valami olyan kell amit a bent tudok használni esetleg valami kesztyû😊)))))
DE! Online fõleg amikor csapatban harcolsz egy rendes szimmel akkor vannak problemák. Egyrészt. Nem látom a térképet. Tudod mindig ki van nyomtatva az aktuális térkép ,azon berajzolva ami kell a navigációhoz a célok stb. Tudod ott nincsenek ikonok meg ilyen olyan furcsaságok😊 Másrészt . Nem látod a billentyût az egeret,nem tudsz kommunikálni azokkal akikkel nem egy TS en vagy. Kell a bill. Ha komolyabb nem VH-s szimet nézek,hanem egy helit ,vagy egy modern csövest akkor még inkább kellenek a billentyûk az egér ,hisz nem tudsz mindent rátenni a hotasra.
Ez csak pár dolog ami ellene szól.
Most te jössz😊
A VGA fronton egy jottányit sem változott a véleményem , fõleg nem szimek tekintetében. Na majd a többit Solt mester ha kérhetném😊 én ehhez fáradt vagyok
Nyilván semmit nem tehet hozzá az élményhez a mélységérzet és hogy tényleg a fejedet forgatva nézelõdsz egy pilótafülkében. 😉
Én tesó errõl a búvárszemüvegrõl már a kezdetek kezdete óta kb ezt mondtam. Nem értem mirõl beszélsz😊 Szvsz keversz valakivel de nagyon😊
Jelenleg Dark Souls-ban mantli nélkül egy 270x-el is megvan a stabil 30 😄
(mást nem tudtam kipróbálni, mert ugye az amd-nek sajnos nem fontos a downsampling)
www.smart-bus.hu
A 3D re is azt mondták,hogy ez a jövõ televíziója,oszt figyeld meg. Már csak azért teszik bele a TV-k be ,hogy legyen ha már van de a kutyát nem érdekli. Macerás. Szemüveg kell hozzá ,legalábbis a legtöbbhöz,így az emberek nem használják szívesen. Majd meglásd,ez is ilyen lesz.
A jövõ ne ez az út ebben meg én vagyok hótbiztos.
www.smart-bus.hu
Én már annak is örülök, hogy felkavaródott az állóvíz... Hátha az ilyen programozni képtelen analfabéták, mint például a BIS-s banda, egyszer rácsapnak erre, és akkor nem lesz gigantikus CPU limit a tetvedék játékukban egy I7 4770K mellett... hogy szarnának sünt azok a gyökerek... 😄
Plusz amit benõmenõ is írt... az Occulus Rift-hez ez nagyon kellhet...
www.smart-bus.hu
Közép és alsó kategóriában pedig minden frém számít.
Egyébként a teszt meg nem tér ki az APU + VGA párosra. A CPU limit enyhítésével pont az lehet a Mantle elõnye, hogy nem kell aranyáron Intel CPU-t venni. Egy APU + egy jobb VGA párossal hatalmasat lehet spórolni... (Erre írta Abu ugye a 45%-t)
Ráadásul ez az egész csak az elsõ lépés... a BF4 is menet közben kapta meg a Mantle támogatást, nem erre épül. Ha jobban megismerik a fejlesztõk, finomítanak a drivereken, akkor ezeknél nagyobb számok is kijöhetnek... kezdésnek ez szerintem nem rossz, fõleg a középkategóriát nézve. Az a 25% gyakorlatilag egy generáció váltás... kb ennyi különbség szokott lenni az éppen aktuális csúcs VGA elõnye az elõzõ generáció csúcs kártyájához képest...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mondom olvasgattam ,na nem mintha túlzottan aggódnék,pro vagy kontra ,de majd holnapra a lelkes emberkék lenyomnak majd teszteket 780TI vel meg ugye a 290X megabrutállal oszt kiderül. Ami képeket láttam ,ott a BF 4 alatt nem láttam grafikai különbséget ,legalábbis nem szembetûnõt.
Na akkor már volna értelme;-)
Next PC upgrade: 2022
Ha ez a támogatás jelen pillanatban, akkor hogy van a középsõ tesztben 7970?😄DDD