AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Hát ha tudsz kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy nem ultra beállitások mellett menjen minden játék, hanem megelégedsz abba hogy elindul a játék és folyamatosan fut akkor még elég sokáig.

Ha nekem lnene ilyen VGA-m összetenném a kezem.Én még mindig egy HD4850 1gb VGA-val teljesen elvagyok, azok a játékok(ARMA3,DCS,CLOD) amivel játszok még elmennek és nem is olyan nagyon vészes a grafika. 1680x1080-as felbontáson.
Omlás
Hát ha nem vársz nagy csodát akkor el lehet vele szöszölni egy darabig de lassan kezdj el gyûjtögetni az új gépre 😉

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Sziasztok szerintetek egy ilyen gép még mennyi ideig lenne jó játékra ?

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3

Ha nem így fogalmaz, akkor a sok elvakult meg azért támadja, mert a PH, és fõleg Abu AMD fanboy... 😊 Szerintem érzõdik benne egy kis irónia, Abu sem gondolta úgy, hogy ezért érdemes pénzt adni.

www.smart-bus.hu

Agyrém! 😄

www.smart-bus.hu

Jacek
Sajnálom akinek külön ki kell írni hogy irónia... mert szerintem az volt erõsen😊

??

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

De a béta tesztelés éveken át az igen? <#hehe><#fejvakaras>
Persze ertem en,hogy fedezni kell a koltsegeket meg minden. 😊
Csak engem mint vegfelhasznalot ez rohadtul nem erdekel.

arty
az van, hogy valamibõl nekik is élni kell ... ez nem az az ország, ahol bannerbõl ez menne 😊

Forza.

techpowerup,G3D,overclockers

ph-n tenyleg csak abu egy-egy irasat szoktam elolvasni.
A hama blogon pl. rendszeresen jot nevetek,meg amikor a 800Ft-os kinai froccsontott muanyag egeret magyar termekkent elado "marka" szarjait tesztelik.
A 380 ev utan egy krokodil vegbelebol elokerult de meg mukodo Canon gepek orasi hir -(es nyilvan marketing)- ertekerol mar nem is beszelve.
A lentebb copypasztezott szovegreszletekrol mar nem is beszelve...

kifli
sg <#idiota>
arty
ajánlanál jobbat?

Forza.

a prohardver az annyira pro mint 20 masik.. ami ott irva vagyon nem kell figyelembe venni

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

lol prohardver...ezen felrohogtem:

"tehát az extra 1500 dollárt csak akkor érdemes a GeForce GTX Titan Z-re költeni, ha az alaplap esetleg nem támogatja az SLI-t, vagy két VGA-nak nincs már hely az adott házban"

Tehat erdemes elkolteni az extra 1500USD-t mert ugyebar ennyi penzert nem lehet venni SLI-t tamogato alaplapot meg eleg nagy hazat.

Solten
Miaf...? Zoldhalyog Vertu Edition?? 😄

Saor Alba

Nekem 7 evig volt egy HiS Radeon 2600 XT a gepemben 😄 es mostanaban volt hogy meg 2 hetre vissza is kerult😄

Her Laca
Dehogy vesz 3 TI-t😊 Egy raklap arc van ott aki úgy veszi a TI-t mintha ajándék lenne,és nekem ne mondja senki,hogy az elengedhetetlen a játékokhoz. Ahogy a 290X sem az.(Egy sima 780 is sok,vagy egy 290.)Ez meg pláne nem az,de fogadjunk,hogy hamar lesz a PH-n egy két darab belõle. Örömködnek,hogy egy hangyafasznyit tudnak emelni ezen azon .és 100 ponttal többet csinálnak,nekem ez érthetetlen,no de hát nem vagyunk egyformák.Mindenki arra baxa el a pénzét amire éppen kedve tartja,én aszondom. Ha 3000 dodos VGA ra akkor arra.
Szvsz én már régen is azt mondtam,hogy max a 150 ezer egy VGA ért ,de akkor még fûtött a hév a CLOD miatt. És tudod mit. Lófaxt se értek az új VGA-k ,az 580 al is simán játszottam😊 Egy jó kártya 3 évig kiszolgál.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Omlás
Ellenben ha veszel a Ferrari helyett 2 Subaru WRX STI-t az ûbereli és pénz is marad tankolni ^^

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Értem én Uram, de aki pontvadász, az vesz inkább 3 780Ti-t, és még pénze is marad... A Ferrari oké, mert az nem az a kategória, hogy veszek helyette két Suzukit, és akkor ugyanaz az élmény fogad! 😄

Itt most szerintem túl lõtt a célon az NV... ez már totálisan irreális.

Igen, tudok róla... lehet, hogy már nem leszek itthon, de majd igyekszem haza... 😉

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja mindjárt indulok hozzátok😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mesterem.
Én ahogy nézem pl a PH megszállottakat ,hidd el ,hogy lesz ennek is keletje.Mert a pontszámok varázslatos dolgok ám😊 a monitor elõtt ülve az már valami ,hogy mennyit is csinál egy hardver valami programban:XD Kinek ez ,kinek a való világ. És vannak ilyen arcok mindenhol a világon.
Én ezt úgy veszem,hogy egy rétegnek csinálják és én meg te sem tartozunk ebbe. Ferrari se ér annyit ha jól belegondolunk és mégis veszik,mégse berzenkedünk,hogy ááááá túlárazott.
Egyszerûen át kell lépni ezeken a híreken oszt annyi.

Na jóóóó, de azért mindennek van határa basszus! 3000 euró (mire ideér) egy videókártyáért, azért már túlmegy egy határon! Már az elsõ Titan is átlépett egy lélektani határt, de arra még azt mondta az ember, hogy csökken a PC-s piac, ez van.

No de ez, amikor ennek a teljesítményét kihozod két 780Ti-bõl, és konkrétan fele annyiba kerül... azért 1500 ajró felár csak a presztízsre... 😄 Ezt már nyugaton sem fogják venni, max 1-2 elvetemült...

www.smart-bus.hu

MerlinW
Presztízskártyának hívják. Ha ismered a szót, akkor érted a célját és az árazását 😊

[merlinw.org]

annyi pénzért összeraknak 2-3 fullos gépet ami leveri mint a xart 😄 és ez csak a kártya

NV Titan Z = 3000USD!!! Ezeknek elgurult a gyógyszerük! 😄

www.smart-bus.hu

Jacek
Ez a celeb verzio😄

MerlinW
Van ám honosított publikálás szavunk is😊

[merlinw.org]

Jacek
Nvidia szerint ez akkora áttörés hogy azonnal publicálni kellett😄DD

arty
wow, full gpulimites szituban végre nem korlátoz a cpu? 😄D

Forza.

Her Laca
De ,hogy megnyugtassalak ,ha mégis vennék csúcs VGA-t és érdekelnének a játékok akkor már csak "megszokásból" is csak NV😊 Biztos ami ziher. Mantle ide vagy oda😊

Her Laca
Nekem mondod,hogy nékem áldás? Ratyionom van bakker! Abból is egy bitangerõs istentudja milyen 😊 valami szutyok egyszerû VGA😊
És nem is tervezek soha többet qrva sok pénzt kiadni hardverra😊
Így nekem aztán hidd el tökmindegy😊

Jacek
részemrõl pass😞

akkor lehet más adta meg magát?? nem indul csökk módban....itt megáll: Windowssystem32driversCLASSPNP.SYS.

Jacek
Simán felment , de ez téged nem vigasztal. Csökkentett mód minima kellene hogy le tudd szedni(szerintem)

a hibakeresõ driver problémát ír....semmi baja nem volt eddig csak a mai béta teepítés utáni rebootnál jött elõ

Jacek
Fõ irányvonal ha ránézel egy tesztre mindig az látod a leggyorsabbnak ami a gépedben van😄

Jacek
Mindjárt indítom a kickstarter projectet😄

Húú... Erre nehogy lecsapjon valami orosz fejlesztõ brigád, mert akkor vége a világnak! 😄

www.smart-bus.hu

Jacek
Én még csak most telepítem csak😊

Jacek
GorillaGlassIV van az NV szemüvegen?😄

De nincs vita használják ezt😄 Minden gyártó élteti a modern OpenGL-t

Olyan mantle, ami átüti a zöldhályogot, soha nem lesz! 😊

Nem tudom, te mit vártál, mit olvastál, de én nem látom, hogy miben lenne most minden más mint a megjelenése elõtt.

www.smart-bus.hu

Nekem is az van fönt de semmi baja

Jacek
Az érdekes mert elvileg nem tölt driver csökkentett módban, de biztos bekavar valami fac tudja.. okos verzió=reinstall😊

R9 270X-el felraktam a legújabb beta drivert 03/17-i na a gép nem indul! a windows ablakig betölt majd semmi.....win javítás nem mûködik,de driver hibát jelez.......

valkinek volt hasonlû tapsztalat? és hogyan szedhetném le parancssorból? mert még csökkentett módban sem indul el 😞

Jacek
Azért itt keresztes háborút folytattál, míg ez meg elfogadott😄DD Érted azért ugye?😊

kifli
Egyik szavaddal ütöd a másikat, akkor a marketing a lényeg, vagy a való élet? Eddig pr bullshit volt a mantle, ami nem a csúcskategóriában mutatja meg a pozitív tulajdonságait, közben meg a csúcskategóriának van csak marketing értéke?

Akkor hogy is van ez?
Az egy pont olyan grafikon, mint amikkel a Mantlet hypeolták egy évig.
Csak ugye mikor az AMD csinálja ugyanezt, azt nem veszed észre 😊
És a csodamantle megjelenéséig még hány év van hátra?

És most miért egész más a mantle történet, mint 2013-ban? 😄