AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nekem lnene ilyen VGA-m összetenném a kezem.Én még mindig egy HD4850 1gb VGA-val teljesen elvagyok, azok a játékok(ARMA3,DCS,CLOD) amivel játszok még elmennek és nem is olyan nagyon vészes a grafika. 1680x1080-as felbontáson.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Csak engem mint vegfelhasznalot ez rohadtul nem erdekel.
Forza.
ph-n tenyleg csak abu egy-egy irasat szoktam elolvasni.
A hama blogon pl. rendszeresen jot nevetek,meg amikor a 800Ft-os kinai froccsontott muanyag egeret magyar termekkent elado "marka" szarjait tesztelik.
A 380 ev utan egy krokodil vegbelebol elokerult de meg mukodo Canon gepek orasi hir -(es nyilvan marketing)- ertekerol mar nem is beszelve.
A lentebb copypasztezott szovegreszletekrol mar nem is beszelve...
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
"tehát az extra 1500 dollárt csak akkor érdemes a GeForce GTX Titan Z-re költeni, ha az alaplap esetleg nem támogatja az SLI-t, vagy két VGA-nak nincs már hely az adott házban"
Tehat erdemes elkolteni az extra 1500USD-t mert ugyebar ennyi penzert nem lehet venni SLI-t tamogato alaplapot meg eleg nagy hazat.
Szvsz én már régen is azt mondtam,hogy max a 150 ezer egy VGA ért ,de akkor még fûtött a hév a CLOD miatt. És tudod mit. Lófaxt se értek az új VGA-k ,az 580 al is simán játszottam😊 Egy jó kártya 3 évig kiszolgál.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Itt most szerintem túl lõtt a célon az NV... ez már totálisan irreális.
Igen, tudok róla... lehet, hogy már nem leszek itthon, de majd igyekszem haza... 😉
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Én ahogy nézem pl a PH megszállottakat ,hidd el ,hogy lesz ennek is keletje.Mert a pontszámok varázslatos dolgok ám😊 a monitor elõtt ülve az már valami ,hogy mennyit is csinál egy hardver valami programban:XD Kinek ez ,kinek a való világ. És vannak ilyen arcok mindenhol a világon.
Én ezt úgy veszem,hogy egy rétegnek csinálják és én meg te sem tartozunk ebbe. Ferrari se ér annyit ha jól belegondolunk és mégis veszik,mégse berzenkedünk,hogy ááááá túlárazott.
Egyszerûen át kell lépni ezeken a híreken oszt annyi.
No de ez, amikor ennek a teljesítményét kihozod két 780Ti-bõl, és konkrétan fele annyiba kerül... azért 1500 ajró felár csak a presztízsre... 😄 Ezt már nyugaton sem fogják venni, max 1-2 elvetemült...
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu
És nem is tervezek soha többet qrva sok pénzt kiadni hardverra😊
Így nekem aztán hidd el tökmindegy😊

www.smart-bus.hu
De nincs vita használják ezt😄 Minden gyártó élteti a modern OpenGL-t
Nem tudom, te mit vártál, mit olvastál, de én nem látom, hogy miben lenne most minden más mint a megjelenése elõtt.
www.smart-bus.hu
valkinek volt hasonlû tapsztalat? és hogyan szedhetném le parancssorból? mert még csökkentett módban sem indul el 😞
Akkor hogy is van ez?
Csak ugye mikor az AMD csinálja ugyanezt, azt nem veszed észre 😊
És most miért egész más a mantle történet, mint 2013-ban? 😄