AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hibaüzenetek
Illesztõprogram telepítés: a megadott illesztõprogram-csomag nem illeszkedõ eszközökhöz települt
"
Pedig már letöltöttem újra és biztos jót rakok fel. 4870-em van win 8.1-el.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Forza.
A kiemelt részbõl és a szövegkörnyezetbõl nekem az jön át, hogy a Mantle-rõl van szó! 😊
A fejlesztõk évek óta szapulják az MS-t a DX elavultsága miatt, amire az MS magasról tojt. Jött a Mantle, MS hirtelen úgy dönt, hogy akkor õ is fejleszt, ráadásul nem kicsit... 😊 Ha ez kényszeres belelátás, akkor igazad van! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
www.smart-bus.hu
Kicsit olcsóbban van a 260X ami 10-15% lassabb mint a 7850, de olcsóbb 34 körül már kapható és ha jól tudom van pl trueaudio(hogy ez kell e ne kérdezd😄)
Esetleg, ha nem HD 7850, akkor milyen alternatívákat javasolnátok Ati-ban, ami hozna (még ha nem is egészen) ilyen teljesítményt? Úgy gondolom a 2GB-ra elõbb-utóbb szükség lesz, minek tegyek a gépbe egy 1 gigásat, ha most is az van. Árban nem szeretnék a 7850-es felé menni, már ez is 40 ropi környékén mozog.
Akkor a 3x4 vagy 4x4 a javallott. Olvastam olyanokat is, hogy 32GB-okat írogattak gamer konfignak. Akkor ez túlzás, sok évig nem lesz szükség ekkora RAM kapacitásra.
YouTube: 23Drazse
7850 jó választás, bár ahogy blum is írta, a cpu nem fogja teljesen kihajtani, tehát egy majdani cpu bõvítés jótékony hatással lesz a sebességre 😊
Forza.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Most gondolkodom rajt, hogy lecseréljem régi HD5670-es kártyámat. Egy 2GB HD 7850-es re gondoltam.
Honnan tudhatom, hogy a gépem maradéktalanul megfelel-e a kártyának? Tehát, hogy nem lesznek-e stabilitási problémák - mert ilyet már tapasztaltam Nvidiával. Mivel a proci AMD, gondolom ezért nem klappolt az Nvidia, de eddig Radeonnal nem volt gond.
AMD Phaenom II x4 925 2800Mhz 4 magos proci
7GB DDR3 RAM (3x1GB+4G😎
M4A77TD PRO alaplap
Win 7 x64
Gondolom a RAM is megérett egy cserére. Mekkorát javasolnátok egy közepes gamer konfig elõállításához?
Alaplapot és foglalatokat nem szeretnék cserélni.
YouTube: 23Drazse
Thrash \'Till Death
Gépen csak az Assetto Corsával játszok de már elég régen nem volt idõm játszani és most újra próbálkoznék,viszont valami komolyabb problémába ütköztem mert ahogy elindulna a játék kikapcsol a monitor és csak az újraindítás segít. Most kipróbáltam apám játékaival és azoknál is ugyanezt csinálja,a videók még bejönnek de amikor kezdõdne a játék vége. Az Ac-nál rándul egyet a kormány és csatt. Drivert már ledúrtam és visszaraktam,próbáltam a legújabb Beta drivert is,az is ugyanez... Mit lehetne még tenni? Win8.1 Radeon HD 4870
Tavasz óta van arról pletyka, hogy az MS frissíti a DX-t, de, ha te az évek óta tartó szándékos visszafogás után úgy érzed, hogy a konzolos API minél közelebbi megcélzása volt az elejétõl fogva a cél, akkor asszem nem nekem kell a pontokat összekötnöm! 😄
www.smart-bus.hu
Tavaly tavasszal az AMD elnöke kijelentette, hogy nincs a láthatáron DX fejlesztés, ezért csinálják azt amit.
Ehhez képest már decemberben felröppent a hír, hogy a GDC-re DX fejlesztéssel készül az MS... persze akkor még akinek az volt az érdeke, az ezt az infót pletyka szinten is tartotta, mindmáig... kössük össze a pontokat...
Még most sem lehet tudni, hogy mi lesz a pontos neve, az a biztos, hogy gyökeresen más lesz mint az eddigiek, ilyet az MS meg csak úgy magától, jó szándékból fix, hogy nem fog kitalálni! 😊
Az, hogy ezt a Mantle váltottak ki avagy sem, szerintem nagyon is lényeges... azokból az infókból amiket eddig tudni lehetett, ha nincs a Mantle, akkor nincs ilyen gyökeres DX változás sem. Kétlem, hogy csak úgy maguktól 180 fokot fordultak volna... 😊
www.smart-bus.hu
Az meg hogy ezt most a mantle váltotta-e ki, vagy sem, igazából lényegtelen, hiszen ezt is csak az AMD kijelentéseire tudnánk alapozni, miszerint tervben sem volt a DX12...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szep nagy,boszme darab.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az atmoszféra és a történet az elsõben oké, a másodikban picit többet vártam volna - pl normális AI-t, hogy sunnyoghassak, hogy ne WTF érzésem legyen a szörnyharcok alatt, stb 😉 (van persze javulás is: jobban fut... ééés ennyi.)
---
akarok ilyen 290 est <#eljen>#eljen>
Forza.

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
Thrash \'Till Death
ma kezdtem a metro LL-t és ugyan tetszik, de ezer sebbõl vérzik is 😊
ilyen béna csapatokat nem érdemes szvsz támogatni...
Forza.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Gearbox LOL (alien)
---
HSA / APU jövõ
"jövõre" .... (értsd: idén még jövõre lesz a terv, jövõre pedig jövõre 😊) pont ahogy tavaly is a jövõre volt ígérve némi támogatás)
persze nem várom, h a multkori lelkes opencl szakértõ pl elolvassa, szerintem "minden" álmodozó amdsnek tanulságos lehet 😊
Forza.
DICE, Oxide, Nixxes, Rebellion, CIG, PopCap, Bioware, Visceral, Stardock, Mohawk
Õk az alap "tagok". Szeptember óta elvileg jöttek még új stúdiók is.
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3