692
-
#172 pedig jó a többi is. Ziva nem lopta még be magát a szívembe, de jó színésznő, jól hozza a karaktert eddig (5 részig). -
ldavid #171 neten találtam 2 jó képet, majd még utána nézek hátha meg lesz
én eddig a harmadikból a két Kill Ari-t néztem meg, a többit majd szinkronosan :) -
Gábor #170 Mit akartál beilleszteni? Hol tartasz egyébként? -
ldavid #169 2 kép lett volna...
de most már nem lesz.. :/ -
ldavid #168 LOL :D
-
ldavid #167 ez egy maszek cucc, nekem is megvolt kb. 5 percig
csak az eredetiből van összevágva, úgyhogy én maradtam annál -
#166 Hálám örökké üldözni fog... -
#165 Találtam én is egy hosszabat, íme:
http://www.4shared.com/file/6804116/dab3e164/NavyNCIS.html -
ldavid #164 tessék
mikre nem jó a géportál... :D
-
Gábor #163 Kettőt és jobbat, de ha megtalálnád hálásak lennénk, ha belinkelnéd! -
#162 Nem tudjátok honnan lehet letőlteni csengőhangként az NCIS főcímdalát mp3-ban? Szal ami úgy szól ahogy a sorozatban:)
ÜDV! -
Gábor #161 Menj tovább! Az első két rész olyan, amilyen bizonyos okból(tudjuk miért), viszont innentől fenomenális! -
#160 Tegnap megnéztem a 4. részt, és eddig valahogy nem az igazi ez az évad, remélem innentől beindul.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a másolós téma meg már annyira elcsépelt, hogy kár volt bele.
-
Gábor #159 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engedd meg, hogy több következtetést vonjak le a jelentősen több információ birtokában (kétszer néztem eddig végig az egész sorozatot).
Amire én gondoltam az a hihetetlen mennyiségű poén, ami a szituból jött :D -
#158 Erre gondoltál?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ma megnéztem a 7-11-k epizódot. így benne volt az általad emlitett 8-ik rész is. Gondolom, itt arra a speciális jelenetre gondolsz, hogy Ziva és DiNozo egy ágyban "tevékenykedtek". Nem kell azonnali következtetést levonni néhány képkockából. Viszont elég komoly rész volt. -
Gábor #157 Úgy értettem, hogy ha azt láttad, akkor nyilatkozz arról az epizódról -
#156 Miért épp a nyolcadik után?
Szépen búcsúztatták Kate-t.
Készült is róla egy szép feldolgozás.
Annak, ki még nem látta volna: Goodbye Kate -
Gábor #155 A nyolcadik rész után mindenképpen nyilatkozz! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így nyugodtan nyilatkozhatsz a sorozatról, mert igenis illik ;) -
#154 3.széria, 1-6-ig megnéztem tegnap. Nem nyilatkozom, mert nem illik! Nézzétek meg mindenképp!
Ma "megérkezett" a 7-20-ik részig. sajnos, feliratot csak a 17-ik részéig találtam. Nem tudja valaki, van-e ezen felül is magyar felirat valahol?
-
#153 még nem volt rá időm, majd kedden...
az első kettő nekem is megvan már:) szóval azok jönnek. -
#152 Első kettőt. -
Gábor #151 No, valaki nézett meg 3. szériás epizódot? -
zoolee #150 Már occsóért megy a ram, hátha passzol az emberi foglalatba is.
Az agy2 es foglalatba 667/800 as modulok mennek
Az jó lesz. -
gyuri12 #149 tudom.egyébként a memóriám a kaki,mert arra a linkre már rákattintottam...:D khm inkább befogom -
zoolee #148 Most ne guzduljál, hanem fogd be a szád inkább...
Csak égeted magad, télleg, csak ~25 hsz t kellett volna visszaolvasnod és találod a linket.:P
-
gyuri12 #147 ez mit jelentett:"okÍtsák" ha ezt megmondod,tudok válaszolni:) -
zoolee #146 Mert nem tudsz ~25 htszt visszaolvasni újrekk.:)
És amÍg kissebb vagy nállam, addÍg ne okÍtsák.:)oké? -
gyuri12 #145 ehh...szépen nem lehet beszélni? anyád hogy van?(mert kekeckedek) -
zoolee #144 baromarcú, 116. hsz!!!! -
Gábor #143 És még azt mered mondani, hogy nincs időd az NCIS-re? -
#142 isohunt. ott van találat. -
#141 Bőven elég az a rengeteg film amit nem szinkronosan nézek a hangok miatt, a sorozatokat jobb szeretem magyarul, bár a supernaturalt most angolul nézem :) meg a standoffot :) -
gyuri12 #140 ehh...leakartam tölteni a 3. évadot,de nincs fennt azokon az oldalakon,ahol néztem...priviben egy torrent linket valaki ad?:) -
#139 azt is akartam írni, hogy legalább gyakorlom az angolt is:))
jó az, a Lost-ot is úgy néztem, egy idő után átáll az ember. ha meg leadja valaki tévében, akkor meg úgyis megnézem mégegyszer, szinkronosan is. -
Gábor #138 "A cél szentesíti az eszközt!" ;) -
#137 Nem vagyok én időmilliomos :) -
Gábor #136 Nagyon helyes! :) -
Gábor #135 Minél többet nézed eredeti nyelven a filmeket, annál jobban fogod érteni őket. Ezért érdemes szvsz a sorozat magyarul már megismert részeivel kezdeni,mondjuk a 2x15-től, hogy szokd a hangokat és beszédstílust úgy, hogy már tudod miről van szó az adott epizódban. -
#134 Dehogy jobb, sokkal jobb szinkronosan, mert amíg a feliratot olvasod addig is vannak olyan apró gesztusok, megmozdulások amik sok pluszt adnak a filmhez, persze ha te perfekt vagy angolból akkor nem szóltam. -
#133 nekem már csorog:))
sz*rok a kereskedelmi csatornákra...a szinkron nem minden..sőt, eredeti hanggal még jobb.