692
10350610_10152333813461937_5537101474072
  • bigapó
    melyik rész lesz ma? én ma néztem a 9-iket és nagyon jól szórakoztam rajta:) az ilyeneket szeretem, mikor fordulatos és izgalmas.
  • Gábor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Emlékezz vissza, a törpével soha nem találkozott! Egyszer küldött Abbynek virágot, akkor tudta meg a "túlsúlyos kisoroszlán" :), hogy van valaki, aki csapja a szelet! Egyébként amennyire nekem rémlik McGee mindig féltékeny volt.

Egyébként ma este lesz az egyik kedvenc epizódom! Kíváncsi vagyok a szinkron mennyire kúrja el :-/
  • Cuchulainn
    A kisnövésű csávóval sem kötekedett...(Bár lehet csak félt tőle :))
  • Calver
    McGee mindig átmegy enyhén túlsúlyos kisoroszlánba ha valaki sertepertél Abby körül
  • Cuchulainn
    Tényleg jó volt bár nekem a vége az most is kissé túl érzelgős.
    Amúgy McGee miért volt annyira féltékeny? Elvégre már régen csak barátok Abbyvel nem?
  • Calver
    nálam első évad viszi a pálmát... amikor az FBI-osok viszi a hullát, aki ugye Tony, és elkezd csörögni a mobilja majd felül vigyorogva. az azon a jeleneten én borultam
  • Calver
    szvsz itt pont annyira volt "nyálas", amennyire kellett. tényleg jól eltalálták az egyensúlyt.
  • Calver
    "Trainwreck..."

na ezt az NCIS-t szeretem én! kegyetlen jelenetek vannak 5x03-ban
    amikor McGee és a másik srác áll egy egymással szemben, Caf-POWokat markolva, és az egész úgy van beállítva mint egy pisztolypárban vmi westernben, na azon ledobta az agyam az ékszíjat
  • Gábor
    Szvsz a legjobban kezdődő évad eddig!
  • Trucker39
    Ennyire nem értem az (amerikai)angolt, így meglehetősen hiányos a történet. A történet lényege megvan, csak a finom részletek vesznek el. Meg kell várjam a feliratot hozzá. Az mindenesetre dúrva, mikor ennyi nő összegyűlik egy kupacban és mindegyik... :D a többit már spoilerbe kellene tenni. Most majd jön megint, hogy a vége milyen nyálas. Szerintem jól el van találva az egyensúly.
  • Gábor
    Durva jó az 5x03! Nézzétek gyorsan, aztán megbeszéljük! :)

Liftes jelenet Tony és Ziva között hatalmas! Ezt a dumát: annak ellenére, hogy kém és orgyilkos vagy, mélyen legbelül csak egy lány vagy te is :D
  • Calver
    damn... ha ezt tudom hamarabb lett volna mivel elütnöm az időt miután WoW szerverek leálltak
  • Trucker39
    Még nem, mert még nem töltöttem le.
  • Gábor
    Valamit valamiért ;)

5x03 nézhető!
  • Calver
    meg lett zoolee nagy vágya, senki nem használja a spoiler makrót... ehelyett mindenki sima hozzászólásba írja a spoilereket
  • Gábor
    Akarom mondani sugárfertőzést :)
  • Gábor
    Az a tengerész, aki sugármérgezést szenvedett.
  • juve001
    Mármint Tony, bocs
  • juve001
    De nem rémlik, ki az a "2 lábon járó halott" akiről Ziva a mosdóban beszél??
  • juve001
    Fossátok már össze magatokat, tök jó vége volt az 5x02-nek. Hozzá tartozott a történethez, ez van.Az elejével és a közepével együtt a vége is jó volt.
  • zoolee
    NEm szpojlerzünk!!!!
    Ejhh..ez a nap is eljött, egy újabb születésnap.:P
  • Trucker39
    Gáborral értek egyet. Emlékezzetek rá, hogy Ziva ezt ki is fejtette DiNozzo-nak.
  • Gábor
    Tony első komoly kapcsolata, gyaklag első szerelme az a hülye liba volt. Nem adott neki még egy esélyt, csak választás elé állította! Nehogymár valaki az egész életét hátrahagyja egy szoknya kedvéért, főleg, ha imádja a munkáját, és a csapatra meg mint családra tekint! Az azért durva lenne!
    @Calver: egész harmadik évad alatt azt látjuk, hogy Tony-ban megváltozik vmi, komolyodni kezd, és annyira nem idegen neki már a tartós kapcsolat koncepciója. Az utolsó snitt szvsz a Béka-ivadék által vázolt választást jelenti: jobbra egy boldognak tűnő családi élet gyerekkel, és egy teljesen új hazugságon alapuló élettel, míg a másik ajtóban ott áll a családja, munkája és élete. Meglehetősen jó ábrázolása a döntésnek szvsz.
  • Cuchulainn
    Egyetértek az egész rész jó volt, de a vége nagyon gáz.
    Ráadásul szvsz Tony viselkedése abszolút irreális. Rajong a nőért, az ad neki egy esélyt de ő inkább a munkáját választja? Szvsz ennek az első két résznek eléggé ilyen zárjunklegyorsanmindent hangulata volt...
  • Calver
    rácáfolás? inkább simán csak véleménykifejtek
    sztem nagyon nem volt "NCIS-es". tipikus drámai pillanat, lágy zene, nagy elgondolkozás, "jajj egy kisbaba", mindenki vigyorog, csorog a nyál. neeem, ez nem NCIS, ez akkor stimmelt volna ha a finálét mondjuk vmi elvont módon elpoénkodják. ez így inkább... Jericho. azt is a túldramatizálás miatt hagytam abba, ne legyen ez az NCIS-el. a szerelmi szál behozása 4. évadban jó volt, de ha így akarják lezárni, abból semmi jó nem fog kisülni.
    remélem azért ez csak pillanatnyi megingás volt, olyasmi mint a 3. évad első 3 része, ahol az ember arra számított h az egész NCIS átmegy "csöppet" depresszívbe, de Zivával a női ügynökön kívül az élet is visszatért a sorozatba
  • Gábor
    Sztem pont az volt a legjobb rész az egészben, semmi nyálasat nem fedeztem fel benne! :P
    Spoilerben nyugodtan cáfolj rám, ha gondolod!
  • Calver
    az 5x02 befejező képsoraiért kéne inkább tarkón b@szni valakit egy péklapáttal. törülközöt kellett tennem a monitor alá h felfogja a kicsorgó nyálat.... remélem azért nem fog elkezdeni az NCIS szép lassan átfordulni vmi rohadt drámába...
  • Trucker39
    Nos, így felirattal, már sokkal tisztábban látom a történet alakulását (5x02). Köszönet a fordítónak a feliratért.
  • zoolee
    Nah, csak nem odaért a nemrégiben hozzádvágott péklapát?XD
  • zoolee

Nem spoilerzünk, mert minnyárt tartkón b@szlak 1 péklapáttal.:)
  • Gábor
  • zoolee
    Nem szpojlerzünk!!!
  • Gábor
    Tudod ezért van a spoiler makro ;)
  • Trucker39
    No megnéztem a 5x02 részt. Azt hiszem, meg kell várjam a feliratot, mert jó néhány dolog nem tiszta. Nem írom le, nem kell aggódni.
  • zoolee
    JAh, akkor láttam...Ez valahogy kiesett.
  • ldavid
    előtte sem volt? utána sem
    akkor gondolom ezért nem láttam az elejét

zoolee: nem emléxem mikor volt a reklám, de a vége ez lett: Abby rájött hogy a videóban látható kés csak egy játék volt (mű vér folyt belőle), így DiNozzo és Ziva elkapta az őrmester nem is annyira halott feleségét. |kép|
  • Trucker39
    Már beszereztem. Délután megnézem.
    A TV2 rekklámmal kapcsolatosan, pedig észre kell venni, hogy az előtte lévő műsor és az NCIS között egyáltalán nem volt reklám. Még ilyenkor tenni-venni szoktam, most pedig pánikszerűen kellet bevonulni a TV elé, mert azonnal kezdték, így sajnos a reklám "belecsúszott" a filmbe. Remélem, ezt a szokást nem tartja meg a TV2. Rendkívül zavaró!
  • Gábor
    5x02 megtekinthető! Nagyon jó kis epizód!
  • zoolee
    Nemtoom.
    Remélem sokáíg..
    De bakker!!!! tegnap 2 reklám volt!!!???
    Mert én csak az elsőt láttam, és a másodiknál elkapcsoltam, mert aszittem vége..LOL..-.-
    Mi lett a vége?
  • bigapó
    kérdés, hogy meddig tart ki a szerencsénk? :)