692
-
#372 melyik rész lesz ma? én ma néztem a 9-iket és nagyon jól szórakoztam rajta:) az ilyeneket szeretem, mikor fordulatos és izgalmas. -
Gábor #371 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emlékezz vissza, a törpével soha nem találkozott! Egyszer küldött Abbynek virágot, akkor tudta meg a "túlsúlyos kisoroszlán" :), hogy van valaki, aki csapja a szelet! Egyébként amennyire nekem rémlik McGee mindig féltékeny volt.
Egyébként ma este lesz az egyik kedvenc epizódom! Kíváncsi vagyok a szinkron mennyire kúrja el :-/ -
#370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kisnövésű csávóval sem kötekedett...(Bár lehet csak félt tőle :)) -
#369 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!McGee mindig átmegy enyhén túlsúlyos kisoroszlánba ha valaki sertepertél Abby körül -
#368 Tényleg jó volt bár nekem a vége az most is kissé túl érzelgős.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy McGee miért volt annyira féltékeny? Elvégre már régen csak barátok Abbyvel nem? -
#367 nálam első évad viszi a pálmát... amikor az FBI-osok viszi a hullát, aki ugye Tony, és elkezd csörögni a mobilja majd felül vigyorogva. az azon a jeleneten én borultam -
#366 szvsz itt pont annyira volt "nyálas", amennyire kellett. tényleg jól eltalálták az egyensúlyt. -
#365 "Trainwreck..."
na ezt az NCIS-t szeretem én! kegyetlen jelenetek vannak 5x03-ban
amikor McGee és a másik srác áll egy egymással szemben, Caf-POWokat markolva, és az egész úgy van beállítva mint egy pisztolypárban vmi westernben, na azon ledobta az agyam az ékszíjat -
Gábor #364 Szvsz a legjobban kezdődő évad eddig! -
#363 Ennyire nem értem az (amerikai)angolt, így meglehetősen hiányos a történet. A történet lényege megvan, csak a finom részletek vesznek el. Meg kell várjam a feliratot hozzá. Az mindenesetre dúrva, mikor ennyi nő összegyűlik egy kupacban és mindegyik... :D a többit már spoilerbe kellene tenni. Most majd jön megint, hogy a vége milyen nyálas. Szerintem jól el van találva az egyensúly. -
Gábor #362 Durva jó az 5x03! Nézzétek gyorsan, aztán megbeszéljük! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Liftes jelenet Tony és Ziva között hatalmas! Ezt a dumát: annak ellenére, hogy kém és orgyilkos vagy, mélyen legbelül csak egy lány vagy te is :D -
#361 damn... ha ezt tudom hamarabb lett volna mivel elütnöm az időt miután WoW szerverek leálltak -
#360 Még nem, mert még nem töltöttem le. -
Gábor #359 Valamit valamiért ;)
5x03 nézhető! -
#358 meg lett zoolee nagy vágya, senki nem használja a spoiler makrót... ehelyett mindenki sima hozzászólásba írja a spoilereket -
Gábor #357 Akarom mondani sugárfertőzést :) -
Gábor #356 Az a tengerész, aki sugármérgezést szenvedett. -
juve001 #355 Mármint Tony, bocs
-
juve001 #354 De nem rémlik, ki az a "2 lábon járó halott" akiről Ziva a mosdóban beszél?? -
juve001 #353 Fossátok már össze magatokat, tök jó vége volt az 5x02-nek. Hozzá tartozott a történethez, ez van.Az elejével és a közepével együtt a vége is jó volt. -
zoolee #352 NEm szpojlerzünk!!!!
Ejhh..ez a nap is eljött, egy újabb születésnap.:P -
#351 Gáborral értek egyet. Emlékezzetek rá, hogy Ziva ezt ki is fejtette DiNozzo-nak. -
Gábor #350 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tony első komoly kapcsolata, gyaklag első szerelme az a hülye liba volt. Nem adott neki még egy esélyt, csak választás elé állította! Nehogymár valaki az egész életét hátrahagyja egy szoknya kedvéért, főleg, ha imádja a munkáját, és a csapatra meg mint családra tekint! Az azért durva lenne!
@Calver: egész harmadik évad alatt azt látjuk, hogy Tony-ban megváltozik vmi, komolyodni kezd, és annyira nem idegen neki már a tartós kapcsolat koncepciója. Az utolsó snitt szvsz a Béka-ivadék által vázolt választást jelenti: jobbra egy boldognak tűnő családi élet gyerekkel, és egy teljesen új hazugságon alapuló élettel, míg a másik ajtóban ott áll a családja, munkája és élete. Meglehetősen jó ábrázolása a döntésnek szvsz. -
#349 Egyetértek az egész rész jó volt, de a vége nagyon gáz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ráadásul szvsz Tony viselkedése abszolút irreális. Rajong a nőért, az ad neki egy esélyt de ő inkább a munkáját választja? Szvsz ennek az első két résznek eléggé ilyen zárjunklegyorsanmindent hangulata volt... -
#348 rácáfolás? inkább simán csak véleménykifejtek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sztem nagyon nem volt "NCIS-es". tipikus drámai pillanat, lágy zene, nagy elgondolkozás, "jajj egy kisbaba", mindenki vigyorog, csorog a nyál. neeem, ez nem NCIS, ez akkor stimmelt volna ha a finálét mondjuk vmi elvont módon elpoénkodják. ez így inkább... Jericho. azt is a túldramatizálás miatt hagytam abba, ne legyen ez az NCIS-el. a szerelmi szál behozása 4. évadban jó volt, de ha így akarják lezárni, abból semmi jó nem fog kisülni.
remélem azért ez csak pillanatnyi megingás volt, olyasmi mint a 3. évad első 3 része, ahol az ember arra számított h az egész NCIS átmegy "csöppet" depresszívbe, de Zivával a női ügynökön kívül az élet is visszatért a sorozatba -
Gábor #347 Sztem pont az volt a legjobb rész az egészben, semmi nyálasat nem fedeztem fel benne! :P
Spoilerben nyugodtan cáfolj rám, ha gondolod! -
#346 az 5x02 befejező képsoraiért kéne inkább tarkón b@szni valakit egy péklapáttal. törülközöt kellett tennem a monitor alá h felfogja a kicsorgó nyálat.... remélem azért nem fog elkezdeni az NCIS szép lassan átfordulni vmi rohadt drámába... -
#345 Nos, így felirattal, már sokkal tisztábban látom a történet alakulását (5x02). Köszönet a fordítónak a feliratért. -
zoolee #344 Nah, csak nem odaért a nemrégiben hozzádvágott péklapát?XD -
zoolee #343
Nem spoilerzünk, mert minnyárt tartkón b@szlak 1 péklapáttal.:) -
Gábor #342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dehogynem :P -
zoolee #341 Nem szpojlerzünk!!! -
Gábor #340 Tudod ezért van a spoiler makro ;) -
#339 No megnéztem a 5x02 részt. Azt hiszem, meg kell várjam a feliratot, mert jó néhány dolog nem tiszta. Nem írom le, nem kell aggódni. -
zoolee #338 JAh, akkor láttam...Ez valahogy kiesett. -
ldavid #337 előtte sem volt? utána sem
akkor gondolom ezért nem láttam az elejét
zoolee: nem emléxem mikor volt a reklám, de a vége ez lett: Abby rájött hogy a videóban látható kés csak egy játék volt (mű vér folyt belőle), így DiNozzo és Ziva elkapta az őrmester nem is annyira halott feleségét. |kép| -
#336 Már beszereztem. Délután megnézem.
A TV2 rekklámmal kapcsolatosan, pedig észre kell venni, hogy az előtte lévő műsor és az NCIS között egyáltalán nem volt reklám. Még ilyenkor tenni-venni szoktam, most pedig pánikszerűen kellet bevonulni a TV elé, mert azonnal kezdték, így sajnos a reklám "belecsúszott" a filmbe. Remélem, ezt a szokást nem tartja meg a TV2. Rendkívül zavaró! -
Gábor #335 5x02 megtekinthető! Nagyon jó kis epizód! -
zoolee #334 Nemtoom.
Remélem sokáíg..
De bakker!!!! tegnap 2 reklám volt!!!???
Mert én csak az elsőt láttam, és a másodiknál elkapcsoltam, mert aszittem vége..LOL..-.-
Mi lett a vége? -
#333 kérdés, hogy meddig tart ki a szerencsénk? :)