692
-
Gábor #92 Igazából azt szerettem volna, ha azt a két beteg pszichot agyonlövi Tony és Kate. -
zoolee #91 Hát, ez nagyon komoly volt..:)
A végén a csóka, hogy keresztbenyeste a nyakát..pfff.. -
zoolee #90 Oké..:) -
ldavid #89 ez: #44 -
zoolee #88 krhmm..
Most én vok hülye, vagy csak elÍrták..
Mert itt azt Írják, hogy 23:05 kor NCIS, de nem a film, hanem a sorozat..
Akkor most mivan??
-
Gábor #87 Tegnap éjfél környékén úgy felnyomta a pumpát bennem a következő, hogy az vmi hihetetlen! Ezt az összehasonlítást nézzétek meg:
Regió 1 (USA)
"The entire first season of NCIS was released as a six-disc Region 1 DVD box set in the U.S. on June 6, 2006. It was distributed by Paramount Home Entertainment. Featuring all the episodes that had aired, it also included several extra DVD features including episode commentaries, behind-the-scenes footage and making-of features."
Régió 2 (EU)
"The entire first season of NCIS was released as a six-disc Region 2 DVD box set in Europe, Japan and South Africa on July 24, 2006. It was distributed by Paramount Home Entertainment. The Region 2 release did not contain any bonus features."
Egyáltalán nincs extra az EU kiadásban, s GBP-ben 32e a három szezon, USD-ben 21e!!
Ez rohadtul igazságtalan, sőt mi több kibaszás! Ha egyszer megjelenik itthon, akkor valószínűleg az is extrák nélkül lesz! :(((( -
#86 nem tudtam, hogy francia lesz, nem volt info róla. lemaradtam arról a részről és utánna tudtam meg, hogy évadzáró, kicsit felment bennem a pumpa - nem, nem ültem a wc mellé - , szóval gyorsan akartam valami nézhetőt és ez jött le... -
Gábor #85 Mivel végig láttam a sorozatot angolul,s nézem du magyarul, úgy gondolom majd' tökéletesen egyező hangú és tónusú emberek csinálták a szinkront.
Apropó, aki nagyon akar röhögni, az nézze meg a 3x08 under covers című részt! Az egyik kedvencem! -
winnie #84 "kivételes módon a magyar szinkron nagyon eltalált, így sok különbség nincs a kettő verzió között."
hangilag teljesen más a kettő. nyilván az angol mérföldekkel jobb, mert az az eredeti. aki viszont magyarul látta, nem tudja elképzelni angolul. -
ldavid #83 szerintem is jó a szinkron, de azért szerintem a színészek eredeti hangja teljesen más -
Gábor #82 Először nekem is kicsit furcsa volt, de meglepő és kivételes módon a magyar szinkron nagyon eltalált, így sok különbség nincs a kettő verzió között. -
#81 ha magyar akkor jöhet:D -
#80 hát ja, magyarul az igazi:) -
#79 Nem ugyanaz az érzés hogyha angolul nézem, ugy számomra kicsit idegennek hat. -
#78 Hogy érted hogy DVD-n? Mert nekem DVD-re van kiirva a rip-es változat, az is jó? -
Gábor #77 Miért? -
#76 ÜDV!
nagyon örülnék ha valaki megszerezné a sorozatot: eddig megjelent részeit mgarul dvd-n. Bármilyen megoldás érdekel. Kérm privizzen rám aki tud segteni.
Már mindent próbáltam...sikertelenül, ez az utcsó esélyem, az sg:)
ÜDV -
#75 Minden megvan hozzá, csak nemvisz rá a lélek hogy megnézzem. -
#74 Hát igen, elég jó a szinkron talán csak Gibbs nem az igazi, de a többiek nagyon el vannak találva. -
ldavid #73 elvileg július 16-án lesz az utolsó -
Gábor #72 Miért éppen franciául?? Kifejezetten nehéz lehetett úgy megszerezni...
Ne aggódj, a napról-napra vetítése a tv2-n egyre közelebb hozza azt a részt, talán van még egy hét. -
#71 nekem sikerült szert tennem egy francia(!) szinkronos verzióra - érdekelt az uccsó rész Kate-el, sajna nem láttam magyaron. Ne tudjátok meg milyen szenvedés volt, nagyon érdekes volt a hangjuk:) a franciákat egyébként is utálom - azért a filmiparok nem rossz:) -
Gábor #70 Akkor még nem láttál semmit Ziva-ból! Beszarás, amit Tony-val csinálnak, Kate max tartalékos lenne!
Miért nem töltesz le feliratot? Talán van fansub hozzá. -
#69 Én a harmadik évad első 2 részét néztem meg, mivel érdekelt hogy mi lesz Kate-el. De hiányzott a magyar szinkron és nemnéztem tovább. -
Gábor #68 Meddig láttad? Csak hogy tudjam nem vagyok egyedül, aki látta mind a négy évadot. -
zoolee #67 Noobz!!!!XD -
ldavid #66 detto -
#65 Az lehet, de engem nem hoz lázba. -
#64 Már láttam, inkább maradok Kate-nél :) -
CsepeLee fiú #63 A szökés engem sem érdekel. -
zoolee #62 Azé a szökés az ott van az amcsiknál a top 5 be.. -
#61 Ezek pont nem érdekelnek :)
Akkor reméljük, hogy nem valami német hulladék lesz helyette. -
CsepeLee fiú #60 Általában minden újdonság szeptemberben van. Pl.: Született feleségek, Lost, szökés. -
ldavid #59 én mintha azt olvastam volna valahol hogy ősszel folytatják, de ez nem tuti (bár remélem) -
#58 Lehet már tudni valamit, arról, hogy a TV2 le fogja adni a 3. évadot is? -
ldavid #57 elvileg 23:05-kor -
zoolee #56 Mikor is lesz? -
CsepeLee fiú #55 Szerintem okosabb dolog lenne a 16-os karikás részt 21 órakor adni, aztán a filmet. -
Gábor #54 Várd ki míg látod Ziva-t, gyorsan meg fog változni a véleményed! :) -
#53 Ne, mindenképp Kate legyen szerintem.