NCIS (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
isohunt. ott van találat.

The Matrix has you...

Shep
Bõven elég az a rengeteg film amit nem szinkronosan nézek a hangok miatt, a sorozatokat jobb szeretem magyarul, bár a supernaturalt most angolul nézem :) meg a standoffot :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ehh...leakartam tölteni a 3. évadot,de nincs fennt azokon az oldalakon,ahol néztem...priviben egy torrent linket valaki ad?:)

bigapó
azt is akartam írni, hogy legalább gyakorlom az angolt is:))

jó az, a Lost-ot is úgy néztem, egy idõ után átáll az ember. ha meg leadja valaki tévében, akkor meg úgyis megnézem mégegyszer, szinkronosan is.

The Matrix has you...

"A cél szentesíti az eszközt!" ;)

Shep
Nem vagyok én idõmilliomos :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyon helyes! :)

Minél többet nézed eredeti nyelven a filmeket, annál jobban fogod érteni õket. Ezért érdemes szvsz a sorozat magyarul már megismert részeivel kezdeni,mondjuk a 2x15-tõl, hogy szokd a hangokat és beszédstílust úgy, hogy már tudod mirõl van szó az adott epizódban.

Shep
Dehogy jobb, sokkal jobb szinkronosan, mert amíg a feliratot olvasod addig is vannak olyan apró gesztusok, megmozdulások amik sok pluszt adnak a filmhez, persze ha te perfekt vagy angolból akkor nem szóltam.

bigapó
nekem már csorog:))

sz*rok a kereskedelmi csatornákra...a szinkron nem minden..sõt, eredeti hanggal még jobb.

The Matrix has you...

qrva kiváncsileszek rá:)

Kösz, lap top on élek 1 20 gigás vinyóval.:)és talán ha van 100 mega hely:)

Ziva gyakorlatilag egy Tony nõben :)
Ahelyett, hogy engem kérdezgetnél menj és nézd! :)

Csak azért gondolok arra, mert teljesen úgy néznek 1 másra mint a szerelmesek..Vagy hogy monnyam ezt?

Az az egyik kedvenc részem, 3x08! A helyedben megnézném, az a jelenet nem biztos, hogy az aminek látszik ;)

Meg az elsõ pár héten nem kéne már egymást agyok kufircolni..<#idiota><#idiota>
Ez a vidi is szonte ezzel kezd..:)

Jó lehet a 3. éved, de mÍg nem látom, csak rosszul toom megitélni, szép a csaj meg minden, de kicsit furcsa ebben a szerepben..

Vicces videó, nézzétek meg!

Videó

Személy szerint a harmadikon röhögtem a legtöbbet, így az a kedvencem. Karakterfejlõdésben a negyedik üt mindent, így az a második.
Aztán jön a második évad és az elsõ.

Shep
Szerintem te félreértettél, arra akartam utalni, hogy jól megcsinálták az egészet, mert mindenki ki volt borulva, de ennek ellenére a poénok nem maradtak el.

bigapó
ha te elvesztenéd az egyik kollegádat, akire nap mint nap rábíztad az életed is akár, Te hogy éreznéd magad?

más kérdés, hogy az amcsik szeretik túllihegni ezt is<#smile><#idiota><#nyes>

The Matrix has you...

Shep
Na a 3. évad elsõ 2 részét megnéztem, teljesen jó volt annak ellenére, hogy letargiásra vették a figurát.

Melyik évad volt szerinted a legjobb?

Várd ki Ziva-t, egyszerûen imádnivaló!

Spoiler

imdb-n nézd meg Cote de Pablo-t, õ játsza Ziva-t.

ehh...pedig milyen jó csaj volt:(

De.

bigapó
csáó!

ugye nem ma volt az évadzáró rész?

The Matrix has you...

Shep

Kezdd el, nagyon jó!

HD epizódot msn-en? Kicsit sokat kérsz!
Ajánlom google: ncis complete season 3 torrent.
Erre kell kapjál találatot!

Sziasztok!!!Nagyon remélem hogy a Tv2 megvette az NCIS 3. szériáját,mert én nem tudom letölténi!!!Tudna nekem valaki segiteni?Nem-e tudnátok olyan oldalt ahonnan egyszerûen le tudnám tölteni én is?vagy valaki el tudna küldeni nekem msn-en keresztül epizódokat?Légyszi segitsetek!!Elõre is köszi!([email protected])
Shep
Hát én biztos ami biztos már leszedtem az egész 3. évadot, csak nem akarom elkezdeni nézni, mert azért szinkronosan jobb lenne.

Érdekesen? Kicsit fájdalmas ilyet hallani annak, aki érdekelt ebben a bizniszben, mint én :)
De ez lényegtelen. Hétfõn vége az ncis-nek. Kíváncsi vagyok a tv2 megvette-e a jogokat a harmadik (legjobb) évadra.

Shep
Tévedni emberi dolog, bár biztos érdekesen hangzott :)

Durvát hallottam JAG-ben vagy két hete:
Azt mondja a csaj, hogy a férje befektetõ volt, angyal tõkébe fektetett. :D
Azt hittem felborulok fotelostul!
Elhiszem, hogy a venture capital és az angel capital félrehallható, de hogy egy HIVATÁSOS fordító el is fogadja, hogy ilyen baromságot hall...Nem hiszem, hogy nem zavarta!

Shep
ducky= apró, aranyom, aranyos, drágicám, galambom, kedves, kis csibém, mucikám, mókusom, tubicám, édes

Ezek a magyar fordÍtók..-.-...
Valameik gamestar ban a "bemutatóterem" c. rovatban errõl volt szó nemrégiben..

szerintem azért lett doki mert a ducky az ugye kacsát jelent, és gondolom ez a magyarban nem jött volna ki olyan jól, meg valószínû a munkájából adódóan is
bár most hogy így belegondolok ez hülyeség.. <#idiota>
bigapó
errõl a ducky-ról jut eszembe, hogy jó nagyot égtek megint a magyar szinkronizálók. amint gondolom Ti is tudjátok, a boncmester beceneve Ducky. akkor a magyar szinkronban miért mindenki Doki-nak hívja? vagy az én fülemmel van baj? én nem "dáki"-nak hallom.
mondjuk az egyik részben, mikor randizott egy orvoscsajjal, akkor volt egy érdekes beszélgetés köztük, ahol pont ezt tárgyalták ki, hogy mikor került rá ez a becenév. amíg nem olvastam utánna a sorozatnak, addig Én sem tudtam ezt a kis bakit.

The Matrix has you...

jaja, elég "érdekes" volt így
mikor Ducky megszólalt, mindig azt hittem hogy McGee.. <#idiota>
Borzasztó szinkronhangokkal :(

ma 13:25-kor a JAG-ben elsõ pilot rész!
Én nem bántam meg! Meg is rendelem mind a négy évadot Amerikából!

A harmadik évad nagyon ment Amerikában, így valószínûtlen, hogy itthon uborkaszenoban elindítják. Persze ahhoz az kell, hogy megvegye a tv2...

valószínû hogy folytatják, de arra én nem látok esélyt hogy szeptember elõtt adásba kerüljön, nyáron nem szokás az ilyesmi
bigapó
nem azért adják naponta, mert jövõ héttõl csak hetente lesz az új évad? általában így csinálják, például a lost 2. évad elõtt is lenyomták az elsõ napi adagokban. mondjuk az reteklub volt...én reménykedem, hogy jön a 3. évad.

The Matrix has you...

szeretem ezt a sorozatot.letöltsem?:D

hm. még várok szeptemberig, ha nem jön a 3. akkor majd beszerzem :D
A helyedben elkezdeném letölteni a másik két szériát!

már csak két rész és Kate-nek vége...
azért a mai sem lesz egy gyenge rész szerintem
Naja, az szép lett volna, a mutter szikéével, a kölök meg valami mással tábadt volna és pukk..