692
-
Gábor #252 Szerintem siketült mindenkit rávenni arra a második évad végén, hogy legalább egy féltucat részt megnéztek a harmadikból, így már tudják mi történt :D -
zoolee #251 Ennyire várja mindenki a mai részt, hogy ekkora qss van??:D -
#250 épp most atláltam meg azet a topicot mert nagyon szeretem az NCIS-t és ahétfői rész brutális lesz..:D -
juve001 #249 Jól van, nehogymár felkapd a vizet, nem azért mondtam, azt hittem nem láttad. -
Gábor #248 Tényleg! Már emlékszem! Teljesen kiment a fejemből, mert meglehetősen gyenge két rész. -
ldavid #247 tényleg van, megnéztem
3x23/3x24 (Wikipedia) -
Gábor #246 Háromszor néztem végig mind a négy évadot, de én is felejtek. Spoilerben emlékeztetnél, hogy melyik az? -
juve001 #245 De lesz még a 3. évadban, elárulom, ha még nem láttad volna. De hogy a 4-ben lesz-e, azt nem tom. Elég érdekes a szinkron, de sztem tűrhető és meg lehet majd szokni. -
Gábor #244 ;)
Egyébként több két részes nem lesz. -
zoolee #243 Mert a csajodéra hasonlÍt?^^
Argh! De utállom ha 1 sorozatban van 2 részes rész..-.- -
Gábor #242 Valahogy Ziva szinkronját hallva égnek állt a szőr a hátamon... -
zoolee #241 Pff..-.-
:D -
#240 nekem a szinkronban csak az nem tetszett mikor tony és ziva először találkozott akkor dávid-nak mondta a szinkronszinész nem david-nak, de ez csak kukacoskodás :D -
Gábor #239 Nagyon durva. -
zoolee #238 Fuh, és akkor dr house hangja mien volt mikor a szinkron az 1 ik rész közbe váltott.:S -
#237 Én csak 4 részt néztem meg így nem olyan gáz, de szerintem Jen hangja nem lett az igazi, na de majd megszokjuk :) -
ldavid #236 Ziva kicsit fura így, jó hogy csak 2 részt néztem meg
Trucker: ezért kell kétszer is megnézni :D -
#235 Egyetértek. Azért meg kell nézzem, mert a feliratok olvasásakor a testbeszédre, gesztusokra nem tudok odafigyelni. -
Gábor #234 Ezt azért még erősen szokni kell. Mármint a szinkront. -
zoolee #233 Hát, én azért ha leülök a fotelba akkor el took csámcsogni 1 zacsi chips et meg 1 liter innivalót. -
ldavid #232 én nem tudok enni/inni ha valami számomra fontosat nézek, de ez csak én vagyok :D -
zoolee #231 NA ELFTÁRSAK!
KÓLA/FANTA/ÁSVÁNYVÍZ CHIPS/POPCORN/MOGYI BEKÉSZÍT ÉS VÁR!.^^
Kiváncsi vagyok már nagyon.:) -
#230 A promo alapján az igazgató nő hangja szerintem nem lett az igaz, persze majd meghalljuk, mert itt csak 3 szót szólt. -
Gábor #229 Erre kíváncsi leszek. -
ldavid #228 Ziváét már tudni (Pikali Gerda), Jenny Shepard pedig hallható ebben a promóban de így hallás után gőzöm nincs ki lehet -
#227 Ma este 21.00 (plusz a reklám) TV2 el ne feledjétek!
Kiváncsi vagyok a szinkronhangokra! -
ldavid #226 én úgy tudom ő akart kiszállni, hogy terhes volt-e azt nem tudom
Harmon egy jó darabig szerintem biztos hogy marad, még itt volt régebben cikk róla hogy a sok túlóra és egyéb dolgok miatt abba akarta hagyni de végül megegyeztek
cikk -
piamania #225 Hello!Lehet,hogy már volt róla szó,ezért előre is elnézéseteket kell kérnem.Megmondanátok,hogy Kate-t miért írták ki a sorozatból?A terhessége miatt?
Ugye Gibbs nem fog sose kiszállni a sorozatból?Én a TV2-vel haladok,úgyhogy azért kérdezek ilyeneket.Köszi a válaszokat. -
#224 Eddig nem írta be senki. -
Gábor #223 Sajnos a CSI a mérföldkő ebben a műfajban itthon :( Pedig Bellissario egy pár rendkívüli sorozatot jegyez. Eddig a JAG volt a kedvencem, de már fél éve az NCIS. Nagyon remélem, hogy belátható időn belül az extrákkal megtömött dvd-t kiadják! Habár ha jól láttam az európai kiadások nélkülözik azokat, csak az amerikaiak vannak fullra pakolva...Lehet megveszem azt. -
ldavid #222 akkor most már tudod :) hétfő 21:00
DVD-re szerintem nem sok esély van, a nézettebb sorozatokból sem adták még ki mindet DVD-n (bár nem tudom ez mennyire nézett) -
Gábor #221 Speciel én nem nézek tévét és reklámokat, így nem tudtam, hogy adják.
A dvd-nek örülnék nagyon, ha elkezdenék kiadogatni! -
ldavid #220 már egy ideje tudni, de már a reklám is megy -
#219 Jövő héttől TV2-n indul a 3. évad ha a port.hu nem hazudik. -
winnie #218 köszi -
Gábor #217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egész évad alatt érezni lehetett, hogy valami nem stimmel Tony "komoly" kapcsolatával: álnév, hazugságok a foglalkozásával kapcsolatban, a beszélgetés Jenny-vel szexről és komoly kapcsolatokról, a team egyáltalán nem tud semmit arról, hogy a dirinek dolgozik sokat illetve nem tudnak semmit Jeanne-ról, stb.
A legvégén az utolsó pár másodpercben pedig elég perdöntő bizonyítékot mutatnak arról, hogy Tony beépített ügynökként dolgozik Jeanne-on: a limó, ami várta őket a Békát tartalmazta, aki Jeanne apja. A ciki az, hogy Kort megmutatta a CIA aktáját a lodestone ügyről, amiben Tony munkája dokumentálva van, s Kort ráadásul még el is mondja a brekinek Tony igazi nevét. Mikor Tony beszáll a kocsiba Breki az álnevén szólítja. Az egész lényege az, hogy Tony lebukott. -
winnie #216 éeírnád spoilertagben, hogy mi volt a 4. évad legvége? -
Gábor #215 Szeptember 25.-én kezdik vetíteni az ötöik évadot. -
#214 Természetesen angolul, hiszen még a harmadik évad szinkronja sincs kész szerintem. Felirat pedig még nem készült minden részhez. -
juve001 #213 Szia! Nem Aug. 27-én folytatódik? Ahogy én olvastam + hallottam, akkor fog? Milyen Szep. 25-ről beszélsz? nem értem
Trucker 39! angolul nézted?van feliratod a 4. évadhoz?