NCIS (CBS)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végén a csóka, hogy keresztbenyeste a nyakát..pfff..
Most én vok hülye, vagy csak elÍrták..
Mert itt azt Írják, hogy 23:05 kor NCIS, de nem a film, hanem a sorozat..
Akkor most mivan??
Regió 1 (USA)
"The entire first season of NCIS was released as a six-disc Region 1 DVD box set in the U.S. on June 6, 2006. It was distributed by Paramount Home Entertainment. Featuring all the episodes that had aired, it also included several extra DVD features including episode commentaries, behind-the-scenes footage and making-of features."
Régió 2 (EU)
"The entire first season of NCIS was released as a six-disc Region 2 DVD box set in Europe, Japan and South Africa on July 24, 2006. It was distributed by Paramount Home Entertainment. The Region 2 release did not contain any bonus features."
Egyáltalán nincs extra az EU kiadásban, s GBP-ben 32e a három szezon, USD-ben 21e!!
Ez rohadtul igazságtalan, sõt mi több kibaszás! Ha egyszer megjelenik itthon, akkor valószínûleg az is extrák nélkül lesz! :((((
The Matrix has you...
Apropó, aki nagyon akar röhögni, az nézze meg a 3x08 under covers címû részt! Az egyik kedvencem!
hangilag teljesen más a kettõ. nyilván az angol mérföldekkel jobb, mert az az eredeti. aki viszont magyarul látta, nem tudja elképzelni angolul.
nagyon örülnék ha valaki megszerezné a sorozatot: eddig megjelent részeit mgarul dvd-n. Bármilyen megoldás érdekel. Kérm privizzen rám aki tud segteni.
Már mindent próbáltam...sikertelenül, ez az utcsó esélyem, az sg:)
ÜDV
ÜDV!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne aggódj, a napról-napra vetítése a tv2-n egyre közelebb hozza azt a részt, talán van még egy hét.
The Matrix has you...
Miért nem töltesz le feliratot? Talán van fansub hozzá.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor reméljük, hogy nem valami német hulladék lesz helyette.
És sztem nagyon jó.
gondolom azért csak õk vannak rajta, mert õk az állandó szereplõk
apropó, a JAG 8. évada közeledik a végéhez, így július 14-én és 21-én kerül adásba az elsõ két JAG-s pilot rész
ez új kép lehet, biztos a magyarba leadott utolsó évad óta készült.
The Matrix has you...
ez milyen lenne bannernek?

még mindig nagyon kevés sorozat jelenik meg itthon, és az ncis pláne nullával egyenértékû az esélye, hogy kiadják itt valaha is.