692
-
zoolee #12 Ja tlg, azt el felejtettem..Uff...És csak szeptemberbe folytatódik a 3. évad. -
zoolee #11 Én iggen..
Scooter 4 eva.. -
winnie #10 "
Most nézem, hogy ma nem is lesz?!!! Mi van??? Levették?"
frei van négyhetente, de jövő héten fejeződik be a 2. évad. -
#9 szerkesztve az előbbi. ja és te is Scooter-es vagy? :)) Én igen:) -
zoolee #8 Jaja...
Többirésztet akarunk... -
#7 hali!
Nekem is nagyon bejön a sorozat. Szerintem ügyesen elegyítik a feszült krimis hangulatot a jó helyen bemondott poénokkal:))
Mindegyik karakter nagyon el van találva és jó színészek bújtak a bőrükbe, maximálisan kihozva mindent belőlük. Ha egy karakterrel több lenne vagy kevesebb már nem lenne ilyen jó:)
Minden hétfőt csak ezért várok, a meló mehet a sunyiba:)
Remélem megveszik a többi részt is.
Most nézem, hogy ma nem is lesz?!!! Mi van??? Levették? -
zoolee #6 OKs, mindíg elfelejtem a (tv)-t. -
zoolee #5 öö..
Ha minden igaz ezen lesz ma...
Két tengerészt megöl egy rendőr mikor megállítja őket. Tony visszatér a betegállományból, de még belekell jönnie a dolgokba. Megmenti Kate és Mcgee életét. Kiderül, hogy a két halott, pilóta volt és levágták a kezüket, mert mindketten a katonaságnál dolgoztak valami új technikájú kütyün és ezért kell a terroristáknak a kezük, hogy bejussanak a bázisra és elvigyék a cuccot...A nyomozás közben rájönnek, hogy Ari Haswarinak köze van a gyilkosságokhoz. A rész végén Kate meghal. -
#4 jó sorozat,nekem bejön. de a dr house azért még mindég vezet nálam...
és ha nem gond,szólj valakinek,hogy változtassa meg a topic nevét erre
NCIS (TV)
ezt így szokták,meg lehet hogy valaki a szervezetről és nem a sorozatról akar beszélni és így off alakulhat ki... -
zoolee #3 Ja, meg a sok reklám, és már unok tv zni is...
Negyed óránként csak rekleklám... -
#2 egy két részt láttam, valóban nem rossz, csak a tv2 egymocsok a név miatt -
zoolee #1 Hali, nekem az egyik kedvencem...
SRY ha van ilyen, én nem láttam ennek nyomát se íGY, seíGY erért nyitottam, ha van zárható...
Na a lényeget tudjuk..
Héfőnként 21:00 TV2.