NCIS (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dehogynem 😛

Nem szpojlerzünk!!!<#ejnye1><#vigyor>

Tudod ezért van a spoiler makro 😉

Trucker39
No megnéztem a 5x02 részt. Azt hiszem, meg kell várjam a feliratot, mert jó néhány dolog nem tiszta. Nem írom le, nem kell aggódni. <#wink>

JAh, akkor láttam...Ez valahogy kiesett.<#vigyor>

elõtte sem volt? utána sem
akkor gondolom ezért nem láttam az elejét

zoolee: nem emléxem mikor volt a reklám, de a vége ez lett: Abby rájött hogy a videóban látható kés csak egy játék volt (mû vér folyt belõle), így DiNozzo és Ziva elkapta az õrmester nem is annyira halott feleségét. |kép|
Trucker39
Már beszereztem. Délután megnézem.
A TV2 rekklámmal kapcsolatosan, pedig észre kell venni, hogy az elõtte lévõ mûsor és az NCIS között egyáltalán nem volt reklám. Még ilyenkor tenni-venni szoktam, most pedig pánikszerûen kellet bevonulni a TV elé, mert azonnal kezdték, így sajnos a reklám "belecsúszott" a filmbe. Remélem, ezt a szokást nem tartja meg a TV2. Rendkívül zavaró!<#ejnye1>

5x02 megtekinthetõ! Nagyon jó kis epizód!

Nemtoom.
Remélem sokáíg..
De bakker!!!! tegnap 2 reklám volt!!!???
Mert én csak az elsõt láttam, és a másodiknál elkapcsoltam, mert aszittem vége..LOL..-.-
Mi lett a vége?

bigapó
kérdés, hogy meddig tart ki a szerencsénk? 😊

The Matrix has you...

Még az a szerencse, hogy az RTLÉ nek szerzõdése van az f1 rendezõivel-közvetítõivel, hogy nem szakíthatják meg full a képet..

engem is meglepett a 2 szünet, eddig ilyet, 45 perces sorozatnál nem láttam
bigapó
Németeknél már 10(!) évvel ezelõtt is volt Formula-1 alatt reklám, ráadásul nem is olyan, mint nálunk, hogy kis képben megy a verseny alatta, hanem full levették és csak a reklámot láttad...hogy közben az élrõl kiesett valaki? hát aztán, majd megnézed ismétlésbe<#idiota><#vigyor3><#rinya>

The Matrix has you...

Magoo
de akkor könyörgöm tegyék be a sorozatba alapba beépített szünetek helyére és ne legyen ilyen qrva hosszú! Ha nyugatiasodni akarnak, akkor vagy csinálják normálisan vagy sehogy!
Ja és ha már nyugati példa: örülnék ha egy sorozatnak vagy filmnek lenne vége fõcíme!!!!
Amúgy RTL KLUB-on már a Forma1 közben is van reklám, szóval nem lepõdök meg a focimeccses dolgon 😊

Ja, 1/4 -ed óránként van reklám.

Shep
Amúgy én mindig szitkozódom, a reklámok miatt, és a legjobb az egészben ,hogy az összes adón pont egyszerre van reklám, legalábbis én mindig így járok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem, de igazából még örüljünk is, mert nyugaton pl. a focimeccs közben is van reklám

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NP..
ez az új ember tiszta ilyen szovjet kémes..XD
Vagy ilyen orosz iszákos.

Magoo
bocs az íráshibákért meg a csúnya beszédért...csak hát felháborító sztem.
Tényleg a TV-k rákényszerítik az embereket a letöltögetésre...

Magoo
Mafaxom ez a dupla reklámszünet egy epizódon bellül a tv2-õn?????????? Hát elmehetnem a jó büdös francba! Szarrá vágják az epizódot és még két baxom hosszú reklámot is bedobnak.....csak én érzem totál pofátlanságnak ezt?

Nem "szpojlerzünk"<#ejnye1><#idiota>

Calver
mellesleg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én elõször tényleg megijedtem h kinyírták DiNozzo-t...
végiggondolva h milyen nyugodtan kiírtanak NCIS-ben visszatérõ (Cassidy), vagy akár állandó (... ha valaki ezt nem tudja, inkább ne is nézze) szereplõket, simán elképzelhetõ volt számomra... bár valahogy gondolni mertem rá hogy a karakter aki kb elviszi az egész sorozatot a vállán nem hal meg olyan könnyen <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
szerintem kiváló évadnyitó volt. viszont morcos vagyok, mert nyáron ledaráltam elsõ 4 évadot, most meg várhatok hetente az új részekre <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Shep
Hát nekem nagyon nem jött be, ellenben a szõke az elsõ évadból annál inkább.

bigapó
a JAG-ben egyébként is csak MacKenzey volt a leginkább értékelhetõ😊 ha rosszul írtam bocs, a nõi fõszereplõre gondoltam.

The Matrix has you...

Shep
Azt tudom, de hát majd meglátjuk, ill. ti meglátjátok 😊

Bellisario anyósülésre került a nyár folyamán. Ebbõl ki-ki levonhatja a maga következtetéseit.

Shep
Remélem nem lesz ez is olyan mint a JAG ahol gyakorlatilag az elsõ pár évad volt jó utánna eléggé ellaposodott az egész.

Szvsz kissé vérszegény volt! Egy egész évadot áldoztak arra, hogy elszórjanak kis morzsákat errõl a sztoriszálról, mindenki várta a nagy szembesítést, magyarázatokat, stb, erre kapunk egy epizódot teletömve félig kibontott magyarázatokkal, és egy "fejfájós" 😉 utolsó 3 másodpercet.
Személy szerint egy két részes lezárást vártam volna. Viszont még korán sincs vége ennek a szálnak, ami kíváncsívá tesz még jobban.

Trucker39
Épp most néztem meg, most már felirattal is. Mondhatni, kipótoltam a hiányosságokat, amit eddig nem értettem. Kíváncsi leszek a folytatásra. Olvastam valamelyik fórumban, hogy nagyon lehúzták ezt az epizódot. Szerintem vagy nem ezt a részt, vagy egyáltalán nem ezt a sorozatot nézték. Szerintem nagyon jó és izgalmas volt. Nekem nagyon tetszett. <#worship>

AZ BIZONY!
Igen, ColonelGrant azt mondta h megcsinálja a 4.-hez is. Folyamatosan tölti fel õket. Elõre is köszönet érte <#worship>

Én még nem láttam, de nem is akarom : Most akkor mi van? Mostantól csak az 5.-hez lesz felirat? Remélem a 4. évadhoz is továbbra is kerülgetnek a feliratok!!!
Meg a husszupuskán is... lehet válogatni 😊

Feliratok.hu-n is...
NCIS Hungary-n fent van a felirat az 5. évad 1. részéhez.

Trucker39
jelen.

Na hányan láttátok eddig az új epit?

Per pill a régiek.

Shep
Van új karakter, vagy csak az eddigiek?

Trucker39
Nagyon jól kezdõdik a történet. Nem spoiler-zek, nézze meg mindenki. 😄

Lehet tölteni a tegnap este leadott ötödik évad elsõ epizódját!

Shep
Ha te csináltad akkor ez a fehér alapon narancssárga betû nagyon szemrontó

Nekem se hozza be.:S

Figyelem! Nagyon fontos: másnak se jön be mostanában a www.feliratok.hu-n a feliratos oldal? Nekem most elkezdett rakoncátlankodni ez a szar, nem tom másnál is így van e!!
NCIS Hungary
Itt egy új NCIS oldal, vasárnaptól elérhetõ

Shep
Igaz, öszekevertem a Bones-al 😊

CBS

Shep
FOX usákoknál

5. évad???AZT hogy??? meik adón?