692
-
Gábor #412 Az utolsó mondatodnál lefurdoltam a székről a röhögéstől! :D
Nem tudom, talán a rendezés tett be nekem egy kicsit...Tudod: az elején ellőtték az ütős jelenetet, aztán jön a 24h-val ezelőtt felirat :/
A sztori azonban tényleg jó volt, nem nagyon volt esélye annak, hogy előre kitaláld mi fog történni! -
#411 Szerintem jó rész. Nekem tetszett, bár kicsit más, mint ami szokott lenni. Tudom, most jönnek a fiatalok és mondják majd, milyen nyálas volt ez a rész is. :)
Csak azt nem értem, hová lettek a legyek a liftből? Csak statiszták voltak, vagy lefújták őket? :)
-
Gábor #410 Nem voltam elragadtatva a mai résztől :(
-
Gábor #409 Durva! Alig várom! -
#408 E!
Hát kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle, ez alapján még bármi lehet :) -
Gábor #407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyetértek, viszont szvsz a haditengerészet hírszerzése nagyon alaposan átvilágította a legénységet. Az mondjuk más kérdés, hogy nem volt túl sikeres :)
A jövő heti trailert nem láttam, de a hivatalos fórumon rendesen nyáladzanak azok,akik látták! Állítólag Gibbs és Ziva fuldoklanak, Tony rohan a kamera felé, miközben egy tárat ürít a kamera irányába! Esetleg, ha valaki megtalálja a neten linkelje be! -
#406 Nekem is nagyon tetszett, nem volt "szokványos" a hangulata, de határozottan jó volt. Egy dolog zavart csak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "just a cook" dolog, szvsz egy ilyen überhipermegatitkos küldetésre tutira nem visznek magukkal valakit csak szakácsnak, hanem a legénység közül választanak konyhaszolgálatosokat. Mert ugye mégis mi lesz ha visszérnek a küldetésről és a szakácsnak kedve van elmenni valami showműsorba, hogy "szupertitkos tengerészeti küldetésen jártam" -
Gábor #405 Ez volt a századik, így nem csoda, hogy ilyen jó lett! -
#404 5x06 rész megtekintve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erre a részre nem mondható, hogy nyálas rész lenne. A szakács, mikor kiugrott az ajtón, az határozottan jól volt megcsinálva. Még a hátamon a szőr is meredezett egy pillanatra. A patkány is jól szerelepelt. :) Összességében nézve nagyon izgalmas résznek tartottam. Csak így tovább! -
#403 Naggyon jó az 5x05!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem bejött a "baktériofób" kiscsaj, a pszichiáteres rész tényleg nagyot üt, és az ügy is érdekes volt.
Aggódtam, hogy a végén beszúrnak vmi nyálas jelenetet arról, hogy MCgee először nem meri kimenteni Tonyt, de aztán nagy nehezen összeszedi a bátorságát hozzá, de szerencsére kihagyták -
Gábor #402 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És a pszichiáternél? "It's ok, Timmy. Timmy! We're in a safe place. We can be ourselves here." :D
Vagy mikor Tony rátüsszent a kiscsajra? :) Nagyon jókat nevettem ezen az epizódon!
-
#401 azért voltak már jobb részek, de nem rossz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a "You were hugging the ladder... ladder-hugger!" szövegen meg azon az egész jeleneten feküdtem -
Gábor #400 A hangok tényleg jók!
Egyébként a 5x05 fenomenális lett! -
#399 szerintem az NCIS még a kifejezetten jó kategória szinkron szintjén. vannak félrefordítások, sokszor elég csúnyák, de a magyarhangok kifejezetten jók - Kate hangja eléggé eltért az eredetitől, de pl DiNozzonak Damu Roland telitalálat. -
Gábor #398 Ezért nézek ritkán sorozatot (főleg olyat, amit szeretek) magyarul. Sajnos az évek során erősen rágyúrtak a szinkronstúdiók és azok fordítóik arra, hogy élvezhetetlen legyen a termékük :(
(csak így zárójelben: mielőtt vki nekem esne: fordítottam feliratokat, és fordítok ma is) -
ldavid #397 miértmiértmiért
3x10-nek (Probie) a McGee címet adták a szinkronnál,
gondolom a zöldfülű (ha már így fordították) nem lett volna jó... -
Gábor #396 Tony: What's the favorite?
Ziva: Pitbull
:D -
#395 Egyetértek, nagyon jó volt ez a mostani rész, kezdenek magukra találni.
"Plese tell me you are looking for a boyfriend for Ziva" -
Gábor #394 Azok a poénok tényleg nagyon el vannak találva! Ha az évadnak csak a fele lesz ilyen akkor nagyon jól járunk! -
#393 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Good eye boss! Tell you, my radar is just totally shut. She's smoking... that's not what you meant. You were suggesting that she seems interested in our presence, maybe a little too interested and I should question her."
kurvanagy szöveg másik sírvaröhögős Tony és a pegazus-unikornis esete volt -
#392 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Sit! Stay! Roll over. Heh."
na kb itt borultam le a székről a röhögéstől -
Gábor #391 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit gáz, ahogy Tony próbál újra laza és csajozós lenni :) Kiment a gyakorlatból :D -
ldavid #390 jobb mintha spoiler tag nélkül lenne -
#389 Öcsém itt de sok szpojler van. Nem szabad -
#388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért még említésre méltó az utóbbi epizódban a "zöld mosoly" is. DiNoZZo hogy lefordult a témáról. :D -
Gábor #387 2010-ben :D -
#386 Vagy várd meg, míg valamelyik magyar adó le nem adja! -
#385 hmmmm... nem olvashatom el egyik hozzászólást sem. asszem leszedem 5x04-et. -
Gábor #384 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is kemény volt, mikor a kiscsaj először benyögi Ziva-nak, hogy boruljanak össze, majd az autós jelenet után is! :D Érdekes barátság lesz a kettőjüké úgy érzem. -
#383 Értem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nekem is feltűnt, hogy Ziva a kemény moszad ügynök álarc alatt oda meg vissza DiNoZZo-ért. Azóta gyanús a dolog, mióta együtt "dolgoztak" az ágyban. Nem is az, hanem ami ezek után történt. A megkötözés meg a vallatás. A két csaj hogy összebarátkozott, amikor lenyomták a pizzafutárt. :) -
Gábor #382 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fornell azért ordított, mert a Gibbs a csajnak azt mondta,hogy közölje vele a megfigyelt személy halálát, amit a szöszi emilben küldött el, ami Fornell spam mappájában kötött ki :) Erre kiakadt. Ziva meg megggyőződésem (és sokan mások szerint is) mélyebb érzelmeket táplál Tony iránt, és kicsit csalódott, amiért Dinozzo a régi csajozós figurát hozza. -
#381 Nos, megnéztem. Kicsit más, mint az eddigiek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt nem egészen értettem, hogy az FBI főnök miért is cseszte le a szöszit, de volt ordibálás. Ziva meg tán féltékeny, hogy felvan háborodva, ha DiNozzo csajozik. Mint írtam az angolom eléggé gyenge, így megint várnom kell, mire megérthetem a történetet. -
zoolee #380 -
#379 Délután megnézem. -
Gábor #378 5x04 jó lett! -
#377 Jó volt a szinkron, szerencsére. Egyetlen dolgot nem fordítottam volna le, hanem hagytam volna eredetiben. Nem vagyok nyelvész, de szerintem a "Semper Fi" nem kelett volna lefordítani.
A kedvenc jelenetek közül egy: DiNozzo vérben forgó szemmel rugdossa a bérgyilkost, a többiek bejönnek a szobába, erre DiNpzzo: "Elakarok válni! Óriási jelenet.
-
#376 akkor a következő még jobb lesz, mármint szerintem. már itt járnak? lehet akkor most már magyarul nézem, egy ideje pihentettem a dolgot, úgy látszik elég sokáig:) -
#375 egyet tudok érteni, a "több milliót kereshetnénk ezzel a felvétellel" szövegen én feküdtem -
#374 Számomra az egyik legjobban tetsző rész lesz. -
ldavid #373 3x08 Under Covers - Álruhában