NCIS (CBS)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor gondolom ezért nem láttam az elejét
zoolee: nem emléxem mikor volt a reklám, de a vége ez lett: Abby rájött hogy a videóban látható kés csak egy játék volt (mû vér folyt belõle), így DiNozzo és Ziva elkapta az õrmester nem is annyira halott feleségét. |kép|
A TV2 rekklámmal kapcsolatosan, pedig észre kell venni, hogy az elõtte lévõ mûsor és az NCIS között egyáltalán nem volt reklám. Még ilyenkor tenni-venni szoktam, most pedig pánikszerûen kellet bevonulni a TV elé, mert azonnal kezdték, így sajnos a reklám "belecsúszott" a filmbe. Remélem, ezt a szokást nem tartja meg a TV2. Rendkívül zavaró!<#ejnye1>#ejnye1>
Remélem sokáíg..
De bakker!!!! tegnap 2 reklám volt!!!???
Mert én csak az elsõt láttam, és a másodiknál elkapcsoltam, mert aszittem vége..LOL..-.-
Mi lett a vége?
The Matrix has you...
Ja és ha már nyugati példa: örülnék ha egy sorozatnak vagy filmnek lenne vége fõcíme!!!!
Amúgy RTL KLUB-on már a Forma1 közben is van reklám, szóval nem lepõdök meg a focimeccses dolgon 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez az új ember tiszta ilyen szovjet kémes..XD
Vagy ilyen orosz iszákos.
Tényleg a TV-k rákényszerítik az embereket a letöltögetésre...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végiggondolva h milyen nyugodtan kiírtanak NCIS-ben visszatérõ (Cassidy), vagy akár állandó (... ha valaki ezt nem tudja, inkább ne is nézze) szereplõket, simán elképzelhetõ volt számomra... bár valahogy gondolni mertem rá hogy a karakter aki kb elviszi az egész sorozatot a vállán nem hal meg olyan könnyen <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
The Matrix has you...
Személy szerint egy két részes lezárást vártam volna. Viszont még korán sincs vége ennek a szálnak, ami kíváncsívá tesz még jobban.
Itt egy új NCIS oldal, vasárnaptól elérhetõ