692
-
zoolee #52 Fúúúú..kihinné, hogy már 8 . éve nézem??
És sztem nagyon jó. -
zoolee #51 No mind1, szeptemberig kihúzzuk eggyel, vagy csináltatunk 1 et a benner toikban.. -
ldavid #50 ezt csak találtam, nem én csináltam. :/
gondolom azért csak ők vannak rajta, mert ők az állandó szereplők
apropó, a JAG 8. évada közeledik a végéhez, így július 14-én és 21-én kerül adásba az első két JAG-s pilot rész -
Vagy inkbább legyen berakva az új csaj... -
tényleg, Ő lemaradt:((
ez új kép lehet, biztos a magyarba leadott utolsó évad óta készült. -
zoolee #47 nekem tetszik, csak még jó lenne, ha az NCIS felirat mögé beaplikálnál, egy jelvényt...Jah, meg katet bepakolhatnád anthony mellé.:) -
ldavid #46 szerintem csak hasonló, de mindegy, majd talán belenézek
ez milyen lenne bannernek?
-
winnie #45 ugyanaz, csak nem tették ki elé az NCIS-alcímet. olvasd el a történetet. -
ldavid #44 itt 21:20-tól más van, de a Meat Puzzle című rész tényleg utána lesz, gondolom nem akarták kivágni a durva részeket -
winnie #43 "Miért ne lenne kiadva? Elég sok szutyok sorozatot m"
még mindig nagyon kevés sorozat jelenik meg itthon, és az ncis pláne nullával egyenértékű az esélye, hogy kiadják itt valaha is.
-
winnie #42 az ncis-film csak címben az, amúgy semmi köze a sorozathoz. -
CsepeLee fiú #41 Tévéújság szerint július 2.-án 21 órakor lesz egy NCIS film 16-os korhatárral, majd közvetlenül utána, 23 óra után egy epizód a sorozatból szintén 16-os korhatárral. Pedig a délutáni vetítések nem maradnak el. -
Még nem jelent meg...még nem tuti hogy megjelenik... -
zoolee #39 Én azt mondtam, hogy én még nem tudok róla, mert mostanság nem foglalkozom ezzel. -
Gábor #38 Miért ne lenne kiadva? Elég sok szutyok sorozatot meg lehet itthon venni már így is. -
zoolee #37 Nemigen, de ha lesz akkor úgy is kint lesz esgéponthu főoldalon... -
Gábor #36 Lehet tudni itthoni dvd megjelenésről? -
De -
Dracco #34 Nincsen meg valakinek az összes rész? -
Ő biztos hogy nemlesz olyan mint Kate, nagyon sajnálom hogy "vége". Hiányozi fognak azok a jeléenetek mikor Tony-val hülyéskednek -
Nemrégen volt a Story tv-n egy verkfilm az NCIS-ről. Abban lehetett látni az új csajt, hát, elég furcsa váltás... -
nagykovi #31 Én is elkezdtem keresni a 3. évadot :)
De sajna csak olyat találtam ami nagyon lassan jön -
zoolee #30 Háát...szép heccsat volt. -
Gábor #29 A tegnapi fordulat után elkezdtem keresni a sorozatot, de az egybe csomagolt évadok, mint az első eléggé alul-seedeltek :(
Vki talált normális helyet? -
Gregie11 #28 Az utolsó 10 másodpercebn néztem a képernyőt fogtam a távirányítót és nem akartam elhinni amit láttam. Ilyen fordulat után nem gondolotam h meg fogok lepődni azok után, hogy 24-en edződtem. 
Asszem a 3. évadban valami Ziva nevű ügynök lesz Kate helyett. -
Wittgen #27 Jah, ált. ha egy sorozatot levetítenek az 1. évad első részétől napi adagokban, akkor ált. annak kifutására időzítik a még le nem adott évad első részét. Pl csilagkapu. -
Akkor rosszul tudtam. :) -
winnie #25 a tv2-n lesz a harmadik évad is, nyilván ősszel, télen. -
jah újrakezdi az 1. évadot előlröl.
A tegnap esti meg az évadzáró rész volt.
A következő(3.) évadot még nem tudni, hogy mikor, és melyk csatorna fogja adni, a TV2- elvileg még nem vállalta el. (tudtommal)
Részeket ITT letudsz szedni néhányat, bár télleg csak néhány, és az 1. évadból vannak.
Emellett torrentről. -
hi all
ma ugyeh volt a tv2 őn de ugy vettem észre még nem volt vége a résznek
szla nem tudjátok honnan lehet leszedni őket?
azt tom h 14 én ujra kezdi a tv 2 17 30k or.. -
Wittgen #22 Jah, váratlan fordulat volt, egész végig Dinoso-ra gyanakodtam, h. megmurdel...
Kár a karakterért, jó lett volna ha összejön Kate és Dinoso. Amilyen sok poén volt a záró részben, annyira drámai fordulatot vett az utolsó 10 másodperc. Gondolom a 3. évadban lesz vmilyen új csaj helyette. Csak nem tudom, hogy a szexista poénok hogyan fognak működni... -
Amikor lelőtték, azt hittem, hogy majd megint csak valami képzelgés féle lesz valamelyik részéről, mint amikor Kate azt álmodta, hogy elvágták Gibbs torkát. Sztem egy kicsit igazságtalan befejezés. Váratlan volt, senki nem számított erre. Kiváncsi leszek, hogy hogy fog folytatódni a köveztkező évad. -
nagykovi #20 Huh... hát én is nagyon meglepődtem, el sem akartam hinni egy pillanatig
Kár hogy megölték :( -
Gyááá Kate-et megölték :SSSS
Nem gondoltam volna hogy egy főszereplőt így rendeznek le. Még egy évadzáró részben sem. -
zoolee #18 Pöff...Nehogymén..
Gyertek raboljunk bankt és seggítsük ki őket..XD
Akkor hovalesz a dr house??? -
BIZ0906 #17 A TV2 majdnem bebukott de sajnos nem
TV2 Bezár a bazár? -
zoolee #16 Figy, a dr houset nehogy kihagyd a csi miatt..
Én kezés óta nézem, ami ha jól emléxem 2002-2003 volt..
De most már nem annyira.
Most már inkább dr house,dr csont,NCIS,stbstb... -
Nagyon király sorozat. Ez az egyik, amit a tv-ben szoktam nézni, és nem letölteni:P Ha nem felejtem el, megnézem. A CSI-t még nem láttam, sokan mondják, hogy jó, de nem bírom rávenni magam, hogy megnézzem, múltkor úgy döntöttem, hogy namost megnézem a miamit az rtl-en, de inkáb átkapcsoltam és néztem a Dr.House-t:) -
zoolee #14 tökre aszittem, hogy 30. a van. -
már kezdtem megijedni. ja és legalább leadják a 3. évadot:) már nagyon várom. bár lehet, hogy nemtom kivárni és beszerzem más úton
és aztán megnézem megint