692
10350610_10152333813461937_5537101474072
  • zoolee
    qrva kiváncsileszek rá:)
  • zoolee
    Kösz, lap top on élek 1 20 gigás vinyóval.:)és talán ha van 100 mega hely:)
  • Gábor
    Ziva gyakorlatilag egy Tony nőben :)
    Ahelyett, hogy engem kérdezgetnél menj és nézd! :)
  • zoolee
    Csak azért gondolok arra, mert teljesen úgy néznek 1 másra mint a szerelmesek..Vagy hogy monnyam ezt?
  • Gábor
    Az az egyik kedvenc részem, 3x08! A helyedben megnézném, az a jelenet nem biztos, hogy az aminek látszik ;)
  • zoolee
    Meg az első pár héten nem kéne már egymást agyok kufircolni..
    Ez a vidi is szonte ezzel kezd..:)
  • zoolee
    Jó lehet a 3. éved, de mÍg nem látom, csak rosszul toom megitélni, szép a csaj meg minden, de kicsit furcsa ebben a szerepben..
  • Gábor
    Vicces videó, nézzétek meg!

Videó
  • Gábor
    Személy szerint a harmadikon röhögtem a legtöbbet, így az a kedvencem. Karakterfejlődésben a negyedik üt mindent, így az a második.
    Aztán jön a második évad és az első.
  • Shep
    Szerintem te félreértettél, arra akartam utalni, hogy jól megcsinálták az egészet, mert mindenki ki volt borulva, de ennek ellenére a poénok nem maradtak el.
  • bigapó
    ha te elvesztenéd az egyik kollegádat, akire nap mint nap rábíztad az életed is akár, Te hogy éreznéd magad?

más kérdés, hogy az amcsik szeretik túllihegni ezt is
  • Shep
    Na a 3. évad első 2 részét megnéztem, teljesen jó volt annak ellenére, hogy letargiásra vették a figurát.

Melyik évad volt szerinted a legjobb?
  • Gábor
    Várd ki Ziva-t, egyszerűen imádnivaló!

Spoiler

imdb-n nézd meg Cote de Pablo-t, ő játsza Ziva-t.
  • gyuri12
    ehh...pedig milyen jó csaj volt:(
  • Gábor
    De.
  • bigapó
    csáó!

ugye nem ma volt az évadzáró rész?
  • Shep
    tessék válogass
  • Gábor
    Kezdd el, nagyon jó!
  • Gábor
    HD epizódot msn-en? Kicsit sokat kérsz!
    Ajánlom google: ncis complete season 3 torrent.
    Erre kell kapjál találatot!
  • Kinguska1993
    Sziasztok!!!Nagyon remélem hogy a Tv2 megvette az NCIS 3. szériáját,mert én nem tudom letölténi!!!Tudna nekem valaki segiteni?Nem-e tudnátok olyan oldalt ahonnan egyszerűen le tudnám tölteni én is?vagy valaki el tudna küldeni nekem msn-en keresztül epizódokat?Légyszi segitsetek!!Előre is köszi!([email protected])
  • Shep
    Hát én biztos ami biztos már leszedtem az egész 3. évadot, csak nem akarom elkezdeni nézni, mert azért szinkronosan jobb lenne.
  • Gábor
    Érdekesen? Kicsit fájdalmas ilyet hallani annak, aki érdekelt ebben a bizniszben, mint én :)
    De ez lényegtelen. Hétfőn vége az ncis-nek. Kíváncsi vagyok a tv2 megvette-e a jogokat a harmadik (legjobb) évadra.
  • Shep
    Tévedni emberi dolog, bár biztos érdekesen hangzott :)
  • Gábor
    Durvát hallottam JAG-ben vagy két hete:
    Azt mondja a csaj, hogy a férje befektető volt, angyal tőkébe fektetett. :D
    Azt hittem felborulok fotelostul!
    Elhiszem, hogy a venture capital és az angel capital félrehallható, de hogy egy HIVATÁSOS fordító el is fogadja, hogy ilyen baromságot hall...Nem hiszem, hogy nem zavarta!
  • Shep
    ducky= apró, aranyom, aranyos, drágicám, galambom, kedves, kis csibém, mucikám, mókusom, tubicám, édes
  • zoolee
    Ezek a magyar fordÍtók..-.-...
    Valameik gamestar ban a "bemutatóterem" c. rovatban erről volt szó nemrégiben..
  • ldavid
    szerintem azért lett doki mert a ducky az ugye kacsát jelent, és gondolom ez a magyarban nem jött volna ki olyan jól, meg valószínű a munkájából adódóan is
    bár most hogy így belegondolok ez hülyeség..
  • bigapó
    erről a ducky-ról jut eszembe, hogy jó nagyot égtek megint a magyar szinkronizálók. amint gondolom Ti is tudjátok, a boncmester beceneve Ducky. akkor a magyar szinkronban miért mindenki Doki-nak hívja? vagy az én fülemmel van baj? én nem "dáki"-nak hallom.
    mondjuk az egyik részben, mikor randizott egy orvoscsajjal, akkor volt egy érdekes beszélgetés köztük, ahol pont ezt tárgyalták ki, hogy mikor került rá ez a becenév. amíg nem olvastam utánna a sorozatnak, addig Én sem tudtam ezt a kis bakit.
  • ldavid
    jaja, elég "érdekes" volt így
    mikor Ducky megszólalt, mindig azt hittem hogy McGee..
  • Gábor
    Borzasztó szinkronhangokkal :(
  • ldavid
    ma 13:25-kor a JAG-ben első pilot rész!
  • Gábor
    Én nem bántam meg! Meg is rendelem mind a négy évadot Amerikából!
  • Gábor
    A harmadik évad nagyon ment Amerikában, így valószínűtlen, hogy itthon uborkaszenoban elindítják. Persze ahhoz az kell, hogy megvegye a tv2...
  • ldavid
    valószínű hogy folytatják, de arra én nem látok esélyt hogy szeptember előtt adásba kerüljön, nyáron nem szokás az ilyesmi
  • bigapó
    nem azért adják naponta, mert jövő héttől csak hetente lesz az új évad? általában így csinálják, például a lost 2. évad előtt is lenyomták az első napi adagokban. mondjuk az reteklub volt...én reménykedem, hogy jön a 3. évad.
  • gyuri12
    szeretem ezt a sorozatot.letöltsem?:D
  • ldavid
    hm. még várok szeptemberig, ha nem jön a 3. akkor majd beszerzem :D
  • Gábor
    A helyedben elkezdeném letölteni a másik két szériát!
  • ldavid
    már csak két rész és Kate-nek vége...
    azért a mai sem lesz egy gyenge rész szerintem
  • zoolee
    Naja, az szép lett volna, a mutter szikéével, a kölök meg valami mással tábadt volna és pukk..