692
-
zoolee #132 qrva kiváncsileszek rá:) -
zoolee #131 Kösz, lap top on élek 1 20 gigás vinyóval.:)és talán ha van 100 mega hely:) -
Gábor #130 Ziva gyakorlatilag egy Tony nőben :)
Ahelyett, hogy engem kérdezgetnél menj és nézd! :) -
zoolee #129 Csak azért gondolok arra, mert teljesen úgy néznek 1 másra mint a szerelmesek..Vagy hogy monnyam ezt? -
Gábor #128 Az az egyik kedvenc részem, 3x08! A helyedben megnézném, az a jelenet nem biztos, hogy az aminek látszik ;) -
zoolee #127 Meg az első pár héten nem kéne már egymást agyok kufircolni..
Ez a vidi is szonte ezzel kezd..:) -
zoolee #126 Jó lehet a 3. éved, de mÍg nem látom, csak rosszul toom megitélni, szép a csaj meg minden, de kicsit furcsa ebben a szerepben.. -
Gábor #125 Vicces videó, nézzétek meg!
Videó -
Gábor #124 Személy szerint a harmadikon röhögtem a legtöbbet, így az a kedvencem. Karakterfejlődésben a negyedik üt mindent, így az a második.
Aztán jön a második évad és az első. -
#123 Szerintem te félreértettél, arra akartam utalni, hogy jól megcsinálták az egészet, mert mindenki ki volt borulva, de ennek ellenére a poénok nem maradtak el. -
#122 ha te elvesztenéd az egyik kollegádat, akire nap mint nap rábíztad az életed is akár, Te hogy éreznéd magad?
más kérdés, hogy az amcsik szeretik túllihegni ezt is -
#121 Na a 3. évad első 2 részét megnéztem, teljesen jó volt annak ellenére, hogy letargiásra vették a figurát.
Melyik évad volt szerinted a legjobb? -
Gábor #120 Várd ki Ziva-t, egyszerűen imádnivaló!
Spoiler
imdb-n nézd meg Cote de Pablo-t, ő játsza Ziva-t. -
gyuri12 #119 ehh...pedig milyen jó csaj volt:( -
Gábor #118 De. -
#117 csáó!
ugye nem ma volt az évadzáró rész? -
#116 tessék válogass -
Gábor #115 Kezdd el, nagyon jó! -
Gábor #114 HD epizódot msn-en? Kicsit sokat kérsz!
Ajánlom google: ncis complete season 3 torrent.
Erre kell kapjál találatot! -
Kinguska1993 #113 Sziasztok!!!Nagyon remélem hogy a Tv2 megvette az NCIS 3. szériáját,mert én nem tudom letölténi!!!Tudna nekem valaki segiteni?Nem-e tudnátok olyan oldalt ahonnan egyszerűen le tudnám tölteni én is?vagy valaki el tudna küldeni nekem msn-en keresztül epizódokat?Légyszi segitsetek!!Előre is köszi!([email protected]) -
#112 Hát én biztos ami biztos már leszedtem az egész 3. évadot, csak nem akarom elkezdeni nézni, mert azért szinkronosan jobb lenne. -
Gábor #111 Érdekesen? Kicsit fájdalmas ilyet hallani annak, aki érdekelt ebben a bizniszben, mint én :)
De ez lényegtelen. Hétfőn vége az ncis-nek. Kíváncsi vagyok a tv2 megvette-e a jogokat a harmadik (legjobb) évadra. -
#110 Tévedni emberi dolog, bár biztos érdekesen hangzott :) -
Gábor #109 Durvát hallottam JAG-ben vagy két hete:
Azt mondja a csaj, hogy a férje befektető volt, angyal tőkébe fektetett. :D
Azt hittem felborulok fotelostul!
Elhiszem, hogy a venture capital és az angel capital félrehallható, de hogy egy HIVATÁSOS fordító el is fogadja, hogy ilyen baromságot hall...Nem hiszem, hogy nem zavarta! -
#108 ducky= apró, aranyom, aranyos, drágicám, galambom, kedves, kis csibém, mucikám, mókusom, tubicám, édes -
zoolee #107 Ezek a magyar fordÍtók..-.-...
Valameik gamestar ban a "bemutatóterem" c. rovatban erről volt szó nemrégiben.. -
ldavid #106 szerintem azért lett doki mert a ducky az ugye kacsát jelent, és gondolom ez a magyarban nem jött volna ki olyan jól, meg valószínű a munkájából adódóan is
bár most hogy így belegondolok ez hülyeség.. -
#105 erről a ducky-ról jut eszembe, hogy jó nagyot égtek megint a magyar szinkronizálók. amint gondolom Ti is tudjátok, a boncmester beceneve Ducky. akkor a magyar szinkronban miért mindenki Doki-nak hívja? vagy az én fülemmel van baj? én nem "dáki"-nak hallom.
mondjuk az egyik részben, mikor randizott egy orvoscsajjal, akkor volt egy érdekes beszélgetés köztük, ahol pont ezt tárgyalták ki, hogy mikor került rá ez a becenév. amíg nem olvastam utánna a sorozatnak, addig Én sem tudtam ezt a kis bakit. -
ldavid #104 jaja, elég "érdekes" volt így
mikor Ducky megszólalt, mindig azt hittem hogy McGee.. -
Gábor #103 Borzasztó szinkronhangokkal :( -
ldavid #102 ma 13:25-kor a JAG-ben első pilot rész! -
Gábor #101 Én nem bántam meg! Meg is rendelem mind a négy évadot Amerikából! -
Gábor #100 A harmadik évad nagyon ment Amerikában, így valószínűtlen, hogy itthon uborkaszenoban elindítják. Persze ahhoz az kell, hogy megvegye a tv2... -
ldavid #99 valószínű hogy folytatják, de arra én nem látok esélyt hogy szeptember előtt adásba kerüljön, nyáron nem szokás az ilyesmi -
#98 nem azért adják naponta, mert jövő héttől csak hetente lesz az új évad? általában így csinálják, például a lost 2. évad előtt is lenyomták az első napi adagokban. mondjuk az reteklub volt...én reménykedem, hogy jön a 3. évad. -
gyuri12 #97 szeretem ezt a sorozatot.letöltsem?:D -
ldavid #96 hm. még várok szeptemberig, ha nem jön a 3. akkor majd beszerzem :D -
Gábor #95 A helyedben elkezdeném letölteni a másik két szériát! -
ldavid #94 már csak két rész és Kate-nek vége...
azért a mai sem lesz egy gyenge rész szerintem -
zoolee #93 Naja, az szép lett volna, a mutter szikéével, a kölök meg valami mással tábadt volna és pukk..