NCIS (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valahogy Ziva szinkronját hallva égnek állt a szõr a hátamon...

Pff..-.-
😄

Tekergo
nekem a szinkronban csak az nem tetszett mikor tony és ziva elõször találkozott akkor dávid-nak mondta a szinkronszinész nem david-nak, de ez csak kukacoskodás 😄

Nagyon durva.

Fuh, és akkor dr house hangja mien volt mikor a szinkron az 1 ik rész közbe váltott.:S

Shep
Én csak 4 részt néztem meg így nem olyan gáz, de szerintem Jen hangja nem lett az igazi, na de majd megszokjuk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ziva kicsit fura így, jó hogy csak 2 részt néztem meg

Trucker: ezért kell kétszer is megnézni 😄
Trucker39
Egyetértek. Azért meg kell nézzem, mert a feliratok olvasásakor a testbeszédre, gesztusokra nem tudok odafigyelni.

Ezt azért még erõsen szokni kell. Mármint a szinkront.

Hát, én azért ha leülök a fotelba akkor el took csámcsogni 1 zacsi chips et meg 1 liter innivalót.

én nem tudok enni/inni ha valami számomra fontosat nézek, de ez csak én vagyok 😄
NA ELFTÁRSAK!
KÓLA/FANTA/ÁSVÁNYVÍZ CHIPS/POPCORN/MOGYI BEKÉSZÍT ÉS VÁR!.^^

Kiváncsi vagyok már nagyon.😊

Shep
A promo alapján az igazgató nõ hangja szerintem nem lett az igaz, persze majd meghalljuk, mert itt csak 3 szót szólt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Erre kíváncsi leszek.

Ziváét már tudni (Pikali Gerda), Jenny Shepard pedig hallható ebben a promóban de így hallás után gõzöm nincs ki lehet
Trucker39
Ma este 21.00 (plusz a reklám) TV2 el ne feledjétek!
Kiváncsi vagyok a szinkronhangokra! <#confused><#wow1><#phone><#csodalk><#duhos2><#falbav>

én úgy tudom õ akart kiszállni, hogy terhes volt-e azt nem tudom

Harmon egy jó darabig szerintem biztos hogy marad, még itt volt régebben cikk róla hogy a sok túlóra és egyéb dolgok miatt abba akarta hagyni de végül megegyeztek

cikk
Hello!Lehet,hogy már volt róla szó,ezért elõre is elnézéseteket kell kérnem.Megmondanátok,hogy Kate-t miért írták ki a sorozatból?A terhessége miatt?
Ugye Gibbs nem fog sose kiszállni a sorozatból?Én a TV2-vel haladok,úgyhogy azért kérdezek ilyeneket.Köszi a válaszokat.
Shep
Eddig nem írta be senki.

Sajnos a CSI a mérföldkõ ebben a mûfajban itthon 😞 Pedig Bellissario egy pár rendkívüli sorozatot jegyez. Eddig a JAG volt a kedvencem, de már fél éve az NCIS. Nagyon remélem, hogy belátható idõn belül az extrákkal megtömött dvd-t kiadják! Habár ha jól láttam az európai kiadások nélkülözik azokat, csak az amerikaiak vannak fullra pakolva...Lehet megveszem azt.

akkor most már tudod 😊 hétfõ 21:00

DVD-re szerintem nem sok esély van, a nézettebb sorozatokból sem adták még ki mindet DVD-n (bár nem tudom ez mennyire nézett)
Speciel én nem nézek tévét és reklámokat, így nem tudtam, hogy adják.
A dvd-nek örülnék nagyon, ha elkezdenék kiadogatni!

már egy ideje tudni, de már a reklám is megy
Shep
Jövõ héttõl TV2-n indul a 3. évad ha a port.hu nem hazudik.

köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egész évad alatt érezni lehetett, hogy valami nem stimmel Tony "komoly" kapcsolatával: álnév, hazugságok a foglalkozásával kapcsolatban, a beszélgetés Jenny-vel szexrõl és komoly kapcsolatokról, a team egyáltalán nem tud semmit arról, hogy a dirinek dolgozik sokat illetve nem tudnak semmit Jeanne-ról, stb.
A legvégén az utolsó pár másodpercben pedig elég perdöntõ bizonyítékot mutatnak arról, hogy Tony beépített ügynökként dolgozik Jeanne-on: a limó, ami várta õket a Békát tartalmazta, aki Jeanne apja. A ciki az, hogy Kort megmutatta a CIA aktáját a lodestone ügyrõl, amiben Tony munkája dokumentálva van, s Kort ráadásul még el is mondja a brekinek Tony igazi nevét. Mikor Tony beszáll a kocsiba Breki az álnevén szólítja. Az egész lényege az, hogy Tony lebukott.

éeírnád spoilertagben, hogy mi volt a 4. évad legvége?
Szeptember 25.-én kezdik vetíteni az ötöik évadot.

Trucker39
Természetesen angolul, hiszen még a harmadik évad szinkronja sincs kész szerintem. Felirat pedig még nem készült minden részhez.

Szia! Nem Aug. 27-én folytatódik? Ahogy én olvastam + hallottam, akkor fog? Milyen Szep. 25-rõl beszélsz? nem értem

Trucker 39! angolul nézted?van feliratod a 4. évadhoz?
Már alig várom, hogy szeptember 25 legyen, és folytatódjon!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ziva nagyon nagy kedvencem, Tonyval tökéletes párt alkotnak. Azért szurokolok, hogy az a dilis dokinéni felforduljon az ötödik évad legelején 😄 Kíváncsi vagyok a béka mikor fogja Tony-t szembesíteni azzal, hogy tudja róla, hogy beépített ügynök!

Trucker39
Sikerült végignéznem az utolsó részt (4x24)is. Sajnos egyenlõre vége van. Dinozzo arkifejezése a végsõ jelenetben nagyon ütõs volt. Milyen kicsi a világ. <#wow1><#wink>

Az utólsó pillanatig bíztam a készétõkben, hogy valamit kezdenek Ziva karakterével, de két évad alatt, egy-két epizódot leszámítva, nem erõltették meg magukat. Kár érte. Ebben a veszedelmes kis macskában sokkal több lehetõség rejlett volna. Talán az ötödik évadban.

Shep
Folyamatosan csinálják a feliratokat, ami nincs fent a feliratok.hu-n az nem is létezik egyelõre.

Tudom, ismerem ezeket az oldalakat. Azért köszi hogy vetted a fáradságot és leírtad, de még mindig kérek mindenkit, segítsen feliratot találni az 1. 2. és 4. évadhoz.
Vagy ha van neki, küldje el e-mailben vagy msn-en! [email protected]
talán itt találsz:
feliratok.hu
opensubtitles.org
SZAISZTOK! Nagyon fontos lenne nekem! Valaki segítsen, és mondja meg(vagy küldje el), hogy feliratokat honnan szerzek a teljes 4. évadhoz!!!!!!!!!!!vagy ti angolul láttátok? mert nekem meg van az összes évad, de az 1-2-4 -hez nincs mondegyikhez felirat. Szóval vmilyen kötelességtudattal rendelkezõ ügynök segítsen! Köszönöm
biztos ismered, ált. õ a hangja Halle Berry-nek, Eva Mendes-nek, vagy a Hõsök-ben is õ volt Simone Deveaux hangja
Van egy olyan érzésem, hogy a House-t keverem valamivel, amit a tv2 csak félig vett meg...Na mind1, mindjárt megnézem Pikali Gerda munkásságát, hátha ismerem a hangját.

Magoo
Hát per pillanat csak a 3. évad van szinkronizálás alatt a stúdióban. A 4. évad még nem, de sztem nem sokkal 3. évad után, azt is le fogják adni.

Tudom, hogy ott az élet szólt közbe, sajnos 😞 Szerettem Szakácsit House-ként.
Na mind1, kíváncsi leszek meddig vette meg a tv2!

Magoo
A House-nál Szakácsi mûvészúr halála szólt közbe... Ott sem tervezték a váltást
Itt elvileg mindenki megmarad végig....bár ez sokat változhat...mert van hogy nem ér rá a színész aki az elsõ részek óta szinkronizálja az egyik karaktert és váltani kell.
Ez volt a LOST-tal is...egyszerûen nem ért rá egy idõ után Jack hangja...
Firefly detto...ott majdnem mindenki elment nyaralni 😄

OK, kösz. 😊
Tudod, hogy hány epizódra szerzõdtették a stábot? Nehogy úgy járjunk, mint a house-szal...

Magoo
A szinkronstúdióban 😄
Csak az elsõ pár órában voltam bent...a fõnök csaj szinkronhangja akkor még nem volt ott.

good news! thx! <#smile>

hol tekintettél bele?
és esetleg az igazgató (Jenny Shepard) hangját nem tudod?
Magoo
Mai nappal megkezdõdtek az NCIS 3. évadának szinkron munkálatai!
Ziva hangja Pikali Gerda! Volt alkalmam beletekinteni a készülõ epizódokba, és sztem passzol hozzá! A régi karakterek közül mindenki megmaradt annak aki volt! (hangilag értem persze)
Gondoltam szólok...ennyi 😊

értettem elsõre is.. <#idiota>

csak kicsit nagyok az elvárásaid
egy helyrõl tudok ahol vannak szinkronos részek, de csak az elsõ évad, és az sem teljes mert több rész is hiányzik belõle
szinkron, pontos cím és küld el levélben
szinkron, pontos cím, e-mail?

csak ennyi, más nem is kell? <#wow2>
Hello honnan tuudom letölteni az NCIS edig megjelent dvd-it magyar hangal(pontos cím) thx küld emailben thx