NCIS (CBS)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Trucker: ezért kell kétszer is megnézni 😄
KÓLA/FANTA/ÁSVÁNYVÍZ CHIPS/POPCORN/MOGYI BEKÉSZÍT ÉS VÁR!.^^
Kiváncsi vagyok már nagyon.😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kiváncsi vagyok a szinkronhangokra! <#confused>#confused><#wow1>#wow1><#phone>#phone><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2><#falbav>#falbav>
Harmon egy jó darabig szerintem biztos hogy marad, még itt volt régebben cikk róla hogy a sok túlóra és egyéb dolgok miatt abba akarta hagyni de végül megegyeztek
cikk
Ugye Gibbs nem fog sose kiszállni a sorozatból?Én a TV2-vel haladok,úgyhogy azért kérdezek ilyeneket.Köszi a válaszokat.
DVD-re szerintem nem sok esély van, a nézettebb sorozatokból sem adták még ki mindet DVD-n (bár nem tudom ez mennyire nézett)
A dvd-nek örülnék nagyon, ha elkezdenék kiadogatni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A legvégén az utolsó pár másodpercben pedig elég perdöntõ bizonyítékot mutatnak arról, hogy Tony beépített ügynökként dolgozik Jeanne-on: a limó, ami várta õket a Békát tartalmazta, aki Jeanne apja. A ciki az, hogy Kort megmutatta a CIA aktáját a lodestone ügyrõl, amiben Tony munkája dokumentálva van, s Kort ráadásul még el is mondja a brekinek Tony igazi nevét. Mikor Tony beszáll a kocsiba Breki az álnevén szólítja. Az egész lényege az, hogy Tony lebukott.
Trucker 39! angolul nézted?van feliratod a 4. évadhoz?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az utólsó pillanatig bíztam a készétõkben, hogy valamit kezdenek Ziva karakterével, de két évad alatt, egy-két epizódot leszámítva, nem erõltették meg magukat. Kár érte. Ebben a veszedelmes kis macskában sokkal több lehetõség rejlett volna. Talán az ötödik évadban.
Vagy ha van neki, küldje el e-mailben vagy msn-en! [email protected]
Na mind1, kíváncsi leszek meddig vette meg a tv2!
Itt elvileg mindenki megmarad végig....bár ez sokat változhat...mert van hogy nem ér rá a színész aki az elsõ részek óta szinkronizálja az egyik karaktert és váltani kell.
Ez volt a LOST-tal is...egyszerûen nem ért rá egy idõ után Jack hangja...
Firefly detto...ott majdnem mindenki elment nyaralni 😄
Csak az elsõ pár órában voltam bent...a fõnök csaj szinkronhangja akkor még nem volt ott.
hol tekintettél bele?
és esetleg az igazgató (Jenny Shepard) hangját nem tudod?
Ziva hangja Pikali Gerda! Volt alkalmam beletekinteni a készülõ epizódokba, és sztem passzol hozzá! A régi karakterek közül mindenki megmaradt annak aki volt! (hangilag értem persze)
Gondoltam szólok...ennyi 😊
csak kicsit nagyok az elvárásaid
egy helyrõl tudok ahol vannak szinkronos részek, de csak az elsõ évad, és az sem teljes mert több rész is hiányzik belõle
csak ennyi, más nem is kell? <#wow2>#wow2>