656
The KMPlayer - Univerzális médialejátszó
-
#16 hát játékokhoz télleg a K-lite a legjobb,viszont videokhoz a ACE...VAgyis az én gépemen fentvan a K-lite,ACE,Divx.AZt irták hogy összekeverik egymást,de ez nem így van nálam is,szépen kihelyetesiti az egyiket a másik... -
Newfronter #15 Rengeteg beállítás van ahogy látom. :)
Volt egy movie amiben bele volt égetve az angol felirat, és ráraktam a magyart így ugye ütötte a kettő egymást, alig lehetett olvasni. Bekapcsoltam hogy a magyar felirat mögött legyen háttér és ilyen félig átlátszó fekete hátteret rakott mögé, nagyon jól meg lett oldva. És visz mindent.
A menüben találkoztam még angol szavakkal, ugye ez is le lesz fordítva a véglegesben? Ja és valahol meg kóreai eredetű szöveget is láttam, amúgy nem hiába mert a lejátszó neve is innen ered. :) -
#14 beszteszt lejátszó! :) -
bracsek #13 egész jó kis lejátszó -
#12 JA, értem, akkor bocsi, h beleugattam a topikba:) -
Newfronter #11 Eddig nagyon tetszik a lejátszó.
Jelzem ha gondom akad valamivel.
-
#10 amit említettem mplayer az az általad is említett linuxos mplayer windows-os átirata;) ehhez se kellenek codec-ek, meg mindent visz, stb.:)
de ez a KMPlayer is jónak tűnik;) majd kiprószálom, thx az 5letet;) -
#9 Teljesen más fejlesztés. Ezt koreaiak fejlesztik windowsra.
Az általad említett mplayerhez nem tudok szólni, de a KMPlayer ezeket tudja. -
#8 mi a különbség ez meg az mplayer közt?
mplayer -
#7 A nem hivatalos magyar oldal. -
#6 Köszi az ACE Mega codecs pack -et, de a KMPlayert éppenséggel azért használom - és ajánlom - , mert ehhez semmiféle codec nem kell.
-
#5 A The KMPlayer csak windowsra létezik ( Vistára is jó) - az mplayert csak példaként hoztam arra hogy saját codec-eket használ.
A linux alá is van egy KMplayer nevű lejátszó, de az a KDE-mediaplayer (asszem) A kettő teljesen más. -
Newfronter #4 A legrosszabb codec pack a világon.
A K-Lite codec pack kompatibilis a játékokkal, elég jól megcsinálták, de az ACE egy trutyi már bocsánat. Ja és nem frissül már, tehát mehet a kukába, 2004-es a csomag, röhej.
Kipróbálom az említett KMPlayert Vista alatt kivi vagyok rá. -
#3 ACE Mega codecs pack a Te mentőöved: Itt van. ebben benne vannak a fontosabb codecek és lejátszók! -
#2 miben jobb mint az említett mplayer? -
#1 Helló !
Találtam egy médialejátszó programot, amit kb. már 2 hónapja használok. Azóta gépemről eltűntek a különböző codec-ek és lejátszók. Gyakorlatilag minden médiaformátumot alapból ismer: DVD - divx - mp3 stb.
Működése hasonló mint a VLC vagy a linuxos mplayer-é. Az utóbbi beta verziók már tartalmazzák a megyar nyelvet is, ami nagyon hasznos mivel a beállítási lehetőségei rendkívűl szélesek. Ugyanakkor épp emiatt elég összetettek ( is lehetnek ).
A program minősége és univezális volta miatt - szerintem - mindenképpen megérdemel egy külön témát itt az SG-n.
A honlapja angol nyelven itt található: http://www.kmplayer.com/forums/index.php
Az utolsó (beta) verzió pedig mindíg innen tölthető le:
http://www.kmplayer.com/beta/kmp.zip