656
The KMPlayer - Univerzális médialejátszó
-
fixpont #96 Hi, tudna nekem segiteni valaki DxVA tekinteteben? Sehogy sem sikerul rabirnom, hogy hasznalja. Probaltam PowerDVD codeccel, ugy, hogy direkt bexeltem a DXVA Acceleration checkboxot, nem ment, probalom a sajat belso dekoderevel, nem ment.....jah a forras file egy H264-ben kodolt 1080p felbontasu .mkv file. Tehat ugy osszessegeben hogyan kell rabirni, hogy hasznalja a videokartya gyorsitast? -
#95 :) -
#94 2.9.4.1433 -
#93 hogy lehet beállitani hogy ne jegyezze meg az utolso lejátszott videot? -
#92 nekem mért nem müködik a library? -
#91 Nálam kezeli. -
zuzu555 #90 Nekem az volna a gondom, KMPlayer nem játsza normálisan le a .sub feliratot! Mit lehet ilyenkor tenni? Mi lehet a gond? -
#89 hát akkor eléggé elkésett és ráadásul még csak az előzőt telepítette -
#88 Tudtommal az utolsó nem béta : 2.9.3.1429
2007 december 19.-i -
#87 nekem épp most frissítette magától: version: 2.9.3.1428
akkor ez a legújabb nembéta verzió? :) -
#86 Esetleg ezt állítsd át : Opciók > Audió feldolgozás > Hangerő : Használd a rendszer hangerő beállítását.
Skinekből meg itt válogathatsz. -
#85 Van egy kis gondom a KMPlayerrel. Zenehallgatás közbe olyat csinál hogy lehalkitja a zenét aztán meg felhangositja. Ez mitől van? Minden gyári beállitáson van. Ja és valaki nem tud linket adni a Windows Media Player 11 skinhez? -
#84 Megmaradnak, mert nem a mappájában hanem a registryben tárolja. Én csak kicsomagoltam a feltelepített mappába, úgy hogy felülírattam vele minden ott lévő fájlt.
Hibát eddig nem tapasztaltam. Az előzőből kindulva a nem beta még soká várható, mert az előző stabil is majdnem 1 év fejlesztés után jött ki. -
#83 ha telepítem akkor maradnak a beállításaim? és lehetnek hibák benne mivel béta ugye? mikor jöhet ki ebből egy nem-béta? :) -
#82 Itt van. -
#81 nyot found:) -
#80 Na, kijött egy új beta !
Egyenlőre, jó sok új skint találtam benne, de gondolom egyéb változások is vannak.
iTunes Natural skin nekem bejön - sokkal kényelmesebb vele a playlist elérése.
És talán Vinyl-ék is újra munkába állhatnak :) -
#79 :D -
bracsek #78 igen és akkor felvesz hogy nem mindent és hisztirohamában mindent teleszpemmel a szidásával:) -
#77 Sziasztok, eddig MPlayert használtam és most találtam rá erre a lejátszóra. DTS-t dekódol külső kodec nélül 10% procihasználattal.
Már bele is szerettem, de még tesztelem egy kis Pink Floyd DTS-el. :D -
#76 Jó, nem mindent. :) de majdnem. Csak mondani kell, hogy használják a népek, mert tényleg a legjobb. -
bracsek #75 tudom mire képes, de az a mindent lejátszik az azért kicsitt nekem is sok azóta használom mióta megnyilt ez a topik, messze a legjobb ami van a piacon, de a minden az azért sok lenne.
És az új verzióban más nem lehet mind amit leírtam... -
#74 Pl.: Winamp Libray-bam kezeli a magyar karaktereket. A hangja vetexik a Foobar 2000-rel, mindent lejáccik. Összes más lejátszó: Delete. Röviden ennyi. -
bracsek #73 Mi volna crash fix 5deka design 1 csipet új hibák 2deka. :) -
#72 ez még bejön, de most nem töltöm le :P egyébként mi új van az új verzióban? :) -
kollektor #71 KMPlayer 2.9.3.1428 -Final -
#70 not found -
#69 KMPlayer 2.9.3.1428 - Final -
nenad #68 sztem is ez a legmenobb lejatszo eddig
le a kalappal..
-
Miguel125 #67 Miért nem frissül a magyar oldal? Egy egyéb válogatott programokkal foglalkozó oldalról már 2 release-el későbbi KMPlayer-em van mint amelyik a legfrissebb a magyar oldalon... -
#66 nálam semmikor nem volt ilyen, ugyhogy ha a lejátszónk ugyanaz (nekem is kmplayer van:) ) akkor mással van gond -
#65 A legújabb nVidia Drivert használom, de a régebbivel is csinálta -
#64 Videokártya driver?
Én is most tettem vissza az ati 7.3 drivert a legújabb helyett. (7.5)
Nem pont ezt produkálta, de hasonlókat. -
#63 Van egy kis problémám a programmal, amikor Full-Screen-ből visszaváltok normál méretbe akkor ahol a filmnek kéne mennie ott csak nagy feketeség van. Néha előfordul fordítva is. Először azt hittem, hogy csak nálam van a hiba de több ismerősömnél is előfordult már.
A legújabb verziót használom -
#62 és is néztem mást, letöltöttet, stb, de az alap a legjobb ami még váltogatja is a színeket (más skinnél is van ilyen, de ez a jobb ) :) -
Miguel125 #61 Nekem sincs különösebb bajom a win-el, de a beépített MS cuccokat hanyagolom mert sokkal jobb alternatívák vannak, linux nagyon szimpatikus de még csak barátkozok vele.
de ne OFF-oljunk... KMPlayer RulZ -
#60 Nekem nincsenek ilyen szigorú elveim. Bár pl. MS Office-t elből nem használok (otthon).
Egyébként pl. szertem a wint és a linuxot is. ( Már várom a jövő oprendszerét ami stabil, vírusmentes, a hardvereket könnyedén kezeli és minden játék fut rajta, ez a Winux ) -
Miguel125 #59 Sztem a default skin-nél jobb még nem készült a KMPlayer-hez, bár mondjuk én alapból nem használnám egy olyan programnak a skin-jét amit elvből nem használok. :) -
#58 Megnéztem kb. tízet, még mindig ez tetszik legjobban. Ugy látszik legalább a MS dizájnerei jól dolgoznak.
( Egyébként is, a lecserélt logó miatt tettem be. :-) ) -
#57 még mindig ez a wmp skin:)